Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι ναι να βρεθούμε!!!!Πρέπει να το κανονίσουμε ρε γμτ πριν γυρίσω δουλειά γιατί μετά θα είναι πολύ δύσκολο. Και όσο πίστευα ό,τι ο θηλασμός μας έκλεινε μέσα τώρα με τα πιατάκια, κουταλάκια, κρεμούλες και αργότερα κατσαρολικά δεν βλέπω να ξεμυτίζουμε για 1-2 χρόνια!

Άντε ρε σεις, πότε θα έρθετε με τη Νεκταρία μια μέρα από δω? όποτε θέλετε πείτε μου να κανονίσουμε!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ούτε εμένα το πίνει το νερό! Ξινίζει τα μούτρα του. Εμάς Σοφία που έχουμε φίλτρο μας είπε να του δίνουμε απευθείας από τη βρύση. Αλλά τι να το κάνεις αφού ούτως ή άλλως δεν πίνει....

Έλα ντε πότε θα πάμε Ρέθυμνο???

Νερό να του δώσω βρασμένο ε?

Νερό να πιείς εννοείς ή στην κρέμα?

Να πιει εμένα μου είπε και του δίνω εμφιαλωμένο απλά.

Για κρέμα το βράζεις 5 λεπτά και το αφήνεις λίγο να κρυώσει πριν το αναμείξεις με την κρέμα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ούτε εμένα το πίνει το νερό! Ξινίζει τα μούτρα του. Εμάς Σοφία που έχουμε φίλτρο μας είπε να του δίνουμε απευθείας από τη βρύση. Αλλά τι να το κάνεις αφού ούτως ή άλλως δεν πίνει....

Έλα ντε πότε θα πάμε Ρέθυμνο???

Έχεις δοκιμάσει να του δώσεις από κουτάλι? Και εμένα το μπουκάλι δεν το θέλει αλλά με το κουτάλι πίνει και πίνει και συνέχεια ανοίγει το στόμα του, σαν τον αφορδακό που λέμε:):)

Έλα ντε, πότε θα πάμε Ρέθυμνο?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νερό να του δώσω βρασμένο ε?

ρωτησα και εγω για το νερο. μου ειπε βρασμενο, να το αφηνω να κρυωνει και να της το δινω.

εμεις εχουμε πολλα αλατα εδω και αν και εχουμε φιλτρο λεω να της δινω εμφιαλωμενο.

εσεις τι κανετε?

μηπως γινομαι υπερβολικη???

Λίνα , το ξέρεις οτι είχα πρόταση και απο Κεφαλλονιά για να σας έρθω κατακεί??..για να δουμε πως θα κάτσει στο τέλος..

Καλή διασκέδαση σήμερα δώστου να καταλάβει, πιες ένα σφηνάκι και για εμάς..βάλε και καμμιά φωτό σου , αν βγάλεις..

Ελευθερί ευχαριστώ πολύ, είμαι παιδί της επαρχίας, του χωριού κιόλας και καταλαβαίνω πολύ καλά αυτό που λες..ΜΑΚΑΡΙ..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Τα έχει κάνει σήμερα μαντάρα τα γεύματα και δεν ξέρω τι θα του δώσω τώρα που θα ξυπνήσει.

Το πρωί ξύπνησε στις 8 και έφαγε 2-3 λεπτάκια (Σοφάκι ζήλεψε τον Γιαννάκη).

Στις 9:20 έφαγε 15 λεπτά γιατί μάλλον τότε συνειδητοποίησε ό,τι είχε να φάει γερά από τις 3 το ξημέρωμα.

Στις 1 έφαγε την φρουτόκρεμα και τώρα κοιμάται!

Λογικά όταν ξυπνήσει είναι η ώρα κρέμας αλλά γάλα δεν έχει πιει ενδιαμέσα...Τι κάνω??

Βέβαια την κρέμα την κάνω με γάλα δικό μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εγώ πάντως πρωι πρωι, σηκώνομαι,1)βάζω αποστειρωτή, με όλα τα συμπράγκαλα, (όπως τα βάζω, έτσι μένουν, άλλο θέμα αυτό)2) βράζω νερό για κανά δεκάλεπτο και μετά το αφήνω και κρυώνει, με την ελπίδα οτι θα πιει, μετά την κρέμα, αλλά που?3)βγάζω φρούτα απο ψυγείο, για να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου και να τα κατεβάζει πιο εύκολα ο μπέμπης 4)ξαναβράζω νερό στο βραστήρα για να περάσω πιάτα , μαχαίρια και τον μούλτι μας- όλα αυτά τα κάνωμ μηχανικά, πρωι πρωι , για α έχω χρονικό περιθώριο μέχρι να έρθει η ώρα της κρέμας..

Νομίζω οτι δεν χρειάζονται όλα τα παραπάνω, πιο πολύ ρουτίνα μου έχουν γίνει και γι αυτό συνεχίζω έτσι..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως πρωι πρωι, σηκώνομαι,1)βάζω αποστειρωτή, με όλα τα συμπράγκαλα, (όπως τα βάζω, έτσι μένουν, άλλο θέμα αυτό)2) βράζω νερό για κανά δεκάλεπτο και μετά το αφήνω και κρυώνει, με την ελπίδα οτι θα πιει, μετά την κρέμα, αλλά που?3)βγάζω φρούτα απο ψυγείο, για να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου και να τα κατεβάζει πιο εύκολα ο μπέμπης 4)ξαναβράζω νερό στο βραστήρα για να περάσω πιάτα , μαχαίρια και τον μούλτι μας- όλα αυτά τα κάνωμ μηχανικά, πρωι πρωι , για α έχω χρονικό περιθώριο μέχρι να έρθει η ώρα της κρέμας..

Νομίζω οτι δεν χρειάζονται όλα τα παραπάνω, πιο πολύ ρουτίνα μου έχουν γίνει και γι αυτό συνεχίζω έτσι..

ωραια και απλα φαινονται, αλλα τοσο καιρο με τον αποκλειστικο θηλασμο μονο το θηλαστρο ειχα και το μπιμπερο καποιες φορες κ κυριως τις πιπιλες που τις εβραζα.

ολα αυτα που ερχονται μου φαινονται βουνο!

Κορίτσια έχω διαβάσει ότι το καλύτερο εμφιαλωμένο είναι το ίδιο με το χειρότερο νερό της βρύσης! Ούτε εσείς μην πίνετε πόσο μάλλον τα μωρά. Αν σκεφτείτε και το τι περνάνε μέχρι να φτάσουν στο σπίτι μας. Δε μεταφέρονται με ψυγεία και περνάνε φυσικά πολλές κακουχίες μέχρι να φτάσουν σε εμάς. Ο αδερφός μου που είχε κάνει ένα φεγγάρι μεταφορές κάποιων προϊόντων θυμάμαι μας έλεγε τι να προσέχουμε. Πόσες φορές δε βλέπουμε τις συσκευασίες να παραμένουν στον ήλιο με τις ώρες... και δεν κάνει, αναπτύσσονται μικρόβια.

Ελευθερία με νερό δεν γίνεται η κρέμα? Κρέμα να του δώσεις, δεν πειράζει που δεν ήπιε γάλα. Θα πιει το βράδυ. Κι εμένα βγαίνει πολλές φορές από το πρόγραμμα αλλά ακόμα δεν έχουμε τέτοια διλήμματα αφού ένα μόνο γεύμα γάλακτος έχει αντικατασταθεί.

Έχεις δοκιμάσει να του δώσεις από κουτάλι? Και εμένα το μπουκάλι δεν το θέλει αλλά με το κουτάλι πίνει και πίνει και συνέχεια ανοίγει το στόμα του, σαν τον αφορδακό που λέμε:):)

Έλα ντε, πότε θα πάμε Ρέθυμνο?

Κι από κουτάλι το φτύνει. Επίσης κι από κύπελο, από ποτήρι κανονικό που όταν πίνουμε εμείς κάνει σαν το κουζουλό αλλά στην περίπτωσή του ΔΕΝ και μη γελάσεις... :lol: δοκίμασα να του δώσω και με τη χούφτα μου!!! Κάπου στο πάρεντς το πήρε το μάτι μου αλλά πάλι το φτύνει και γίνεται μούσκεμα. Δε φτάνει που λερώνει με κρέμες όλο τον κόσμο, να φτύνει και το νερό? Οπότε δεν το δίνω. 200 μλ νερό έχει μέσα η κρέμα. Μια φίλη μου μου είπε ότι μετά που θα μεγαλώσει κι άλλο θα το πίνει. Οπότε προς το παρόν κάνω υπομονή... Πού θα πάει θα διψάσει κάποια στιγμή και θα το πιει. Προς το παρόν μόνο ¨μπλιάχ¨ που δεν κάνει!! :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...