Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

:lol::lol::lol:

βρε τι τραβάω με σας! δε ξεκολλάω λέμε!

κάνω κοτόπουλο κοκκινιστό με πλεξούδες μακαρόνια, παραγγελιά του μήτσου!

το άλλο έχει οργιάσει! ουρλιάζει κι όταν πάω κοντά χαζογελάει κακαριστά!!!

χαχαχα!!!!!!

Αντε αντε σβέλτα!!!!!!

Την χάνεις,δε κρατιέται σου λέω!!!!

Τουλούμπα η ασυγκράτητη!!!!!!!

χαχαχαχα!!!! Γυναικοχωριστρας ο μοντέλος μου? Παιδί μου τζάμπα κανονίζετε προξενιά!! Ο έρωτας θα νικήσει! :lol:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια...χτες πήγαμε στην παιδιατρο...εχουμε παρει μονο 100 γραμμαρια αλλα μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο σ αυτο το μηνα γιατι γινεται υπερκινητική και είναι ήδη πολύ ψηλή και παχουλή. οποτε δεν ανησυχησε. κατι θα ξέρει ε? τι λέτε?

οταν της εκανε το εμβολιο εκανε μονο ενα εντονο ααααααααα σα να ελεγε καλε τι μου κανεις εκει???????????? ή μωρή τι μου κάνεις εκεί????????? Αλλά το πουλάκι μου δεν έκλαψε καθόλου....γιατί έδωσε τα ρέστα της σε γκρίνια όταν τη ντύναμε...αυτό το παιδί να μην κλαίει με το τσίμπιμα και να κλαίει με τα ρούχα άλλο πράμα...αναρωτιέμαι αν έχω γεννήσει τη διαδοχο της τσιτσιολινας!!!!

Διαφημίσεις

Ααααααα, μου ειπε χορτοσουπα και μετα απο 2-3 μερες και μοσχαρι η κοτοπουλο οτι θελω στις 25 του μηνα....Αννα, τι χόρτα για πες καμια ιδεα...απευθυνομαι στην εμπειρια

Καλημέρα κορίτσια...χτες πήγαμε στην παιδιατρο...εχουμε παρει μονο 100 γραμμαρια αλλα μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο σ αυτο το μηνα γιατι γινεται υπερκινητική και είναι ήδη πολύ ψηλή και παχουλή. οποτε δεν ανησυχησε. κατι θα ξέρει ε? τι λέτε?

οταν της εκανε το εμβολιο εκανε μονο ενα εντονο ααααααααα σα να ελεγε καλε τι μου κανεις εκει???????????? ή μωρή τι μου κάνεις εκεί????????? Αλλά το πουλάκι μου δεν έκλαψε καθόλου....γιατί έδωσε τα ρέστα της σε γκρίνια όταν τη ντύναμε...αυτό το παιδί να μην κλαίει με το τσίμπιμα και να κλαίει με τα ρούχα άλλο πράμα...αναρωτιέμαι αν έχω γεννήσει τη διαδοχο της τσιτσιολινας!!!!

Μπράβο στη μπέμπα!!!Καλέ αφου η κοριτσάρα σου είναι σουπερ γιατί να ανησυχείς???

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ααααααα, μου ειπε χορτοσουπα και μετα απο 2-3 μερες και μοσχαρι η κοτοπουλο οτι θελω στις 25 του μηνα....Αννα, τι χόρτα για πες καμια ιδεα...απευθυνομαι στην εμπειρια

χορτόσουπα νομίζω εννοεί πατάτα καρότο κολοκύθι...

πάντως αν σκοπεύεις να της δώσεις χόρτα πάρε τη γιατρό σου ένα τηλ.

μη τσακίσουν το στομάχι και το έντερο του παιδιού !!!!

pvGHp2.png9TDjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...