Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σας!!!!!!!!

Πολυ κρύο εβαλε σημερα ή εμενα μου φαινεται??

Η τουλουμπα ξπυνησε στις 09,30 ,πρεπει να ειχε φάει κατα τις 5,30-6 αν θυμαμαι και σκεφτηκα οτι δε θα την ταϊσω μεχρι να πάει 11,30 να φάει τα φρούτα.

Οποτε ξεκινάω να κάνω αντληση και μολις βγαζω το στηθος και το βλέπει πατάει κάτι κλάματα, την ειχα στην κουνια και κοντευε να τη σπάσει.

Σταματάω την αντληση και τη σηκώνω και αρχιζει να με δαγκώνει στο προσωπο.

Μιλαμε οτι εκανε σα τρελό το καημενο.Ε,ηθελε στηθος.οποτε εφαγε και τωρα κοιμηθηκε.

Τωρα εγω τα φρούτα ποτε να τα δωσω???

Ελισαβετ, μηπως δε σου χρειάζεται μωρέ ο αποστειρωτης τωρα πια? Αφου 6 μηνων οι περισσότεροι γιατροι λενε τέλος στην αποστείρωση..

Εγω μονο τις πιπιλες αποστειρωνω 1 φορα την ημερα και μετα εχω βρασμένο νερό στο θερμός και τις ξεπλένω κει αν πέσουν κάτω.Το ιδιο κάνω και στα κουταλοπιατάκια τα πλένω κανονικά και μετα τα περνάω όλα απο το καυτο νερό και τέλος.

Εμεις πινουμε εμφιαλωμένο πάντως,εδω στο νησι δεν πινεται της βρυσης,ουτε για μαγειρεμα δεν κάνει.Αλλα να σας πω κάτι και στην Αθηνα παλι εμφιαλωμένο θα πινουμε,ποσα χρονια ειναι αυτοι οι σωλήνες πια? Δε ξερω ισως εχω συνηθισει κ δε μπορω να πιω αλλο νερό,σοβαρα μου μυρίζει κάπως..ποπο παραξενιες που απέκτησα στο νησάκι!!!!!!!

Καλημέρες πολλές! ξέκλεψα ένα πενταλεπτάκι να πω μια καλημέρα σε όλες.

Ντίνα να τον χαίρεσαι τον γαλανομάτη κούκλο, γερός και τυχερός να είναι γιατί από όμορφος το έχει τακτοποιήσει ήδη.

Θέλω να σας ρωτήσω κάτι άσχετο!Το μπεμπάκο θα τον πάμε την Πέμπτη σε ένα ΩΡΛ για παιδιά να του κόψουμε το χαλινό.Δεν είναι τίποτα(οκ έχω φρικάρει)αλλά ο ίδιος γιατρός είναι και στο Παίδων αλλά επειδή φοβόμαστε τις ιώσεις είπαμε να τον πάμε στο ιατρείο του!Είναι αλήθεια οτι αν τον πήγαινα στο Παιδων θα έπρεπε να πληρώσω 60 ευρώ επίσκεψη???

Αν πως απογευματινό ιατρείο με ραντεβού ειναι αλήθεια. κοστίζει 60 εύρώ.

να σχολιάσω λίγο και αυτο με τον ύπνο στο δωμάτιο τους. εμείς από τις 40 μέρες τους εχουμε πάει και τους δύο στο δωμάτιό τους. και δεν νομίζω ότι έχουν κανένα πρόβλημα. μια χαρούλα είναι. έχουμε βάλει ενδοεπικοινωνιία και μόλις κάποιος κλάψει τους ακούμε αμέσως. δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

να σας πω την αλήθεια κορίτσια εγώ το τελευταίο διάστημα σταμάτησα να τρελαίνομαι με κάτι τετοια. έχω χαλαρώσει και βαδίζω όπως μου δείχνουν τα παιδιά. έκοψα και τα πολλά διαβάσματα (υποχρεωτικά αυτό λόγω χρόνου) και πειραματίζομαι αν κάτι τούς αρέσει το συνεχίζω, αν όχι κάνω αλλαγές να βρούμε βηματισμό. δε λέω καλό είναι βέβαια να μπορείς να ασχολείσαι αλλά αυτο΄το πράγμα μη φάει αυτό, μην κάνει το άλλο, μην ακουμπήσει εκεί, μην μην... δεν το παλεύω.

σας φιλώ πολύ και σας χαιρετω προς το παρόν.

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

Δεν προλάβαμε να πάμε με τον πεθερό μου στα βιολογικά(έπρεπε να φύγει η πεθερά μου για δουλειά) να πάρω κρέμα και πήρα μία βανίλια απο το s/m της Γιώτης.Είχε μόνο Νουνού και Γιώτης(είναι μικρός Σκλαβενίτης και δεν τα έχει όλα) και διάλεξα αυτή γιατί μου είχε πεί ο παιδίατρος πως έχει την λιγότερη ζάχαρη.Την Παρασκευή θα πάρουμε πάλι βιολογική.Αυτήν την κάνω με δικό μου γάλα?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Λοιπον η κορη μου βλέπει το Γιώργη στο φατσοβιβλίο και σκουζει σα μουρλή!!!!!!!

χαχαχαχα

Τι σημαινει τωρα αυτο? οτι τον συμπάθησε ή το αντιθετο???

Μήπως η τουλουμπιτσα ερωτεύτηκε τον Χανιώτη μας???

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

οχι μωρέ Ντίνα, έχω σκάσει με αυτό το θέμα πια...

θα φύγουμε Σάββατο στα πεθερικά μου όπου λέμε να την αφήσουμε και να πάμε και

4 μέρες μόνοι μας και επιστροφή Αθήνα την ερχόμενη Κυριακή.

μου έστειλε μήνυμα η Άννα και της απάντησα...

.....και πήρα και στολή :(

pvGHp2.png9TDjp2.png

Μήπως η τουλουμπιτσα ερωτεύτηκε τον Χανιώτη μας???

Λες καλε?

Δε ξερω, της δειχνω όλα τα μωρά (σας) για να μη τα ξεχάσει και μονο στο Γιωργη αντέδρασε έτσι!!!

Βελ, βάλε και συ καμια προσφατη φωτο του Λεοντάκου..γιατί...μάτια που δε βλέπονται....:lol::lol::lol::wink:

:cool:

Λες καλε?

Δε ξερω, της δειχνω όλα τα μωρά (σας) για να μη τα ξεχάσει και μονο στο Γιωργη αντέδρασε έτσι!!!

Βελ, βάλε και συ καμια προσφατη φωτο του Λεοντάκου..γιατί...μάτια που δε βλέπονται....:lol::lol::lol::wink:

Πωπωπωπω, φωτιά στα μπατζάκια μας....:cool:

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...