Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι ρε γμτ, και δε θέλω το κοριτσάκι μου ναναι σα μικρομέγαλο, θέλω ναναι κοριτσάκι, χωρίς ταφτάδες και δυο κιλά τούλια.

Και κάτι κιτς βαλιτσοτσάντες-κουτιά, τυποποιημένο κιτς δηλαδή.

Κοίτα, να το αποφύγουμε δε γίνεται, αλλά τουλάχιστο να είναι χαριτωμένο και όχι τόσο ακριβά, δηλαδή είναι κρίμα, να τα δώσω στο Χαμόγελο καλύτερα, στους Γιατρούς, κάπου.

Μα 96 ευρώ το γοβάκι Νο19 με ένα φιόγκο (κιτς!)????

Θα πάω στα Tods να της πάρω γόβα κανονική να της μείνει για μετά!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και γω κατι απλο κ λιτό θελω,σάμπως θα το ξαναβάλει και ποτε ρε Κλεοπάτρα???

Μου είπε η κοπέλα ότι θα το βάλει σε γάμους κ βαφτίσεις άλλων.

ναι της λέω, δε θα ξεχασω να τη τρέχω μπιρμπιλωτή μπιρμπιλωτή σε όλα τα κοινωνικά events για να βάλει το φουστάνι!

Χώρια που θα βγάλει τη μπέμπελη και καμιά αλλεργία/εξάνθημα με τόσο ταφτά και τούλι!

Είμαι πολύ αρνητική τώρα και γκρινιάρα γιατί είμαι παρμένη, μη νομίζετε, αύριο μεθαύριο θα μαι πιο νορμάλ!

Βρε Κλοκλο ποτε ειναι η βάφτιση σας?

γοβάκι κλειστο θα βάλει?

εμας ειναι Μάιο οποτε λογικά θα της πάρω καμια σαγιονάρα!!!!!!

2 Μαίου.

Ξερω γω, τι καιρό θα χει, αι στο καλό, θα δούμε!

Το "σετ" γόβα είχε μέσα!

Είπα να πάμε τώρα μπας κ προλάβουμε καμιά έκπτωση, και δεν έχει τη "καλοκαιρινή" κολεξιόν!

εγω πάντως δε θελω με τιποτα ταφτάδες κτλ

Θελω κατι ρομαντικο, κατσε να σου δειξω τι περιπου

http://www.next.co.uk/shopping/girls/newborn/3/1?extra=sch&n=children&pid=496-807&exclude=00VB0300%7c00v00%7c00VB00%7c00V00&returnurl=%2fshop%2fgattproductaffiliation%2dgirls%2dcat%2ddresses%2d0%3fnxti%3d0%26nxtv%3d000%26isort%3dbst&bct=%26quot%3bShop%20By%20Product%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bGirls%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bDresses

καπως έτσι, με δαντελίτσα..γλυκούλι μωρε..

Βεβαια ακομη δεν εχω πάει στα πολλά πάρα πολλά μαγαζιά της Χιου (2-3 δηλαδη) να κοιτάξω, πιστευω οτι θα μου βγουν τα μάτια με αυτά που θα δω και απο τιμες (πανακριβα) και απο σχέδια..

Διαφημίσεις

εγω πάντως δε θελω με τιποτα ταφτάδες κτλ

Θελω κατι ρομαντικο, κατσε να σου δειξω τι περιπου

http://www.next.co.uk/shopping/girls/newborn/3/1?extra=sch&n=children&pid=496-807&exclude=00VB0300%7c00v00%7c00VB00%7c00V00&returnurl=%2fshop%2fgattproductaffiliation%2dgirls%2dcat%2ddresses%2d0%3fnxti%3d0%26nxtv%3d000%26isort%3dbst&bct=%26quot%3bShop%20By%20Product%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bGirls%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bDresses

καπως έτσι, με δαντελίτσα..γλυκούλι μωρε..

Α μπράβο, κάτι τετοιο απλό και παιδικό λέω και γω.

Μη κάνεις το κόπο να πας στα μεγάλα επώνυμα....δε θα βρείς!

Δε ξέρω τώρα τα καλοκαιρινά πως θα ναι.

Πάντως αυτά που είδα εγώ σήμερα ήταν.....

Θα βρούμε δεν υπαρχει περίπτωση..

Εδω για νυφικό ετρεχα Θεσσαλονίκη, για βαφτιστικό το πολυ πολυ να πάω Τουρκία!

Πλάκα πλάκα ,πηγε εχθες μια φιλη μου για νυφικο να κοιταξει (αυτη που ηθελα να μου βαφτίσει το μωρό η κολλητη μου,κλαψ...), και ειδε ενα φανταστικό παρανυφικό και μου ελεγε οτι θα ηταν το τέλειο βαφτιστικό για την τουλούμπα μου..λες ?

Ο νονος της ουτε κ που εχει ενδιαφερθεί για το οτιδήποτε αφορά στη βάφτιση..

Πάω να κοιμηθώ να ηρεμήσω.

Εύχομαι στη Σίσσυ μας να είναι όλα καλα, που θα είναι δε το συζητώ, και να μηταλαιπωρηθεί κανείς, ούτε γονιός ούτε ο μπεμπούλης.

Καλό βράδυυυυυυυυυυυυ!

Ναι γιατί οχι?

και γω είπα αμα είναι παίρνω ένα φόρεμα-παπούτσια από αλλού να μου αρέσει και τα υπόλοιπα σκατουλάκια ας τα πάρει απόπου ναναι, σκασίλα μου.

Αν ο νονός δεν ενδιαφέρεται απλά πέστου ότι θα θελες να ενδιαφέρεται!

Δε φαίνεστε στο αβατάρ!!!

Βάλε κάτι πιο μεγάλο!

Και γω θέλω να το ξαναλλάξω. Θα βάλω κάτι να πεθάνετε στο γέλιο. Αύριο!

Νύχτα!

Καληνυχτα Κλοκλο!

Ολα καλα θα ειναι για το κρητικάτσι μας μωρε.

Αααα ξεχασα να πω στη Μανταλένα, λοιπον εγω πηρα της Holle "baby muesli" βιολογικά δημητριακά.Δε ξερω απο ποτε μπορω να δίνω ομως, θα ρωτησω τη ντοκτόρισσα.

Δε τα εχω παραλάβει ακομη βέβαια, αν θυμαμαι καλα 2,80 το πακέτο απο το site που ειχε βάλει η Ελευθερία.

Επί της ευκαιρίας πηρα και βαλεριάνα να πινω=να πινει και αυτη μπας κ κοιμηθει κάνα βράδυ..

Πηρα και ενα λάδι βιολογικο για την κυταρρίτιδα..:-(:-(:-( και μια κρέμα για το προσωπο απο αμύγδαλο,πολυ ξηρό το νιώθω τελευταια μάλλον φταινε τα καλοριφερ ε? καλα και το ψοφόκρυο εννοείται...

Αντε πάω κ γω, ολες για τσίκνισμα πηγατε σημερα ε??

Καλές νύχτες!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια στο lapin είδατε για βαφτιστικά? Ξέρω είναι και αυτό πανάκριβο αλλά έει φορεματάκια ακριβώς αυτού του στυλ. Πρόπερσι που βάφτισα την Κατερινούλα μου είχα κάνει μια περασά από εκεί.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αγγελική πόσα μεταφορικά πλήρωσες σε αυτό το σάιτ? Αν θυμάμαι ήταν περίπου 15 Ευρώ και όπως τα υπολόγισα δεν με συνέφερε. Από εδώ την παίρνω 4,55 αλλά με τα μεταφορικά έπρεπε να πάρω 10 κουτιά και άνω για να μου έρθει πιο οικονομικά.

Επίσης μην δώσεις μούσλι ακόμη. Αν δεν κάνω λάθος δεν επιτρέπεται ακόμη λόγω πιθανών αλλεργιών.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα! Είχα δουλίτσες και δεν μπήκα σήμερα πολύ...

Σοφάκι μου γλυκό μια χαρά είναι το βάρος του μικρούλη σου και το γεγονός ότι πήρε μισό πόντο δε λέει κάτι. Κι εμάς μισό πόντο πήρε τον προηγούμενο μήνα δε θυμάσαι? Το έψαξα καλά-καλά και είναι συνηθισμένο! Τον ένα μήνα έτσι, τον άλλο αλλιώς είναι τα μωρά δε σημαίνει ότι κάτι φταίει απαραίτητα. Εμένα δε θυμάσαι στον 1ο μήνα που δεν πήρε καθόλου βάρος και βιάστηκε η πρώτη παιδίατρος να μιλήσει για ουρολοίμωξη?? Ε τον 2ο μήνα πήρε 1200 γρ και τους αποστομώσαμε όλους. Για το συμπλήρωμα εγώ είμαι η τελευταία που θα μιλήσω. Δε θέλω να μπεις στο τρυπάκι ειδικά αν θες να θηλάσεις τον μπέμπη σου για καιρό ακόμα. Εγώ έχω σχεδόν φτάσει στον αποθηλασμό. Θα μου πεις έδινα και συμπλήρωμα από όταν γεννήθηκε.... Εγώ στη θέση σου θα ζητούσα βοήθεια όπως λέει και η Ελευθερία από το τόπικ του θηλασμού. Αυτές ξέρουν πολύ καλύτερα!

Πάντως πραγματικά το βάρος του μια χαρά μου φαίνεται και για την ηλικία του και θηλάζει αποκλειστικά βρε Σοφάκι! Εμένα αν εξαιρέσεις τον 1 μήνα που πήρε τα 1200... έχουμε ως εξής: τον ένα μήνα καθόλου, τους δύο από μισό κιλό και έναν από 400γρ και με συμπλήρωμα!!!

Ελευθερία πηρα και αρκετά άλλα άσχετα πράγματα,συνολο τα μεταφορικά ηταν 13,5 ευρό.

Αυτη η χρεώση ειναι σταθερή (δε θυμαμαι για ποσα κιλά ομως) και για κάθε επιπλέον κιλό ειναι 0,60.

Οχι δε θα δώσω ακομη καλέ, εδω φρούτα δεν την εχω ξεκινήσει ακομη μουσλι θα δωσω??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...