Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας και πάλι!

πήγα στο μαγαζί με τα υλικά για μπομπο και νευρίασα τα μάλα μιλάμε! απίστευτη αγένεια και ξινίλα τα παράτησα κι εφυγα δεν έβγαζα άκρη με αυτές. αφού δε τους αρέσει η επιχείρηση τους γιατί δε πάνε σπίτια τους!!!!:mad::-x:-x:-x

που πηγες???

ακριβως το ιδιο ειχα πάθει και γω σε ενα μαγαζι στην Π.Ραλλη..

μιλαμε για ΤΑ ζώα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

που πηγες???

ακριβως το ιδιο ειχα πάθει και γω σε ενα μαγαζι στην Π.Ραλλη..

μιλαμε για ΤΑ ζώα.

στη κουμουνδούρου

τεσπα δε λέω πολλά αλλά οι πιπίτσες ήταν απαράδεκτες!!! και οι τιμές τους όχι πολύ οικονομικές.

hi ντινάκι!

τι διαβάζω; διακοπές;;; βέβαια πως με το σκάφος μας θ ακολουθούμε τη πέγκυ ζήνα!

δύσκολο να πας κάπου με τα μωρά χωρίς να ναι δικό σου σπίτι ή σπίτι επίσης με μωρά. να κουβαλάς κατσαρολικά ή να μαγειρεύεις για το μωρο κάθε μέρα άσε τα συμπράγκαλα! ταλαιπωρίαααααα

και πολλά λεφτά.

είναι μικρά ακόμα

Διαφημίσεις

Μίας και είπατε Πέτρου Ράλλη...μου φέρανε δώρο στο μπέμπη ένα τζηνάκι φοβερό και μιά φούτερ ζακέτα της εθνικής Αγγλίας κόκκινη απίστευτή!!!Το μαγαζί λέγεται "next" και είναι Πέτρου Ράλλη 97.Το ξέρει καμία?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Βρε Σοφάκι τωρα παρατηρησα το τικεράκι σου καλά!!!!!

Οι αγελαδίτσες στο βάθος???

Εισαι μια απο αυτες ????

η καλη μας αγελαδα..........αχ τι αλλο θα ακουσουμε ε?

Μη με παρεξηγησεις ,για πλάκα το λέω!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Όταν το πρωτοέβαλα δεν το είχα συνδέσει με το γάλα αλλά μια που το λες ταιρίαζει! το αγαπημένο μου παιδικό τραγουδάκι είναι "η καλή μας αγελάδα βόσκει κάτω στη λιακάδα", όλη μέρα το λέω του μπέμπη και γελάει!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Εγω του γάμου τις εφτιαξα μονη μου και είχανε βγει 1,10 το κομμάτι με 9 κουφετα μεσα χατζηγιαννακη.

Αλλά πολυ δουλειά ομως..ηρθανε φιλες και βοθησανε αλλιως ακομη θα εφτιαχνα.

Ηρθε ο άντρας..

Αντε πάω..

Καλό μεσημέρι!!!!!

ΥΓ. Ειπαμε η μπανανα δικιά μου!!!!

Διαφημίσεις

Εμείς τον Αυγουστο θα πάμε μάλλον Καλαμάτα με το μωρό και σίγουρα 3-4 μέρες κάπου τα δύο μας!!!Δεν γίνετε 2 χρόνια(γάμος - γέννα)έχουμε να πάμε διακοπές και ο άντρας μου θα τα παίξει!!!Βέβαια το σκέφτεται πάρα πολύ να αφήσουμε το θησαυρό μας αλλά που να πας με ένα μωρό ???

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

αχχχχχ ανοίγεις πονεμένο θέμα! εμείς δεν εχουμε πάει πουθενά ποτέ μόνοι μας!!!! χαλκιδική με το σόι του πάντα σύσσωμο!!!! ποτέ μόνοι μας! τι πράγμα είναι αυτό!

άσε το σκέφτομαι...που να τα αφήσω εγώ έχω και 2! η άδεια της μάνας μου είναι περιορισμένη και πέρυσι δε πήγαν πουθενα για χαρη μου, με τίποτα δε τους ξαναχώνω!

και για τις 4 μέρες του πάσχα πολύ το σκέφτομαι, να τα πάρω μαζί.

γεια σου Τατιάνα!!! τι κάνετε; τι όνειρο είναι αυτά τα γλυκά!!!!!

αννουλα καλα ειμαστε!!!μεγαλωνει η μπουμπουκα μου!τα δικα σου νεα τα ξερω!τα διαβαζω δεν θα το κρυψω....αλλωστε!το καφε σεπτεμβριου-αυγουστου ειναι η ξεκουραση μου!!!και η διασκεδαση μου επισης!

ασε μην μου μιλας για γλυκα!ερχονται φιλοι κ φερνουν γλυκα κ εχω τρελλαθει!εχω ενα τεραστιο κουτι γλυκα στο ψυγειο,ενα κεικ σοκολατα με σοκολατα κ καρυδια χυμενα απο πανω κ μια τεραστια πιατελα τιγκα στο σοκολατακι!!ετσι μου ρχετε να ορμηξω αλλα ας οψεται ενας γαμος που εχω να παω τον απριλη!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...