Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σ' ευχαριστούμε πολύ! Κι εσύ το μωρό σου!!! Μάκιαααα!

Εμένα πάντως μου αρέσει η βροχή!!!

Εμένα πάλι όχι, μου χαλάει τις βόλτες!

Ε ρε δε θα φτιάξει ο καιρός, θα φτιάξει!

Με το βρακί θα τη βγάζω έξω τη μπεμπού!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια εγώ τον έφτιαξα τον decaf μου εδώ στο σπίτι, μου φάινεται οτι καλόμαθα απο όταν ήμουν στην Καλαμάτα,και έπινα καναδυο καπουτσίνο την ημέρα , οπότε σήμερα ,κουτσά στραβά, έφτιαξα ένα εσπρεσο και χτύπησα και λίγο γάλα και το έβαλα απο πάνω,σε ένα ωραίο φλιτζάνι , ε και κάτι έγινε..αυτό το μωρουλάκι δίπλα μου να μην γκρίνιαζε και θα χαλάρωνα απόλυτα..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα σας!μόλις κιμήθηκε ο μικρούλης μου.βρε κορίτσια πώς τα καταφέρνετε κ μπαίνετε κ μέσα στην ημέρα?εγώ ούτε να κάτσω δεν μπορώ γιατί κλαίει ο μικρός.την ημέρα κοιμάται μισάωρα κ μόνο πάνω μου.μόλις τον βάλω κάτω πετάγεται.honey ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.ναι,σωστά θυμάσαι είμαι δασκάλα μπαλέτου αν κ τώρα απέχω για να είμαι με το ζουζούνι.

7oJVp3.png

Καλησπέρα κοπελιές, τι κάνετε?

Γυρίσαμε κατά τις 10 παρά αλλά ο μικρός μου κοιμάται από τις 7:30!!!!Με βλέπω κατά τις 4 να χτυπάω σκοπιά!!

Πάω να διαβάσω τα όσα έχασα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ανδριάνα συγχαρητήρια κοπέλα μου! Εύχομαι να γίνουν όλα από εδώ και πέρα ευκολότερα για σένα και την μπλουμπλού και να χαρείς την προαγωγή σου αλλά και να έχεις χρόνο με την μικρή. Κάπως θα τα βολέψεις, δεν μπορεί!

Ντινάκι ετοιμάζεστε ε??? Μάιο είστε είπαμε??? Εγώ προς το παρόν είμαι στην σκέψη...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ήρθα κι εγώ συννεφιασμένη πάαααρα πολύ!!!

πριν λίγο έμαθα ότι έκλεψαν τη γιαγιά μου (ετών 80) 2 νεαροί υποκρινόμενοι φίλοι του πατέρα μου που τους έστειλε για χρήματα! και τους έβαλε μες το σπίτι και φυσικά της πήραν όλα τα λεφτά περί τα 500. έχω τρελαθεί μπορεί και να τη σκότωναν! μα τόσα που γίνονται πώς της ήρθε να αντιδράσει έτσι! και να πεις ότι δεν έιναι όλη μέρα μπροστά στις ειδήσεις και δε μαθαίνει τι γίνεται!!!

πολύ φοβάμαι ότι πρόκειται πλέον για γεροντική άνια και τι θα κάνουμε δε ξέρω!!!!

Τι λες τώρα???Την πείραξαν??Είναι καλά???

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα κ καληνύχτα κοπέλες!

Αύριο έχω πολύυυυ τρέξιμο αμφιβ΄λλω αν θα προλάβω να μπω πρωί, κλαψψψ.

Φραμπαλά τελικά θυμάμαι καλά είδες, χιχιχι αλίμονο, μα κ γω δασκάλα μπαλέτου είμαι, δε το εξασκώ βέβαια πια, αλλά οι ρίζες δε ξεχνιούνται, 20 χρόνια δεν εκανα και τίποτα άλλο, μπαλλέτο, λυρική, σχολές, ηρώδεια. Πάθος μεγάλο!! Εσύ που τελείωσες? Αθήνα?

Καληνυχτούδια!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

τι ωραία, για μπαλέτο διαβάζω, εγώ έκανα μέχρι τα 12 από 5, πλάκα είχε, ήταν η διασκέδασή μου, ήμουνα στη σχολή της Πέτροβα

εμείς κλείνουμε τους 6 μήνες στις 13/2, πώς πέρασε έτσι ο καιρός! αφού κοιτάω τα πρώτα του ρούχα και σκέφτομαι μα καλά πώς χώραγε μέσα, και που είμαστε ακόμη, τελικά η βροχή και η κλεισούρα φέρνει μελαγχολία

αύριο θα φάμε πρώτη φορά και τα 3 φρουτάκια, εσάς πώς τα πάνε με τις κρέμες?

έχει πάρει καμιά κοπέλα χαλάκι δραστηριοτήτων, ακόμη το παρκοκρέβατο δεν το ανοίξαμε, και σκέφτομαι να τον βάλω πρώτα εκεί και μετά στο χαλάκι, δεν έχω βάλει φέτος και χαλιά για λόγους υγιεινής και σκέφτομαι ότι θα είναι ακόμη κρύο το πάτωμα

άντε καληνύχτα, θα κάνω και μία βόλτα από το parents και μετά ύπνος γιατί σήμερα ο μπεμπούλης κοιμήθηκα από τις 10.30, πολύ περίεργο και θα ξυπνήσει σχετικά νωρίς

Κορίτσια καλημέρα και καλή εβδομάδα. δεν σας προβαλαβαίνω. πολυγραφότατες. να καλωσορίσω και εγώ τα νέα κορίτσια. σχολιάζω στα γρήγορα και την κάνω. Ανδριάνα συγχαρητήρια και καλό κουραγιο κοπέλα μου. χρόνια πολλά στη Ζωίτσα. Ελευθερία παίδαρος ο κούκλος σου. βάλτου κανένα ματάκι καλού κακού τόσο καμάρι το έχουμε κάνει το παιδί.

φεύγω. θα σας ξαναδώ το μεσημέρι.

fYFap3.pngIV83p3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Όπως ήταν αναμενόμενο εμείς ξυπνήσαμε στις 6. Δεν βαριέσαι, συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια.

Μαριτάκι τι κάνουν οι κούκλοι σου? Ευχαριστούμε για το κοπλιμάν.

Βρε κορίτσια πώς θα τον μάθω να κοιμάται μόνος του? Στην αρχή ήθελε αγκαλιά, μετά βυζί και τώρα κούνημα στο καρότσι. Τον βάζω στην κούνια αλλά στον 10λεπτο κλαίει. Τι να κάνω?? Δεν μπορώ να τον ακούω να σπαράζει :(

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Kαλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες μας!!!

Το βράδυ μας στα ίδια!Ο μπεμπάκος κοιμήθηκε στις 9 και κάτι και το έφερε δίπλα μου ο μπαμπάς του στις 2 (για πρώτη φορά δεν τον άκουσα απο την κούραση!!!) και μετά πάλι στις 4 και ίσως και στις 6 αλλά δεν θυμάμαι αν ξύπνησα 1 ή 2 φορές ακόμα????

Τι κάνετε???Πάλι κρυώνω και νυστάζω!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και απο μενα!!

βρεχει, χαλια ο καιρος αλλα ειναι ωραια για δουλεια και ζεστο καφεδακι!

Ελευθερια ειδα τον γιο σου στο φβ και εχει γινει ενα κουκλος!!!!πολυ μαρεσε στις φωτο!!!επισης εχει γινει θηριο!!!φτου-φτου να τον χαιρεσαι φιλεναδα!!( αα βαλε και καμια δικια βρε προσφατη)

εχθες ειχαμε παιδικη παρελαση εμεις εδω και περασαμε καλα, ο δημητρης δλδ γιατι εγω πεθανα απο κουραση!!!!

αυριο θα κανω εξετασεις στη μικρη και τρεμω απο φοβο!!την λυπαμαι αλλα πρεπει να ξερω! κατα ταλλα ειναι μια χαρα η μπεμπουλα μου και εκει που με εσκαγε τοσους μηνες με το γαλα με ευχαριστει τοσο με το φαγητο της που τρωει τα παντα με ευχαριστηση!!επισης νομιζω οτι δεν εβαλε στους 3μηνες θα τα βαλει ολα μαζι(κιλα) τωρα γιατι απο μερα σε μερα φουσκωνει!!!

το υπολογισα μια μερα και ναι τρωει πιο πολυ απο τον δημητρη!!!!!! σημερα της ξεκιναω και κοτοσουπα!!

παω τωρα να σας διαβασω!οτι προλαβω πριν ερθει το μπος!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...