Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ πάντως πρωι πρωι, σηκώνομαι,1)βάζω αποστειρωτή, με όλα τα συμπράγκαλα, (όπως τα βάζω, έτσι μένουν, άλλο θέμα αυτό)2) βράζω νερό για κανά δεκάλεπτο και μετά το αφήνω και κρυώνει, με την ελπίδα οτι θα πιει, μετά την κρέμα, αλλά που?3)βγάζω φρούτα απο ψυγείο, για να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου και να τα κατεβάζει πιο εύκολα ο μπέμπης 4)ξαναβράζω νερό στο βραστήρα για να περάσω πιάτα , μαχαίρια και τον μούλτι μας- όλα αυτά τα κάνωμ μηχανικά, πρωι πρωι , για α έχω χρονικό περιθώριο μέχρι να έρθει η ώρα της κρέμας..

Νομίζω οτι δεν χρειάζονται όλα τα παραπάνω, πιο πολύ ρουτίνα μου έχουν γίνει και γι αυτό συνεχίζω έτσι..

Kαλά το ίδιο ακριβώς κάνω και εγώ και το νεράκι πάντα βρασμένο στο πεντάλεπτο μου είπε ο γιατρός τουλάχιστον μέχρι τον 6ο μήνα απο εδώ και πέρα

θα μας πεί τι θα κάνουμε!!!Α και μου έχει οχι γαι τον βραστήρα αλλά δεν ξέρω γιατί!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλά το παιδί μου είναι αλλού!!!Απο το πρωι δεν έχει σταματήσει να φωνάζει "μπα μπα μπα"

και ο Δημήτρης έχει πάρει 3 φορές απο το μαγαζί για να του βάλω το ακουστικό!!!Το χάσαμε πάλι!!!Αλλά ο μπέμπικος τέτοιο φτύσιμο???Αλλου τρωέι ,αλλού πίνει ...και άλλος πήρε τι χαρά τελικά!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Πάω να φτιάξω την κρέμα!!!Άλλο αγχος αυτό!Θα βγάλω γάλα με το θήλαστρο ,δεν θα βγάλω?Και αν δεν βγάλω τι κάνω που πρέπει να έχει μου είπε ο παιδλιατρος απαραίτητα γαλα η κρέμα??

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Θυμάμαι Ντινάκι και απο τις συναντήσεις μας , που ο δικός σου ήταν ..ομιλητικότατος απο νωρίς, το' χε παιδί που λέμε..τον θυμάμαι να μιλάει διαρκώς στης Ανδριάνας πχ.το νερο για να πιει μωρό δεν το βράζω βραστήρα, μπρίκι κανονικά εννοείται.., μου κλωτσάει το πληκτρολόγιο ο μικρός, διαμαρτύρεται

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Κάνει και ένα ήχο ώρες ώρες που αν έχετε δεί τα "γκρεμιλινς" πριν γίνουν κακά και άσχημα

ήταν σαν ζουζουνιάρικα αρκουδάκια και έκαναν έναν ήχο όταν τραγουδούσαν!!!Αυτό ακριβώς κάνει!!!Σαν γατάκι που γουργουρίζει!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Θέλω να σας ρωτήσω κάτι άσχετο!Το μπεμπάκο θα τον πάμε την Πέμπτη σε ένα ΩΡΛ για παιδιά να του κόψουμε το χαλινό.Δεν είναι τίποτα(οκ έχω φρικάρει)αλλά ο ίδιος γιατρός είναι και στο Παίδων αλλά επειδή φοβόμαστε τις ιώσεις είπαμε να τον πάμε στο ιατρείο του!Είναι αλήθεια οτι αν τον πήγαινα στο Παιδων θα έπρεπε να πληρώσω 60 ευρώ επίσκεψη???

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Ελευθερία με νερό δεν γίνεται η κρέμα? Κρέμα να του δώσεις, δεν πειράζει που δεν ήπιε γάλα. Θα πιει το βράδυ. Κι εμένα βγαίνει πολλές φορές από το πρόγραμμα αλλά ακόμα δεν έχουμε τέτοια διλήμματα αφού ένα μόνο γεύμα γάλακτος έχει αντικατασταθεί.

Με νερό γίνεται η κρέμα αλλά ο παιδίατρος μου είπε πως αν θέλω μπορώ να βάζω γάλα. Πάντως σήμερα που του έκανα 150μλ δεν την έφαγε όλη, προφανώς με το γάλα είναι πιο βαριά και χορταίνει με λιγότερη ποσότητα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κι από κουτάλι το φτύνει. Επίσης κι από κύπελο, από ποτήρι κανονικό που όταν πίνουμε εμείς κάνει σαν το κουζουλό αλλά στην περίπτωσή του ΔΕΝ και μη γελάσεις... :lol: δοκίμασα να του δώσω και με τη χούφτα μου!!! Κάπου στο πάρεντς το πήρε το μάτι μου αλλά πάλι το φτύνει και γίνεται μούσκεμα. Δε φτάνει που λερώνει με κρέμες όλο τον κόσμο, να φτύνει και το νερό? Οπότε δεν το δίνω. 200 μλ νερό έχει μέσα η κρέμα. Μια φίλη μου μου είπε ότι μετά που θα μεγαλώσει κι άλλο θα το πίνει. Οπότε προς το παρόν κάνω υπομονή... Πού θα πάει θα διψάσει κάποια στιγμή και θα το πιει. Προς το παρόν μόνο ¨μπλιάχ¨ που δεν κάνει!! :lol:

Με την χούφτα λέει!!!!!!!!!

Αχαχαχαχαχαχα

Αχαχαχαχαχαχα

Με το συμπάθειο αλλά είσαι τελείως παλαβή!:):):)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Πάω να φτιάξω την κρέμα!!!Άλλο αγχος αυτό!Θα βγάλω γάλα με το θήλαστρο ,δεν θα βγάλω?Και αν δεν βγάλω τι κάνω που πρέπει να έχει μου είπε ο παιδλιατρος απαραίτητα γαλα η κρέμα??

Ντινάκι αν δεν βγάλεις αρκετό μπορείς να το συμπληρώσεις με νεράκι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

γυρίσαμε κι εμείς. όλα καλά, 250 γρ πήραμε είπε η γιατρός ότι είναι λίγα αλλά δε πειράζει αφού στις καμπύλες είναι πολύ καλός, στην 90 στο ύψος στην 75 στο βάρος. οπότε οκ απλά ξεκινάμε από νωρίς φαγητό. οπότε αύριο χορτόσουπες. και να θηλάζω μου πε όσο μπορώ...αυτά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...