Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μανουλες!!!

συγνωμη που δεν διαβασα ολες τις σελιδες απο εχθες :-(

τι κανετε?

περαστικα σε μανουλες και μωρα αρρωστα

και Ελευθερια χρονια σας πολλα!!!

εχθες καταφερα να βαλω και φωτο και τα τικερακια μου!

ειμαστε καλα, εχθες ειχαμε παιδιατρο.

καναμε το τριπλο, ειμαστε 6050γρ και 61 πόντοι!

μας ειδε μια χαρα!!!

Στην αρχη που την ξεντυσα χαμογελασε για λιγο αλλα μετα αρχισε και τσιριζε (εχει πλακα διοτι μονο στην γιατρο την εχω ακουσει να κανει ετσι). σταματησε λιγο πριν το εμβολιο και συνεχισε με το εμβολιο!!! την θηλασα και το ξεχασε.

Ανεβασε ομως λιγο πυρετο και αναγκαστηκα και τις εδωσα ντεπον. που απο τα 3μλ σιγα μην καταφερε να τα καταπιει. ξυνιζε τα μουτρα της, το μισο το εβγαλε, τελικα κατι πρεπει να εμεινε διοτι επεσε ο πυρετος και το βραδυ μετα το μπανιο της ξαναεδωσα.

βεβαια κοιμηθηκε απο τις 6 το απογευμα στις 12 το βραδυ. πατησε μια τσιριδα στις 12,45 αγνωστο γιατι (τιναχτηκα πανω στο βυθισμα του υπνου!) και ξανα στις 3,30 παλι ψιλοκλαιγοντας. ηταν δροσερη αλλα αναστατη, ετσι κοιμηθηκαμε καλες 4,30-4,45 και ξυπνησαμε κανονικα στις 7,30.

τωρα φαγαμε, παιξαμε, αλλαχτηκαμε, ξαναφαγαμε λιγο και κοιμαται απο τις 9 και κατι.

εχθες που ειχε πυρετο θυμηθηκα πως ηταν με τον ικτερο και σφιχτηκε η καρδια μου.

ειδα και την τριτη στο grey's anatomy ενα παιδακι με τον πατερα της και να τα δακρυα κορομηλο.

δνε θυμαμαι που διαβασα οτι δεν εχει καποια κοπελα πολλα κεφια.

ε, λοιπον, εγω δεν εχω καθολου. μονο οταν γελαει λιγο η μικρη γελαω και εγω.

αν μπορουσα να μην εκανα τιποτα θα καθομουν ολη μερα.

ουτε ορεξη να μαγειρεψω δεν εχω (κατι που μου αρεσει πολυ).

το εχω ριξει στο φαι (κλασικη εκτονωση για μαυρα κεφια) με αποτελεσμα να μην μπορω να χασω κιλα. και ετσι δεν μπαινω στα ρουχα μου και αντε παλι μαυρα κεφια.

μου φαινεται πρεπει συντομα να αρχισω να δουλευω... δεν ξερω αλλη λυση.

ειναι και ολες μου οι φιλες μακρια (80χλμ αποσταση και βαλε)...

εδω ξερω κοσμο (ολοι-ες φιλοι του αντρα μου τις ξερω ουτε 2 χρονια) αλλα οι περισσοτερες εχουν μεγαλυτερα παιδια (μεχρι και συνομιλικα μου) ή εχουν και μεγαλυτερα παιδια οποτε δεν εχουν χρονο.

Βολτα δεν μπορουμε να βγουμε αυτες τις μερες λογω υγρασιας.

να φανταστειτε, χαρηκα τις προαλλες που πηγα σε ενα μνημοσυνο και ειδα κοσμο!!!

Δεν ηταν πολυ ευχαριστο μυνημα.... συγνωμη.

καλημερα και απο μενα!αν και για μενα δεν ειναι καλη μιας και ειμαι αρρωστη...εχω ιωση μαλλον κ με κολλησε ο αντρας μου που ηταν κ αυτος αρρωστος!αλλα αυτος την περασε στο ποδι ενω εγω....λοιπον εγω ποτε δεν κραταγα ποτε προγραμμα στην μπεμπα.ετρωγε οποτε ηθελε.χτες εφαγε στις 8.00 κ στις 12.00 οποτε λεω ας της το παω και στις 16.00 μετα ξυπνησε κ στις 20.00 και λεω δεν την ταιζω στις 21.00 να μην ξυπνησει το βραδυ?τις περισσοτερες φορες τρωει στις 17.00 και μετα στις 3 το πρωι δηλαδη 10 ωρες χωρις φαγητο...αμ δε.η κυρια αν και ειχε φαει στις 21.00 ξυπνησε κανονικα στις 3.και μου το ειχε πει ο παιδιατρος οταν τον ρωτησα.μου λεει το πιο πιθανο ειναι να ξυπνησει και ας εχει φαει κ να θελει να φαει γιατι ετσι εχει συνηθισει....οποτε προγραμμα σε μας δεν παιζει....τουλαχιστον οχι ακομα!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Καλημέρα σας! Περαστικά σε άρρωστα μωράκια και μανούλες!

Σήμερα γινόμαστε 3 μηνών!!

Να ζήσει ο Μάνος χίλια χρόνια γελαστά και ευτυχισμένα, γεμάτα αγάπη :)

Το ροκ μωρό είναι τρελλά ανήσυχο από τα ξημερώματα. Κλείνει τα ματάκια του να κοιμηθεί και μέτα από 3 λεπτά πάλι γκρίνια. Τον ακούω να καταπίνει μυξούλες (πάλι! κάθε Πέμπτη τον πιάνει!). Τώρα που έβαλα πλυντήριο, έκλεισε ματάκια και κάθεται στο ρηλάξ αλλά ακόμα και σε απότομο πάτημα πλήκτρου πετάγεται τρομαγμένος...

να'ναι από το εμβόλιο ή το αρρώστησα το παιδί; :(

Το ροκ μωρό είναι τρελλά ανήσυχο από τα ξημερώματα. Κλείνει τα ματάκια του να κοιμηθεί και μέτα από 3 λεπτά πάλι γκρίνια. Τον ακούω να καταπίνει μυξούλες (πάλι! κάθε Πέμπτη τον πιάνει!). Τώρα που έβαλα πλυντήριο, έκλεισε ματάκια και κάθεται στο ρηλάξ αλλά ακόμα και σε απότομο πάτημα πλήκτρου πετάγεται τρομαγμένος...

να'ναι από το εμβόλιο ή το αρρώστησα το παιδί; :(

Ποτε κανατε εμβόλιο? νομιζω οτι για καμια βδομαδα επηρεαζονται. εμεις στο πρωτο μολις ειχαμε στρωσει προγραμμα και με το εμβολιο εκανε να φταιχτει ξανα 10 μερες.

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Την Τρίτη το κάναμε...

Να περιμενεις την ανησυχια...

εδω μεγαλοι ειμαστε και αν λιγο αρρωστησουμε θελουμε καιρο να σταθουμε καλα ποσο μαλλον τα μωρα. στο πρωτο εμβολιο ηταν πολυ ανησυχει. τωρα με το δευτερο (το τριπλο) λογω οτι ανεβασε πυρετο και της εδωσα ντεπον μοιαζει να ειναι πιο ησυχη.

αλλα ξυπναει πιο συχνα.

καλημερα σας!!

female να σου ζησει ο μανος χρονια πολλα!!

sunny περαστικα σου!!

μαρακι μαλλον απ το εμβολιο θα ναι κ εμας ανησυχη ειναι και γκρινιαζει συνεχεια, το καναμε τη δευτερα.χτες εκλαιγε επι δεκα λεπτα συνεχομενα δε μπορουσα να την ησυχασω ουτε εγω ουτε ο αντρας μου με τπτ πηραμε το γιατρο κ μας ειπε να δωσουμε ντεπον...τωρα τι ηταν αυτο δε ξερω...

με τη διαρροια τα παμε καλυτερα της αλλαξα το γαλα κ μαλλον εστρωσε...θα δειξει.

εχει ακουσει καμια για το αλουμινονερο?μου ειπε η μανα μου χτες να κανω κομπρεσα με αυτο κ να το βαλω πανω στο σημειο που εγινε το εμβολιο γιατι εχει σκληρυνει λιγο κ εχει κοκιννισει.

σημερα εχει ωραια μερα λεω μηπως βγουμε καμια βολτιτσα οικογενειακως!

φιλια!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα!!! Ελευθερία να σου ζήσει ο άντρακλας!!! Υπομονή στα καριτσάκια με τα εμβολιασμένα μωράκια... Όσο πλησιάζουν οι μέρες για τα δικά μας εμβόλια μου έρχεται πανικός!Να κοιμηθώ να χορτάσω ύπνο γιατί με περιμένουν τρελά ξενύχτια!

sunny περαστικά σου! Πολύ με στεναχώρησε ο παιδίατρός σου γιατί κι εμένα ξυπνάει στις 3 και στις 6 και θα ήθελα κάποια στιγμή στο μέλλον να κόψω αυτό το 3... Δοκίμασα κι εγώ να τον ταΐσω μια φορά στη 1 που πήγα για ύπνο αλλά 3 ξαναξύπνησε και με τρελή όρεξη για φαγητό!!

Λοιπόν χθες φάγαμε μπουκάλι στις 10:30 μόνο 80γρ πάλι. Και..... ξύπνησε στις 3, θήλασε και ξαναξύπνησε στις 6, θήλασε, κλασικά τον πήρα στο κρεβάτι μας που μουρμούριζε στις 7 και που και που έδινα στήθος. Ξύπνησε 9:30 καταλήξαμε στο σαλόνι 10:00 τον βάζω στο στήθος πάλι τα ίδια να μου κάνει... Έτσι είσαι του λέω??? Τώρα τον έχω στο γυμναστήριο άρα δεν πεινάει... άρα συνεχίζουμε δυναμικά! χαχαχα!!! Ε μα θα με σκάσει αυτό το παιδί!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!Τι μου κάνετε;Κοριτσάρες μου για ανεβείτε λίγο,δε θέλω να σας ακούω έτσι...κι εγώ το πέρασα αυτό μη νομίζετε, αλλά τώρα το πήρα απόφαση πια.Και θα κουραζομαστε και θα ξυπνάμε τη νύχτα και δε θα μπορούμε να φροντίσουμε τον εαυτό μας όπως παλιά, αλλά...έχουμε στην αγκαλιά μας τα αγγελούδια μας.Αυτό δε συγκρίνεται με τίποτα στον κόσμο!!!Έλα ν' ανεβαίνουμε λέω!!!

Α κι εσείς Αθηναίες έχετε πάλι συνάντηση αύριο, έτσι; Κανονίστε με το νέο έτος θα κατέβω για καμιά βδομαδούλα Αθήνα, να βρεθούμε και τότε,οκ;

Καλημερα!!!!!

Ενα εχω να πω!!!!!!!!!

Athens I'm coming!!!!!!!!!!!!!!!

Ειπα να προσπεράσω τις ανασφάλειες και να το τολμησω!!!!!!

Ολο σκεφτομουν οτι θα ταλαιπωρηθει το μωρο κτλ αλλά δε γινεται να ειναι μεσα στη γυαλα της συνεχεια..

Λοιπον,κατι πρεπει να γινει,πρεπει να χωριστουμε σε γκρουπ, οι μισες να μπαινουν το πρωι και οι αλλες μισες το απογευμα...

Δεν προλαβαινω να διαβαζω ολα αυτα τα κατεβατα και τις σελιδες!!!!!!!!

Ελευθερία μου,να ζησει να τα χιλιάσει ο μικρουλης σας!!!!!!!!

Λοιπον και μενα η μπεμπα καθε βραδυ ξυπνάει στις 4 ( οτι ωρα και να κοιμηθει στις 4 θα ξυπνησει,καλα ξυπνητηρι βάζει??ελεος) και το θεμα ειναι οτι δεν τρωει...τι κανει τοτε? Γιατι ξυπνάει?? Τη βαζω στο στηθος,καθεται 1-2 λεπτά και μετα γκρινιαζει..της μπουκώνω την πιπιλα την κουνάω και κοιμάται..

ΟΚ,το θεμα ειναι να μην ξυπνάει καθολου γιατι ενα μισαωράκι το τρωω και χαλάει και ο ύπνος μου..καλα αυτο δε με νοιαζει τοσο αλλά γιατι ξυπνάει αφου δεν πεινάει???

Εχω δοκιμασει απλα με την πιπιλα να την κουνησω μπας και κοιμηθει αλλά σκουζει,μολις την παρω αγκαλια ησυχαζει..της λειπει η αγκαλια να σκεφτω??? Αλλο παλι και τουτο..

Ντινάκι,γιατι δε δοκιμαζεις το αλλο? Να του δινεις δικο σου γάλα το βραδυ αντλημένο π.χ. οπως το κανει η Honey, να του δωσεις το τελευταιο γευμα και μετα πριν προλαβει να ξυπνησει να του βαλεις το μπιμπερο στο στομα (με δικο σου γαλα) για να δεις τι θα γινει? Εμενα και μια φιλη μου το κανει αυτο και της κοιμαται σερί μεχρι το πρωι.Δοκιμασε και θα το βρεις στο τελος.

Εγω σημερα αυτο θα κανω να δω εαν θα ξυπνησει πάλι στις 4!

Πότε έρχεσαι Αγγελικούλα; Έχει αεροπλάνο από κει; Είναι ο καλύτερος τρόπος να φέρεις το μωρό...

Μπορεί η μπέμπα να πεινάει αλλά να είναι πολύ νυσταγμένη για να φάει...

Αλήθεια τι όνομα έχετε αποφασίσει για το παιδάκι σας;

Καλημέρα και από μένα, περαστικά στις συναχωμένες μανούλες και τα ανήσυχα μωράκια.

Αν έχω διαβάσει σωστά κάποιο μωράκι έχει κολικούς ? Να πω τι βοήθησε εμάς : όταν του κάνεις μασάζ με λαδάκι ή ότι άλλο σου έχουν πει να κάνεις ένα Π με τα δάχτυλα σου από χαμηλά στη κοιλίτσα να ανεβαίνεις μέχρι πάνω από τον αφαλό και μετά προς τα κάτω. Αυτό μας το έδειξε η μαία της διπλανής μου στο μαιευτήριο. Επίσης τον δικό μου αντάρτη όταν ήταν ανήσυχος τον είχα αγκαλίτσα με τη κοιλιά του να ακουμπά στο σώμα μου και πίεζα το σώμα του στο δικό μου ( μικρή πίεση έτσι όχι να σκάσω το παιδί – ισα να αναπτυχθεί λίγη παραπάνω θερμότητα)

Για το αλουμινονερο δεν ξέρω κάτι , όταν κάναμε τα εμβόλια στον δικό μου , με λίγο βαμβάκι (σκέτο) του έκανα απαλές κυκλικές κινήσεις (από το φόβο μου μπορεί να τις έκανα και για μισή ώρα ) και δεν σκλήρυνε το σημείο του εμβολίου. Καλά μπορεί και να έτυχε δεν λέω ότι αυτό πιάνει.

Σήμερα είναι καλή μέρα πάλι, οπότε ευκαιρία για βολτουλα , καλή συνέχεια .

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...