Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγγελική κλείσατε για βάφτιση ε, με το καλό!!

Πολύ ωραίο το κείμενο, με νόημα βαθύ!

Εμείς ακόμα δεν κλείσαμε ημερομηνία, καλοκαίρι θα' ναι πάντως!

Και κρέμες ακόμα!

Καλό βράδυ κορίτσια!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

250 γρ τελικά ήταν, είδα το βιβλιάριο απλά ήταν 3 βδομάδες το προηγούμενο ζύγισμα, όχι μήνας ολόκληρος δηλαδή, τέλος πάντων το ίδιο κάνει.

Δηλαδή όταν τρώει κάθε τρεις ώρες 3 λεπτά να του δίνω το ίδιο στο επόμενο γεύμα?

Δεν έχει όρεξη κιόλας! πέσαν τα καράβια του έξω του παιδιού μου! τι να πω!!

Η Αγλαία είπε πως είναι "υπέρβαρο" το παιδί, με την καλή έννοια( αν της στείλεις για το δικό σου θα φρικάρει δεν το συζητώ) και γι' αυτό κάνει κράτει τώρα και δεν τρώει πολύ αφού το πήρε μαζεμένο τόσους μήνες.

Καλημέρα Σοφάκι. Στο είπα ό,τι ο μικρός σου είναι ήδη μεγάλος, δεν έχει ανάγκη που λένε. Ναι αν τρώει κάθε 3 και λίγο να του δίνεις το ίδιο στήθος μέσα στο 3ωρο. Αυτό κάνω και εγώ άσχετα ό,τι δεν είχε ποτέ θέμα υποσιτισμού. Αυτό είναι το σωστό αν υποθέσουμε ό,τι υπάρχε σωστό ή λάθος.

Οι κενώσεις σας είναι πράσινες ή κιτρινωπές? Με την γιατρό τι θα κάνεις? Θα την πάρεις τηλ εννοώ να της πεις αποτελέσματα?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Βρε κουτσομπολάρες, λείπω και μας κουτσομπολεύετε???:)

Καλέ εμένα την νύχτα δεν τρώει. Χθες πχ. έφαγε στις 10 το βράδυ και το επόμενο τάισμα ήταν στις 7:30 το πρωί. Αυτά του τα έχω κόψει από τον 2ο μήνα!!!!

Σοφάκι που είναι η απάντηση της Αγλαίας???

Κάνε ένα κόπο να βάλεις το λινκ.

Αγγελική εγώ φόρεμα γιατί δεν είδα? Στην κεντρική σελιδα με βάζει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Οκ την βρήκα την απάντηση Σοφάκι. Αν και τα λέει χοντρά κάπως και δεν συμμερίζεται απόλυτα το άγχος σου, έχει δίκιο νομίζω.

Το μωρό είναι ήδη πολύ πάνω από το αναμενόμενο. Αυτό τα λέει όλα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ΚΑλημερα...

εχθες 01,00-02,30 και 05,30-07,00 ηταν ξυπνια και μιλαγε στο ταβανι...

ειμαι κομματια...

Φευγω για σουπερ γιατι χαλασε το καλοριφερ και περιμενει ο άντρας μου τον καυστηρατζή.

Ελευθερία,στην κεντρική σε βγάζει, πατα στο γκάλερι στη σελίδα 12 ειναι το ονειρεμένο!

Καλημέρα την κάνω!

καλημέρα

τι καλή δηλαδή μες τη κατάθλιψη είναι έξω! πολύ γκρίζο! ......

βαρεμάραααα.

χτες μας πήρε ο ύπνος στο καναπέ μετά από ταινία και ο μανού έμεινε ατάιστος ο κακομοίρης! μου το υπερνθύμισε κατά τις 2 τα ξημερώματα. τον τάισα και κοιμήθηκε ως τις 8.30 το πρωί.

το φόρεμ είναι απλά τέλειο! πάρε τους τηλέφωνο! μπορεί και να στέλνουνε εκτός θε.νικης! βλέπετε πάντως διάσταση κοριτσίστικα/αγορίστικα! η μέρα και η νύχτα! ειδικά ένα κόκκινο γυαλιστερό μπουφάν τύπου φλωρινιώτη μεγάααλη επιτυχία!

εμείς τρώμε φρούτα εδώ και 2 εβδομάδες περίπου. τα καταβροχθίζει! τη κρέμα αντίθετα ούτε να τη δει, τον μπουκώνω μερικές κουταλιές και τέλος. ο μανού πάνω από 5 λεπτά δε κάθεται στο στήθος, και μενα χαζεύει γύρω γύρω. συνεχίζουμε επίσης το βραδυνό μπουκάλι, τώρα με τη τριγωνέλα έχουν κατέβει τα μλ σε 120.

αυτά

Διαφημίσεις

διάβασα τα της Σοφίας στο θηλασμό. Σοφία εσύ πως το βλέπεις η γιατρός σου είναι "βούρλο";;; πολύ βαρύ νομίζω.

επίσης έχω μια ερώτηση ρε παιδιά τι θα πει οι γιατροί εκμεταλεύονται τις νέες μαμάδες που έχουν ανασφάλειες; (μεταξύ μας και οι παλιές έχουν). γιατί τις εκμεταλεύονται δηλ; τους παίρνουν περισσότερα χρήματα ή ο κάθε γιατρός δεν έχει τι να κάνει στη ζωή/στο σπίτι του/στα προσωπικά του και σκοπός ζωής του είναι η εκμετάλευση των μαμάδων; άλλες δουλειές και προβλήματα δεν έχει;

Καλημέρα κι από εμένα! Ωραίο είναι αυτό το καφέ... Αλήθεια είχατε φανταστεί ποτέ πόσο μακριά μπορεί να φτύσει ένα μωρό τη φρουτόκρεμα? Προσπαθούμε από χθές να φάμε μήλο...

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Καλημέρα!

Πήρα την παιδίατρο να της πω ότι τα αποτελέσματα ήταν καλά αλλά δε θέλω να δώσω ξένο γάλα και μου είπε να του δώσω κρέμα τότε, του εμπορίου εννοείται γιατί οι βιολογικές δεν είναι ελεγμένες από τον ΕΟΦ και περιέχουν μέλι οι πιο πολλές, δεν πρέπει να ισχύει αυτό όμως, δεν ξέρω ίσως να το'χει χάσει λίγο τελικά Αννούλα!

Ελευθερία σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες για τις κρέμες!!

έλεγα στην Μαίρη εχτές ότι έτσι κάνει κι ο δικός σου όχι για το βραδινό, για την υπόλοιπη μέρα που τρώει ανά 1-2 ώρες και είναι φαγανούλης όχι σαν τον δικό μου που το παίζει μοντέλο και δεν θέλει να πάρει γραμμάριο!

Έχω ένα σορό δουλειές, έρχεται το βράδυ το βαρύ πυροβολικό..!!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Οκ την βρήκα την απάντηση Σοφάκι. Αν και τα λέει χοντρά κάπως και δεν συμμερίζεται απόλυτα το άγχος σου, έχει δίκιο νομίζω.

Το μωρό είναι ήδη πολύ πάνω από το αναμενόμενο. Αυτό τα λέει όλα!

Ναι συμφωνώ, εντάξει πήρε τους πρώτους μήνες και έχει απόθεμα αλλά να μην πάρει καθόλου τους επόμενους 3 ας πούμε δεν το θεωρώ ότι καλύτερο.

Ίσως μου το λέει και για να μην αγχώνομαι.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...