Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

κορίτσια στο θέμα του ύπνου βάλτε κ εμένα στη λίστα σας!τώρα τελευταία πιάνει πιπίλα,οπότε τον έχω με την πιπίλα αγκαλιά κ τον χορεύω ενώ ταυτόχρονα του τραγουδάω για κανένα μισάωρο μέχρι να κοιμηθεί.

Χμμμ not good για κανέναν αυτό!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλησπέρα κιολας!!!!!!

Εμενα κανει χαλια υπνο τωρα τελευταια,μπορει να ξυπνάει και ανα μία ωρα κλαίγοντας.Αυτο το κάνει 2-3-4 φορες και μετά τέλος ξυπνάει και κοιμαται μετα απο 2 ωρες.

Ενα ειναι σιγουρο, δεν πεινάει, κάτι εχει.. αλλά τι???

Ποιος να ξέρει....

Ρε κορίτσια, δε το παίζω έξυπνη ούτε έμπειρη, προς Θεού, ξέρετε καλά το χάλι μου νομίζω:rolleyes: αλλά λέω εγώ τώρα, άμα το ξεκινήσετε από τώρα σιγά σιγά να τα βάζετε στο κρεβάτι τους κ να τα χαιδεύετε, να κάνετε σσσσσ, κανα νανούρισμα, πιπίλα, μέχρι να κοιμηθούν, κ λίγο λίγο να μειώνετε το χρόνο που είστε δίπλα τους, δε θα πετύχει? Δε μπορεί, θα αργήσει αλλά θα πιάσει, θα κλαψουρίσουν κιόλας βέβαια, αλλά τι στο καλό, θα συνηθίσουν.

Εγώ έτσι έκανα, αρχικά με το πρωινό κ μεσημεριανό ύπνο που είναι πιο εύκολο. Με το βραδινό δεν έχει χρειαστεί, ευτυχώς, ίσως το έμαθε, ίσως δεν έτυχε.

Ενα βιβλίο που έχω λέει ότι το αργότερο μέχρι 5-6 μηνών, πρέπει να συνδέσουν τον ύπνο με κάτι άλλο κ όχι με τη μαμά, πχ πιπίλα, κουβερτάκι, κουκλάκι, συγκεκριμένη μουσικούλα. Γιατί αυτό θα μείνει μαζί τους σε όλη τη διάρκεια του ύπνου, δε θα τους το πάρεις μετά. Ενώ η μαμα κάποια στιγμή θα φύγει! (εκτός αν θέλετε να κοιμάστε μαζί, τότε οκ).

Προσωπικά δε θέλω, και φοβάμαι ότι όσο μεγαλώνουν τόσο χειρότερο είναι να μπουν στο δωμάτιό τους, γι'αυτό και το έκανα εξ αρχής σχεδόν για να το θεωρεί φυσικό και αυτονόητο ότι εκεί είναι το κρεβάτι της.

Τεσπά, μεγάλο το θέμα ύπνος, κουραστικό, απλά προσωπικά εμένα μου φαίνεται νορμάλ να κοιμάται το παιδί στο χώρο του, τώρα τελείως μόνο του πάντα δε θα γίνεται, οκ, αλλά βρε Φραμπαλα, και πιπίλα κ αγκαλιά, κ κούνημα, κ τραγούδι?? Καλέ κόψε κάτι! Θα σου κοπεί η μέση κ τα χέρια! Και τα νεύρα!:lol:

Καλησπέρα κιολας!!!!!!

Εμενα κανει χαλια υπνο τωρα τελευταια,μπορει να ξυπνάει και ανα μία ωρα κλαίγοντας.Αυτο το κάνει 2-3-4 φορες και μετά τέλος ξυπνάει και κοιμαται μετα απο 2 ωρες.

Ενα ειναι σιγουρο, δεν πεινάει, κάτι εχει.. αλλά τι???

Ποιος να ξέρει....

Και μένα κάνει ένα κλάμα που κ που στο άσχετο, ενίοτε ξανακοιμάται μόνη της αμέσως, ενίοτε σε 5-10 λεπτά, ενίοτε πιπίλα κ γεια σας, ενίοτε τη σηκώνω αγκαλίτσα κ ξεραίνεται.

Μάλλον κάποιος πόνος πχ δόντι, κοιλιά, ή κανα όνειρο θα ναι.

Τώρα γιατί εσένα κοιμάται μετά από 2 ώρες.....χμμμμ δε το χω.

Ρεύτεται καλά πριν ξαπλώσει? Τη ξαπλώνεις καπάκι μετά το φαί? Μήπως της ανεβαίνει καμιά γουλιά (μη εμφανής) και την αναστατώνει?

Εμένα αυτό είχε κ ψαχνόμασταν πόσο καιρό γιατί κοιμάται ανήσυχα.

Επεξεργάστηκαν by honey

Διαφημίσεις

σωστά τα λέει η κλοκλο! αγάλι αγάλι, το μαζί στο κρεβάτι είναι το πιο δύσκολο να κοπεί.

όχι το μανούλι μου κοιμάται μόνο του κατευθείαν ευτυχώς. τώρα τον τάισα, λέμε τώρα πιο πολύ αποκοιμήθηκε στο στήθος θα το λεγα παρά φαί, τώρα κατά τις 12 θα του δώσω και 120 μπουκάλι και θα θέλει φαί ξανά μεταξύ 5-6.

Ελευθερία ναι αμέσως θα ξανακοιμηθεί ως τις 8 που ακούει τον μεγάλο. δε μιλάω καθόλου!

αύριο έχουμε εμβόλιο

honey δίκιο έχεις απόλυτο αλλά όσο κ να το προσπαθώ μέχρις στιγμή τζίφος.όσο για πρωινούς κ απογευματινούς ύπνους...απλώς δεν υπάρχουν!κοιμάται μέσα στην ημέρα 2-3 μισάωρα κ αυτά στην αγκαλιά μου.μόλις τον αφήσω κάτω πετάγεται αμέσως!

7oJVp3.png

honey δίκιο έχεις απόλυτο αλλά όσο κ να το προσπαθώ μέχρις στιγμή τζίφος.όσο για πρωινούς κ απογευματινούς ύπνους...απλώς δεν υπάρχουν!κοιμάται μέσα στην ημέρα 2-3 μισάωρα κ αυτά στην αγκαλιά μου.μόλις τον αφήσω κάτω πετάγεται αμέσως!

Κατ'αρχάς Κλεοπάτρα συνάδελφε Μαίρη!;)

Και μένα 3-4 μισάωρα κάνει μέσα στη μέρα. Παραπάνω σπάνια, άντε 45 λεπτά άμα είναι πτώμα. Εκεί είναι πιο εύκολο να το προσπαθήσεις. Οταν τον βλέπεις να αρχίζει να θέλει ύπνο βάλτον κάτω, κάτσε δίπλα του, χάιδεψέ τον, κάντου σσσσ η ότι του κάνεις συνήθως, βάλτου πιπίλα κ όταν γλαρώσει άστον κ φύγε. Αμα εκνευριστεί (πιθανό!) ξανά το ίδιο. Αλλά μη τον σηκώσεις!

Εγώ έτσι έκανα αρχικά 10 και 15 μη σου πω φορές, ε δεν άργησαν να γίνουν 2-3, και τώρα σχεδόν αμέσως κοιμάται.

Αμα τη βάλω τη σωστή στιγμή βέβαια. Αλλιώς μπορεί να αργήσει πιο πολύ. Αν την καθυστερησω και πάθει υπερένταση βράστα!

Τουλαχιστο το βράδυ κοιμάται Μαίρη?

Αμα δε κοιμάται κ τη μέρα φαντάζομαι το βράδυ θα ξεραίνεται!

Επεξεργάστηκαν by honey

Διαφημίσεις

ποιός ξεραίνεται???πάντως όχι ο δικός μου!ανά 2 ώρες το μέγιστο είναι όρθιος συνήθως για βυζί.κ μετά ξανά νανούρισμα κανένα τέταρτο για να κοιμηθεί

7oJVp3.png

ποιός ξεραίνεται???πάντως όχι ο δικός μου!ανά 2 ώρες το μέγιστο είναι όρθιος συνήθως για βυζί.κ μετά ξανά νανούρισμα κανένα τέταρτο για να κοιμηθεί

Σύνολο τη μέρα δε κοιμάται 12-13 ωρίτσες?

Αν όχι βοήθησε τον να κοιμηθεί κιάλλο, μπορεί ναναι νευρικό το μωρούλι επειδή θέλει κιάλλο νάνι κ δε μπορεί.

Στο λέω εκ πείρας:shock: και η δικιά μου έτσι ήταν, αλλά βελτιώθηκε η κατάσταση με πολύυυυ επιμονή και υπομονή.

Η τουλουμπομαμά που πηγε??

Εγώ πάω νάνι, Busy πάλι αύριο.

Καληνυχτούδια!

Συμπεθέρα αύριο βράδυ θα σου πω εντυπώσεις από τη βιοτεχνία στο Φάληρο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...