Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Για να σου προτείνουν προεμφυτευτικό πρέπει να περάσεις επιτροπή και για να σε περάσουν από την επιτροπή πρέπει να έχεις τουλάχιστον 2 αποβολές, πολλαπλές αποτυχημένες εμβρυομεταφορές ή κάποιο γνωστό γονίδιο πχ μεσογειακής αναιμίας, κυστικής ίνωσης κλπ. Αλλιώς θα κάναμε όλες προεμφυτευτικό έτσι! Χώρια το κόστος που οκ είναι μεγάλο. Επίσης δεν νομίζω πως δεν στο προτείνουν γιατί δεν έχεις βλαστοκύστες, δλδ οκ σου πήρε χρόνο αλλά 50% επιτυχία δεν το λες και λίγο, είναι μεγάλο νούμερο. Άσχετα από το αποτέλεσμα. Απλά το φάνηκε πεπεισμένος ότι θα βρει κάτι λέει πολλά και κυρίως φωνάζει από μακριά ότι δεν έχει βρει τίποτα τουλάχιστον όχι κάτι ουσιαστικό. 

Να σου πω νομίζεις όλες εμείς που είμαστε σε αυτό το θεματάκι είμαστε εδώ έτσι γιατί το θέλουμε; Ή γιατί έτυχε; Υποβάλουμε τον εαυτό μας σε διαδικασίες την μία μετά την άλλη και πολλές φορές επίπονες έτσι γιατί δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε; Ούτε το πρώτο ζευγάρι είστε με προβλήματα ούτε το τελευταίο και προβλήματα που λύνονται. Ειλικρινά ο μόνος αρμόδιος που μπορεί να σου συστήσει δανεικά είναι ο εξωσωματιστής σου κανένας άλλος. Κάθε ένας στην ειδικότητα του. Δεν θα σε άφηνε αυτός που διάλεξες να του χαλάς τα ποσοστά αν θεωρούσε πως είναι χαμένη υπόθεση, έτσι ενημερωτικά αυτό γιατί οι IVF είναι εμπόριο και οι πελάτες διαβάζουν κριτικές, οι κριτικές είναι ποσοστά επιτυχίας. Ξεκάθαρα! 

Του λείπουν κάποιες γνώσεις αλλά ας μην το σχολιάσουμε. Πείτε μου θα σκάσω στείλτε μου μνμ ποιος είναι; Θέλω να δω την διατριβή που λέει...γιατί κ η δικιά μου διατριβή είναι στην ανοσολογία και την διατροφή αλλά δεν είμαι διαιτολόγος (τουλάχιστον απ όσο ξέρω)! 

Συμφωνώ με την Δήμητρα. @MK2012ο μόνος που μπορεί να έχει λόγο για δανεικά είναι ο εξωσωματιστης σου κανένας άλλος. Ο γιατρός αυτός μόνο γιατρός δεν είναι. 🤡μου θύμησες τον πρώτο μου γυναικολόγο που είχα από παλιά.  Μας είχε ανέφερει στην αρχή πριν καν ξεκινήσουμε εξωσωματική ότι πολλά ζευγάρια κάνουν προσπάθειες εξωσωματικής και αποτυγχάνουν αλλά στο τέλος καταφέρνουν εγκυμοσύνη με φυσικό τρόπο αλλά βέβαια αυτό δεν ισχύει για εσάς γιατί εσείς μόνο με εξωσωματική και ΑΝ μπορέσετε να κάνετε παιδί. Φυσικά δεν ξαναπήγα και όχι γιατί είναι θέμα εγωιστικό ότι δεν μπορώ να αποδεχτώ την ιατρική του τοποθέτηση αλλα γιατί  Οκ να είσαι ειλικρινής , ρεαλιστής και να πεις το τυπικό ιατρικό σου αλλά είσαι και ΑΝΘΡΩΠΟΣ. 
      Και ο ενδοκρινολόγος αυτος που πηγες δεν γίνεται να σου λέει κατάμουτρα είσαι άτυχη.

δλδ σαν να πάει ένας ασθενής με καρκίνο  και θα του πει κρίμα είσαι άτυχος. Πάμε καλά ; Μαλλον οχι. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!!

Ολο το βράδυ και μεχρι πριν λίγο εβρεχε...μας χάλασε τον Κυριακάτικο καφεδάκο.

Ολο το Σ/Κ δεν πηγαμε πουθενα...γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Αντε μπράβο Ντινάκι τωρα μπορεις να ξεκινησεις ετοιμασίες ε?

Αντριάνα Συγχαρητήρια για την προαγωγή!!!!!!!

Μη στενοχωριέσαι,θα βρεις τη χρυση τομή για να τα προλαβαινεις όλα..

Οι γυναικες-μαμαδες ειναι σουπερ ήρωες οταν θέλουν.

Ετσι και αλλιως σε λιγα χρόνια αν θυμαμαι καλα ελεγες οτι θα αποσυρθείς οποτε θα εχεις ολο το χρόνο να απολαύσεις τη ζωη και τα παιδάκια σου!

Κλοκλο σε φανταζομαι να εχεις λιωσει στο μασαζ...αχ ζηλευω!!!

Εχθες η τουλουμπιτσα ξυπνησε στις 12 με κλαμα γοερό,την πηρα αγκαλιά και εκανε σα γατάκι,ειχε κουρνιάσει και εκανε μονη της "μμμμ-μμμμ" ξερετε αυτο που κανανε παλια οι μαναδες σα νανουρισμα, το ψυχάκι μου μωρε.

Καταλαβαινετε τη συνεχεια...κοιμηθηκαμε μουρη με μουρη στο κρεβάτι μας.

Εγω παλι σα τελικό σίγμα ξύπνησα,δε πειράζει ομως..

Παω να ολοκληρωσω το μαγειρεμα, γιουβετσι για σημερα.

Αννα,που εισαι? περιμενω να μου πεις τις παρενέργειες!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ήρθα κι εγώ συννεφιασμένη πάαααρα πολύ!!!

πριν λίγο έμαθα ότι έκλεψαν τη γιαγιά μου (ετών 80) 2 νεαροί υποκρινόμενοι φίλοι του πατέρα μου που τους έστειλε για χρήματα! και τους έβαλε μες το σπίτι και φυσικά της πήραν όλα τα λεφτά περί τα 500. έχω τρελαθεί μπορεί και να τη σκότωναν! μα τόσα που γίνονται πώς της ήρθε να αντιδράσει έτσι! και να πεις ότι δεν έιναι όλη μέρα μπροστά στις ειδήσεις και δε μαθαίνει τι γίνεται!!!

πολύ φοβάμαι ότι πρόκειται πλέον για γεροντική άνια και τι θα κάνουμε δε ξέρω!!!!

πολύ χάλια ο καιρός!!! μες το ψυχοπλάκωμα. ο μικρός κοιμάται και ο μεγάλος ζουζουνίζει! έκανα όλο το σπίτι και μου χουν μείνει τα πλυντήρια αλλά με τέτοιο καιρό δεν ενδείκνυνται τέτοιες εργασίες!

Αντριανάκι πολά συγχαρητήρια!!! και μη νομίζεις όλες οι μαμάδες που δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα τέτοια περίπου ωράρια έχουν! αρκεί να μη ζορίζεσαι ψυχολογικά κατά τ άλλα όλα καλά θα πάνε!

Αγγελική νεύρα έχω και πολύυυυ πεσμένη διάθεση από τότε που παίρνω τις κάψουλες αυτές! δε ξέρω κατά πόσο παίζουν ρόλο και το ψάχνω ακόμα! αλλά φουντώνω με το παραμικρό βρε παιδί μου!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Πωπω σελίδες!!

Τα διάβασα όλα!

Αλλά δε θυμάμαι τίποτα!

Φραμπαλάαααααα εγώ σε θυμάμαι πολύ πολύ καλά, κάτι για μπαλέτο είχες πει και σε θυμάμαι έτσι, τι κάνεις βρε, όλα καλά βλέπω, μπράβο, καλώς ξανάρθες!

Βέρρα καλώς ήρθατε στη μουρλοπαρέα!

Που μένετε, Αθήνα ή εκτός??

Αντριάνα ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Και ναι, μασάζ ΔΕΝ εκανα, μόνο ύπνο έκανα, και τζακουζοκατάσταση και θαλασσοκατασταση, και σινεμά πήγα, και πολύυυυυυυυ φαί, μιλάμε για πολύ φαί όμως. Με το μασάζ τελικά έχω θέμα επισήμως, παιδιά γαργαλιέμαι, δε τη παλεύω ούτε λεπτό!

Απλά τώρα είμαι σα να με έχουν δείρει, μαλλον μου βγήκε η κούραση και πονάει όλο μου το σώμα, μέση, πλάτη, χέρια, πόδια.

Αυτάααααααααααααααααααααααααααα.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημέρα κορίτσια...πω πω βρε Άννα , τι έπαθε η γιαγιά σου..μωρέ έχουμε γίνει ζούγκλα, τελικά όλα μπορεί να συμβούν σε όλους..περαστικά, ελπίζω να μην είναι ταραγμένη πολύ.

Καλωσήλθες Κλοκλο, κομμάτια σωματικά ε..έ , έτσι είναι άμα χαλαρώνεις, πλατσουρίζεις στα τζακούζια και στα υδρομασάζ κοπελιά μου..πιστεύεις οτι άξιζε, θα το σύστηνες?

Ντινούλα, πως είσαι? πανσέτες ακούω, εξελιγμένη μαγειρισούλα..(ή εγώ πεινάω σαν λύκος, παίζει και αυτό, ή κυρίως αυτό!..)καλή επιτυχία..α, τα next που είχες αναφέρει , μου αρέσουν και εμένα πολύ σαν μαγαζιά, πήρα πολλά ανοιξιάτικα, μεγαλύτερο νούμερο για το μικρό απο εκεί και φαίννοται μια χαρα και στο πλύσιμο-φόρεμα..

Έχω χάσει ένα κιλό, αλλά με το αίμα κορίτσια, πολύ αργά και δύσκολα, πάνε οι εποχές που φεύγανε με το τίποτα..

και φυσικά, ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ ΑΝΔΡΙΑΝΑ (ε, με τόση αφιερωση στη δουλειά, όλο και κάποιο τέτοιο αποτέλεσμα θα ερχόταν, μπράβο και πάλι μπράβο)- μια προαγωγή είναι πάντα μια προαγωγή και αξίζει πάρτυ..

Ελεάνα, μια χαρά τα πάει το βράδυ, μη μιλάς καθόλου, φτου φτου φτου..

και ευτυχώς Σοφάκι που τη γλιτώσατε την ουρολοίμωξη, μακριά απο όλοες αυτές οι αγωνίες..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...