Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοιμάται... Νομίζω πρέπει να ανησυχώ που νύσταξε πριν τις 22:00...

Αφήστε που μου έσπασε το νευρικό σύστημα το απόγευμα γιατί δεν έτρωγε την κρέμα και εξάντλησε την υπομονή μου! Τι θέλω και μιλάω?? Εγώ φταίω που είπα ότι την τρώει! Δεν του έδωσα συμπλήρωμα γάλα και τώρα στις 9 τον έκανα μπάνιο,τον τάισα και το ήπιε όλο το γάλα αφού πεινούσε και μάλιστα ξεράθηκε στο μπιμπερό απάνω.

:lol: Ελευθερία από όταν τον έκανα έχω παλαβώσει εντελώς. Αναγκάζομαι κι εγώ όπως λέει περίπου και το ρητό και κατεργάζομαι τέχνες.... Και πού είσαι ακόμα δλδ... Σήμερα με την κρέμα και τι δεν κατεργάστηκα... :lol:

Aννούλα μια χαρά είναι ο μπεμπάκος σου! Από καμπυλίτσες μια χαρά! Το πολύπολύ να σου βγει ψηλός κι αδύνατος. Μοντελάκι δλδ! Όσο για την απορία ο αφορδακός είναι ο βάτραχος! :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

γυρίσαμε κι εμείς. όλα καλά, 250 γρ πήραμε είπε η γιατρός ότι είναι λίγα αλλά δε πειράζει αφού στις καμπύλες είναι πολύ καλός, στην 90 στο ύψος στην 75 στο βάρος. οπότε οκ απλά ξεκινάμε από νωρίς φαγητό. οπότε αύριο χορτόσουπες. και να θηλάζω μου πε όσο μπορώ...αυτά

και εμεις που ειμαστε μια βδομαδα πιο μεγαλες πηρε 300γρ συνολο και 1,5εκ υψος.

ξεκινατε με χορτοσουπες ή τρωγατε και φρουτα/κρεμες νωριτερα?

αρχικα ενα γευμα μονο αντικαταστατση θηλασμου και μολις φτασει στα 200μλ το γευμα συνεχιζω αντικαθιστωντας το αλλο (απογευματινο) μεχρι να φτασουμε πρωι-βραδυ θηλασμος κ αναμεσα 3 γευματα στερεες.

Νεκταρίτσα πόση κρέμα τρώει ο Γιώργης το απόγευμα? Του έκανα σήμερα την βανίλια της νεστλέ, χωρίς ζάχαρη και καλά και την έφαγε αλλά του έπεσε πολύ.

Και εμένα ξεράθηκε 10 παρά. Τώρα 2 μέρες επιστρέψαμε στις παλιές συνήθειες. Θέλουμε να κοιμηθούμε με το βυζί στο στόμα!

Έχω σπαστεί άσχημα με τον άντρα μου. Κάθε Κυριακή και όποτε έχει κενό θέλει να πηγαίνουμε στο χωριό. Τον πήρε τηλ λοιπόν ο μπατζανάκης του να μας καλέσει στον αγιασμό που θα κάνουν στο καινούργιο τους σπίτι. Εντομεταξύ πριν πετάχτηκα για μισή ώρα κάπου και λύσσαξε ό,τι έχει διάβασμα και δεν μπορεί, δεν προλαβαίνει. Μάλιστα σταμάτησα για 2 βδομάδες το ECDL που παρακολουθώ τσάμπα και είναι μεγάλυ ευκαιρία γιατί συνέχεια μουρμούριζε, για 2 2ωρα την εβδομάδα!!!!

Αλλά στο χωριό έχει πάντα χρόνο να πάει. Του λέω λοιπόν 'γιατί δεν είπες στον χ ότι δεν μπορείς να πας εφόσον έχεις διάβασμα και εργασίες?'. Ε και γίναμε μαλλιά κουβάρια! Του είπα ό,τι δεν πάμε πουθενά εκτός από το χωριό και θέλει να πηγαίνουμε πάντα και μόνο εκεί. Να πηγαίνεις του λέω, να τους βλέπεις αλλά το παιδί δεν θα μεγαλώσει γνωρίζοντας μόνο αυτή την διαδρομή. Δηλαδή έλεος πια!!!!!Αν του πω να πάμε οπουδήποτε αλλού προφάζεται ό,τι κάνει κρύο και που θα πάμε το μωρό, θα μας κρυώσει κτλ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

σχεδόν μόνο φρούτα τρώει εκτός απ το γάλα. κρέμες δε του πολυδίνω γιατί δε του αρέσουν. παράξενο με τα φρούτα τρελαίνεται το πρωί. ενώ με τις κρέμες που τα περισσότερα παιδιά τρώνε ο δικός μου δεν παρόλο που είναι κοντά σε γεύση με το γάλα.

οπότε θηλασμός, φρουτα, θηλασμός, χορτόσουπα, θηλασμός, μπιμπερο σκόνη.

και βλεπουμε. ό,τι με βολεύει κάνω.

θα δοκιμασω και τη σινλακ κι αν τη θελει εχει καλως αλλιως μόνο θηλασμός.

Καλησπέρα και απο τη Χίο...!!!

Σημερα γεννησε μια πολύ καλή μου φιλη στην Αθηνα..ειχε ραντεβου στο γιατρό της, περιμενα κ γω να με παρει τηλ να μου πει τα νέα και εκει που καθόμουνα ανεμελη μου σκάει μηνυμα "γεννησαμε!!!" Εμεινα εντελώς μακακας!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Μετα επηρεασμένη απο αυτο..θυμηθηκα την αλλη φιλη μου την ετοιμογεννη τη Χιωτισσα και πηγαμε και της πηραμε δωράκια για τη μικρη σουρλουλου που καταφτάνει!Αχ τι αγωνία και αυτη!!!!

Βελ πηραμε απο τα σβαροφσκι εκεινο που μαλλον ειχες παρει και συ στην κουμπάρα σου,το κοριτσάκι με τις ροζ πετρίτσες,πηραμε και ενα καθισμα τραπεζιου απο τα κίκο (αυτο που κουμπώνει πάνω στο τραπέζι,κανει για μας αραγε??)και ενα φουστανάκι καλοκαιρινό σατεν φουξια με ενα μεγαλο φιογκο μπροστα..το ερωτευτηκα..μιλαμε ειχα παθει παρακρουση!!

Και τελος ενα βιβλιο "Μεγαλώνοντας κορίτσια" για τον άντρα της που παραπονιέται που δεν εχει κάνει γιο (ειναι η 2η κόρη) και τον πειράζουμε!!!χαχαχαχα!!!!

Ελευθερία ,με το να βάζεις το γάλα σου στην κρέμα μάλλον ειναι σα να τρωει 2 γευματα...ή εστω 1,5 οποτε για αυτο χορταίνει καλά και φουσκώνει!!!!!!:tongue::tongue:

Ντινα, αυτο που είχες αναφέρει παλιά στη γλωσσίτσα του?

Εμεις πρεπει να παμε να μας πάρουνε αιμα για το g6pd μολις γινουμε 6 μηνων..κλαψ...φαντασου οτι το σκεφτομαι και πονάει η καρδιά μου.:-(

Τωρα ειμαι κομμάτια εκανα ενα μπανιο,εβαλα και μια ποτήρα σανκριά και με βλέπω σε λίγο να ταβλιάζομαι.

Λοιπον, θελω να μεταφράσετε στην φιλη μας την Αννούλα το

"ΔΙΑΛΕ ΤΣΑΠΟΛΙΜΑΡΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΟΠΕΛΙ ΕΤΣΑΕ" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Διαφημίσεις

Αχαχαχα! Τις μεταφράσεις στην Δασκάλα παρακαλώ!

Να σας ζήσει η φιλενάδα Αγγελική!!! Μα σου έχω πει πως αν κάνω κόρη μια από τις σκέψεις μου είναι να την βγάλω Αγγελική?????Μ'αρέσει πολύ το όνομά σου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

200 μλ νερό και 14-16 κουταλιές κρέμα. Τις άλλες μέρες μια χαρά την έφαγε, σήμερα μου έκανε νερά αλλά μάλλον φταίει που είχε πιει 210γρ γάλα το μεσημέρι και δεν το είχε καλοχωνέψει επειδή κοιμήθηκε αμέσως. Αφού μόλις ξύπνησε το απόγευμα ρεύτηκε κι είχα κι εγώ την αξίωση να φάει επιτόπου και την κρέμα... Πρέπει να άφησε 6-7 κουταλιές.

Αυτοί οι άντρες! Όλοι ίδιοι είναι!!! Τη μία έτσι και την άλλη αλλιώς, τα γυρίζουν όπως τους συμφέρει! Δεν έχεις άδικο να θυμώνεις. Εδώ θύμωσα εγώ που τα διάβασα... (θυμήθηκα και τον δικό μου!)

Ελευθερια, τι να σου πω και εγω?

που απο την ωρα που γεννησα όλο και καπου χρειαζεται να παει.

δεν λεω μενει σπιτι τα βραδια αλλα τι να το κανω αν χρειαζεται να γινει μεσανατολικο το να παμε μαζι στην παιδιατρο?

για να κανουμε 3 δουλειες μαζι στο σπιτι περασε 1 μηνας ενω για αλλα παντα εχει χρονο.

ενα θα σου πω που τα περικλειει ολα : ΑΝΤΡΕΣ.

Διαφημίσεις

ενα θα σας πω,

συμφωνησαμε για καθε μερα που λειπει (εκτος νομου)

θα παιρνω 2 μερες διακοπες το καλοκαιρι!

ετσι εχω σιγουρα 1 μηνα με την κορη για μπανια!!!!!

ενα θα σας πω,

συμφωνησαμε για καθε μερα που λειπει (εκτος νομου)

θα παιρνω 2 μερες διακοπες το καλοκαιρι!

ετσι εχω σιγουρα 1 μηνα με την κορη για μπανια!!!!!

Αχαχαχα! Ρε συ Ελισάβετ...με έσωσες!!!! Εγώ θα κάνω 1 μήνα αλλά εξωτερικό!!! Θα τον πάω Eurodisney να ξεχάσει και τον μπαμπά του!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...