Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

την αφησα να ουρλιαξει απο πεινα...:(

το εβαλε στο στομα για 30 δευτερα και μετα μας ακουσανε μεχρι τη Μυτιληνη

Mην την παιδεύεις μωρέ την τουλουμπίτσα θέλει το τζιτζί της μαμάς της!!!

Τα ίδια του κάνω και εγώ με την πιπίλα αλλά αφου δεν θέλει δεν το ξανακάνω!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Mην την παιδεύεις μωρέ την τουλουμπίτσα θέλει το τζιτζί της μαμάς της!!!

Τα ίδια του κάνω και εγώ με την πιπίλα αλλά αφου δεν θέλει δεν το ξανακάνω!!!

εμενα την πιπιλα την επιασε, για αυτο διατηρω (χμ...διατηρουσα καλυτερα!) ακομη ελπιδες για το μπιμπερο. Γιατι στην αρχη και με την πιπιλα τα ιδια εκανε ωσπου πηραμε τη nuk και σωθηκαμε, τωρα δε κοιμαται χωρις αυτην.

Επεξεργάστηκαν by Anstef

Διαφημίσεις

Αγγελικη, για δοκιμασε να την βακεις στο στηθος να χαζεψει λιγο κ μετα τραβα το κ χωσ'το μπουλακι... Ολο μηχανορραφιες ειμαι!!!! Κ μην βαλεις 100μλ.. Βαλε 50! Η πιο λιγο, κ οταν το μαθει, βαλε περισσοτερο..

ΑΑΑ! κ οταν βαλεις μεσα τη θηλη (του Μπουκαλιου) παιξ τη λιγο περα δωθε μες το στομα της...

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Αγγελικη, για δοκιμασε να την βακεις στο στηθος να χαζεψει λιγο κ μετα τραβα το κ χωσ'το μπουλακι... Ολο μηχανορραφιες ειμαι!!!! Κ μην βαλεις 100μλ.. Βαλε 50! Η πιο λιγο, κ οταν το μαθει, βαλε περισσοτερο..

Απαπαπα!

Αυτο ειναι χειροτερο!!!!!!!!!! Λες να μη το δοκιμασα και αυτο??!!!!

Αυτη τη βλακεια κανω,βγαζω και πολυ γάλα το ζωον και μετα τρωει και αυτη και γίνεται φλατ το τζιτζι.

Tην πιπίλα δεν θέλει μόνο!!!Έστειλα τον Δημήτρη και πήρε και της NUK Αγγελική ορθοδοντική λέει με καουτσουκ.Το αποτέλεσμα είναι να μου την φτύνει μεσα στα μούτρα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Tην πιπίλα δεν θέλει μόνο!!!Έστειλα τον Δημήτρη και πήρε και της NUK Αγγελική ορθοδοντική λέει με καουτσουκ.Το αποτέλεσμα είναι να μου την φτύνει μεσα στα μούτρα!!!

Εσενα δηλαδη μια χαρα το μπιμπερο ε?

Ποια μάρκα χρησιμοποιεις?

Μωρε ξερεις τι σκεφτομαι..να τωρα π.χ. που θα κατεβουμε Αθηνα..

ε..η χριστιανη θελω να παω για ψωνια εννοειται(!),θελω να παω για καφε με τις φιλες μου..αν τυχει καμια φορα να κατσει με τη μανα μου να μπορω να αφησω ενα μπουκάλι γάλα να πιει, να μην την κουβαλάω παντου μαζι μου μες τα κρυα του Δεκέμβρη..αλλά δε βλέπω να γινεται τιποτα μάλλον.

Διαφημίσεις

Εσενα δηλαδη μια χαρα το μπιμπερο ε?

Ποια μάρκα χρησιμοποιεις?

Μωρε ξερεις τι σκεφτομαι..να τωρα π.χ. που θα κατεβουμε Αθηνα..

ε..η χριστιανη θελω να παω για ψωνια εννοειται(!),θελω να παω για καφε με τις φιλες μου..αν τυχει καμια φορα να κατσει με τη μανα μου να μπορω να αφησω ενα μπουκάλι γάλα να πιει, να μην την κουβαλάω παντου μαζι μου μες τα κρυα του Δεκέμβρη..αλλά δε βλέπω να γινεται τιποτα μάλλον.

Ναι στο μπιμπερό δεν έχουμε σχεδόν καθόλου πρόβλημα.Κάνει μερίκες φορές τα δικά του αλλά για λίγοΕγώ έχω της chicco τα γυάλινα και πήρα και 2 τα λοξά που είναι για τον λόξυγκα.

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

ακομα να πιουμε μπουκαλι απο χθες στις 22:00. ωστοσο προ μισης ωρας που δεν τον εκανες καλα με τπτ κι αρχισε παλι να πιανει κ να αφηνει το στηθος η μανα μου: "πειναει το παιδι φτιαξε του γαλα" να με κοιταει με σουφρωμενα χειλακια ο μικρος να συνεχιζει αυτη: "τι ειναι παιδι μου? τα εχεις με τη μανα σου που δε σε ταΐζει?" να της λεω εγώ: "ρε δεν πειναει το παιδι! να ξαναρωτα: απο ποτε εχει να φαει μπουκαλι? ιιιιιιιιιι!!!! απο το βραδυ??? μα εχει λυσσαξει της πεινας!! τωρα θα του κανεις πειραματα του παιδιου????!!

"αμα πειναει να φαει!" της λέω και δειχνω προκλητικα το βυζι!! χαχαχα!

με τα πολλα φτιαχνω το μπουκαλι γιατι με επρηξε....σταυρωνω κρυφα τα δαχτυλακια μου κι ευχομαι να μην πιει για να της το τριψω στα μουτρα.

πιανει η καλη σου το μπιμπερό του το βαζει στο στομα πίβει μια γουλια με το ζορι, κατεβαζει 5 κιλα αερα και μπηζει τα κλαματα!

"Ορίστε δε θέλει!!" της λέω γιατί αν ήθελε θα έπινε ήρεμα κι ωραία...

Αυτή να επιμένει ότι θέλει απλά κατέβασε αέρα, τον βάζει να ρευτεί, του ξαναδίνει...τπτ ο μικρός!

Λύσσα κακιά να πεινάει το παιδί!! της λέω και τον παίρνω. Εν τέλει το παιδί κοιμάται. Αν πεινούσε θα κοιμόταν? Μέχρι να κοιμηθεί έκλαψε λίγο και στη μέση της διαδικασίας βέβαια πέταξε ένα "Να το ζεστάνω το γάλα μπας και θέλει τελικά?" Την αγριοκοίταξα και σταμάτησε.

Με το ζόρι το ταΐζει ρε παιδιά κι αναρωτιόμουν κι εγώ πώς γινόταν εμένα να τρώει τόσο λίγο κι αν της τον άφηνα καμιά φορά να τρώει 120 κι 150 γρ!!! Τι έκανε η καλή σου? Του το έδινε μέχρι που αυτός άρχιζε να χτυπιέται και να προσπαθεί να ξεφύγει και στην προσπάθεια βέβαια έμπηζε κλάματα κατάπινε με το ζόρι και κατέβαζε αέρα! Κι αυτή νόμιζε ότι απλά ήθελε να ρευτεί και να συνεχίσει ή ότι έχανε την πιπίλα κι έκλαιγε επειδή το έχανε και να επιμένει μετά από λίγο! Έφτανε να το μπουκώνει το παιδί σε διάστημα μιας ώρας!!!!!!! Μέχρι που μια μέρα το είδα με τα μάτια μου και ξέρασε το παιδί και της έκανα έναν καβγά!!! Δίνουμε το μπιμπερό κι αν το πιάσει ήρεμα κι ωραία καλώς!!! Αν κλαίει στοπ! Δεν τον ταΐζουμε μια ώρα! Το κόμπλεξ το έπαθε βέβαια στην αγωνία της να μην πετάμε το γάλα μου αλλά ένα πράμα ρε παιδί μου.... ώρες-ωρες σκέφτομαι τι θα τράβηξα κι εγώ ως μωράκι με το κατοχικό της σύνδρομο!!!! Μήπως γιαυτο μου λέει ο άντρας μου ότι έχω ψυχολογικά προβλήματα?? χαχαχαχα!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...