Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Όπως ήταν αναμενόμενο εμείς ξυπνήσαμε στις 6. Δεν βαριέσαι, συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια.

Μαριτάκι τι κάνουν οι κούκλοι σου? Ευχαριστούμε για το κοπλιμάν.

Βρε κορίτσια πώς θα τον μάθω να κοιμάται μόνος του? Στην αρχή ήθελε αγκαλιά, μετά βυζί και τώρα κούνημα στο καρότσι. Τον βάζω στην κούνια αλλά στον 10λεπτο κλαίει. Τι να κάνω?? Δεν μπορώ να τον ακούω να σπαράζει :(

να μην τον αφήνεις με τίποτα να σπαράζει που σιγά μη τον αφήνεις δηλ απλά λέω μη σου περάσει απ το μυαλό "να κλάψει λίγο και θα συνηθίσει". αν δε θέλει δε θέλει!!!! ούτε να το δέσεις και κόμπο όμως ότι δε θα θελήσει σε λίγο καιρό! πάντως με το παρατεταμένο κλάμα μόνο χειρότερα μπορεί να γίνουν τα πράματα.

εγώ δε το χω αυτό κοιμάται μόνος του απ την αρχή στη κούνια και χωρίς καμία δική μου παρέμβαση αρκετές φορές όμως εκεί που κοιμάται αρχίζει ένα απότομο κλάμα στον ύπνο, κλάμα από δόντια στάνταρ. τότε σκύβω στη κούνια και τον ακουμπάω μάγουλο με μάγουλο για λίγα λεπτά και με τη πιπίλα ξανακοιμάται. χωρίς να τον σηκώνω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρες!!!!

εδώ έβγαλε ήλιο....καιρός για.....πλυντήρια!!!

Μανταλένα μου ξέρεις με τα μωρά όλα φάσεις είναι και περνάνε! θηρίο θα γίνει το αννουλάκι σου! εγώ θα πλακωθώ με το παιδικό οσονούπω! θα γράψω σχετικά στο πάρεντς να πάρω γνώμες...

να μην τον αφήνεις με τίποτα να σπαράζει που σιγά μη τον αφήνεις δηλ απλά λέω μη σου περάσει απ το μυαλό "να κλάψει λίγο και θα συνηθίσει". αν δε θέλει δε θέλει!!!! ούτε να το δέσεις και κόμπο όμως ότι δε θα θελήσει σε λίγο καιρό! πάντως με το παρατεταμένο κλάμα μόνο χειρότερα μπορεί να γίνουν τα πράματα.

εγώ δε το χω αυτό κοιμάται μόνος του απ την αρχή στη κούνια και χωρίς καμία δική μου παρέμβαση αρκετές φορές όμως εκεί που κοιμάται αρχίζει ένα απότομο κλάμα στον ύπνο, κλάμα από δόντια στάνταρ. τότε σκύβω στη κούνια και τον ακουμπάω μάγουλο με μάγουλο για λίγα λεπτά και με τη πιπίλα ξανακοιμάται. χωρίς να τον σηκώνω.

Καλημέρα Άννα! Είπες την μαγική λέξη ΠΙΠΙΛΑ!!!

Ο δικός μου δεν θέλει πιπίλες. Τώρα τελευταία την έχει δει παιχνίδι, την δαγκώνει, την βγάζει από το στόμα του και αν είμαι κοντά του θέλει να την βάλει σε μένα.

Σαν να λέει 'μάνα αυτό το πράμα να το φας εσύ!'

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μανταλένα καλημέρα και σε σένα, καλή εβδομάδα.

Μπράβο στην Μικαέλα μας. Το παιδί δεν θέλει γάλα αλλά τρώει τα υπόλοιπα. Ε οκ μια χαρά λοιπόν. Θα πάρει την εκδίκησή της τώρα:)

Για να βγω εγώ σε φώτο πρέπει να κάνω ρεκτιφιέ!αχαχαχα

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημέρες!!!!

εδώ έβγαλε ήλιο....καιρός για.....πλυντήρια!!!

Μανταλένα μου ξέρεις με τα μωρά όλα φάσεις είναι και περνάνε! θηρίο θα γίνει το αννουλάκι σου! εγώ θα πλακωθώ με το παιδικό οσονούπω! θα γράψω σχετικά στο πάρεντς να πάρω γνώμες...

παω να σε ψαξω!

Καλημέρα Άννα! Είπες την μαγική λέξη ΠΙΠΙΛΑ!!!

Ο δικός μου δεν θέλει πιπίλες. Τώρα τελευταία την έχει δει παιχνίδι, την δαγκώνει, την βγάζει από το στόμα του και αν είμαι κοντά του θέλει να την βάλει σε μένα.

Σαν να λέει 'μάνα αυτό το πράμα να το φας εσύ!'

αχ το κανει και η μικρη μου τελευταια, δεν κοιμαται ευκολα και παιζει με την πιπιλα. πιστευω φταιει ο απογευματινος υπνος 6-7 περιπου

Μανταλένα καλημέρα και σε σένα, καλή εβδομάδα.

Μπράβο στην Μικαέλα μας. Το παιδί δεν θέλει γάλα αλλά τρώει τα υπόλοιπα. Ε οκ μια χαρά λοιπόν. Θα πάρει την εκδίκησή της τώρα:)

Για να βγω εγώ σε φώτο πρέπει να κάνω ρεκτιφιέ!αχαχαχα

πινει κ το γαλα με κουταλακι!!!!!!!γενικα οταν δει κουταλι ανοιγει το στωμα την!!!ελπιζω να μην ειναι παιχνιδι και το βαρεθει!!

ελα μωρε που πρεπει να κανεις ρεκτιφιε!!!αντρα εχεις τι σε νοιαζει!!!χιχιχι(η μανα μου το λεει οταν στολιζομαι)

αα και το ρεκτιφιε ο αντρας μου το χρησιμοποιει αλλιως...χεχε

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

Καλημερα τι κάνετε??

Δεν ειχαμε ιντερνετ απο χθες..ουτε τηλεόραση..ευτυχως πριν λιγο το έφτιαξαν αν και απο οτι βλέπω ξεραϊλα επικρατεί!!!!

Αννουλα,κριμα τη γιαγιακα,φανταζομαι την τρομαρα της.. θυμηθηκα τωρα πριν λιγα χρόνια στη δικη μου γιαγια τι είχαν κάνει κάτι γομάρια, οταν εμενε Αθηνα,πηγαν 2 άντρες στο σπιτι, ήταν μονη η καημενουλα,μετρητα δεν ειχε πάνω της και τι έκαναν??? Την πιάνουν και την πάνε με το αμάξι τους στην τραπεζα και εβγαλε 1,000 και τους τα έδωσε..απο τοτε εχει παθει φοβία και δε μπορει να πάει πουθενά μονη της,ουτε πορτες ανοιγει..άστα.Ειναι να μη σου τυχει.

Παλι καλα να λέμε που δεν της έκαναν τιποτα χειρότερο...

Μπραβο στο κοριτσι μας το Κεφαλονιτικο...παιδι μου ειναι εκλεκτικό το καμάρι!Σου λεει τι να μου κάνει το γάλα??? Εγω θελω real food!

Τη βλέπω με το που περπατήσει να πηγαινει στις ταβέρνες με το Μητσο παρέα!

Και εδω βρεχει nonstop απο χθες βραδυ, τι κακό και αυτο, μεχρι το ταχυδρομειο θελω να πάω και δε μπορώ.

Σημερα φαγαμε την 1η μας φρουτοκρεμα!!Ολε!!!!!!

ΚΑι δε λερωθηκαμε καθολου!!!!! Εννοω τα ρουχα της, σαλιάρες και κουζινόχαρτα τα κάναμε μαντάρα..

Ακομη δεν εχω μαγειρεψει τιποτα και σε λιγο ερχεται ο άντρας μου, εχω μια βαρεμάρα,κατακούτελα με εχει βαρέσει...

Αντε πάω μπας και βρω τι θα φτιάξω...:-(;)

ξεκινησατε φρουτα ε μπραβο σας! αντε και σε 10 μερες αλλαζουν μηνα τα κοριτσια μας, πως περναει ο καιρος, σαν χθες ηταν που ειδα στο φβ την μαριλιζα να σβινει τουλουμπα.

αυριο θα παω σε ενα παρτυ μασκε και δεν ξερω τι να ντυθω!δεν θελω να βαλω την στολη της παρελασης ειναι για το σαββατο-κυριακο.

αννα μονη της μενει η γιαγια σου? τα καθαρματα!!!χαθηκανε οι τραπεζες!!!!την γιαγιουλα πηγαν να κλεψουν!!!

εγω προχθες εκει που εκανα μπανιο την σκατουλα μου, μου πιαστικε το χερι και φωναξα τον αντρα μου να με βοηθησει γιατι κουνιεται παρα πολυ η μικρη! σκεφτικα μετα να την βαλω στην ζυγαρια να δω μηπως εχει βαλει κανα γραμαριο(καλα γενικα τωρα με κουραζει πιο πολυ γιατι ειχα μα8ει 3 μηνες 6,5κιλα). 8κιλα την εδειχνε!!!καλα δεν ειναι τοσο αλλα ποτε δεν εχει δειξει πανω απο 7κιλα(200-300 γραμαρια σφαλμα εχει)!!!!πηρα μια χαρα που δεν περιγραφετε!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

τι ωραία, για μπαλέτο διαβάζω, εγώ έκανα μέχρι τα 12 από 5, πλάκα είχε, ήταν η διασκέδασή μου, ήμουνα στη σχολή της Πέτροβα

Ελα ρε!

Και γω Πέτροβα ήμουν, επαγγελματικό στη Προμηθέως.

Εσύ εκεί ή Ν.Σμύρνη?

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλησπέρα δεν είπα!

Ειμαι happy, παραγγείλαμε προσκλητήρια κ μπομπο από Χαμόγελο, πήγαμε εκεί κ τα είδαμε από κοντά, καλέ είναι πάρα μα πάρα πολύ ωραία! Φθηνότατα και πράγματι γλύκες, έχει και άλλα σχέδια που δε φαίνονται στο νετ. Ενθουσιαστηκα. Και από εξυπηρέτηση άψογοι so far.

Η μπεμπού μας έκανε δώρο ύπνο 9-9 χτες, ελπίζω να το επαναλάβει! Λογικό το βλέπω να ψοφάει πάντως αφού όλη μέρα αλαλιάζει, έχει ερωτευτεί και ένα πιανάκι κι μας ζαλίζει το κεφάλι με δαύτο.

Τι νέα?

Ξεραίλα όντως, γιατί έτσι?

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου! Τι μου κάνετε? Έχω θεματάκι ρε παιδιά!!!

Ο μπέμπης από όταν ξεκίνησε την κρέμα, μέχρι τώρα 2 φορές σε μια εβδομάδα, έχει λερωθεί (λαϊκά... χεστεί :lol: ) 5 τα ξημερώματα!!!!!

Ποτέ δεν το έχει κάνει αυτό! Ούτε νεογέννητο! Πάντα ήταν πρωινός, άντε απογευματινός τύπος! Σήμερα ξύπνησε ευτυχώς και τον πήρα χαμπάρι! Γιατί έγινε σύσκατος, γέμισε όλη την πάνα και λέρωσε και το ζιπουνάκι του! Μες στη μαύρη νύχτα καθάριζα, κοντά 40 λεπτά φάγαμε να καθαριστούμε κι αλλαχτούμε. Κλάμα ο καημένος που τον ξέντυνα κι έντυνα (δεν το γουστάρει καθόλου) και ευτυχώς μετά που τον έβαλα στο βυζί, νανουρίστηκε και ξανακοιμήθηκε.

Τώρα που θα κλείσει τους 6 μήνες έλεγα να τον πάω στο δωμάτιό του! Λέτε τώρα στα γεράματα να κάνουμε αλλαγές μαζί με τις νυχτερίδες?? Έλεος δλδ! Και πάντα τον πλένω μετά αλλά τη νύχτα δεν το επιχειρώ...και πραγματικά ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΑ που σκεφτόμουν ότι δεν τον είχα πλύνει.... Φόβαμαι μη μου συγκαεί κιόλας γιατί έχει ευαίσθητο δέρμα...

τέλεια!!!! άντε να μας πει εντυπώσεις! σιγά σιγά το ολοκληρώνετε το σκηνικό.

ναι μόνη της μένει, τη κοροιδέψανε ελεινά οπότε μιλάμε στάνταρ για άνια και φοβόμαστε και τα χειρότερα!

αύριο θα πάω να τη δω, μετά το εμβόλιο του μανού, σήμερα έχω μάθημα, φεύγω σε λίγο.

πάω να γράψω στο παρεντς ένα θεματάκι που μου δημιουργήθηκε να δω αν θα πάρω απαντήσεις.

Νεκταρία κ μένα όταν αρχισε κρέμα (που έχει μέσα χαρουπαλευρο κ φέρνει κακάκια!) τα κάνει κάθε μέρα, μπορεί κ δυο φορές, ενώ τα κανε πιο αραιά.

Και μια φορά τη βρήκα χεσμένη το πρωί που ξύπνησε.

Για κανα δυο βδομάδες έγινε ψιλοάνω κάτω κ τώρα έχει στρώσει.

Καλησπέρες κι από εμάς!!!

εμείς από όταν αρχίσαμε φρούτα είμαστε στις 2-4 φορές τη μέρα κακά.

δεν προλαβαίνω να την αλλάζω.

μπράβο μανταλένα είδες το κοριτσάκι????

δεν θα προλαβαίνεις να την ταΐζεις σε λίγο.

pvGHp2.png9TDjp2.png

Ελευθερία για να κοιμάται μόνος του ανώδυνα λίγο δύσκολο μου φαίνεται. Αλλά μπορείς να δοκιμάσεις να του κόψεις το καρότσι. Ο δικός μου πέρασε τα στάδια με την εξής σειρά: βυζί, αγκαλιά, "σσσσ" και κούνημα, απορροφητήρας, φάσκιωμα κ πιπίλα και "σσσσ" και κούνημα όλα μαζί, καρότσι (όσο τα σκέφτομαι τώρα που τα γράφω είμαι να πεθάνω στα γέλια με το τι κάναμε για να κοιμηθεί αυτό το παιδί κατά καιρούς!!!) Και τώρα κάνω το εξής:

Τον βάζω στο κρεβάτι, του δίνω την κουβέρτα του την οποία την πιάνει σφιχτά και μπορεί να κρύψει και το μουτράκι του και του χαϊδεύω απαλά το κεφαλάκι. Αυτός συνηθως στριφογυρίζει, κλείνει τα μάτια και καμιά φορά ψιλοκλαίει, πάντα κάνει αυτό το "μμμμ" που λένε οι κοπελιές σαν να νανουρίζεται. Αν δω ότι ψιλοκλαίει μπορεί να βάλω το άλλο χέρι μου στο μπέτη να το πιάσει και να κοιμηθεί, χωρίς όμως να τον κουνήσω ή να κάνω λίγο "σσσ" πολύ λίγο όμως μην το ξαναμάθει! :lol: Τελικά μετά από λίγο "μμμ" κοιμάται! Αυτό μπορεί να πάρει από μισό λεπτό (φτου φτου μην το ματιάσω) μέχρι 5 το πολύ αν είναι πολύ κουρασμένος όπου ζορίζεται να κοιμηθεί. (ξαναφτού, αν και τέτοια που είμαι εγώ γμτ μου,που ρίχνω και κόρακα κάτω, αύριο θα σας γράφω να σας πω πως τον μάτιασα και δεν κοιμάται πλέον!) :lol:

Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα κοιμηθεί χωρίς αγκαλιά, κούνημα, βυζί κλπ κλπ αλλά τελικά με διέψευσε! Ποτέ δεν ξέρεις λοιπόν...δοκίμασε και θα βρεις τι του αρέσει και τι τον κάνει να νιώσει ασφάλεια. Ένα νάνι, ένα κουβερτάκι, ένα ρούχο σου ώστε να σε μυρίζει, ένα παιχνιδάκι... Εγώ έχω στην κούνια ένα παιχνιδάκι με κουδουνίστρες και γυρίζει στο πλάι καμιά φορά όσο τον κοιμίζω και το κουνάει λίγο να κουδουνίσει, κάνει το "μμμ" και μετά μπορεί επί τόπου με το χέρι στην κουδουνίστρα να ξεραθεί! Θυμάμαι είχα βάλει τον άντρα μου να τον κοιμίσει και μόλις τον είδε να κουνάει τις κουδουνίστρες βγήκε από το δωμάτιο και μου λέει "Σιγά μην κοιμηθεί! Αυτός γυρίζει και παίζει με το λιονταράκι του!" Πάω μέσα και σε μισό λεπτό βγαίνω και ανοίγω την ενδοεπικοινωνία! Έμεινε έτσι ο άντρας μου :shock: σου λέει πότε πρόλαβε και κοιμήθηκε αφού μόλις πριν έπαιζε! :lol:

Βέβαια σε όλα τα παραπάνω θα προσθέσω την πιπίλα... αλλά εμένα την θέλει οπωσδήποτε και είναι και κάτι που τον παρηγορεί και την ημέρα. Αν δεν έχει γίνει απαραίτητη στον δικό σου τότε δε θα του χρειάζεται για να κοιμηθεί. Θα τον βρεις τον τρόπο μην ανησυχείς.

Το να τα βάζουμε να κοιμηθούν και να φεύγουμε από το δωμάτιο είναι άλλη ιστορία... αυτό θα το επιχειρήσω στο μέλλον....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...