Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Expand  

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!! Ελευθερία σε ζηλεύω!! Ντινάκι μου για πάρε καμιά άλλη μήπως τον πείραξε όντως η συγκεκριμένη.... Καλή επιτυχία με την επεμβασούλα σας!

Κορίτσια αύριο πάμε Λασίθι κι έχω ρούχα, βαλίτσες και πλυντήρια απαπα!!! Και μην ξεχνάμε σκατά διάθεση που και θα δω την πεθερά και θα χάσω το αποκριάτικο ιβέντ! Τι πάω να κάνω ήθελα να ήξερα???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελισάβετ ρώτα το γιατρό σας. Όσες θηλάζετε αποκλειστικά και δίνετε κρέμα το διακινδυνεύετε λίγο με το γάλα που περιέχει. Μπορεί να την πείραξε αυτό. Εγώ αν θήλαζα αποκλειστικά δε θα έδινα κρέμα, μόνο φρούτα. Καλά λέει η Ελευθερία.

mikio είπε:
Ελισάβετ ρώτα το γιατρό σας. Όσες θηλάζετε αποκλειστικά και δίνετε κρέμα το διακινδυνεύετε λίγο με το γάλα που περιέχει. Μπορεί να την πείραξε αυτό. Εγώ αν θήλαζα αποκλειστικά δε θα έδινα κρέμα, μόνο φρούτα. Καλά λέει η Ελευθερία.

Αν και η γιατρος μου ειπε κρεμα (με γαλα)

εγω της δινω ρυζαλευρο σκετο με γαλα δικο μου (η καλη μας η γελαδα!)

νομιζω οτι μαλλον της επεσε βαρια.

θα δοκιμασω να της την δωσω στις 2,30 το μεσημερι.

αν μεχρι το απογευμα παλι μου κανει ετσι, φρουτακια μονο!!!!

βρηκα και αβοκαντο ελληνικο (ΚΡΗΤΙΚΟ) που ειναι το καλυτερο της ευρωπης.

και θα αλεσω αχλαδακι ή μπανανα με αβοκαντο.

καλα ο χαμός γινεται για τη Μαριλιζα μου!!!!!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!!!

Εχουμε πολλή πλάκα ομως!!!!!!!!!!

Και σενα Ελισαβετ προβλημα με το Γιωτης?

χμ...μηπως απλά της επεσε βαρύ επειδη ηταν η 1η φορα?

Κ γω Γιωτης ειχα πάρει κ δε προσεξα να κάνει κάτι,αυτο το μπλε δεν πηρες? που ειναι χωρις γάλα.

Που ειστε εξαφανισμένες σημερα?

Εβγαλα κιμά κ δε ξερω, να κάνω μπιφτέκια ή με μακαρόνια?

Και ερωτηση κρίσης..γιατι πρεπει να βαλω μπαγιάτικο ψωμι στα μπιφτέκια???

Αμα βαλω φρέσκο δλαδη τι θα γίνει??!!!!!

elisabeth_th είπε:
Αν και η γιατρος μου ειπε κρεμα (με γαλα)

εγω της δινω ρυζαλευρο σκετο με γαλα δικο μου (η καλη μας η γελαδα!)

νομιζω οτι μαλλον της επεσε βαρια.

θα δοκιμασω να της την δωσω στις 2,30 το μεσημερι.

αν μεχρι το απογευμα παλι μου κανει ετσι, φρουτακια μονο!!!!

βρηκα και αβοκαντο ελληνικο (ΚΡΗΤΙΚΟ) που ειναι το καλυτερο της ευρωπης.

και θα αλεσω αχλαδακι ή μπανανα με αβοκαντο.

Ναι μάλλον θα της έπεσε βαριά. Είναι και νωρίς ακόμα και δεν έχουν συνηθίσει τα στομαχάκια τους. Το αβοκάντο θα της αρέσει? Η γιατρός στο είπε να το βάλεις? Δεν το έχω ξανακούσει στη φρουτόκρεμα και μου φαίνεται κάπως βαρύ. Εγώ μόνο σε γουακαμόλε το έχω φάει να σου πω την αλήθεια και μου κάνει πιο πολύ με αλμυρά... :lol:

Διαφημίσεις

Anstef είπε:
καλα ο χαμός γινεται για τη Μαριλιζα μου!!!!!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!!!

Εχουμε πολλή πλάκα ομως!!!!!!!!!!

Και σενα Ελισαβετ προβλημα με το Γιωτης?

χμ...μηπως απλά της επεσε βαρύ επειδη ηταν η 1η φορα?

Κ γω Γιωτης ειχα πάρει κ δε προσεξα να κάνει κάτι,αυτο το μπλε δεν πηρες? που ειναι χωρις γάλα.

Που ειστε εξαφανισμένες σημερα?

Εβγαλα κιμά κ δε ξερω, να κάνω μπιφτέκια ή με μακαρόνια?

Και ερωτηση κρίσης..γιατι πρεπει να βαλω μπαγιάτικο ψωμι στα μπιφτέκια???

Αμα βαλω φρέσκο δλαδη τι θα γίνει??!!!!!

Σσσσςς θα μας πάρουν χαμπάρι καλέ.... θα εκτεθούμε καλέ... :lol:

Εγώ στριφογυρίζω με τις ετοιμασίες αλλά μιας και κοιμάται το μικιό ρίχνω και μια ματιά! Εξάλλου αν δεν τελειώσει το πλυντήριο, τι να απλώσω?

Το μπαγιάτικο ψωμί είναι πιο ξερό και σφίγγουν καλύτερα. Αντ'αυτού μπορείς να βάλεις τριμμένη φρυγανιά, ή τριμμένο παξιμάδι. Επίσης καλή ιδέα είναι κιμάς με πατάτες στο φούρνο. Ροδέλες οι πατάτες τις βάζεις λίγο στο φούρνο να μαλακώσουν, ψήνεις τον κιμά όπως στα μακαρόνια και στρώνεις ταψάκι πατάτες και κιμά εναλλάξ, τελειώνεις με πατάτες, πασπαλίζεις με τυρί και φούρνο να ροδίσει! Μιαμ!

Διαφημίσεις

Τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή ειναι ή παρανομα ή ανήθικα ή παχαίνουν...

Τελικά εκανα μπιφτεκάκια γεμιστά με τυράκι! πεταξα απο πάνω και μια σάλτσα με το "βιολογικό" κάρυ που φορτώθηκα (x3 παρακαλώ..)και σε 1,5 ωρα μααααμ!

Λοιπον το τουλουμπάκι μου εχει κάνει μεγάλη προοδο μάλλον...

Την αφησα στο κρεββάτι μπρουμυτα να παιζει και την βρήκα 2 φορες ανάσκελα!!!!! Γαμώτο να μην ειμαι μπροστά...

Έκανε κακά μετά την κρέμα 2 φορές!!!

Κορίτσια ο γιατρός μου είπε απαραίτητα κρέμα με ρύζι και γάλα!!!Μάλλον κάπου βοηθάει στην ανάπτυξη του παιδιού.Πάντως εγώ ξαναγυρνάω στην βιολογική.Σήμερα δεν θα φάει γιατί εκείνη την ώρα θα είμαστε στο γιατρό!!!Είναι απλό πράγμα μωρέ αλλά εχω αγχωθεί μήπως πονέσει και είναι που αύτο το μωρό γενικά δεν γκρινιάζει΄οπότε αν τον ακούσω να κλαίει δυνατά εκεί μπορεί και να τα χάσω τελείως!!!Εχω και τον Δημήτρη που έχουμε μιλήσει 100 φορές στο τηλέφωνο και όλο μου λέει"λες να πονέσει πολύ ο μάγκας μας" "λες να τον ταλαιπωρήσει ο γιατρός" και γίνομαι ψιλοχάλια!!Ε

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Λοιπόν ξεκινάμε να του φτιάχνουμε το δωμάτιο.Έδωσα παραγγελεία στο primi mesi για την κούνια(ελπίζω να μην έρθει σπασμένη) απλή άσπρη,αλλάξιέρα

μας έχει κάνει δώρο ο κουμπάρος μου λευκή και απο την άλλη εβδομάδα θα βάψουμε το δωμάτιο.Μάλλον λευκό-γαλάζιο ή αποχρώσεις του μπλέ και του πράσινου ή πορτοκάλι...θα δείξει.

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

mikio είπε:
Ναι μάλλον θα της έπεσε βαριά. Είναι και νωρίς ακόμα και δεν έχουν συνηθίσει τα στομαχάκια τους. Το αβοκάντο θα της αρέσει? Η γιατρός στο είπε να το βάλεις? Δεν το έχω ξανακούσει στη φρουτόκρεμα και μου φαίνεται κάπως βαρύ. Εγώ μόνο σε γουακαμόλε το έχω φάει να σου πω την αλήθεια και μου κάνει πιο πολύ με αλμυρά... :lol:

το αβοκαντο το ξερω απο μανουλες του εξωτερικου κ απο ενα βιβλιο διατροφης για μωρα.

το αναμιγνυεις με μπανανα.

ιναι πολυ θρεπτικο με πολλες πρωτεινες.

οταν το κανω θα σας πω τι εγινε:-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...