Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοιμάται αλλά τελείως σπαστά!κ έτσι νομίζω δεν ξεκουράζεται καλά το ίδιο κ εγώ.άσε που μέσα στην ημέρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα γιατί ή θα τον έχω αγκαλιά ξύπνιο ή θα κοιμάται πάνω μου.

7oJVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!!!! Ελισάβετ καλώς μας ήρθες. Τι έγινε καλέ και κουράστηκες τόσο εσύ???Καλή επιτυχία αύριο στις πρώτες σας κουταλιίες. Μαίρη και σε εσάς καλή επιτυχία.

Κλεό να χαίρεσαι την τρελοκοτσιδού σου και να τα χιλιάσει!!!

Αυτό το θέμα ύπνου είναι βαθιά πληγή. Έχω επιχειρήσει άπειρες φορές και τον βάζω στην όταν τον δω νυσταγμένο, συνήθως πάνω στο 2ωρο από την προηγούμενη φορά που ξύπνησε. Παλιότερα δεν καθόταν λεπτό, είχε τρομερή αλλεργία στην κούνια:)

Επειδή τον βάζω όμως συχνά για να παίξει την έχει συνηθίσει κάπως, οπότε θα κάτσει για κανένα 10λεπτο. Ε μετά αρχίζει η γκρίνια. Δεν πτοούμε...πηγαίνω να τον ηρεμήσω και δεν τα καταφέρνω. Μετά ανεβαίνουμε κλίμακα και αρχινάμε το βήχα, την ψιλογκρινίτσα και τέλος πατάμε γκάζι και ξεδιπλώνουμε τις φωνητικές μας ικανότητες!!!

Ίσως λίγο λίγο που λέει και η Κλεό κάτι να μπορεί να γίνει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

κοιμάται αλλά τελείως σπαστά!κ έτσι νομίζω δεν ξεκουράζεται καλά το ίδιο κ εγώ.άσε που μέσα στην ημέρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα γιατί ή θα τον έχω αγκαλιά ξύπνιο ή θα κοιμάται πάνω μου.

Αχ το περάσαμε και εμείς αυτό το στάδιο μέχρι που καταλήξαμε στο καρότσι. Αν κοιμηθεί στο βυζί πρώτον χαλάει τα γεύματά του και δεν ξέρω πότε πεινάει (οπότε του το έχω ελλατώσει στο ελάχιστο και μόνο αν δεν παίρνει άλλο η κατάσταση θα δώσω στήθος) και το κυριότερο αν κοιμηθεί στο βυζί πρέπει να τον κρατάω για όση ώρα θέλει να κοιμηθεί. Αν τον ακουμπήσω πουθενά ξυπνάει επιτόπου και είναι ακόμη πιο δύσκολο να κοιμηθεί μετά!!!!

Μα γιατί δεν κοιμούνται εύκολα???Δεν ξέρουν τι χάνουν...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

είναι στο παιδί. για το θέμα ύπνου έχουν γραφτεί αράδες και αράδες!

καλή ώρα το μητσάκι ακόμα όρθιο είναι ενώ τον έχουμε βάλει στο κρεβάτι εδώ και 1 ώρα. και πάλι τον βλέπω έρχεται σιγά σιγά και κρυφοκοιτάει!

Διαφημίσεις

είναι στο παιδί. για το θέμα ύπνου έχουν γραφτεί αράδες και αράδες!

καλή ώρα το μητσάκι ακόμα όρθιο είναι ενώ τον έχουμε βάλει στο κρεβάτι εδώ και 1 ώρα. και πάλι τον βλέπω έρχεται σιγά σιγά και κρυφοκοιτάει!

Αχαχαχα τουλάχιστον δεν θέλει αγκαλιά και βυζί βρε Αννούλα! Είναι μερικώς ανεξάρτητο το Μητσάκι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

και θα του ρθει και μια ανεξάρτητη μπουφλίτσα σε λίγο μου φαίνεται!!! χιχιχι

κάθε ηλικία έχει τη δυσκολία της. νομίζω ότι το δυσκολότερο θα ρθει σε λίγο.

κρατάτε δυνάμεις!!!!!!!!!!!!

Τέτοια λες βρε Άννα και με κάνεις και νιώθω πολύ high, πολύ happy που ζω τα light και πρέπει να πω και ευχαριστώ!!!

Για όσες έχετε χρόνο και όρεξη, διαβάστε εδώ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1473990#post1473990

Καληνύχτα!!!!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

τα δικά μου τα post είναι κλασικά τα τελευταία της ημέρας, ήθελα να ρωτήσω ποια κοπέλα έχουν αρχίσει φαγάκι, κρεατάκι δηλ., εμείς αρχίζουμε Παρασκευή και έχω αγωνία πώς θα του φανεί, τρώτε μόνο κρέας, εμάς η γιατρός μας είπα εναλλάξ κοτόπουλο στήθος και μοσχάρι ποντίκι, συν πατατούλα καρότο κολοκύθι, όλα βιολογικά, βέβαια δεν περίμενα να μου το πει η γιατρός έτσι κι αλλιώς μόνο βιολογικά παίρνω και για εμάς, αν και πανάκριβα, μα καλά υπάρχουν βιολογικά κολοκύθια τέτοια εποχή? κι όταν θέλετε να βγείτε, παίρνετε την τροφή σε θερμός? αλεσμένη ή έχετε multi με μπαταρία και τα αλέθετε πριν τα φάει?

θα σας τα πούμε το πρωί, καλό ξημέρωμα να έχουμε

Kαλημέρα κορίτσια,

Ελεάνα εμείς δεν έχουμε αρχίσει ακόμα σούπες οπότε δεν ξέρω κάτι να σου πώ!

Αννούλα το κανόνησα το θέμα του γιατρού για Παρασκευή οπότε είμαι οκ για το Σαββάτο!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

καλημέρα από μας! άστατο ύπνο κάναμε όλοι και τα 2 ψιλογκρίνιαζαν! ο ένας είναι λίγο συναχωμενος και τον άλλο τον πεθαίνουν τα δόντια του. το απόγευμα θα πάμε στη γιατρό.

Ελεάνα οι τροφές οι αλεσμένες δε διατηρούνται πολλή ώρα προτιμότερο να αλέθονται εκείνη την ώρα μετά πως να το πω νερουλιάζουν; και χάνουν και τα συστατικά τους. εμείς πρώτα τρώγαμε και μετά βγαίναμε έξω ή αν πηγαίναμε σε σπίτι κουβαλούσαμε και τα κατσαρολάκια μας μαζί. ή κάποιες φορές που αναγκαστικά λείπαμε πολλές ώρες αντέστρεφα τα γεύματα, έτρωγε δηλ κρέμα ή γιαούρτι την ώρα του φαγητού και φαγητό το απόγευμα, όποτε γυρνούσα τελοσπάντων.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...