Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Στον ομορφο κοσμο θα δειξει πως να κανουμε μασαζ στα μωρακια μας και ιδιαιτερα σ'αυτα που ταλαιπωρουνται απο κολικους

το προλαβα. απο την μεση μαλλον και μετα!

το ειδες μηπως?

γυμνα και με λαδακι τα κανουμε μασαζ?

μια φορα την μερα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Nai καλα θα ναι!

Να δω και λιγο κοσμο βρε παιδάκι μου, εχω Χιοτικοποιηθει πια!

Ηρθανε τα πεθερικα σου εσενα?

Σαβ/κο μου έρχονται! Ευτυχώς για δύο μέρες!

Μόνο στην πεθερά θα μείνετε? στη μαμά σου?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

καλημέρα ,

το μόνο που κατάφερα τελικά εχθες ήταν αντι να ξυπνήσει στις 2,4 και στις 6 να κοιμηθεί στις 11 και να ξυπνήσει στις 3 και στις 6.Έκανα και την βλακεία να προσπαθήσω να του δώσω πιπίλα για να ξανακοιμηθεί αλλά στην άρχή την έφτυνε και μετά έβαλε κάτι τσιρίδες!!!Ξαγρύπνησε έφαγε 15 λεπτα και κοιμήθηκε στις 5 παρά και στις 6 πάλι στο πόδι για φαγητό.Οπότε θα τρώει απο το στήθος στις 3 που τον ξαναπέρνει καπάκι ο ύπνος και φαει + άλλαγμα και ύπνο δεν κάνουμε πάνω απο 20 λεπτά!!!Τέρμα τα πειράματα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Έτσι κι εμένα συνέχεια όμως ρε γμτ, ευτυχώς που τρώει όμως κανονικά!

Υπομονή! Εσένα είναι και το εμβόλιο και η υπνηλία, όλα μαζί του πέσανε!

Ο γιατρός επιμένει ότι το μπούκωμα δεν είναι από κρύωμα αλλά επειδή είναι στενές οι ρινικές οδοί, μαζεύει μυξούλες και μετά δεν μπορεί να τις αποβάλλει.

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!

Ενα εχω να πω!!!!!!!!!

Athens I'm coming!!!!!!!!!!!!!!!

Ειπα να προσπεράσω τις ανασφάλειες και να το τολμησω!!!!!!

Ολο σκεφτομουν οτι θα ταλαιπωρηθει το μωρο κτλ αλλά δε γινεται να ειναι μεσα στη γυαλα της συνεχεια..

Λοιπον,κατι πρεπει να γινει,πρεπει να χωριστουμε σε γκρουπ, οι μισες να μπαινουν το πρωι και οι αλλες μισες το απογευμα...

Δεν προλαβαινω να διαβαζω ολα αυτα τα κατεβατα και τις σελιδες!!!!!!!!

Ελευθερία μου,να ζησει να τα χιλιάσει ο μικρουλης σας!!!!!!!!

Λοιπον και μενα η μπεμπα καθε βραδυ ξυπνάει στις 4 ( οτι ωρα και να κοιμηθει στις 4 θα ξυπνησει,καλα ξυπνητηρι βάζει??ελεος) και το θεμα ειναι οτι δεν τρωει...τι κανει τοτε? Γιατι ξυπνάει?? Τη βαζω στο στηθος,καθεται 1-2 λεπτά και μετα γκρινιαζει..της μπουκώνω την πιπιλα την κουνάω και κοιμάται..

ΟΚ,το θεμα ειναι να μην ξυπνάει καθολου γιατι ενα μισαωράκι το τρωω και χαλάει και ο ύπνος μου..καλα αυτο δε με νοιαζει τοσο αλλά γιατι ξυπνάει αφου δεν πεινάει???

Εχω δοκιμασει απλα με την πιπιλα να την κουνησω μπας και κοιμηθει αλλά σκουζει,μολις την παρω αγκαλια ησυχαζει..της λειπει η αγκαλια να σκεφτω??? Αλλο παλι και τουτο..

Ντινάκι,γιατι δε δοκιμαζεις το αλλο? Να του δινεις δικο σου γάλα το βραδυ αντλημένο π.χ. οπως το κανει η Honey, να του δωσεις το τελευταιο γευμα και μετα πριν προλαβει να ξυπνησει να του βαλεις το μπιμπερο στο στομα (με δικο σου γαλα) για να δεις τι θα γινει? Εμενα και μια φιλη μου το κανει αυτο και της κοιμαται σερί μεχρι το πρωι.Δοκιμασε και θα το βρεις στο τελος.

Εγω σημερα αυτο θα κανω να δω εαν θα ξυπνησει πάλι στις 4!

Άντε βρέ να έρθεις να κάνουμε έκεινη την βόλτα στο Χαιδάρι που λέγαμε!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα σας! Περαστικά σε άρρωστα μωράκια και μανούλες!

Να ζήσει ο Μάνος χίλια χρόνια γελαστά και ευτυχισμένα, γεμάτα αγάπη :)

Το ροκ μωρό είναι τρελλά ανήσυχο από τα ξημερώματα. Κλείνει τα ματάκια του να κοιμηθεί και μέτα από 3 λεπτά πάλι γκρίνια. Τον ακούω να καταπίνει μυξούλες (πάλι! κάθε Πέμπτη τον πιάνει!). Τώρα που έβαλα πλυντήριο, έκλεισε ματάκια και κάθεται στο ρηλάξ αλλά ακόμα και σε απότομο πάτημα πλήκτρου πετάγεται τρομαγμένος...

να'ναι από το εμβόλιο ή το αρρώστησα το παιδί; :(

Μωρέ μήπως τρόμαξε το ροκάκι απο το τσίμπημα του εμβολίου.Η ανησυχία και η γκρίνια είναι παρενέργεια απο το εμβόλιο έτσι τουλάχιστον μας είχε πει έμας ο παιδίατρος.

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

καλησπερα!!

μαριτα περαστικα σου!να χαιρεσαι τα μπεμπακια σου κουκλακια και τα 2!!!

μαρια μια χαρα εισαι εγω 2 φορες που αδιαθετησα μετα τη γεννα πλημμυρα το αιμα χαλια γινομουν...να δω τωρα πως θα ειναι, ο γιατρος λεει ειναι φυσιολογικο αλλα δε παλευεται!!

makarinaerthei να χαλαρωσεις κ ολα θα φτιαξουν ορμονες ειναι πιστευω λιγο πολυ ολες τα περασαμε...εγω εκανα ενα μηνα να βγω απ το σπιτι ολο κοιμομουν κ ετρωγα...

female σε παρκοκρεβατο τη κοιμιζεις η το εχεις μονο για να παιζει?τι μαρκα ειναι?θελω κ εγω να παρω γιατι το λικνο δε της πολυαρεσει μηπως κοιμαται καλυτερα εκει μεσα.

για τη γοπ μπορεις να κανεις υπερηχο στομαχου αλλα απ οσα γραφεις δε νομιζω οτι εχει, γιατι δε ρωτας και το παιδιατρο σου?αυτος θα σου πει αν χρειαζεται να κανεις κατι.

Καλημερα... Λοιπον εγω επειδη οταν τον εβαζα στο λικνακι ξυπνουσε ανακαλυψα οτι τον ενοχλει που ειναι τοσο φλατ! Μην αλλαξεις επιπλο, δοκιμασε ν αλλαξεις στρωμα.. Καν του το πιο.."χουχουλιαρικο" κ θα δεις οτι θα του αρεσει..

μαρακι μου εχει σχεδον ολα αυτα τα συμπτωματα που γραφει στο λινκ!!! αλλα το θηλαστρο μου δειχνει άλλα τις τελευταιες μερες... και ακομα κι αν αφησω κατα μερος το τι μου λεει το θηλαστρο αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι τη νυχτα δε χορταινει κ εχω δωσει κ μπιμπερο χθες μετα το θηλασμο μισης ωρας αφου ειχα ματι μισανοικτο τον εβαλα στην κουνια κι εκλαιγε δειγμα οτι πειναει ακομα. του εδωσα πιπιλα για να μην του δωσω μπουκαλι αλλα 3 ωρες μετα δεν τον γλιτωσα τον μπουκαλο....

Εγω κοριτσια, τα εχω αντιμετωπισει αυτα κ το θηλαστρο δε μου βγαζει ποσοτητες, ομως δεν το εμπιστευομαι. Σε καμμια περιπτωση δεν αντιπροσωπευει την ποσοτητα που μπορει να τραβηξει το μωρο, το χω ξαναπει.. Και τα παιχνιδια μου κανει κ ολα αυτα που περιεγραφες στο προηγ μην. δασκαλα.. Κ ρουφιεται οπου βρει, κ οταν τον βαλω ρουφαει 5 γουλιες κ τραβιεται κλαιγοντας, κ οοολα οσα περιγραφεις κ εσυ κ αλλες κοπελες μαζι!!!! Εχω καταλαβει οτι δεν ειναι ολες οι ωρες ιδιες, οτι δεν πειναει σωνει κ καλα. Ξερεις ποσες φορες τον κραταμε εναλλαξ με τον Θοδωρη οταν δεν μπορω να τον ηρεμισω μονη μου κ μου λεει ο Θοδ "πειναει το παιδι..., αφου ρουφιεται!" Τσακωνομασταν λοιπον γιατι ξερω οτι εχει φαει δεν πειναει, θελει κουνημα, θελει βολτα, πιπιλα..ξερω γω τα δικα του! Εβγαλα κ γω μια μερα 110μλ κ τα δινω στο Θοδ να τον ταισει τελευταιο γευμα.. Καποια στιγμη μου λεει δεν αντεχει να πιει αλλο εσκασε!!! Κ συνεχισε να μασουλιεται!!! Ε φυσικο ειναι, αφου τον νανουριζει.Επιδη φλυαρω κ περιαυτολογω, νομιζω ειναι φυσιολογικα ολα αυτα.. αφου ολες το ιδιο πραγμα περιγραφουμε! Ειναι κ αυτα με τις ωρες τους! Κ οσο για το θηλαστρο, εμενα στις οδηγιες μου γραφει να παρατηρησω ποιες ωρες της ημερας βγαζει περισσοτερο, γιατι δεν ειναι ολες οι ωρες ιδιες.. Οπως επισης γραφει να παρακολουθω τι βγαζει ετσι ωστε οταν δε βγαζει αλλο να μην το ζοριζω, να το βαζω απ την αλλη κ μετα απο λιγο παλι. Επισης μπορεις να το βγαζεις κ να το βαζεις λιγο πλαγια κ γυρω γυρω.. Πιανει κ αυτο.. Τελος (κ αυτο το χω ξαναπει) εχω δοκιμασει 2 θηλαστρα της μεντελα κ το ενα ηταν το νοσοκομειακο... Το καλυτερο θηλαστρο ειναι το ισις της αβεντ!!!! Μακραν! Σε 5' 70μλ απ το ενα στηθος. Εγω πανω απο 10' συνολικα δεν τραβαω..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

αγγελικη τωρα το ειδα γιατι ειχα δουλεια!sorry!!

den pira xapia mono arewsa ta geymata tis mikris kai sigasiga meiw8ike i paragwgi apo moni tis!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

μαρια μου με χαμηλο φωτισμο και απολυτη ησυχια προσπαθησα να τον κοιμισω!Μιλαμε χτυπιεται και κλαιει μεχρι που δεν παιρνει ανασα!Αν του τραγουδησω τσατιζεται περισσοτερο(εννταξει ειμαι φαλτσα οχι ομως και ετσι)Τον κουναω και τεντωνεται!Τον εχω κανει μαλλον πολυ νευρικο και δεν ξερω πως το εκανα αυτο!!

Ζωιτσα μην απελπιζεσαι.. Κ εμενα τα κανει αυτα.. Ε μωρο ειναι, τον ενοχλουν διαφορα.. Εγω οταν δεν ηρεμει μ εμενα, τον δινω στον Θοδωρη, οπως σου ειπε κ η Μαρια.. Κι εμενα μολις τον ακουμπησω κατω, μενει απ το κλαμα στο δευτερολεπτο..! Οταν ο Θοδωρης λειπει αρχιζω να τον περιφερω γυρω γυρω, οπως ειχε πει παλιοτερα η δασκαλα.. Αλλαξιερα, γυμναστηριο, λικνακι, καροτσι, βολτα με το καροτσι.. Αλλαγμα πανας, καμμια φορα χορευουμε κ ολας λιγο, γιατι με το κουνημα σταματαει!!!

Εγω βλεπω οτι τωρα τελευταια, ολες μας το ιδιο πραγμα περιγραφουμε... Τυχαιο ειναι? Δε νομιζω!!!

Διαφημίσεις

Τατι μου περαστικα... (Ενα ενα τα γραφω γιατι το πιασα απο χτες κ τα βλεπω λιγα λιγα τα μην σας....) Με τη μασκουλα κ εσυ, κ θα σου περασει γρηγορα, δε μπορει!!! Χτες ρωτησες για το καθαρισμα του μπανιου.. Ντετολ! Το ειπε κ η φαιρυ? Δε θυμαμαι πια το ειπε.. Κανε ενα σαπουνακι με υγρο πιατων, κ μετα ντετολ!!! Κ μην το τριβεις με το αγριο του σφουγγαριου γιατι χαλαει το σμαλτο στα ειδη υγιεινης!! Οσο για το αν εισαι παραξενη... Εγω οσο ειμουν εγκυος δεν καθομουν στη λεκανη οταν απο βραδυς ειχαμε ριξει χλωρινη, Ευτηχως που εχουμε 2 μπανια, αλλιως θα τα κανα εξω με το σκυλο... Τελος, Μη βαζετε ποτε χλωρινη μαζι με αλλο καθαριστικο... Οι αναθυμιασεις ειναι επικινδυνες!!!! Σοβαρα τωρα! το γραφει κ πανω στη συσκευασια. Εχω αλλεργικη ρινιτιδα κ μου το χει γυρισει κ σε ασθμα μερικες φορες, κ οταν μυρισω κατι τετοιο, βηχω 10 ωρες.. Προσοχη λοιπον!!

mar28 σ ευχαριστω για τη συμβουλη σου θα το δοκιμασω να δουμε αν θ αλλαξει κατι!παρκοκρεβατο ουτως η αλλως θα παρω μηπως και καταφερουμε να παμε ολοι μαζι κανα 3ημερο καπου...ονειρα που κανω ε?:P

εμεις γυρισαμε απο τι βολτα μας, και ξεραθηκε μεσα στο καροτσι.ειναι η ωρα της να φαει τωρα αλλα δε το βλεπω να ξυπναει...

κοριτσια σε ποια εβδομαδα γεννησατε και πως?σε δημοσιο η ιδιωτικο νοσοκομειο?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...