Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Οκ κατάλαβα, η ΑΜΗ σου δεν ήταν χαμηλή σε σχέση με αυτά που ακούμε κ τη δική μου. Αρα δε βάζατε 3ης ημέρας;  Εμένα παρότι τα βλέπουμε με το κιάλι τα ωάρια, όλοι επιμένουν για βλαστοκύστες γιατί λέει αν δε προχωρούσαν στο εργαστήριο δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

κι εγώ παίρνω μαγιά μπύρας ακόμα, 2 βδομάδες και 1 διακοπή, καλό κάνει νομίζω.

πρόβλημα!!!!!

! έχω πάρει τα 3 επιπλέον κιλά που είχα χάσει. τρώω συνέχεια κάθε 3 ώρες πεινάω σα το μωρό ακριβώς!!!!!!!!!!!

αν δε φάω νομίζω ότι θα αρχισω κι εγώ να σκούζω!!!!!!!!!!!!!!

κι εγώ παίρνω μαγιά μπύρας ακόμα, 2 βδομάδες και 1 διακοπή, καλό κάνει νομίζω.

πρόβλημα!!!!!

! έχω πάρει τα 3 επιπλέον κιλά που είχα χάσει. τρώω συνέχεια κάθε 3 ώρες πεινάω σα το μωρό ακριβώς!!!!!!!!!!!

αν δε φάω νομίζω ότι θα αρχισω κι εγώ να σκούζω!!!!!!!!!!!!!!

Same here! Να μη σου πω τι έχω φάει και πιει από το πρωί! Και τώρα σκοτώνω για ένα γλυκό και δεν έχουμε τί-πο-τα!!!

Κοιμάται απο τις 11.Είναι το πρώτο βράδυ που του έδωσα και ξένο γάλα αλλά τον έβαλα και στο στήθος γιατί το έψαχνε το μωρό μου!!!Να σας πώ την αλήθεια αισθάνομαι κάπως όχι γιατί του έδωσα ξένο και θα πάθει κάτι αλλά συναισθηματικά κάτι με ενοχλεί.Στην αρχή δεν ήθελε καθόλου το μπουκάλι σαν να το ήξερε μετά ήπιε 110 γρ και μου έβγαλε το μπουκάλι και έψαχνε το στήθος!!!Με έριξε πολυ ψυχολογικά αύτο και λέω και πάλι όχι οτι παθαίνει κάτι το μωρό με ένα γεύμα άλλά εγώ μέσα μου αισθάνομαι χάλια!!!Αν δεν κοιμηθεί με το ξένο θα επιστρέψουμε στις παλιές συνήθιες και ας πηγαίνω στη δουλειά κομμάτια!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Κι εγω αυτο παθαινω ρε Ντινακι!

Ημουν τοσο χαρουμενη που πηρα το swing γιατι πριν ειχα το mini electric(ευγενικη χορηγια της κουμπαρας μου) και τωρα αρχιζω και απογοητευομαι κι απο αυτο.

Σημερα μια ωρα εκανα να βγαλω 100 γρ.Αγανακτησα.Ουφ!

Αφου ειπα στον αντρα μου οτι δεν παει αλλο,πρεπει να νοικιασω το symphony.

Πρεπει να κανω τραπεζα γιατι σε 15 μερες επιστρεφω στη δουλεια.

Ασε που νομιζω οτι μου εχει κοπει και η παραγωγη.

Δεν ξερω,μπορει να ειναι και ιδεα μου.Μακαρι

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Απ'οτι βλεπω ολες πηγατε για υπνο.

Καληνυχτα λοιπον!

Ευχομαι να τα πουμε αυριο και να ειμαστε ολες ξεκουραστες,ανανεωμενες και τα μωρακια μας ευτυχισμενα και γελαστα.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

θέλει και το θήλαστρο την υπομονή του, όπως και να το κάνεις πρέπει και το στήθος να το συνηθίσει κι αυτό. στην αρχή έβγαζα κι εγώ λίγο, τώρα περισσότερο, άλλες μέρες 140 κι άλλες μόλις 60. τι να κάνουμε, εκκρίσεις του σώματος είναι και το γάλα δε μπορεί η ποσότητά του να ναι πάντα σταθερή σα μηχανάκι.

πρέπει να αντλήσω κι εγώ, έχω μάθημα το πρωί

καλό βράδυ!

Διαφημίσεις

Καλύτερα να βγάζεις λίγο με το χέρι σου. Με το θήλαστρο επιδεινώνεις την κατάσταση, το λέει αυτό που παράθεσα πριν στην Νεκταρία...

Ευχαριστώ Μαράκι, θα το προσπαθήσω άλλη φορά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ορίστε!! είναι να μην κουφαίνεσαι?? αλλά sypmpony είναι αυτό κι εβγαζα και περισσότερο... να την πάρω τη μαγιά? έχω εναπομείναντα χαπάκια μπόλικα και μου λέει κι ο άντρας μου "άδικα θα πάνε? πιες τα μα κακό δεν κάνουν..." και με βάζει σε δίλημμα...

Δασκαλίτσα μου το έχουμε ξαναπεί ό,τι το θήλαστρο δείχνει τι μπορεί να αντλήσει όχι πόσο γάλα έχεις. Και να σου πω το αστείο? Μετά τα 30μλ που έδειξε το θήλαστρο ό,τι είχε το αριστερό μου στήθος, στο καπάκι τον ταίζω και πάλι πνιγόταν και άκουγα τις γουλιές γλουπ-γλουπ!!! Άρα το στήθος είχε γάλα γιατί έφυγα από το θήλαστρο και πήγα στο μωρό.

Με την μαγιά μπύρας να προσέχεις γιατί μπορεί να οδηγήσουν σε υπερπαραγωγή και είναι δύσκολο να ρυθμίσης μετά την παραγωγή και επικίνδυνο για το μωρό. Κακό δεν κάνει, μπορείς να την παίρνεις για μεγάλο διάστημα αν θέλεις αρκεί να κάνεις 1 βδομάδα διάλλειμα μετά τις 2 βδομάδες χρήσης αλλά νομίζω δεν την χρειάζεσαι. Πιο πολύ ψυχολογικό είναι το θέμα σου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Άσχετο κι εμείς το ίδιο παρκοκρέβατο έχουμε Ελευθερία σε μπλε-μπεζ όμως. Τέλειο και πολύ πρακτικό! Με το θέμα μου τώρα... τον θήλασα στις 7 και του έδωσα και 80μλ αντλημένο αλλά υπερνίκησε η νύστα την πείνα του μου φαίνεται. 3 ώρες μετά έβγαλα μόνο 60 μλ εκεί που έβγαζα 100 και βάλε. Βέβαια έπαιρνα και μαγιά μπύρας και τη διέκοψα εντελώς. Δε γίνεται να εξαρτώμαι συνεχώς από τη μαγιά έτσι δεν είναι? Μετά την άντληση τον έβαλα στο στήθος και πάλι τα ίδια μου έκανε το άφηνε αλλά στην προκειμένη φάση σαν να έπαιζε! Το άφηνε με κοίταζε και γελούσε!!! Και μετά κοίταζε το χέρι του καλά-καλά κι έπιανε τη θηλή μου και την άφηνε με το χέρι σαν να περιεργαζόταν τι μπορεί να κάνει με το χέρι του! Πλάκα είχε! Τα κάνει και με την μπλούζα μου κάποιες φορές δλδ εκεί που θηλάζει σταματάει κι αρχίζει να πιάνει και να αφήνει τη μπλούζα και να συντονίζει και τη ματιά του με το χεράκι του. Και να τον ξαναβάζω στο στήθος για να μην παίζει να πίνει λίγο και ξανά να γυρίζει στο παιχνιδάκι του. Μα είναι δυνατόν να πεινάει και να παίζει??! Ο άντρας μου που βλέπει να παίζει με το στήθος μου τον κοροϊδεύει "Δεν παίζουμε με το φαγητό μας!" χεχεχε!! Έχω σκυλομπερδευτεί τις τελευταίες μέρες με τη συμπεριφορά του! Μήπως φταίει που έκοψα τη μαγιά να την ξαναρχίσω?

Από την άλλη μου δίνει κουράγιο το γεγονός ότι μετά από θηλασμό (ή μπουκάλι τώρα 2-3 μέρες αλλά όχι πολύ μη φανταστείτε 80μλ) γύρω στις 4 τα ξημερώματα, θηλάζει στις 7 περίπου το πρωί και μετά τον παίρνω στο κρεβάτι μας αφού έχει φύγει ο μπαμπάς μας. Ανά διαστήματα εκεί που λαγοκοιμάται μόλις αρχίσει η γκρίνια και πιπιλάει το χέρι σαν να πεινάει... του βάζω το βυζί στο στόμα και πίνει. Αυτό ανά διαστήματα όπως λαγοκοιμόμαστε έχω το βυζί πρόχειρο και τον μπουκώνω άμα γκρινιάξει και πίνει. Ξυπνάει στις 10-10:30 και είναι χορτάτος. Δε γκρινιάζει για φαγητό μέχρι τις 12 παρά παίζει στο γυμναστήριο ή στο ρηλάξ...

Δεν την παλεύω!!! Ακόμα και τώρα που σας γράφω έχω αποσυντονιστεί!!! χαχαχα!!!

΄

Παιδί μου παπαρίζεται ο μικρός, όπως λες και εσύ. Δεν πεινάει. Εμένα άκου τι κάνει...Όταν αρχίζει να χορταίνει αρχίζει και βγάζει ήχους, αναστενάζει, χαζογελάει και μια στιγμή με κοιτάει και σκάει στα γέλια. Του φεύγει η θηλή και την ψάχνει σαν παλαβός. Την ξαναπιάνει, την παίζει και μετά από λίγο να σου πάλι γελάκια. Ε δεν πεινάει απλά παίζει. Τι κάνεις? Τον βγάζεις από το στήθος και όταν ξαναγκρινιάξει τον ξαναβάζεις.

Πάντως εγώ τώρα κατάλαβα ό,τι τον είχα κακομάθει τον δικό μου με το να μην ξέρω τι έχει κάθε που γκρίνιαζε τον έβαζα στο στήθος και έτσι έμαθα να τρώει κάθε 1-1,5 ώρα. Πλέον τρώει κάθε 2-2,5 ώρες και μέσα σε 15 λεπτά αφού έκοψε και το πιπίλισμα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ναι τον βάζω! Και θα συνεχίσω έτσι. Άντε να δούμε θα με τρελάνει αυτό το παιδί! χαχαχα!!!

Τη μαγιά την έπαιρνα όπως έλεγε η Αγλαΐα 2 εβδομάδες και μετά μια εβδομάδα διακοπή για κάμποσο καιρό αλλά έχει 2-3 εβδομάδες που την έχω κόψει εντελώς δλδ μετά από τη διακοπή της μιας εβδομάδας είπα να μην την ξαναρχίσω. Καλά κάνω λες?

Εγώ σου λέω πως μπύρα δεν χρειάζεσαι!!! Την παραγωγή θα στην αυξήσει ο Γιώργης και όχι η μπύρα που προσφέρει προσωρινή λύση.

Άκου πως έγινε με εμένα... Έπαιρνα την μαγιά 10 μέρες όταν ξεκίνησε ο μικρός να θηλάζει. Όπως με συμβούλεψαν οι κοπέλες από τον θηλασμό ολοκλήρωσα τις 14 μέρες που χρειάζονται με την μαγιά και την έκοψα. Δεν την ξαναχρειάστηκα, ο μικρός αύξησε την παραγωγή αλλά με μαραθώνιους θηλασμούς.

Εσένα που θηλάζει εξ αρχής δεν έχεις τέτοιο θέμα. Απλά τον βάζεις πιο πολύ και πιο συχνά στο στήθος. Δεν ξέρω αν το πιπίλισμα αυξάνει την παραγωγή και επειδή το έζησα δεν είναι και το καλύτερο πράγμα οπότε δεν μπορώ να σε συμβουλέψω σε αυτό. Δοκίμασες να κάνεις αυτό που σου είπα για να κόψεις το συμπλήρωμα?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...