Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν έχω προλάβει να διαβάσω πολλές σελίδες,έχετε αρχίσει κρεμούλες?εγώ στις 10 του μήνα ξεκινάω φρουτόκρεμα μήλο-αχλάδι.σκόνη δεν θα του δώσω καθόλου

7oJVp3.png

Αγελική πότε έρχονται τα πεθερικά σου είπες?

Εμένα αύριο βράδυ, όλο μια μέρα νωρίτερα έρχονται και καλά για να χαρούμε!! με ένα χαμόγελο μέχρι τ' αφτιά είμαι..!!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

ναι αντί για 30 Αυγούστου μπήκα 6!επέμενε η γιατρός πως λόγω θέσης έπρεπε να γίνει τότε καισαρική.ευτυχώς ο μπεμπάκος ήταν ήδη 3 κιλά κ όλα πήγαν καλά!

7oJVp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα Σίσι!από ερημιές άλλο τίποτα!βέβαια τώρα τις απόκριες γίνεται ο απόλυτος χαμός!έχουμε το έθιμο με τους γέρους κ τις κορέλες κ γεμίζει το νησί!

Α ωραία θα είναι!! Κι εδώ έχει κόσμο τις Απόκριες! καλά είναι!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

με το βραδινό ύπνο πώς τα πάτε?εμένα συνήθως ξυπνάει κάθε μία με δύο το πολύ ώρες.έχω εξαντληθεί κάπως είναι η αλήθεια αλλά χαλάλι του.κ την ημέρα ανά 2 περίπου ώρες τρώμε.

7oJVp3.png

ναι αντί για 30 Αυγούστου μπήκα 6!επέμενε η γιατρός πως λόγω θέσης έπρεπε να γίνει τότε καισαρική.ευτυχώς ο μπεμπάκος ήταν ήδη 3 κιλά κ όλα πήγαν καλά!

Μια χαρά αφού ήταν ήδη 3 κιλά αρχές του 9ου!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Το κάνει τωρα καμια βδομάδα, αλλά δε λέω τιποτα,δε θελω να ανησυχησω πριν να πάμε στο γιατρό,μπορει να περνάει καμιά φάση, μπορει να τα πήρε στο κρανιο επειδη κάποιες εδω μέσα τη λενε "μαγούλα" και να το ριξε στη δίαιτα...χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!

Μπορει να θελει να ειναι πιο κομψη στη βάφτιση...γυναικες παιδί μου!!!!!

Καλα πολυ γελασα με την Αγλαϊα που σου ειπε το μωρο "γιγαντα" φαντασου να μαθει οτι κυκλοφορεί ο πριγκηπας της Ελευθερίας......!!!!!!!!!!!!

με το βραδινό ύπνο πώς τα πάτε?εμένα συνήθως ξυπνάει κάθε μία με δύο το πολύ ώρες.έχω εξαντληθεί κάπως είναι η αλήθεια αλλά χαλάλι του.κ την ημέρα ανά 2 περίπου ώρες τρώμε.

Σαν την Ελευθερία μας! Ένα θα σου πω, τάιζέ το το παιδί, εμείς έχουμε πρόβλημα τώρα που δεν θέλει να μου τρώει πολύ! Πήρε 250 γρ αυτό το μήνα μόνο. Ξυπνάει εμένα μία ή δύο φορές το βράδυ τρώει και ξανακοιμάται, τη μέρα στο τρίωρο. Φαγανούλης ο δικός σου!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Το κάνει τωρα καμια βδομάδα, αλλά δε λέω τιποτα,δε θελω να ανησυχησω πριν να πάμε στο γιατρό,μπορει να περνάει καμιά φάση, μπορει να τα πήρε στο κρανιο επειδη κάποιες εδω μέσα τη λενε "μαγούλα" και να το ριξε στη δίαιτα...χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!

Μπορει να θελει να ειναι πιο κομψη στη βάφτιση...γυναικες παιδί μου!!!!!

Καλα πολυ γελασα με την Αγλαϊα που σου ειπε το μωρο "γιγαντα" φαντασου να μαθει οτι κυκλοφορεί ο πριγκηπας της Ελευθερίας......!!!!!!!!!!!!

Σίγουρα θίχτηκε το κορίτσι και το έβαλε πείσμα να αδυνατίσει!!

Βρε τι πάθαμε, να μας βγουν λιτοδίαιτα τα βλαστάρια!!

Καλά με της Ελευθερίας το μπέμπαρο θα της πέσουν τα μαλλιά!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Σίγουρα θίχτηκε το κορίτσι και το έβαλε πείσμα να αδυνατίσει!!

Βρε τι πάθαμε, να μας βγουν λιτοδίαιτα τα βλαστάρια!!

Καλά με της Ελευθερίας το μπέμπαρο θα της πέσουν τα μαλλιά!!

Και τα φρύδια μη σου πω!!!!!!!!

κοριτσάκια μάλλον φύγατε.σας καληνυχτώ κ εγώ λοιπόν.μέσα στην ημέρα δεν καταφέρνω ούτε να κάτσω πόσο μάλλον να μπω αλλά θα τα πούμε αύριο βράδυ.καληνύχτα

7oJVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...