Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι είπε η χιώτισσα???

μ έβρισε?????

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol:

Απο τα γέλια θα ξυπνησει η τουλουμπα!!!!!!!!!

Εσενα μαρή θα βρίσω???:lol::lol::lol::wink:;-):wink::tongue::tongue::tongue:

Περιμενω μεταφράσεις!!!!

Λοιπον σας καληνυχτω!!!!!

Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

πολυ θελω να καθησω να τα πουμε αλλα

α, ο υπολογιστης ειναι στο δωματιο της μικρης (που τωρα που το θυμηθηκα η γιατρος σχεδον με μαλωσε που κοιμηζω την μικρη στο δωματιο της!)

β, με κοιταει με μισο ματι εδω και πολυ ωρα!!!!!

να σας ρωτησω, παρκο χρησιμοποιειται?

μου ειπε σημερα η παιδιατρος να ξεκινησουμε να την βαζουμε στο παρκο (που ακομη δεν πηραμε), παντα με επιβλεψη και στηριξη με μαξιλαρια.

επιβλεψη ακομη και σε διπλο κρεββατι.

προσωρινα θα την εχουμε στο καρεκλακι φαγητου, αλλα μας ειπε οχι πλαγιαστο, ορθιο και φυσικα παντα δεμενη.

ή σε μια κουνια που εχουμε.

φιλια σε ολες,

καλο βραδυ!!!!

Πολύ ανήσυχος είναι! 2 φορές πήγα τώρα που μουρμούραγε....όπου να΄ναι θα μπήξει και καμιά τσιρίδα... Θα πάω κι εγώ μου φαίνεται να είμαι σταντ μπάι μην πέσει καμιά πιπίλα και ξυπνήσει.

Ελσάκι μας βάζεις ιδέες!!! Αλλά εμένα με τις βάρδιες... όι μήνας, τρίμηνο μη σου πω συμπληρώνεται!!!

Αυτή η μετάφραση είναι λίγο δύσκολη... βασικά είναι μια φράση όπως πολλές κρητικές που εμείς εδώ την ξέρουμε αλλά δεν μπορούμε να την εξηγήσουμε... Το διάλε είναι το διάβολε. Διάλε τσαπολιμάρες κυριολεκτικά είναι κάτι σαν βρισιά ή κατάρα αλλά πλέον το χρησιμοποιούμε πιο πολύ κοροϊδευτικά όταν και καλά θυμώνουμε ή μας τσατίζει κάποιος ή κάτι. Το ετσά είναι το έτσι και το κοπέλι το παιδί κυρίως το αρσενικό.

Σε ελεύθερη μετάφραση: Ε ρε σκασμένο τι μου κάνεις!!!! :lol:

ε καλά λέω μου την είπε!!!

εγώ ενδιαφέρομαι να μαθαίνω κυρία μου! πλουτίζω τις γνώσεις μου! νοιάζομαι για το πλησίον μου και θέλω να καταλαβαίνω τι μου λέει! δε τα περνάω όλα στο ντούκου και στο χαβαλέ εδώ μέσα!!!! ορίστε μας! τσ τσ τσ....να ενδιαφερόμαστε και να τ ακούμε κι από πάνω!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

άντε καληνύχτα μαστιχολουκουμομαμά!!! να μη πω ότι την άκουσες με τη σαγκρία! να δω πως θα το φτάσεις το μαξιλάρι!:lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

καλημέρα!μπήκα για ένα γρήγορο γεια.χθες ήμουν στα στραβά μου κ έπεσα για ύπνο μαζί με τον μικρό από τις 8.30.η πρώτη δοκιμή της φρουτόκρεμας ξεκαρδιστική!πολύ ξινισμένη φατσούλα κ καθόλου φαγητό.τα λέμε το βράδυ,φιλάκια

7oJVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

τι κανετε?

εχθες κοιμηθηκα και εγω νωρις και φυσικα σημερα απο το πρωι στο ποδι.

μαγειρεψα ηδη (πατατες γιαχνι) διοτι θελω να παω σουπερμαρκετε και να παρουμε το ρυζαλευρο μας.

αν βρω.....

για το δωματιο της, μου ειπε οτι ειναι νωρις ακομη, θα ηθελε μεχρι τον 7ο-8ο μηνα!

υπαρχουν ομως τα εξης πρακτικα προβληματα: μολις εμπαινα στην κρεβατοκαμαρα ξυπνουσε!

για να μην αναφερεω οτι δεν μπορουσαν να υπαρχουν ιδιωτικες στιγμες!

αφου την ακουω ακομη και οταν γυριζει πλευρο! τι πειραζει?

νομιζω η Αννα μου το ειχε πει, οτι θα φανει μονο του το μωρο ποτε ειναι ετοιμο να παει στο δωματιο του. ξυπναει μια μονο φορα και κανει ησυχο υπνο.

τα γραφω για να τα ακουω και εγω διοιτι πολυ με προβληματισε.....

Ελισαβετ ολοκληρο με φωναζουν.

Νεκταρια, ειναι δυσκολο οταν υπαρχουν βαρδιες. εμεις βαρδιες δεν εχουμε αλλα εντασεις δουλειας. αυτο τον καιρο ειναι καλα, αλλα Ανοιξη, Καλοκαιρι και Φθινοπωρο υπαρχουν περιοδοι που βλεπομαστε μονο για 10λεπτα μεσα στο 24ωρο. εκει ειναι το δυσκολο.

τελικα με παρκο τι κανετε?

σκεφτομαι αυριο να παρω αποστειρωτηρα, μουλτι μονο για την μικρη και παρκο.

καλε παλι κοιμηθηκε για λιγο! θα με τρελανει αυτο το παιδι.

το βραδυ κοιμηθηκε στις 9 και ξυπνησε 10,30-2,30 και 4 για μια γουλια γαλα. μεχρι να μετρησω μεχρι το 30 ειχε αποκοιμηθει. και ξανα στις 8 το πρωι.

Μαιρη πως πηγε? χαμος,ε?

εμεις σημερα το απογευμα. αν και μου ειπε την κρεμα πρωι αλλα μετα το αλλαζει και βαζει την φρουτοκρεμα πρωι και την κρεμα το βραδυ . οποτε λεω να ξεκινησω το απογευμα.

φιλια σε ολες και ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!

Καλημέρα το παιδάκι μου κοιμήθηκε απο τις 9 στις 10 ήρθε ο μπαμπάς του απο το μαγαζί και μου έκανε και παράπονα γιατί τον κοίμησα και δεν τον έπαιξε καθόλου και δεν τον άκουσε απο κοντά να λέει "μπα μπα μπα"!Τι να έκανα στο μωρό δηλαδη να κράταγα τα ματάκια του με μανταλάκια ανοιχτά ή να του εξήγουσα να περιμέναι το μπαμπά????Έλεος!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ελισάβετ εμείς έχουμε πάρει ένα παρκοκρέβατο της brevi και θέλω να πάω να πάρω πιαστράκια απο το jumbo για να σηκώνεται όταν το αποφασίσει!!!Βρηκα και μία πατεντα για να είναι σκληρό το κάτω μέρος και να πατάει τα ποδαράκια και πάρκο δεν θα πάρω μάλλον γιατί σε λίγο δεν θα χωράμε στο σαλόνι!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

καλημέρα!!!

καλημέρα Ελισάβετ! (καλά κάνεις και το κρατάς ολόκληρο παρεπιπτόντως)

περίεργο μου φάνηκε κι εμένα αυτό με το δωμάτιο. ναι εγώ είμαι πάντα της άποψης ότι τα παιδιά μας μας δείχνουν αυτό που θέλουν και γενικά τις ανάγκες τους. μια ψυχολόγος τότε στο δημήτρη-γιατί έχω τρέξει αρκετά-μου λεγε ότι τα παιδιά "μιλάνε" από τη κοιλιά και για πάντα και απλά οι μάνες αφουγκράζονται, αυτή τη λέξη ακριβώς μου πε, τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους.

για το δωμάτιο δε το χω ξανακούσει εγώ απ την αρχή και τα 2 μόνα τους τα άφηνα, καλό κακό δε ξέρω. αλλά γιατί πως στο εξήγησε? για λόγους επικινδυνότητας ή για συναισθηματικούς?

άτσαλη νύχτα και η χτεσινή, τζάμπα κάθομαι μέχρι τη 1 για να φάει το τελευταίο γεύμα ο μανού, στις 5 μου κλαιγε πάλι και μόνο όταν τον έβαλα στο στήθος ηρέμησε για 5 λεπτά κι εμένα και ξανακοιμήθηκε. δε πεινάνε δε μπορέι να πεινάνε, αφού το τελευταίο γεύμα σκόνη το πίνει τι στο καλό! μετά πάντως μέχρι τις 8.30 κοιμόταν.

αυτά...

θα κάνω χορτόσουπα να του δοκιμάσω σήμερα....για να δούμε...

πάω για σίδερο, το μητσάκι θα γυρίσει νωρίς λόγω απεργίας, οπότε ότι προλάβω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...