Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

9 ώρες πρίν, Nels είπε:

Να κάνεις και καμπύλη αντίστασης στην ινσουλινη, σχετίζεται με ΠΩΑ. Επίσης σε πολλές κοπέλες με ΠΩΑ ακόμη και αν έχουν χαμηλο σακχαρο δίνουν για κάνα 3μηνο πριν την ωοληψια χάπια τυπου glucophage, βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων. Να επισκεφτεις οπωσδηποτε και έναν ενδοκρινολογο για έλεγχο θυροειδους και να κάνεις και ανοσολογικο έλεγχο, μπορείς να μιλήσεις και με τον αιματολογο σχετικά μιας που θα πας. Ο σύντροφός σου λόγω κιρσοκηλης καλό είναι να κάνει και έλεγχο DFI στο σπερμα, ακόμη και αν το σπερμοδιαγραμμα είναι καλό ενδέχεται να έχει θέμα στον κατακερματισμο. Το ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαινει, μπορεί δλδ να είναι και ψευδές? Κάνε και μια εξέταση ιστού περιοδου που δίνει πιο ασφαλή αποτελέσματα. Στην πρώτη εξωσωματικη συνήθως κάνουν λίγες εξετάσεις αλλα οσα παραπάνω κάνεις τόσο πιο σίγουρη θα είσαι, είναι κρίμα να χάσεις χρόνο και χρήμα από κάτι που μπορείς να τσεκάρεις εξαρχής με απλές αιματολογικες εξετάσεις. Καλή επιτυχία ευχομαι!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δουλεύω 4ωρο προς το παρόν.Καλά είναι γιατί λείπω λίγο απο τον μπέμπη.Φαντάζομαι μετά που θα κάνω 6ωρο δεν θα του φανεί πολύ.Για το 8ωρο δεν μιλάω.Φρίκη όχι για το μπεμπάκο αλλά για μένα!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Βρε συ Ντινάκι, επειδή έχω αύριο ρανεβού με τον εργοδότη, έχεις υπόψιν σου πως πάει το μειωμένο ωράριο?

Έχω διαβάσει πως είναι είτε 1 ώρα για 30 μήνες, είτε 2 ώρες για 1 χρόνο και 1 ώρα για 6 μήνες ή λείπεις μια μέρα την εβδομάδα ή την παίρνεις μαζεμένη σε άδεια ίση με 3,5 μήνες. Σωστά?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

άδεια ίση με 3,5 μήνες αυτή την άδεια νομίζω την παίρνεις πριν το εξάμηνο

2 ώρες για 1 χρόνο σωστά αλλά θα αφαιρέσεις του 6 μήνες της μητρότητας γιατί ξεκινάει την πρώτη μέρα μετά την άδεια λοχείας

λείπεις μια μέρα την εβδομάδα σωστό αλλά αφού συμφωνήσει ο εργοδότης σου

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Σοφάκι καλή αρχή!!! Εντάξει με την κρέμα ε? Καλά περίμενε μερικές μέρες γιατί και εμένα στην αρχή όλες τις τρώει και μετά τις 3-4 μέρες κάνει ορέξεις!!!

Όσο για τις ζημιές εγώ ένα λέω 'αφού εσύ δεν αγγίζεις τίποτα μες το σπίτι πώς θα κάνεις ζημιές? Για να κάνεις ζημιές πρέπει να έρχεσαι σε επαφή με τα αντικείμενα:) και αυτό το κάνω πάντα εγώ!'

Ναι του αρέσει για τώρα τουλάχιστον! λίγη βέβαια του δίνω αλλά μετά γλύφεται και θέλει κι άλλη!

Ναι, σωστά του το λες!!

Αχ το παιδί μου παίζει με την καράφλα του παππού..δεν πάμε καλά!! απολύμανση θα θέλει μετά!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Τελειωσαμε το φαι μας και πριν το μπανιο μπηκα να σας τα πω....

σημερα πρωτη μερα πηγε σχεδον τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εφαγε 50-60μλ ρυζαλευρο με δικο μου γαλα!

στην αρχη δεν καταλαβε και με κοιτουσε με απορια εχοντας κλειστο το στομα της.

μετα το ανοιξε και βαλαμε λιγη κρεμα και τα καταφεραμε.

κανα 2 φορες μου γελασε κι ολας.

οταν ομως κουραστηκε το εδειξε..εκλεισε το στομα και εβγαζε την κουταλια.

σκεφτομαι ομως να το βαζω σε μπουκαλι για να βλεπω ποσα μλ τρωει.

δεν λερωθηκαμε, μονο η σαλιαρα της.

η αληθεια ηταν οτι την ειχα αφησει λιγο να πεινασει...

Αννα δεν μας κανεις καμια επιδειξη στο skype σε όλες να παρουμε κανενα μάθημα??

ναι χορτοσουπα εννοει καροτα γλυκοπατατα αλλα μου ειπε να βαλω οτι θελω...τι να πω...επισης μου ειπε να της δινω πια ετοιμο γαλα κι εγω της ειπα οτι θελω να συνεχισω το θηλασμο και ειρωνικοχαμογελασε καπως...ανιωσα σαν ουφο...

Αννα, και εγω συμφωνω!

Μαρια, μην δινεις σημασια.

και εμενα οταν τα λεει αυτα κανω την κινεζα.

καθολου να μην αισθανεσαι σαν ουφο!

την επομενη φορα πες της ετσι θελεις και ετσι θα κανεις.

μια φορα μου ειπε για ετοιμο γαλα αλλα νομιζω οτι την κοιταξα πολυ αγρια γιατι απο τοτε δεν ξανανεφερε τιποτα!

καλησπέρα σας.επιτέλους κάθομαι!βρε κορίτσια διαβάζοντας τι κάνετε με τις κρέμες έχω μπερδευτεί.εγώ του ξεκίνησα αλεσμένο μήλο-αχλάδι προχθές αλλά κρέμες έτοιμες δεν του δίνω.πάντως κ χθες κ σήμερα πάνω από 1 κουταλάκι του γλυκού συνολικά αποκλείεται να έφαγε.κ μου είπε η παιδίατρος στις 22 του μήνα προσθέτω το μεσημέρι τη κρεατοχορτόσουπα.

7oJVp3.png

καλησπέρα σας.επιτέλους κάθομαι!βρε κορίτσια διαβάζοντας τι κάνετε με τις κρέμες έχω μπερδευτεί.εγώ του ξεκίνησα αλεσμένο μήλο-αχλάδι προχθές αλλά κρέμες έτοιμες δεν του δίνω.πάντως κ χθες κ σήμερα πάνω από 1 κουταλάκι του γλυκού συνολικά αποκλείεται να έφαγε.κ μου είπε η παιδίατρος στις 22 του μήνα προσθέτω το μεσημέρι τη κρεατοχορτόσουπα.

Μαιρη, μην σκας!

η κουμπαρα μας, με 6 μερες μεγαλυτερο μπεμπη μονο φροτα του εδινε για ενα μηνα (θηλαζε παραλληλα) κ τωρα ξεκινησαν χορτοσουπες.

καμία κρεμα, ουτε ρυζαλευρο ή κατι αλλο.

την άδεια του 2009 την πήρες?Γιατί έπρεπε να στην δώσει μέχρι το Δεκέμβριο αλλιώς την χάνεις αλλά αφου πήρες το 6μηνο πρέπει οπωσδήποτε να στην δώσει

Όχι δεν την πήρα και δεν την χάνω γιατί ποτέ δεν την πέρνουμε πριν τελιώσει το έτος, πάντα την μεταφέρουμε στο επόμενο έτος. Και είχαμε συμφωνήσει ό,τι δεν θα την έπαιρνα όλη.

Πες μου κάτι γιατί το ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω...Η άδεια του 2009 είναι ολόκληρη ή επειδή είναι μέσα η άδεια μητρότητας χάνουμε κάποιες μέρες? Ξέρω πως για το 6μηνο δεν τίθεται θέμα, εκεί δικαιούμαστε κανονικά ετήσια άδεια!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...