Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Πραγματικά πόσα χαστούκια θα φας; Που μένεις να έρθω να σε πάρω μια σφιχτή αγκαλιά! 
      Σε έχουν τρελάνει πραγματικά. Μια το σπερμα είναι μια χαρά, μια όχι. Μια λίγο τσιμπημένες κάποιες εξετάσεις, τώρα κοιτάνε και για αυτοάνοσα. Ο προηγούμενος ούτε μια εξέταση και τώρα όλα αυτά . Εκεί που προσπαθείς να ελπίζεις να έχεις θετική ενέργεια ! Τι να πω. Υπομονή όσο σου έχει απομείνει, να βγουν τα αποτελέσματα. Ο ανδρολόγος τι σας είχε πει; 

Ο ανδρολόγος δεν είδε κάτι τρομερό στο σπερμα. Είπε οκ δεν είναι κ το άριστο αλλά παίζει να φταίει το μικρόβιο. Ο ενδοκρινολόγος μου λέει να αποδεχτώ την κατάσταση κ να πάω παρακάτω. «Είσαι από τα άτυχα κορίτσια». Δε ξέρω πόσο πια μπορώ να την παλέψω. Πραγματικά. Ετσι μου έρχεται να τα παρατήσω όλα.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σορρυ, έχω χάσει επεισόδια..κάνεις άντληση τώρα?γιατι?

Κάνω 1-2 μεσα στη μερα γιατι ετσι οπως τρωει η τουλουμπα (που δε τρωει δηλαδη) φοβαμαι μη μου μειωθει η παραγωγη.

Ασε που σκεφτηκα να της το μπουκωνω το πρωι αυτο κατα τις 8 που κοιμάται ωστε οταν ξυπνάει κατα τις 10.30 να τρωει τα φρουτα,ψαχνω να βρω ενα προγραμμα η γυναικα...!

Αντε καληνυχτες!!!!!

Διαφημίσεις

Κάνω 1-2 μεσα στη μερα γιατι ετσι οπως τρωει η τουλουμπα (που δε τρωει δηλαδη) φοβαμαι μη μου μειωθει η παραγωγη.

Ασε που σκεφτηκα να της το μπουκωνω το πρωι αυτο κατα τις 8 που κοιμάται ωστε οταν ξυπνάει κατα τις 10.30 να τρωει τα φρουτα,ψαχνω να βρω ενα προγραμμα η γυναικα...!

Αντε καληνυχτες!!!!!

Καλημέρα!!!!!!Που είστε σήμερα???? Κρύο και καταχνιά έξω. Ο μπαμπάς μας θα λείπει σήμερα και λέω να πάρω τον μικρό να πάμε στο εξοχικό!

Αγγελική και εγώ είχα αυτό το άγχος! Πότε θα τρώει την φρουτόκρεμα και την απογευματινή κρέμα. Αλλά μέσα σε 2-3 μέρες έφτιαξε το πρόγραμμα. Το πρωί τι ώρα ξυπνάει για μαμ??? Εκεί γύρω στις 6-7 θηλάζει και 10-11 φρουτόκρεμα. Και αν θυμάσαι ο δικός μου ήθελε κάθε 3 και λίγο βυζί!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα,

Και από την εξαφανισμένη, τι κάνετε?

Χάνω επεισόδια , δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω με το τρέξιμο που επικρατεί, ευτυχώς χαλάρωσα λιγάκι όχι πολύ και ευχαριστήθηκα την μπλουμπλου μου.

Να καλωσορίσω τις νέες κοπέλες στο καφέ μας .

Βελουδένια πήγες Καλαμάτα ? πως πέρασες ?

Ελευθερία ο μικρός είναι κούκλος.

Να σας πω και τα δικά μου που δεν ξέρω αν πρέπει να τα πω ευχαρίστα μια και δεν το ήθελα πραγματικά.

Πείρα μια ακόμη προαγωγή, πλέον είμαι μια Διευθύντρια. Αν αυτή η προαγωγή ερχόταν πριν από μερικά χρονιά θα ήμουν μέσα στην τρελή χαρά , τώρα όμως δεν μου λέει κάτι εκτός από ότι θα είμαι μακριά από το παΐδι μου περισσότερες ώρες.

Έθεσα έναν όρο στον εαυτό μου, τις καθημερινής 6-9 θα τις αφιερώνω στο παΐδι μου ο κόσμος να χαλάσει όπως έκανα και τώρα που δούλευα και τα ΣΚ που τώρα δεν το έκανα.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Καλημέρα!!!

Έκανα 2 ώρες να σας διαβάσω βρε!!!Απαπα!!!Πολυλογούδες!!!

Εχθές κλείσαμε και το τελευταίο θέμα σχετικά με την βάφτιση (όλα ήρθαν όπως ακριβώς τα υπολογίζαμε)και ξεκινάω τις ετοιμασίες!!!Είμαι πολύ χαρούμενη!!!

Δύο φίλοι μας παντρεψαν άλλος θα έχει την τιμή και την τύχη να μας βαφτίση τον θησαυρό μας!!!(που είσαι ΚλοΚλό)!!!Και δόξα το θεό αναίμακτα!!!Ούφ μου έφυγε ένα πολύ μεγάλο αγχος!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

συγχαρητήρια ανδριάνα και καλώς μας βρήκες! κι εγώ προσπαθώ να μπαίνω πιο συχνά γιατί χάνω επεισόδια αλλά και μόνο οι δουλειές του σπιτιού και ο μπέμπης δε με αφήνουν

εμένα πάλι μου λείπει η δουλειά μου, τρελαίνομαι βέβαια και στην ιδέα να αφήσω από τώρα το μπέμπη, δεν έχω βέβαια κι άλλη δυνατότητα μέχρι να ξεμπλοκάρει η αγορά, το ιδανικό για μένα θα ήταν να βρω να κάνω λίγη δουλειά στο σπίτι, πάντως είναι πολύ άδικη η κενωνία με τις εργαζόμενες μητέρες και γενικά με τις μητέρες

Διαφημίσεις

συγχαρητήρια ανδριάνα και καλώς μας βρήκες! κι εγώ προσπαθώ να μπαίνω πιο συχνά γιατί χάνω επεισόδια αλλά και μόνο οι δουλειές του σπιτιού και ο μπέμπης δε με αφήνουν

εμένα πάλι μου λείπει η δουλειά μου, τρελαίνομαι βέβαια και στην ιδέα να αφήσω από τώρα το μπέμπη, δεν έχω βέβαια κι άλλη δυνατότητα μέχρι να ξεμπλοκάρει η αγορά, το ιδανικό για μένα θα ήταν να βρω να κάνω λίγη δουλειά στο σπίτι, πάντως είναι πολύ άδικη η κενωνία με τις εργαζόμενες μητέρες και γενικά με τις μητέρες

Καλημέρα Ελεάνα και συμπεθέρα!!!

Συμφωνώ απόλυτα Ελεάνα με το τελευταίο!!!:(:(:(:(:(

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα!!!

Έκανα 2 ώρες να σας διαβάσω βρε!!!Απαπα!!!Πολυλογούδες!!!

Εχθές κλείσαμε και το τελευταίο θέμα σχετικά με την βάφτιση (όλα ήρθαν όπως ακριβώς τα υπολογίζαμε)και ξεκινάω τις ετοιμασίες!!!Είμαι πολύ χαρούμενη!!!

Δύο φίλοι μας παντρεψαν άλλος θα έχει την τιμή και την τύχη να μας βαφτίση τον θησαυρό μας!!!(που είσαι ΚλοΚλό)!!!Και δόξα το θεό αναίμακτα!!!Ούφ μου έφυγε ένα πολύ μεγάλο αγχος!!!

μπράβο, μπράβο, εμείς δεν έχουμε κλείσει ακόμη την εκκλησία, κι εμάς η νονά μας δεν είναι η κουμπάρα μας, θέλαμε να διευρύνουμε τις κουμπαριές για να είναι όλοι ευχαριστημένοι, εμάς οι κουμπάροι μας και σε γάμο και βάφτιση είναι παλιοί συμμαθητές μας

πάω για τη φρουτόκρεμα, εμείς είμαστε λιγάκι ξενύχτηδες και γι'αυτό ξυπνάμε και λίγο αργά το πρωί, οπότε πάνε και όλα τα γεύματα αργότερα, για να καταλάβετε χθες ήπιε γάλα στις 11.30, κοιμήθηκε στις 12, και το πήγε σερί μέχρι τις 10.30 που ξύπνησε και ήπιε το πρωινό του

Καλά εγώ στο γάμο δεν ημουν πολύ και πάρα πολύ τυχερή στο θέμα της κουμπαριάς!!!Λάθος επιλογές αλλά τι να κάνεις???Δεν μπορώ να πώ ήταν άψογοι σε όλα και με το παραπάνο αλλά δεν μετράνε βρε παιδί μου αυτά όσο το πόσο δικοί σου άνθρωποι μπορουν να γίνουν εκτός απο κουμπάροι!!!!Ο άντρας μου κάνει πολύ παρέα με τους κουμπάρους μου αλλά οι γυναίκες είναι το θέμα όπως παντου(μία δηλαδή)!!!Πολύ κακία,κουτσομπολιό,ίντριγκες ,ζήλιες και πολλά άλλα τέτοια ωραία πράγματα που εμένα προσωπικά με κάνουν να απέχω!!!

Ο νονός του μπέμπη είναι ένας πολύ καλό παιδί και πολύ καλός φίλος!!!Η βάφτιση πιστεύω είναι΄το μεγαλύτερο μυστήριο και δεν εχει θέση σε αυτή οποιαδήποτε μίζερη κατινάρα!!!Πάλι ζωγράφισα!!!Δέστε με!!!

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...