Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου σίγουρα θα σε πει να κάνεις αιματολογικες όπως και υπέρηχο για να δει πως ξεκινάτε δηλαδή με πόσα ωαριακια ,τουλάχιστον έτσι γινόταν σε μένα, καλή αρχή 

Ευχαριστώ πολύ, να σαι καλα

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σκέφτομαι τις φωτο κι επειδή τα μωρά σε όλες θα ναι αγκαλιά, δε νομίζω να περπατάει κάποιο ακόμα, δε θα φαίνεται καθόλου ένα μικρούλι φορέμα, θα πατηκώνεται, δε ξέρω πως να το πω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Aννα πολυ μαρεσει το φορεμα που βρηκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απλο,λιτό και ομως τοσο διαφορετικο!!!!!!!!!

Θα ρίξω μια ματιά στο site αυτο..απο τιμες ομως δεν αναφερει,,και το "handmade" απο οτι ξέρω πληρωνεται ακριβά!!!!!!!

Αν και τωρα που το ξανακοιτάω...σα γιουβαρλάκι θα ειναι το παιδι μου,ειναι φουσκωτουλι αρκετά μου φαίνεται???

Ελευθερία φράουλα κ ακτινίδιο εχω διαβασει, νεκταρίνι τέτοια εποχη που θα το βρεις μαρη τρελη??? Μη μου πεις οτι εχεις "καταψύξει" και απο δαύτο????????

Επεξεργάστηκαν by Anstef

http://eflam.files.wordpress.com/2008/09/img_0575.jpg

Συγγνώμη αυτο το βαφτίσανε 5 χρονων?

Δειτε τι μεγαλο που ειναι το φουστάνι!!!!!

Καλα και γούνα ετσι?????

Ψςςςςςςςςςςςς υπερπαραγωγη...που σαι Κλοκλο να δεις????????????

Διαφημίσεις

Aννα πολυ μαρεσει το φορεμα που βρηκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απλο,λιτό και ομως τοσο διαφορετικο!!!!!!!!!

Θα ρίξω μια ματιά στο site αυτο..απο τιμες ομως δεν αναφερει,,και το "handmade" απο οτι ξέρω πληρωνεται ακριβά!!!!!!!

Αν και τωρα που το ξανακοιτάω...σα γιουβαρλάκι θα ειναι το παιδι μου,ειναι φουσκωτουλι αρκετά μου φαίνεται???

Ελευθερία φράουλα κ ακτινίδιο εχω διαβασει, νεκταρίνι τέτοια εποχη που θα το βρεις μαρη τρελη??? Μη μου πεις οτι εχεις "καταψύξει" και απο δαύτο????????

Ρε συ θα είναι μια κουκλίτσα η τουλουμπίτσα σε αυτό το ρούχο! Και ένα στεφανάκι στα μαλλάκια, εεε σόρυ στο κεφαλάκι (μαλλάκια γιοκ ακόμη ε) και θα είναι σαν άγγελος.

Σωστά, δεν έχει νεκταρίνι τώρα. Με επηρέασε η Μανταλένα που το ανέφερε προχθές.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Συγνώμη αυτό το παπούτσι σου μοιάζει για 5 χρονών????

Να μην σου πω πως όπως το κόβω μπορεί να κάνει και εμένα!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μα λέει οτι ειναι φώτο απο ρουχα βάφτισης!

ΠΟπο....ρε συ, αυτο θα πηγαινε δημοτικό ετσι οπως το ξαναβλέπω...

Δηλαδη ο νονο-νονά την σήκωνε μεχρι να μπει στην κολυμπήθρα???

Και τωρα που το ξανασκέφτομαι, αυτό σε γούρνα θα βαφτίστηκε που να χωρέσει την κολυμπήθρα???????

'Άντε ξαλάφρωσα λίγο!

Έγραψα στο τόπικ του θηλασμού, κάτσε να δω αν το δει κανείς εκεί που το έβαλα!

Πείτε ρε κορίτσια κι εσείς, ο.κ να μην πάρω άλλο γάλα, πως θα τον κάνω να τρώει καλύτερα όμως? Αγγελική αυτό που μου είπες ότι ξεμυαλίζεται η μικρή με τη φασαρία και αφήνει το στήθος το κάνει κι μένα και προσπαθώ να τον ταίζω με ησυχία! τι άλλο να του φταίει? μήπως πράγματι έχει μειωθεί το γάλα επειδή δεν έτρωγε πολύ ή ή ροή ελαττώνεται μετά από 2-3 λεπτά και βαριέται να κάθεται να τρώει λίγο? Θα πάρω και μαγιά αύριο.

Πολύ όμορφο και το τελευταίο φορεματάκι Άννα, θα ταιριάζει πολύ στην τουλουμπίτσα πράγματι!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

:lol:πολύ πλάκα έχετε!!!!

αν δε κάνω λάθος βιοτεχνία λέει ότι είναι πόσο ακριβά να τα χει! οι μάρκες πληρώνονται ακριβά νομίζω!

αχ Ελευθερία παίζεις με το πόνο μου!!!! εννοείται ότι κρυφοκοιτάω και τα κοριτσίστικα! εξάλλου τ αγορίστικα δεν είναι τόοοοοσο ωραία!:D

και το μητσάκι που ήταν χειμώνα μόνο μπανάνα-μήλο-αχλάδι.

στις χορτόσουπες όμως μου χε πει η παιδίατρος τότε όλα τα λαχανικά μέσα, ακόμα και φαφολάκι φρέσκο και αρακά και απ το σέλινο μόνο ένα κομματάκι απ τη ρίζα του.

πήρα διάφορα εικαστικά από τζάμπο να πειραματιστώ στο αν πιάνουν τα χέρια μου αν βγει κάτι θα βάλω φωτο. εδώ χρειάζεται μια νηπιαγωγός!

Γεια σας συνμανούλες..επιστρέψαμε σήμερ,α νιώθω πολύ πολύ κουρασμένη, τρώω μια σαλάτα τώρα που σας γράφω και κουτουλάω, θέλω να διαβάσω σιγά σιγά τα νέα σας (πάλι γεμίσατε ένα κάρο σελίδες, να 'σαστε καλα για αυτό!..)-οι εντυπώσεις μα ςαπο Καλαμάτα πλησιάζουν το "άριστες" για το σκοπό που τη θέλουμε, περισσότερα θα σας γράψω όταν έχω ενέργεια και κουράγιο, syb προλαβα μόνο και είδα φωτό avatar-δυο κουκλάρες ενωμένες και Κλοκλο, πόσο σε ευχαριστώ για την επικοινωνία και τον κόπο σου σήμερα..τα λέμε," βουτάω" να σας δω, ελπίζω να είστε όλες καλά...

ge6sp2.png

bZcvp2.png

αχ κοριτσάκια μου καλησπέρα!!!είμαι πολύ χαρουμένη που σας ξαναβρίσκω!ελπίζω να με θυμάστε.χάθηκα γιατί δεν είχα ίντερνετ αλλά τώρα επιτέλους να μαι ξανά.ελπίζω τα μωράκια σας να είναι όλα καλά.κ εμείς δόξα ττω Θεώ μια χαρά μεγαλώνουμε!

7oJVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...