Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

'Άντε ξαλάφρωσα λίγο!

Έγραψα στο τόπικ του θηλασμού, κάτσε να δω αν το δει κανείς εκεί που το έβαλα!

Πείτε ρε κορίτσια κι εσείς, ο.κ να μην πάρω άλλο γάλα, πως θα τον κάνω να τρώει καλύτερα όμως? Αγγελική αυτό που μου είπες ότι ξεμυαλίζεται η μικρή με τη φασαρία και αφήνει το στήθος το κάνει κι μένα και προσπαθώ να τον ταίζω με ησυχία! τι άλλο να του φταίει? μήπως πράγματι έχει μειωθεί το γάλα επειδή δεν έτρωγε πολύ ή ή ροή ελαττώνεται μετά από 2-3 λεπτά και βαριέται να κάθεται να τρώει λίγο? Θα πάρω και μαγιά αύριο.

Πολύ όμορφο και το τελευταίο φορεματάκι Άννα, θα ταιριάζει πολύ στην τουλουμπίτσα πράγματι!

Καταρχάς να ξαναπούμε ό,τι τα 300γρ. δεν είναι λίγο για την ηλικία τους αλλά μέσα στα αναμενόμενα πλαίσια.

Πέρα από αυτό, θα σου πρότεινα και πάλι να μην αλλάζεις στήθος πριν περάσουν 3-4 ώρες. Το παιδί πίνει παχύ γάλα όταν καταπίνει αργά και χρειάζεται περισσότερες θηλαστικές κινήσεις για να κατέβει το γάλα. Αν αντλείς με θήλαστρο είναι εύκολο να το καταλάβεις αυτό. Το παιδί όταν πεινάει δεν βαριέται να καταβάλει προσπάθεια για να φάει, έτσι δεν σταματάει όταν η ροή είναι αργή. Το βασικό θέμα με εσάς νομίζω είναι ό,τι ο Γιαννάκης δεν έχει όρεξη!!!!! Από που προέρχεται αυτό πρέπει να βρεις!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Syb,καλως ήρθατε!!!

Αχ,πάει..σε μαντήλι καλαματιανό θα κλαιει η κόρη μου για τον άντρα που ξενιτευεται...χαλάλι όμως...

για μια καλή-ποιοτική ζωή θα σε συγχωρέσει που τον παίρνεις μακρυά της.. (μαρεσει εγω που την εχω δεδομένη τη μετάθεση για Αθήνα,καλα κάτσε μη φάω καμιά κεραμίδα απο το πουθενά)

Σοφάκι,ξεχασα βρε να σου πω! Μπραβο στο Γιαννίκο που ειναι υγιέστατο!!!

Τωρα θελει ψαξιμο,δε σου κρυβω και γω ανησυχω για το τουλουμπάκι γιατι κάνει κατι τετοια κουλά και με αγχωνει, σημερα να σου δωσω παραδειγμα, ξυπνησε

9.30 το πρωι και εφαγε στις 12 για 1 λεπτό μόνο και μετά ξανά στις 2 το μεσημέρι.

Υστερα στις 6 της εδωσα λιγοτερο απο μιση μπανάνα καπάκι την βαζω στο στήθος και εκλεινε το στόμα δεν ηθελε με τίποτα και μετα ξανά στις 9.

Μιλάμε οτι υποσιτίζεται.Τι να κάνω ομως? τρωει και το βράδυ βεβαια που ξυπνάει,υπο αλλες συνθηκες θα ειχα φρικάρει αλλά κάνω υπομονη μεχρι να πάμε γιατρό να δω τι θα δείξει η ζυγαριά και πανικοβάλλομαι μετά.

αχ κοριτσάκια μου καλησπέρα!!!είμαι πολύ χαρουμένη που σας ξαναβρίσκω!ελπίζω να με θυμάστε.χάθηκα γιατί δεν είχα ίντερνετ αλλά τώρα επιτέλους να μαι ξανά.ελπίζω τα μωράκια σας να είναι όλα καλά.κ εμείς δόξα ττω Θεώ μια χαρά μεγαλώνουμε!

Καλως την!!!!:lol:

Κατι θυμαμαι...αμυδρά ομως..:-(

Κάνε ένα κοπο παραπάνω βρε κοριτσάκι και "ξανασυστήσου" γιατι τα έχω χαμένα!!!!!!!!!!!:wink:

Εισαι η κοπέλα απο τη Σκύρο??

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ!!!!!!!

ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΟ!!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!

http://www.feneris.gr/feneris.html ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 12!!!!!!!!

Δεν ειναι απιστευτο?????

Παλι Θεσσαλονικη θα τρεχω τη βλεπω τη δουλειά!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ναι!ακόμα Σκύρο είμαστε κ θα παραμείνουμε!εσείς δεν θα φεύγατε από Χίο?

Καλά θυμομουν!!!

Οχι εμεις ακομη εδω, το Μάιο θα ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι...αν θα πάμε Αθηνα ή εαν θα παραμείνουμε.

Τι κάνει ο μικρος? ολα καλα?

ποτε γεννησες,που? εκανες καισαρική τελικά?

γέννησα 6 Αυγούστου στο Μητέρα Αθήνα.ναι ΄καισαρική κ από ότι μου είπε η γιατρός δεν θα έβγαινε με τίποτα κανονικά κ λόγω ανάποδης θέσης κ λόγω απίστευτης περιτύλιξης.σημασία έχει ότι όλα πήγαν καλά.πάντως θα ήθελα στο επόμενο να τα καταφέρω φυσιολογικά.

7oJVp3.png

Ναι αυτο εχει σημασία..να γεννηθει τι μωρο υγιες.

Και γω καισαρικη εκανα, δε βαριέσαι!

Θα το ηθελα κ γω το επομενο φυσιολογικά,πρεπει να βρεις πολύ "μάγκα" γιατρό να σε αναλάβει ομως, ειδικα αν δεν εχει περάσει και πολυς καιρός απο την 1η γέννα.

Τι λεει εκει στο νησι? ερημιες? απο καιρο πως πάτε?

Διαφημίσεις

Καταρχάς να ξαναπούμε ό,τι τα 300γρ. δεν είναι λίγο για την ηλικία τους αλλά μέσα στα αναμενόμενα πλαίσια.

Πέρα από αυτό, θα σου πρότεινα και πάλι να μην αλλάζεις στήθος πριν περάσουν 3-4 ώρες. Το παιδί πίνει παχύ γάλα όταν καταπίνει αργά και χρειάζεται περισσότερες θηλαστικές κινήσεις για να κατέβει το γάλα. Αν αντλείς με θήλαστρο είναι εύκολο να το καταλάβεις αυτό. Το παιδί όταν πεινάει δεν βαριέται να καταβάλει προσπάθεια για να φάει, έτσι δεν σταματάει όταν η ροή είναι αργή. Το βασικό θέμα με εσάς νομίζω είναι ό,τι ο Γιαννάκης δεν έχει όρεξη!!!!! Από που προέρχεται αυτό πρέπει να βρεις!

250 γρ τελικά ήταν, είδα το βιβλιάριο απλά ήταν 3 βδομάδες το προηγούμενο ζύγισμα, όχι μήνας ολόκληρος δηλαδή, τέλος πάντων το ίδιο κάνει.

Δηλαδή όταν τρώει κάθε τρεις ώρες 3 λεπτά να του δίνω το ίδιο στο επόμενο γεύμα?

Δεν έχει όρεξη κιόλας! πέσαν τα καράβια του έξω του παιδιού μου! τι να πω!!

Η Αγλαία είπε πως είναι "υπέρβαρο" το παιδί, με την καλή έννοια( αν της στείλεις για το δικό σου θα φρικάρει δεν το συζητώ) και γι' αυτό κάνει κράτει τώρα και δεν τρώει πολύ αφού το πήρε μαζεμένο τόσους μήνες.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

αχ κοριτσάκια μου καλησπέρα!!!είμαι πολύ χαρουμένη που σας ξαναβρίσκω!ελπίζω να με θυμάστε.χάθηκα γιατί δεν είχα ίντερνετ αλλά τώρα επιτέλους να μαι ξανά.ελπίζω τα μωράκια σας να είναι όλα καλά.κ εμείς δόξα ττω Θεώ μια χαρά μεγαλώνουμε!

Καλώς την!! Τι κάνετε? η μπέμπα καλά??

RJbwp3.png

bAW5p3.png

καλησπέρα Σίσι!από ερημιές άλλο τίποτα!βέβαια τώρα τις απόκριες γίνεται ο απόλυτος χαμός!έχουμε το έθιμο με τους γέρους κ τις κορέλες κ γεμίζει το νησί!

7oJVp3.png

Syb,καλως ήρθατε!!!

Αχ,πάει..σε μαντήλι καλαματιανό θα κλαιει η κόρη μου για τον άντρα που ξενιτευεται...χαλάλι όμως...

για μια καλή-ποιοτική ζωή θα σε συγχωρέσει που τον παίρνεις μακρυά της.. (μαρεσει εγω που την εχω δεδομένη τη μετάθεση για Αθήνα,καλα κάτσε μη φάω καμιά κεραμίδα απο το πουθενά)

Σοφάκι,ξεχασα βρε να σου πω! Μπραβο στο Γιαννίκο που ειναι υγιέστατο!!!

Τωρα θελει ψαξιμο,δε σου κρυβω και γω ανησυχω για το τουλουμπάκι γιατι κάνει κατι τετοια κουλά και με αγχωνει, σημερα να σου δωσω παραδειγμα, ξυπνησε

9.30 το πρωι και εφαγε στις 12 για 1 λεπτό μόνο και μετά ξανά στις 2 το μεσημέρι.

Υστερα στις 6 της εδωσα λιγοτερο απο μιση μπανάνα καπάκι την βαζω στο στήθος και εκλεινε το στόμα δεν ηθελε με τίποτα και μετα ξανά στις 9.

Μιλάμε οτι υποσιτίζεται.Τι να κάνω ομως? τρωει και το βράδυ βεβαια που ξυπνάει,υπο αλλες συνθηκες θα ειχα φρικάρει αλλά κάνω υπομονη μεχρι να πάμε γιατρό να δω τι θα δείξει η ζυγαριά και πανικοβάλλομαι μετά.

Έτσι μου κάνει κι εμένα, απλώς το κάνει αρκετό καιρό!

Πιστεύω εσένα να το κάνει μία μέρα και να της περνάει πάλι.

Κι εγώ πια λέω καλύτερα που τρώει και το βράδυ, κοιμισμένος αλλά τρώει!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...