Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τουτέστιν

http://www.paidiatre.gr/portal/content/view/299/234/

Δε ξέρω αν το υποστηρίζω ή όχι, ευτυχώς δεν έχω έρθει σε τέτοια θέση ακόμα.

Πάντως λεέι και κάποια σωστά πράγματα (μάλλον....)

Τα βήματα 1-4 είναι στάννταρ καλά!

Επεξεργάστηκαν by honey

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τουτέστιν

http://www.paidiatre.gr/portal/content/view/299/234/

Δε ξέρω αν το υποστηρίζω ή όχι, ευτυχώς δεν έχω έρθει σε τέτοια θέση ακόμα.

Πάντως λεέι και κάποια σωστά πράγματα (μάλλον....)

καλό ειναι αυτο,αλλα σε μας ειναι μη εφαρμόσιμο αφου την εχουμε ακομη στο δωμάτιό μας..

Και οχι απο επιλογή μας..απλα στο δικο της δωμάτιο βγηκε μουχλα-υγρασία οποτε δε μπορω να την αφησω εκει με τίποτα.

Και το οτι ειναι ακομη και θα ειναι μαζι μας για αρκετό καιρό τα κάνει ακομη χειρότερα...

Λοιπον,παμε βολτίτσα, τα λέμε μετα!!!

Και μενα τα ιδια κάνει!

Ολο κέφι και μπρίο ειναι μες τα μαυρα μεσανυχτα, σημερα αφου με πέθανε για ποση ωρα την εβαλα μπρουμυτα μπας και κουραστει γρηγορότερα και κοιμηθεί αλλά αυτη καταχάρηκε και γυριζε το κεφαλι περα δωθε μες το χαμογελο...και δε κοιμαται με τιποτα αν δεν περάσουν 2-3 ωρες "βραδυνου παιχνιδιου"

Τι θα κανουμε ρε Ντινα???

Εγω πάντως ειμαι υπο μερική καταρρευση.

Και εγώ Αγγελική που έρχομαι και στο γραφείο τι να πώ???Τι θα κάνουμε???ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Μήπως τα καμάρια των Δυτικών Προαστίων είναι ξενύχτιδες???Δεν είσαι εδώ να τα βγάζαμε και έξω αφού το ξενυχτάνε που το ξενυχτάνε!!!Καμία Αίγλη ,καμία Ωρόρα ή μήπως τα καμάρια μας θέλουν «Villa Mercedes»!!!

Μάλλον για κανένα Bέρτη τα βλέπω!!!χαχαχαχχα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Μανταλένα στην Ινδία λατρεύουν τις αγελάδες! Και κατά συνέπεια...δεν τις τρώνε! :lol:

Με τον ύπνο είμαι εντός θέματος. Τον έβαλα προ ολίγου για τον πρωινό υπνάκο και ενώ κάθε φορά τον βάζω στο κρεβάτι, του χαϊδεύω λίγο το κεφαλάκι και του κάνω "σσσ" για 4-5 λεπτάκια για να κοιμηθεί.... ήθελα η καλή σου να τον αφήσω να κοιμηθεί μόνος του. Δεν έφυγα από το δωμάτιο κι έκανα ένα απαλό "σσσ". Αυτός πάντα κλείνει τα μάτια, στριφογυρίζει σαν τρελός και γκρινιάζει παραπονιάρικα και ψιλοκρατάει και την αναπνοή του όπως κάνει τα γκρινιάρικα "μμμμ". Ζορίζεται ο καημενούλης κάθε φορά που νυστάζει!! Ε μετά από λίγο κοιμήθηκε αλλά έχει βάλει μέσα σε 10 λεπτά από όταν κοιμήθηκε 2 φορές τα κλάματα με κλειστά ματάκια.

Οπότε τον χάιδεψα στο κεφαλάκι και του έκανα "σσσ" και ξανακοιμήθηκε αλλά πιστεύω ότι δεν κοιμάται βαριά κι ίσως ξανακλάψει. Τι το ήθελα? Δύσκολα πάντως κόβεται μια συνήθεια με τον ύπνο. Πχ κούνημα, πιπίλα, νάνι.

Μανταλένα στην Ινδία λατρεύουν τις αγελάδες! Και κατά συνέπεια...δεν τις τρώνε! :lol:

.

AAAAAAAAA και γω η ξανθια νομιζα πως δινουν γαλα καμηλας!!!!!! τι να πω λιγο η βαφη λιγο η απελπισια εχω χαζεψει!!!!!

ελειπε η βλαμενη παιδιατρος!!!!!!!!ουφφφφφφφφφφφφφφφ

εχ8ες δοκιμασα το γαλα της μικρης και ηταν πολυ πικροοοο!!! νομιζω πως το κατσικισιο 8α της αρεσει καλυτερα!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Εγώ θα το εφαρμόσω αυτό. Το έχω δηλώσει ότι μόλις πάει 6 μηνών θα τον πάω στο δωμάτιό του (με κίνδυνο να σηκώνομαι 15 φορές το βράδυ για πιπίλα....) Μια γειτόνισσα μου θα έχει την μικρή της στο δωμάτιό τους μέχρι να χρονίσει λέει! Ήδη είναι κοντά 10 μηνών και είναι μαζί τους. Εγώ πιστεύω ότι τώρα που έχει αρχίσει και καταλαβαίνει δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμάται στο δωμάτιό της μόνη της μετά.

Προς το παρόν εμείς κάνουμε ότι λέει ο παιδίατρος εκεί με την τελετουργία και το 10 λεπτο (χωρίς να το ξέρουμε) στο κρεβάτι μας όπου ξαπλώνουμε όλοι μαζί και κάνουμε χαδάκια και μιλάμε τρυφερά και ψιθυριστά. Μόνο που μετά κοιμάται στο παρκοκρέβατο δίπλα μας. Το μόνο καλό είναι ότι τον έχω μάθει και το κρεβάτι του καθώς και τον πρωινό και τον μεσημεριανό ύπνο τον κοιμίζω εκεί!

Κι όσο κουλό κι αν ακούγεται, τον πρώτο μήνα κοιμόταν στο δωμάτιό του το βράδυ, αλλά μετά κουράστηκα να σηκώνομαι κάθε τρεις και λίγο με τον θηλασμό και να μεταφέρομαι και δίπλα στο δωμάτιο των ξένων όπου έχω μεγάλο κρεβάτι και μαξιλάρι θηλασμού για να τον θηλάζω...οπότε τον πήραμε στο δωμάτιό μας.

Καιρός να γυρίσει μου φαίνεται...

Διαφημίσεις

καλημέραααα

τι να πρωτοπω δε ξέρω! οι φωτο σας είναι καταπληκτικές!!! τις πάει το λουκ της "διαβολογυναίκας"! είναι θεά μιλάμε!

Μανταλένα στάνταρ το παιδί υποφέρει με τα αγελαδινά οπότε μαχαίρι γιατί είναι κι επικίνδυνο το ίδιο έχω κι εγώ με το μητσάκι με το ψάρι. να μου τα φιλήσεις τα παιδάκια σου! και να μου πεις τι θα τον ντύσεις τον μεγάλο σου! εμείς πήραμε το σπάιντερμαν κατ επιλογή του δημήτρη βέβαια.

μαρή τρελο ντίνα το τρεχες το μωρό 1 τη νύχτα πέρα δώθε με το ψόφο έξω; άγιο παιδάκι έχεις εμένα δε θα μου κοιμόταν και την επόμενη απ τα νεύρα του!:mad:

εμείς κοιμίζουμε τη γιαγιά σπίτι μας. δοκίμασε το.

ωραία που ήταν χτες! πολύ γέλιο έριξα! δυστυχώς αυτός δε το δίνει το μαγαζί του για βαπτίσεις σάββατο βράδυ! μόνο κυριακή βράδυ και μάλιστα δίνει έναν διπλανό χώρο. οπότε άκυρο αυτό.

μάλλον θα πεταχτώ σε λίγο σ ένα μαγαζι με είδη συσκευασίας και υλικά για τα περί βάπτισης.

παιδιά τα σετ βαπτιστικών για μένα;;;; ΆΧΡΗΣΤΑ!!!!!!! παντελώς όμως!!!!

κι ένα σωρό πεταμένα λεφτά! πραγματικά! και τα τούλια όντως ψιλοκιτς όπως κι αυτές οι ελεεινές σαλοπέτες με τ αρκουδάκια για τ αγόρια που τα κάνουν να φαίνονται μεγαλομπεμπέκια!

Αγγελίνα ωραίο το φόρεμα! καλή επιλογή το λευκό! κάτι που θα το φορέσει το μωρό όλο το καλοκαίρι είναι το καλύτερο.

Επεξεργάστηκαν by ANNA27!

AAAAAAAAA και γω η ξανθια νομιζα πως δινουν γαλα καμηλας!!!!!! τι να πω λιγο η βαφη λιγο η απελπισια εχω χαζεψει!!!!!

ελειπε η βλαμενη παιδιατρος!!!!!!!!ουφφφφφφφφφφφφφφφ

εχ8ες δοκιμασα το γαλα της μικρης και ηταν πολυ πικροοοο!!! νομιζω πως το κατσικισιο 8α της αρεσει καλυτερα!!

:lol: Άντε καλέ, δε φταίει η βαφή! Τα ξενύχτια και η κούραση! Εσύ που έχεις 2 απορώ πώς δεν έχεις λαλήσει κιόλας!

Πικρό το γάλα?? Εγώ δεν έχω δοκιμάσει να σου πω την αλήθεια αν και το δικό μας είναι νορμάλ δεν έχει ιδιαιτερότητες. Τι τους δίνουμε Θεέ μου!!

Χθες κατά τις 5 που ξύπνησε τον έβαλα βυζί και άκουγα κάτι γκλουπ-γκλούπ στερεοφωνικά! Μιλάμε για ποσότητα και μάλιστα όταν τελείωσε ξεράθηκε! Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πού το βρίσκω το γάλα! Κανονικά δεν έπρεπε να μου τελειώσει? Είναι καιρός τώρα που πίνει μόνο τη νύχτα. Γύρω στις 5 ή 6-7 που ξυπνάει. Είναι φυσιολογικό που με 1 θηλασμό έχω ακόμα γάλα?

δε τα είχα ποτέ στο δωμάτιο τα παιδιά μου, σηκωνόμουν και σηκώνομαι 10 φορές όλη νύχτα, δε το κανα στον μεγάλο λόγω έλλειψης χώρου και δε τόλμησα να το κάνω στο μικρό για αποφυγή ζήλιας του δημήτρη.

πιο μετά που θα κουράζονται περισσότερο μήπως ξεραίνονται στον ύπνο και πάρουν τη μετάβαση πιο χαλαρά, δε ξέρω. το πρόβλημα είναι αν κοιμούνται στο κρεβάτι με τους γονείς. η ανηψιά μου κοιμάται με τους γονείς της και είναι 26 μηνών!!!!!! 2+!

Καλημέρα κορίτσια :)

Σοφία περαστικά σας, εύχομαι να μην είναι τίποτα!!

αν και τα 300 γρ από οτι ξέρω δεν σημαίνουν και πρόβλημα ανάπτυξης,

κόβουν κάποια στιγμή ρυθμούς, μετά παίρνουν πάλι κλπ με προβληματίζει που σας είπε για το ύψος.

τι σχέση έχει? ξέρω και πολύ αδύνατα παιδάκια που παίρνουν ύψος και άλλα χοντρούλικα και κοντά που ψηλώνουν αργότερα....και ένα μήνα μπορεί να μην πάρουν καθόλου ύψος και τον ερχόμενο να βάλουν 3 και 4 πόντους.

pvGHp2.png9TDjp2.png

κι εμείς 4 μηνών τη βάλαμε στο δωμάτιό της.

σηκωνόμασταν για πιπίλα στην αρχή για 1-2 εβδομάδες, και τώρα μπορεί να σηκωθούμε καμιά φορά. αλλά δεν μου φαινόταν δύσκολο και στο δικό μου δωμάτιο ξυπνούσα και σηκωνόμουν, λίγα βήματα παραπάνω είναι μόνο.

νομίζω οτι είναι καλύτερα για το παιδί και για εμάς για πολλούς λόγους.

pvGHp2.png9TDjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...