Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια τι να τη κάνω τη σκαούλα, δε κάθεται πουθενάαααααα.

Απτο ριλάξ φεύγει τελείως, bye bye ριλάξ, στο καρέκλι φαγητού κάθεται λίγο οκ αλλά πόσο να κάτσει και εκεί, το καρότσι δε θέλω να το πηγαινοφέρνω μέσα στο σπίτι, είναι μπίχλα οι ρόδες αφού το χω ξεσκίσει στη βολτα.

Καθιστή στο καναπέ τη βγάζουμε με παιχνίδια αλλά δε μπορώ να μαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ δίπλα, γιατί πέφτει σα το λουκουμά όλη την ώρα, μια μπατάρει δεξιά μία αριστερά, μία με τη μούρη μπροστά.

Καλημέρα Κλο Κλο. Πάρκο? Παρκοκρέβατο?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλημερα!

Δεν εχω και πολύ καλα νεα από την κρεατόσουπα…ενώ έφαγε το κοριτσι μου ολο το πιατο της άρχισε σε 5λεπτα να κοκκινίζει στα μάγουλα και μέχρι το βραδυ ειχε γεμίσει μέχρι το λαιμό. Πηγα στην παιδιατρο αλλα ελειπε και ο φαρμακοποιός που την ειδε μου ειπε πως είναι αλλεργία και μάλλον στην πρωτεΐνη του κρέατος! Μα αυτή η κορη μου να μην χωνεύει με τιποτα τις αγελαδες!!!!

Στεναχωρήθηκα όπως καταλαβαίνετε αλλα απο την αλλη λεω ας ειναι αυτα ολα τα κακα που θα παθει στην ζωη της.

Ωχ αμάν, με τη Ζώτου μίλησες?

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Αχ εμείς εχθές πήγαμε για φαγητό με φίλους και τον πήγαμε στην πεθερά μου απο τις 10 μέχρι τις 1!!!Ε όταν γυρίσαμε σπίτι μας ανα 2ωρο ο κύριος ξύπνιος!Λυπάμαι που το λέω άλλα μάλλον το μωράκι μας κάνει νάζια και θέλει να τον βάζουμε στο κρεβάτι μας να ξαπλώνει αναμεσά μας και για αυτό φταίει ο πατέρας του που δεν χάνει ευκαιρία να τον φέρνει!!!!Οκ στις 2 ξυπνάει για μαμ και δεν έχω πρόβλημα στις 4 όμως τον βάζω στο στήθος για 2 λεπτά και κοιμάται!!!!Ότι δεν έκανε βρεφάκι θέλει συνέχεια να κοιμάται στο στήθος το κάνει τώρα βυζοπιπίλισμα και άγιος ο θεός!!!Την πιπίλα μόνο όταν είναι ξύπνιος την θέλει!!!Μάλλον βάζουμε πάλι το σχέδιο "μαθαίνω να κοιμάμαι με πιπίλα" φτου απο την αρχή δηλαδη!!!ΈΛΕΟΣ!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Μωρέ δε στηρίζεται καλά ακόμα, πέφτει και γκαρίζει στο λεπτό!

Μαρή τρελή τι έκανες στο κοπέλι??????Κερατάκια έβαλες στην τρελοκοτσιδού??????

Αχαχαχαχαχαχαχα! Καλά δεν παίζεσαι λέμε!!!!

Ε και εμένα δεν κάθεται μόνος του πάνω από 1 λεπτό αλλά τον βάζ ξαπλωτό ρε συ και από πάνω παιχνίδια να κρέμονται σε τόξο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αχ εμείς εχθές πήγαμε για φαγητό με φίλους και τον πήγαμε στην πεθερά μου απο τις 10 μέχρι τις 1!!!Ε όταν γυρίσαμε σπίτι μας ανα 2ωρο ο κύριος ξύπνιος!Λυπάμαι που το λέω άλλα μάλλον το μωράκι μας κάνει νάζια και θέλει να τον βάζουμε στο κρεβάτι μας να ξαπλώνει αναμεσά μας και για αυτό φταίει ο πατέρας του που δεν χάνει ευκαιρία να τον φέρνει!!!!Οκ στις 2 ξυπνάει για μαμ και δεν έχω πρόβλημα στις 4 όμως τον βάζω στο στήθος για 2 λεπτά και κοιμάται!!!!Ότι δεν έκανε βρεφάκι θέλει συνέχεια να κοιμάται στο στήθος το κάνει τώρα βυζοπιπίλισμα και άγιος ο θεός!!!Την πιπίλα μόνο όταν είναι ξύπνιος την θέλει!!!Μάλλον βάζουμε πάλι το σχέδιο "μαθαίνω να κοιμάμαι με πιπίλα" φτου απο την αρχή δηλαδη!!!ΈΛΕΟΣ!!!

Καλημερα Ντινάκι. Μπορεί να του λείπεις μωρέ. Κυρίως εσύ που πας στην δουλειά και σε είχε συνηθίσει ολη την ώρα κοντά του και θέλει την νύχτα να αναπληρώσει το κενό...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα Ντινάκι. Μπορεί να του λείπεις μωρέ. Κυρίως εσύ που πας στην δουλειά και σε είχε συνηθίσει ολη την ώρα κοντά του και θέλει την νύχτα να αναπληρώσει το κενό...

Τι να πώ βρε Ελευθερία μπορεί!Μάλλον ξέρει πως η μαμά λυγίζει με αυτά και τα κάνει!!!Σας το έχω πεί εγώ και ο Δημήτρης Ζυγοί και το καμάρι μας Λιοντάρι!!!Αχ τι έχουμε να πάθουμε αργότερα!!!!:lol::lol::lol:

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Κορίτσια καλημερα!

Δεν εχω και πολύ καλα νεα από την κρεατόσουπα…ενώ έφαγε το κοριτσι μου ολο το πιατο της άρχισε σε 5λεπτα να κοκκινίζει στα μάγουλα και μέχρι το βραδυ ειχε γεμίσει μέχρι το λαιμό. Πηγα στην παιδιατρο αλλα ελειπε και ο φαρμακοποιός που την ειδε μου ειπε πως είναι αλλεργία και μάλλον στην πρωτεΐνη του κρέατος! Μα αυτή η κορη μου να μην χωνεύει με τιποτα τις αγελαδες!!!!

Στεναχωρήθηκα όπως καταλαβαίνετε αλλα απο την αλλη λεω ας ειναι αυτα ολα τα κακα που θα παθει στην ζωη της.

Άντε ρε Λινάκι τι έπαθε η μπουμπουκα!Αλλεργία ε?Και τώρα?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Μαρή τρελή τι έκανες στο κοπέλι??????Κερατάκια έβαλες στην τρελοκοτσιδού??????

Αχαχαχαχαχαχαχα! Καλά δεν παίζεσαι λέμε!!!!

Ε και εμένα δεν κάθεται μόνος του πάνω από 1 λεπτό αλλά τον βάζ ξαπλωτό ρε συ και από πάνω παιχνίδια να κρέμονται σε τόξο.

Διαόλι το ντυσα το σκατό!

Ξαπλωτή=3 λεπτά μαξιμουμ!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...