Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελευθερία πηρα και αρκετά άλλα άσχετα πράγματα,συνολο τα μεταφορικά ηταν 13,5 ευρό.

Αυτη η χρεώση ειναι σταθερή (δε θυμαμαι για ποσα κιλά ομως) και για κάθε επιπλέον κιλό ειναι 0,60.

Οχι δε θα δώσω ακομη καλέ, εδω φρούτα δεν την εχω ξεκινήσει ακομη μουσλι θα δωσω??

Ωραία φώτο!!!! Και οι δυο διδυμούλες είναι κουκλίτσες, μαμά και κόρη!!!!! Φτου, φτου κορίτσια!

Το ξέρω ό,τι δεν έχετε ξεκινήσει στέρεες απλά σου λέω μην βιαστείς να το δώσεις γιατί δεν είναι από τις πρώτες τροφές το μούσλι. Ρώτα την παιδίατρό σας να σου πει.

Καληνύχτα Αγγελένια:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Το πρόβλημα των παιδιάτρων είναι ό,τι οι περισσότεροι είναι άσχετοι στο θέμα 'θηλασμός' και δεν λαμβάνουν υπόψιν ό,τι η ανάπτυξη ενός παιδιού που θηλάζει με ένα παιδί που πίνει φόρμουλα είναι διαφορετική. Γι'αυτό τρομάζουν τις μανούλες με αποτέλεσμα πολύ συχνά να χαλάει αυτή η υπέροχη σχέση του θηλασμού από την άγνοια των γιατρών.

Πραγματικά εκνευρίζομαι. Τόσο δύσκολο είναι να διαβάσουν 2-3, 5 βιβλία για να μην λένε αρλούμπες στις θηλάζουσες μητέρες?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Άννα, Ελευθερία, Κλεο, Αγγελική, Νεκταρία, Μακ σας ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση όλες!

Έπρεπε μου είπε η γιατρός να πάρει άλλα 200 γρ. σύμφωνα με το ρυθμό ανάπτυξης που είχε μέχρι τώρα, στην τελευταία καμπύλη του βιβλιαρίου ήτανε και τώρα πήγε στην προτελευταία. Και από τη στιγμή που τρώει πολύ λίγο πράγματι, το πρώτο που μου είπε είναι η πιθανή ουρολοίμωξη. Αύριο το απόγευμα θα βγει η εξέταση, μακάρι να είναι αρνητική. Θα ρωτήσω και τα κορίτσια στο τόπικ του θηλασμού τι με συμβουλεύουν, ούτε εγώ θέλω να δώσω συμπλήρωμα αλλά αν συνεχίσει να μην τρώει τι να κάνω?

Μακ είχατε ταλαιπωρηθεί τόσο και τελικά ήταν μια χαρά ο μικρός, κρίμα ρε συ.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Α ναι, ευχαριστούμε και για τα χρόνια πολλά!!

Αν και όλοι μια ανησυχία σήμερα την έχουμε, ακόμα κι ο μικρός, από τις 10 παρά προσπαθώ να τον κοιμίσω και δεν θέλει με τίποτα, έχει θηλάσει 3 φορές από λίγη ώρα πάντα, του έδωσα και αντλημένο 100 μλ, ήπιε τα 80 και μετά έκλαιγε, τι να πω, δεν είναι η μέρα μας σήμερα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια τι να τη κάνω τη σκαούλα, δε κάθεται πουθενάαααααα.

Απτο ριλάξ φεύγει τελείως, bye bye ριλάξ, στο καρέκλι φαγητού κάθεται λίγο οκ αλλά πόσο να κάτσει και εκεί, το καρότσι δε θέλω να το πηγαινοφέρνω μέσα στο σπίτι, είναι μπίχλα οι ρόδες αφού το χω ξεσκίσει στη βολτα.

Καθιστή στο καναπέ τη βγάζουμε με παιχνίδια αλλά δε μπορώ να μαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ δίπλα, γιατί πέφτει σα το λουκουμά όλη την ώρα, μια μπατάρει δεξιά μία αριστερά, μία με τη μούρη μπροστά.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Kαλημέρα!

Σοφάκι θα συμφωνήσω με τις υπόλοιπες!!!Τα μωράκια κάποια στιγμή ρίχνουν τους ρυθμούς ανάπτυξης άλλα πιο νωρίς άλλα αργότερα.Δεν νομίζω πως ο μπεμπάκος σου έχει κάτι!!!Ο παιδίατρος μου είχε πεί απο την αρχή πως κάποια στιγμή θα ο πιτσιρίκος μου θα θήλαζει ένα 5λεπτο και θα του είναι αρκετό!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Κορίτσια καλημερα!

Δεν εχω και πολύ καλα νεα από την κρεατόσουπα…ενώ έφαγε το κοριτσι μου ολο το πιατο της άρχισε σε 5λεπτα να κοκκινίζει στα μάγουλα και μέχρι το βραδυ ειχε γεμίσει μέχρι το λαιμό. Πηγα στην παιδιατρο αλλα ελειπε και ο φαρμακοποιός που την ειδε μου ειπε πως είναι αλλεργία και μάλλον στην πρωτεΐνη του κρέατος! Μα αυτή η κορη μου να μην χωνεύει με τιποτα τις αγελαδες!!!!

Στεναχωρήθηκα όπως καταλαβαίνετε αλλα απο την αλλη λεω ας ειναι αυτα ολα τα κακα που θα παθει στην ζωη της.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Άννα, Ελευθερία, Κλεο, Αγγελική, Νεκταρία, Μακ σας ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση όλες!

Έπρεπε μου είπε η γιατρός να πάρει άλλα 200 γρ. σύμφωνα με το ρυθμό ανάπτυξης που είχε μέχρι τώρα, στην τελευταία καμπύλη του βιβλιαρίου ήτανε και τώρα πήγε στην προτελευταία. Και από τη στιγμή που τρώει πολύ λίγο πράγματι, το πρώτο που μου είπε είναι η πιθανή ουρολοίμωξη. Αύριο το απόγευμα θα βγει η εξέταση, μακάρι να είναι αρνητική. Θα ρωτήσω και τα κορίτσια στο τόπικ του θηλασμού τι με συμβουλεύουν, ούτε εγώ θέλω να δώσω συμπλήρωμα αλλά αν συνεχίσει να μην τρώει τι να κάνω?

Μακ είχατε ταλαιπωρηθεί τόσο και τελικά ήταν μια χαρά ο μικρός, κρίμα ρε συ.

Σοφάκι μου καλημέρα. Εύχομαι να έχετε καλά νέα, που πιστεύω ό,τι ο Γιαννάκης μας δεν έχει τίποτα και τσάμπα ανησυχείς. Αλλά και εγώ στην θέση σου θα ανησυχούσα, τι να λέμε τώρα.

Το πρώτο λάθος της γιατρού είναι ό,τι βάζει τον μικρό στις καμπύλες ανάπτυξης των παιδιών που δεν συγκρίνουν.

Εμένα ο δικός μου τον πρώτο μήνα πήρε 2200γρ, τον επόμενο 1700γρ. και τον επόμενο 600γρ. Τι σημαίνει αυτό? Ό,τι πρέπει να παίρνει πάντα 2200γρ. επειδή αυτός ήαν ο ρυθμός ανάπτυξής του ως τώρα....

Δεν θα πω άλλα...ρώτα τα κορίτσια στον θηλασμό και θα σε βοηθήσουν.

Και κάτι τελευταίο. Εφόσον το παιδί δεν ήπιε αντλημένο από το μπουκάλι γιατί να πιει το συμπλήρωμα???

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...