Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

απο το φαρμακειο φαρινα??μπορω να παραγειλω απο νετ?

Από βιολογικά καταστήματα μπορείς να την πάρεις. Και στο νετ θα έχει να ψάξεις. Η Φαρίνα είναι αυτή που έχει σιμιγδάλι.

Στα φαρμακείο δεν έχω ιδεα αν τις πουλάνε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια γυρίσαμε από το γιατρό και είμαι στενοχωρημένη πολύ με τα νέα, ο μπέμπης πήρε μόνο 300 γρ κι μισό πόντο ενώ έπρεπε να πάρει παραπάνω και σε βάρος και σε ύψος, τώρα το γιατί, ή που θα έχει πάθει ουρολοίμωξη ή που κάτι παίζει με το γάλα, μπορεί να μην του φτάνει. Θα προσπαθήσουμε να του πάρουμε ούρα με το σακουλάκι να τα πάμε το απόγευμα στο μικροβιολογικό, αν δεν έχει ουρολοίμωξη θα φταίει το γάλα και η γιατρός μου είπε να του δώσουμε και συμπλήρωμα έστω 2 γεύματα, της λέω θα μου κοπεί το δικό μου μετά, μου λέει όχι αφού θα είναι σαν να έχει ξεκινήσει κρέμα-φρούτα και 2 γεύματα δε θα τα κάνει στο στήθος. Μακάρι βέβαια να μην έχει τίποτα το παιδί μου και με το γάλα θα τα βρούμε.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Είπα στη γιατρό αν είναι όλα καλά και δεν έχει ουρολοίμωξη, μήπως να του ξεκινούσαμε από τώρα κρέμα και μου είπε πως πρέπει πρώτα να πίνει το γάλα του καλά και μετά την κρέμα, και πως αν του ξεκινήσουμε τώρα το πιο πιθανό είναι να μην τα θέλει ούτε αυτά τόσο. Μου τα είπε καλά ρε κορίτσια τι λέτε?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Δεν κατάλαβα...Τι σημαίνει να πίνει το γάλα του καλά????Και τι δεν θα θέλει μετά αν ξεκινήσει τώρα κρέμα???Για εξήγησέ το αυτό????

Σοφάκι δεν θέλω να σε επηρεάσω αλλά ένα παιδί που μόλις έκλεισε τον 5ο και θηλάζει τόσο καιρό δεν μπορεί να μην χορταίνει και να μην του φτάνει το γάλα. Εξάλλου θα γκρίνιαζε. Αλλά στον χρόνος αυτό που θηλαζετε δεν μπορεί να μην του φτάνει το γάλα. Δεν παίζει τέτοιο ενδεχόμενο.

Είσαι σίγουρη ό,τι πίνει και το παχύ γάλα και όχι μόνο το ελαφρύ? Επειδή θηλάζει συχνά και από λίγο μπορεί να πίνει μόνο το ελαφρύ γάλα. Κάθε πότε του αλλάζεις στήθος????Ζητα βοήθεια στο τόπικ του θηλασμού, μην δώσεις ξένο τώρα...Αυτή είναι η γνώμη μου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

θα συμφωνήσω, δε το βρίσκω ανησυχητικό ότι πήρε τόσο βάρος. ρώτα και αλλού. το μωρό χορταίνει, εκτός κι αν σου κλαίει, γκρινιάζει ζητάει να φάει και όντως τρώει όλη την ώρα. μια χαρά μπορει να αρχίσει κρέμες. 5 μηνών παλικάρι!

μη στεναχωριέσαι!

ήθελα να κοιμηθω αλλά ο μανού είχε άλλη άποψη....

Διαφημίσεις

Γκρινιάζει όσο γκρίνιαζε και πριν, όχι περισσότερο.

Δεν είμαι σίγουρη αν πίνει το παχύ γάλα Ελευθερία γιατί κάθεται λίγη ώρα, σε κάθε γεύμα του δίνω το ένα στήθος.

Ότι πρέπει να πίνει το γάλα με ευχαρίστηση και μετά να του δώσω κρέμες μου είπε γιατί δε θα θέλει και τις κρέμες μετά.

Πρέπει να φύγω να πάω μικροβιολογικό!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γκρινιάζει όσο γκρίνιαζε και πριν, όχι περισσότερο.

Δεν είμαι σίγουρη αν πίνει το παχύ γάλα Ελευθερία γιατί κάθεται λίγη ώρα, σε κάθε γεύμα του δίνω το ένα στήθος.

Ότι πρέπει να πίνει το γάλα με ευχαρίστηση και μετά να του δώσω κρέμες μου είπε γιατί δε θα θέλει και τις κρέμες μετά.

Πρέπει να φύγω να πάω μικροβιολογικό!

Πρέπει να αλλάζει στήθος ανά 3-4 ώρες αν τρώει τόσο λίγο. Αλλά έχει πράσινες κενώσεις? Αν όχι τότε δεν πίνει μόνο ελαφρύ γάλα.

Επίσης να ξέρεις ό,τι τα παιδιά που θηλάζουν αποκλειστικά βάζουν απότομα βάρος τον πρώτο καιρό και μετά πέφτει να ανάπτυξή τους. Είναι απολύτως φυσιολογικό αυτό.

Και ο δικός μου πήρε 400γρ. τον προηγούμενο λίγο και μου είπε ο γιατρός ό,τι έκοψε η ανάπτυξη αλλά προς Θεού το παιδί είναι μια χαρά, ήδη αρκετά μεγαλύτερο από την ηλικία του. Και από όσο ξέρω και ο δικός σου δεν είναι μικρός!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τώρα πως συνδέει τις κρέμες με το γάλα και βγάζει συμπέρασμα πραγματικά δεν καταλαβαίνω την λογική του αλλά έτσι και αλλιώς πιστεύω ό,τι άδικα ανησυχείς.

Πες μας τα νέα από το μικροβιολογικό αν και στο λέω, 300γρ. δεν είναι λίγα για αυτή την ηλικία.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια γυρίσαμε από το γιατρό και είμαι στενοχωρημένη πολύ με τα νέα, ο μπέμπης πήρε μόνο 300 γρ κι μισό πόντο ενώ έπρεπε να πάρει παραπάνω και σε βάρος και σε ύψος, τώρα το γιατί, ή που θα έχει πάθει ουρολοίμωξη ή που κάτι παίζει με το γάλα, μπορεί να μην του φτάνει. Θα προσπαθήσουμε να του πάρουμε ούρα με το σακουλάκι να τα πάμε το απόγευμα στο μικροβιολογικό, αν δεν έχει ουρολοίμωξη θα φταίει το γάλα και η γιατρός μου είπε να του δώσουμε και συμπλήρωμα έστω 2 γεύματα, της λέω θα μου κοπεί το δικό μου μετά, μου λέει όχι αφού θα είναι σαν να έχει ξεκινήσει κρέμα-φρούτα και 2 γεύματα δε θα τα κάνει στο στήθος. Μακάρι βέβαια να μην έχει τίποτα το παιδί μου και με το γάλα θα τα βρούμε.

πω πω τι μου θυμισες τωρα! όταν ο μπεμπης μου ηταν 2,5 μηνων διαπιστωσαμε οτι αντι να εχει παρει σε 2 εβδομαδες 500 γρμ ειχε παρει 200. ο γιατρος λοιπον μου ειπε ή οτι δεν του φτανει το γαλα μου ή εχει ουρολοιμωξη! του εδωσα συμπληρωμα, το ηπιε ομως για το φοβο των Ιουδαιων πηρα και δειγμα με το σακουλακι και το πηγα στο μικροβιολογικό. εδειξε 100.000 αποικιες κωλοβακτηριδιων (!!!!) αρα φουλ ουρολοιμωξη! φυγαμε αμεσως για ΙΑΣΩ παιδων να του παρουν απευθειας ουρα από την κύστη (ήτοι να του κανουν περιηβικη ή υπερηβικη (τα μπερδευω)παρακεντηση)! να μην στα πολυλογω περασαμε τρελη ταλαιπωρια, τα αποτελεσματα της καλλιεργειας από την παρακεντηση θα εβγαιναν σε 48 ωρες αρα επρεπε να παρει ενδοφλεβια αντιβιωση, όπως και εγινε τελικα. τρελή ταλαιπωρια και το μωρο και εμεις. το αποτελεσμα; η καλλιεργεια στειρα μικροβιων, ουρολοιμωξη ΠΟΥΘΕΝΑ! τσαμπα η στεναχωρια και η ταλαιπωρια. το μωρο δεν χορταινε με το γαλα μου. πηρε συμπληρωμα και μερικες μερες μετα σταματησα να θηλαζω :(... γιατι στα λεω αυτα; για να μην πιστεψεις ευκολα τα αποτελεσματα του μικροβιολογικού και να κανεις οπωσδηποτε (σε περιπτωση θετικου αποτελεσματος) την παρακεντηση. μόνο αυτη ειναι αξιοπιστη! σου ευχομαι παντως με ολη μου την καρδια να μην δειξει τιποτα το δειγμα και απλα να μην χορταινει ο μπεμπης σου!

Καλησπέρα και στα υπόλοιπα κοριτσια! μπηκα να διαβασω τα νεα σας και επεσα πανω στο θεμα της Σισσυς. θυμηθηκα τα δικα μου και αγριευτηκα...

Γεια σας......

Βρε Σισσάκι εμένα η γιατρός μου είπε να παιρνει από δω και πέρα 300-400 γρμ το μήνα το πολύ, και εμάς πήρε 400 και μας είπε πως είναι παχουλή, και να ελπίζουμε να φρενάρει!

Στις καμπύλες πως είναι?

Καλέ μη τρελαίνεστε, αν δε του έφτανε το γάλα δε θα έκλαιγε το παιδί?

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλησπέρα,

Σισάκι μια χαρα βάρος πηρε ο μικρός, ειναι μεσα στα φυσιολογικά πλαίσια για την ηλικία του.

Εμας η παιδίατρος απο 300-400 το μήνα μας ειπε (τα ιδια με της Κλοκλο δηλαδη), οποτε άδικα νομιζω οτι σου άναψε φωτιές η γιατρός σας.

Μα,ειλικρινά νευριάζω που υπάρχει τόοοοοοοοοοσο μεγάλη αποκλιση στις αποψεις των γιατρών και στενοχωριόμαστε οι καημένες οι μανούλες έτσι.

Ενα ειναι σιγουρο,ένα νηστικό και πεινασμένο παιδι δεν ειναι ένα ηρεμο και χαρουμενο παιδι.

Οσο για το ύψος και κει μη σκας άδικα,εμενα 4 μηνων πηρε μονο 1 πόντο και τωρα στους 5μήνες πηρε 3,5, όλα σχετικά είναι,μπορει και σενα τον αλλο μηνα να πάρει πολυ παραπάνω.

Να πω και το άσχετό μου γιατί θα σκάσω, κάναμε μια βόλτα με το νονό για χάζι σε κάτι βαφτιστικά και απλά επιβεβαιώθηκε η άποψή μου περί πραγματικά πεταμένων χρημάτων.

Μα 700-900 ευρώ το "πακέτο" στην Tricoteen/Grant/Matou France?

Μα γιατί?

Για κάτι πλουμιστά φορέματα και κάλτσα των 10 ευρώ?

Και το σαπούνι το στολισμένο με κορδέλες και άλλες βλακειούλες άλλα 20 ευρώ?

Καλά το γοβάκι 96 ευρώ δε θα το σχολιάσω.

Και ούτε ένα λευκό? Ολα ροζ και εκρού?

Βασικά δε σκοπεύω να ξαναπάω ever, ας πάρει ότι θέλει, εγώ του είπα έχω εμπιστοσύνη στο γούστο του, πράγματι είναι φοβερά καλαίσθητος, θέλω κάτι λιτό, όχι ταφτάδες και σβαρόφσκι, κάτι παιδικό.

Του λέω, αν σου περισσεύουν τόσα ευρά (μαζί με το σταυρό μιλάμε για χοντρά λεφτά, κρίμα δηλαδή), βάλτης τα στο λογαριασμό της να πάρει αυτοκίνητο ή να πάει ταξίδι στη Λαπωνία όταν μεγαλώσει καλύτερα!

Ας πάει μόνος του γιατί εγώ εκνευρίζομαι και απτη τσαντίλα μου αρχίζω και ειρωνεύομαι ΤΑ ΠΑΝΤΑ και δε μου φταίνε σε τίποτα οι κοπέλες στο μαγαζί!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Συμφωνω κ επαυξάνω!!!!!!

Και γω κατι απλο κ λιτό θελω,σάμπως θα το ξαναβάλει και ποτε ρε Κλεοπάτρα???

ή για να πουλησω μουρη στην εκκλησία στα σόγια?

Σκασίλα μου μεγάλη.

Δεν ειναι κατασταση να ξοδευουμε κάθε φορά μια περιουσία, φτάνει η εκμετάλλευση, χορτάσαμε απο το γάμο,στη βάφτιση δε θα μας τα φάνε σε καμία περίπτωση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...