Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΟΥ-ΟΥ!!!!!

Ειναι κανεις εδω?

αντρας κ κορη κοιμουνται,εγω ειπα να απλωσω κάνα ρουχο αλλά την εχω στον καναπε και με το μπες-βγες φοβαμαι μη μου ξυπνήσει οποτε κάθομαι στα αβγά μου.

Ρε κοριτσια, ουτε γω θα χω θέμα.. πρεπει να βρω??

ΚΑι η βαφτιση θα ναι δίπλα στο κύμα..κατι θαλασσινο να βρω δηλαδη?

Ααααα δε σας ειπα, το ξέχασα, 30 Μαϊου τελικά,στην Πάχη (Μεγάρων), σε ενα ξωκκλήσι δίπλα στη θάλασσα,θα εσκαγα αμα δεν ειχε θάλασσα δίπλα λέμε!!!!!

Θα σας βάλω κ φώτο αν προλαβω.

Καλησπέρα.

Σοφάκι περιμένουμε νέα....μην μας ξεχάσεις εεεεε!!!!

Σάνι καλώς όρισες από τα μέρη μας!!!

Κλοκλο και Λίνα καλά να περάσετε και να φοράτε μάτι. Θα σας ματιάσουμε εμείς που μένουμε μέσα!!!!

Τι θα κάνω? Από το μεσημέρι και μετά θέλει κάθε 1-2 ώρες βυζί (παλιά μου τέχνη κόσκινο) με αποτέλεσμα να μην ξέρω πότε να του κάνω την βανίλια. Τώρα 2 μέρες τρώει ελάχιστες κουταλιές και μετά κλαίει!

Κατά τις 7 λέω να του την κάνω σήμερα. Τι κακό και αυτό ρε γμτ.Με τα φρούτα τα πάμε σούπερ, τα τρώει όλα πλέον. Δηλαδή πορτοκάλι, μήλο, αχλάδι και μπανάνα.

Πειραματισμούς μπορούμε να κάνουμε? Πχ. μανταρίνι,ακτινίδιο?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Αντε καλε, ένας άνθρωπος να μιλήσω!!!!!

Ακομη κοιμουνται τα καμάρια μου!

Ακτινίδιο ξέρω πως σιγουρα οχι λογω αλλεργιών&τσιρλιπιπί, για μανταρίνι δεν εχω ακουσει κάτι..

Οκ. Εύχομαι να είναι τα καλύτερα αποτελέσματα Σοφάκι. Έγραψες στο τόπι του θηλασμού?

Αγγελένια εγώ απέχω γιατί κάνω δίαιτα αλλά αν μου κανες το τραπέζι θα το χτυπούσα το Σολωμάκι:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

female σε ευχαριστω για το καλωσορισμα!!

σοφακι καλα αποτελεσματα αν κ ειμαι σιγουρη οτι ολα καλα θα ειναι...κ εμεις ειχαμε κανει εξεταση μια φορα γιατι ειχε παρει 100 γραμ μονο σε 1 εβδομαδα κ απλα ηταν ενα τυχαιο γεγονος!!!δεν σημαινε απολυτως τιποτα γιατι μετα ξεκινησε να παιρνει παλι κανονικα βαρος!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια η εξέταση βγήκε καλή! Ευτυχώς!!

Δεν έγραψα ακόμα Ελευθερία, περίμενα να βγουν τα αποτελέσματα. Άντε να δούμε τώρα τι θα του κάνουμε για να τρώει..

Μπράβο βρε κοριτσάκι αν και ήμουν σίγουρη ό,τι όλα θα ήταν καλά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αγγελική ωραίο το φορεματάκι αν και θα το προτιμούσα για πρώτο, αυτό που θα πάει στην εκκλησία.

για δες τη δική μου πρόταση για τη τουλουμπίτσα

http://eflam.wordpress.com/christening-clothes-for-girls/img_3625/

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...