Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κι από εμένα! Ωραίο είναι αυτό το καφέ... Αλήθεια είχατε φανταστεί ποτέ πόσο μακριά μπορεί να φτύσει ένα μωρό τη φρουτόκρεμα? Προσπαθούμε από χθές να φάμε μήλο...

Καλώς την! Αύγουστο γέννησες? για πες, πόσο μακριά μπορεί να τη φτύσει??

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφάκι την βρήκες την κρέμα τελικά?

Ε ναι...ποια μάνα δνε θα ανησυχούσε αν το μωρό για 3 μήνες δεν έπαιρνε γραμμάριο άσχετα αν δεν είχε θέμα βάρους.

Το ζητούμενο νομίζω είναι να μεγαλώνουν στην ηλικία που είναι και να χορταίνουν.

Δεν τρώει πλέον ανά 1-2 ώρες. Πάνε αυτά Σοφίτσα. Τώρα με τις στέρεες μάλλον χορταίνει πιο πολύ και τρώει ανά 3-4 ώρες. Το μεσημέρι όμως χτυπάει 2-3 φορές βυζί μαζεμένες για το βυζί είναι πάντα το TOP!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα κι από εμένα! Ωραίο είναι αυτό το καφέ... Αλήθεια είχατε φανταστεί ποτέ πόσο μακριά μπορεί να φτύσει ένα μωρό τη φρουτόκρεμα? Προσπαθούμε από χθές να φάμε μήλο...

:lol: Πού'σαι κοπελιά??? Για πάρτο αλλιώς... Πώς μπαίνεις έτσι στο καφέ? Να συστηθείς πρώτα κι αν μας αρέσεις σε παίζουμε! :lol:

Διαφημίσεις

Kοριτσάρες μου καλησπέρα τέτοια ώρα...

Χθες δεν μπήκα το βράδυ γιατί είχαμε δράματα. Με τίποτα να μην κοιμάται ο μικρός. Κάθε βράδυ στις 10 νταν και χθες 12!!! Και κλάααααμα!!! Μέχρι και τη μάνα μου πήρα να τον ξεματιάσει. Αλλά μάλλον ήθελε παιχνίδια! Φανταστείτε 23:30 καθάριζα το μπάνιο! Έτριβα μπανιέρες η τρελή! Λέω αφού δεν κοιμάται που δεν κοιμάται ας κάνω καμιά δουλειά.

Επίσης ξύπνησε στις 5 για βυζί... χέστηκε το λυσσασμένο ανάμεσα στις 5 και στις 7 όπου τον άλλαξα και μας ξύπνησε στις 9 μια φίλη μου να πάμε για καφέ! Να σημειώσω φίλη μικρή κι ελεύθερη που ξυπνάει πάντα στις 12 τα σουκού αλλά σήμερα ξύπνησε μαζί με τις κότες. Τώρα κοιμάται!

Τα βαφτιστικά τέλεια όλα! Τα κοριτσίστικα όπως και να το κάνουμε είναι παραμυθένια!

Για τα γλυκά και τις διακοπές που λέγατε...πονεμένη ιστορία και τα δύο! Κι από κιλά Μανταλενίτσα έχω να ζυγιστώ πολλές μέρες αλλά κοντά ήμασταν...

Άννα είσαι μια κούκλα!!!! Μην ξανακούσω τπτ! Όλο παράπονα είστε πια οι όμορφες και αδύνατες! :lol:

Σοφάκι μου εσένα σε άφησα για το τέλος αλλά έχω να δηλώσω ότι εξαιτίας σου μπήκα σήμερα. Και διάβασα με τα μεγάλα κόκκινα γράμματα τα καλά τα νέα και χάρηκα πολύ! Είδες που τζάμπα ανησυχείς??? Μια χαρά είναι το μωράκι σου και αφού λέει η Αγλαΐα ότι είναι και παχουλό-παχουλό να μην ακούς κανέναν! Καλά τα λέει!! Και μην ξανακούσω το ξένο γάλα... Άστο να πάει στο γέρο-διάλο που λέει και η μάνα μου η θρήσκα!! :lol:

Σήμερα ο μπαμπάς μας έχει βάρδια οπότε λίγο δύσκολο να μπαίνω γιατί ο μπέμπης θέλει αποκλειστικότητες... Αν βρω χρόνο θα τα πούμε. Προς το παρόν κοιμάται αλλά ποια βόσκει εδώ γύρω τέτοια ώρα!!!!???

Σοφάκι την βρήκες την κρέμα τελικά?

Ε ναι...ποια μάνα δνε θα ανησυχούσε αν το μωρό για 3 μήνες δεν έπαιρνε γραμμάριο άσχετα αν δεν είχε θέμα βάρους.

Το ζητούμενο νομίζω είναι να μεγαλώνουν στην ηλικία που είναι και να χορταίνουν.

Δεν τρώει πλέον ανά 1-2 ώρες. Πάνε αυτά Σοφίτσα. Τώρα με τις στέρεες μάλλον χορταίνει πιο πολύ και τρώει ανά 3-4 ώρες. Το μεσημέρι όμως χτυπάει 2-3 φορές βυζί μαζεμένες για το βυζί είναι πάντα το TOP!

Έστειλα τον Άρη να τη βρει, δεν ξέρω ακόμα τι έκανε όμως.

Πωπω περίεργο πράγματι είναι που τρώει ο μικρός σου ανά τρεις και τέσσερις ώρες!!

Διάβασα ότι σου λείπει τώρα πιο πολύ που δεν τρώει τόσο συχνά, λογικό είναι να σου λείπει, κι εγώ το παθαίνω όταν δεν κάθεται να φάει και νιώθω παράξενα. Θα μας περάσει που θα πάει, δηλαδή όταν αποθηλάσουμε τελείως τι θα γίνει?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

η γκρίνια η τρελή σήμερα! τώρα πριν κανα μισάωρο κοιμήθηκε το μικρό. έχουμε να πάμε σε αποκριάτικο πάρτυ και με τα 2 τα βλαστάρια μου! σε λίγο θα πρέπει να τα σηκώσω....

και μετά στο πατρικό μου έχει γενέθλια ο αδερφός μου σήμερα. γίνεται 26 και θα ναι και τα πεθερικά του εκεί....απαρτία....

:lol::lol::lol:

γεια σου Βέρρα εδώ παραπλανούμε το κόσμο δεν είμαστε το καφέ Αυγούστου 2009 είμαστε το κλουβί με τις θεότρελες!!!!:lol:

καλως ήρθες....

Και δεν έχει διαβάσει και τόσες και τόσες σελίδες που έχουμε γράψει κοντά 15 μήνες τώρα! Φαντάζεσαι τι θα πάθαινε?? Μπορούμε όμως να της το αποδείξουμε από τούδε και στο εξής!!! :lol:

Διαφημίσεις

η γκρίνια η τρελή σήμερα! τώρα πριν κανα μισάωρο κοιμήθηκε το μικρό. έχουμε να πάμε σε αποκριάτικο πάρτυ και με τα 2 τα βλαστάρια μου! σε λίγο θα πρέπει να τα σηκώσω....

και μετά στο πατρικό μου έχει γενέθλια ο αδερφός μου σήμερα. γίνεται 26 και θα ναι και τα πεθερικά του εκεί....απαρτία....

Nα σου ζήσει το αδερφάκι Αννούλα! Χιλιόχρονος! Τόσο μικρός και καπαρωμένος??? Μπράβο!!?

Γειά σας! Είμαστε η Βέρρα και ο μπέμπης της... Πιστεύω να ανταποκριθώ στα επίπεδα τρέλας που ζητάει το καφέ.!!!

:lol: Καλά το πας! Γλύκας ο μικρός σου! Πότε τον έκανες? Βαριέμαι μεσημεριάτικα να κάνω προσθαφαιρέσεις...

Σ' ευχαριστώ Νεκταρίτσα!!

Ναι τα κάνει κάτι τέτοια κόλπα κι ο δικός μου ώρες ώρες αλλά στο τέλος κουράζεται και κοιμάται!

Άγχος είναι μωρέ με το φαγητό τώρα γιατί δεν κάθεται το χαζούλι να φάει!

Θα μας περάσει που θα πάει!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

εμείς οι ωραίοι και αδύνατοι όπως είπες καπαρωνόμαστε νωρίς!!!!:lol::lol::lol::lol:

Νεκταράκι μου τι θα κάνω!!!!! δε κουμπώνει το τζιν και δε τρώω πολύ το κρτ μου!!!!!!!!! παίρνω κιλά με μετρημένο φαί και δε σταματάει η ζυγαριά!!!!

ΝΤΙΝΑ που είσαι;;;;; κοιμάσαι;;;;;;

νομίζω ότι τα μαντζούνια που κατεβάζουμε έχουν παρενέργειες σε μένα.......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...