Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καταρχάς να σου ζήσουν τα μικράκια σου! Να είναι γερά κι ευτυχισμένα!! Κι εγω αυτά που γράφεις έχω σκεφτεί να πάω σε παιδοψυχολόγο κλπ κλπ... Μόνο που εγώ σκέφτομαι μη τυχόν το μάθει και μετά τι? Θα με βλέπει σα μαμά ή όχι? Κι η εφηβεία που είναι δύσκολη? Μη τυχόν πει οτι δεν είμαι μαμά του κλπ κλπ.... Ολοι οι φόβοι ξυπνάνε και τσουπ εμφανίζονται χαχχαχαχαχαχαχα Απο ότι καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις μάλλον είναι χαζομάρες από το στρες και τις ορμόνες (που κάνουν πάρτυ) Από τη μία τα οιστρογόνα από την άλλη η κλιμακτήριος... Εξάψεις και νεύρα Φοβερός συνδυασμός :)

Σου εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά!!!!

Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ!Απ' ότι κατάλαβα είσαι εγκυος τώρα; Με το καλό!!!

Κι εγώ το σκέφτηκα μήπως το μάθουν τυχαία, αλλά πώς; Η μόνη ένδειξη θα είναι η ομάδα αίματος, που αν έχουν του πατέρα τους δε θα φαίνεται ούτε από εκεί. Σε εμένα δλδ, που είναι δίδυμα, το ένα έχει του μπαμπά, το άλλο, προφανώς της δότριας.. όμως και αυτό πως θα το μάθουν; Εγώ ας πούμε δεν ξέρω την ομάδα αίματος των γονιών μου, ούτε χρειάστηκε ποτέ.. τώρα σε περίπτωση που θα συμβεί κάτι ακραίο και θα χρειαστει συμβατότητα, ε, εκεί νομίζω το μικρότερο πρόβλημα θα ήταν ότι είναι τα παιδιά με δωρεά!

Απ' την άλλη σκέφτομαι, ότι όταν θα φτάσουν αυτά τα παιδιά σε ηλικία να καταλαβαίνουν και να μπορείς να τους εξηγήσεις τέτοια πράγματα, η επιστήμη και η τεχνολογία θα έχει προχωρήσει τόσο πολύ, που μπορεί να μήν τους κάνει καν εντύπωση. Φαντάσου ότι κάποτε ήταν ταμπού η κλασική εξωσωματική και τώρα είναι κουβέντα κομμωτηρίου.. πάντως σίγουρα και οι ορμόνες παίζουν τεράστιο ρόλο!!! Εγώ σου λέω, σε όλη την εγκυμοσύνη το σκεφτόμουν!!!! Με το καλό!!!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

...και στα πρακτικά τώρα...εμάς αυτό που μας σταματάει είναι το οικονομικό θέμα καθαρά...γιατί θέλουμε και οι 2 ο Λεωνίδας να έχει αυτό που πρέπει και του αξίζει χωρίς να λείπουν οι γονείς του 100 ώρες απο το σπίτι...μακάρι να τα καφέρουμε και να κάνουμε ένα ακόμα παιδάκι που θα μεγαλώσει έτσι ακριβώς όπως θέλουμε...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ερωτησούλες παρακαλώ αν γνωρίζετε....

1) Κρέμα στις οδηγίες της Νουνού που μου έδωσε η παιδίατρος (για να δω πώς σιγά-σιγά αυξάνω τη δόση της κρέμας μέχρι να γίνει πλήρες γεύμα) το πλήρες γεύμα είναι 200μλ νερό και 10 κουταλιές σκόνη (αυτό δεν παίζει να γίνει κρέμα τεσπα). Όμως στο κουτί της nestle που δίνω εγώ το πλήρες γεύμα για 6 μηνών μάλιστα λέει ότι είναι 150 μλ νερό και 12 σκόνη. Πόσα μλ σας είπαν εσάς ότι είναι ένα πλήρες γεύμα?

2)Το νερό δεν το θέλει με τπτ!!! Προς το παρόν συμπληρώνουμε με γάλα αλλά το θέμα είναι ότι σιγά-σιγά πρέπει να το κόψουμε το γάλα μαζί με το γεύμα! Τι κάνουμε αφού δεν πίνει το νερό. Σκεφτηκα προς στιγμή να βάλω λίγο χαμομηλάκι να τον ξεγελάσω αλλά αν μάθει αντί νερό το χαμομήλι?? Αλίμονό μου ύστερα!!! :lol:

στη νουνού έχει δοσομετρικό κουταλάκι που λέει 7 κουταλιές στα 200,

εγώ της φτιάχνω 150 με 5, συνήθως κλαίει και ζητάει κι άλλο αλλά δεν της δίνω γιατί καταλαβαίνω οτι της πέφτει πολύ και μετά βγάζει και καμιά γουλίτσα.

το νερό κι εμένα δεν το πίνει την ξεγελάω με το κουταλάκι.

αηδιάζει αλλά έστω και λίγο πίνει.

πάντως δεν έχω ακούσει και κανένα μωρό σε αυτή την ηλικία να πίνει το νερό επομένως ...υπομονή!

pvGHp2.png9TDjp2.png

Ερωτησούλες παρακαλώ αν γνωρίζετε....

1) Κρέμα στις οδηγίες της Νουνού που μου έδωσε η παιδίατρος (για να δω πώς σιγά-σιγά αυξάνω τη δόση της κρέμας μέχρι να γίνει πλήρες γεύμα) το πλήρες γεύμα είναι 200μλ νερό και 10 κουταλιές σκόνη (αυτό δεν παίζει να γίνει κρέμα τεσπα). Όμως στο κουτί της nestle που δίνω εγώ το πλήρες γεύμα για 6 μηνών μάλιστα λέει ότι είναι 150 μλ νερό και 12 σκόνη. Πόσα μλ σας είπαν εσάς ότι είναι ένα πλήρες γεύμα?

2)Το νερό δεν το θέλει με τπτ!!! Προς το παρόν συμπληρώνουμε με γάλα αλλά το θέμα είναι ότι σιγά-σιγά πρέπει να το κόψουμε το γάλα μαζί με το γεύμα! Τι κάνουμε αφού δεν πίνει το νερό. Σκεφτηκα προς στιγμή να βάλω λίγο χαμομηλάκι να τον ξεγελάσω αλλά αν μάθει αντί νερό το χαμομήλι?? Αλίμονό μου ύστερα!!! :lol:

Νεκταρίτσα εμένα η δική μου κρέμα λέει 130μλ γάλα και 5-6 κουταλιές κρέμα και γίνεται νερό. Επειδή τον μικρό δεν τον έφανε του έδινα 150μλ γάλα+κρέμα και ο παιδίατρος μου είπε μέχρι 180μλ, όχι παραπάνω. Δεν ξέρω αν έχει διαφορά επειδή εγώ βαζω γάλα και όχι νερό.

Το νεράκι δεν το πίνει και εμένα από το μπουκάλι. Ένα ειδικό ποτηράκι της νουκ που του έχω πάρει το βλέπει σαν παιχνίδι και τελικά του το δίνω με το κουταλάκι!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ντινάκι εύχομαι ολόψυχα να γεμίσει το σπίτι σας κουτσούβελα και να κάνετε πολλά αδερφάκια στον Λίο.

Εγώ σκεφτόμουν...τι έχανα τόσα χρόνια....Μου το έλεγε η κολλητή μου και δεν το πίστευα..και όμως...φτάνω στο σημείο να σκέφτομαι τι νόημα είχε η ζωή μου πριν...

Αυτά τα δυο ματάκια περιέχουν όλο το νόημα που έχουν για μενα οι λέξεις 'ζωή και ευτυχία'.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σε καταλαβαίνω απόλυτα Ντινάκι....Πρέπει να αποδεχτούμε την νέα πραγματικότητα, γιατί δεν ξέρω εσύ...αλλά εμένα με έχει πάρει πολύ από κάτω...Έγινε και ξαφνικά και σχετικά σε σύντομο χρονικό διάστημα, μόλις σε 2-3 μέρες άρχισα να χάνω έδαφος και δεν ξέρω...Νιώθω πολύ μειονεκτικά...

Πόσες φορές θηλάζει ο Λίο την ημέρα? Πρήζεται εσένα το στήθος σου?

Εμένα έχει κόψει το γεύμα της κρέμας μόνο που με βολεύει γιατί είμαι στο γραφείο εκείνη την ώρα και έχουμε ακόμα και τα βραδινά ξυπνήματα 2-3 τώρα τελευταία!!!Εμένα με χαλάει γενικά οτι ενδιαφέρεται και για άλλα πραγματα(άλλες αγκαλιές ,τον μπαμπά που μάλλον του έχει αδυναμία τα παιχνίδια του) εκτός απο την μαμά του και το στήθος και αυτό είναι πολύ πιο τραγικό!!!(και άρρωστο να το πώ)!!!:-(:-(:-(:-(

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

εμείς σήμερα ξεκινάμε και γεύμα!

πατάτα και σταδιακά ανά 3 μέρες καρότο και κολοκύθι.

σε 2 εβδομάδες μοσχάρι και κοτόπουλο και σταδιακά μεγαλύτερη ποικιλία λαχανικών. λίγο ελαιόλαδο ωμό και λίγο λεμονάκι.

είχαμε χτες εμβόλια 2 μαζί δηλαδή έφαγε και 2 τσιμπήματα.

pvGHp2.png9TDjp2.png

εμείς σήμερα ξεκινάμε και γεύμα!

πατάτα και σταδιακά ανά 3 μέρες καρότο και κολοκύθι.

σε 2 εβδομάδες μοσχάρι και κοτόπουλο και σταδιακά μεγαλύτερη ποικιλία λαχανικών. λίγο ελαιόλαδο ωμό και λίγο λεμονάκι.

είχαμε χτες εμβόλια 2 μαζί δηλαδή έφαγε και 2 τσιμπήματα.

Kαλή αρχή!!! Όσο για τα εμβόλια γκρρρρ τα μισώ αυτά τα διπλά!!!! Τα καημενούλια τι τραβάνε κι αυτά!

Κορίτσια δεν αισθάνομαι καλά σήμερα!Ζαλίζομαι,θέλω να κάνω εμετό και πονάει το κεφάλι και η πλάτη μου!!!

Δεν είναι τπτ....ξεκούραση θέλεις! Κι εγώ το είχα πάθει στο 2ο μήνα του μπέμπη. Ύπνος σου λείπει και ζαλίζεσαι. Όσο για την πλάτη, μέση, χέρια εκεί δε χρειάζεται βοήθεια για τη διάγνωση! :lol: Τώρα η τάση για εμετό...αλλού με πηγαίνει... :lol:

Διαφημίσεις

με έφυγαν, γιατί δεν είχαν δουλειές κατά τα άλλα με εκτιμούν, και αν δημιουργηθεί ανάγκη θα με ξαναπάρουν, οπότε τώρα είμαι στην αναζήτηση,

πήγα σε ένα interview, με μισή καρδιά για να είμαι ειλικρινής, έβλεπα τον μπέμπη πριν φύγω κι ένοιωθα προκαταβολικά τύψεις που θα τον άφηνα, είπα ότι έχω μικρό παιδάκι για το θέμα του ωραρίου, ότι θα ήθελα να είμαστε τυπικοί στην τήρηση του οκταώρου εκτός αν είναι απόλυτη ανάγκη και οι γονείς μου με κατσάδιασαν, μου τη δίνει όμως αυτή η προκατάληψη απέναντι στις μανάδες, θα μου πεις εσύ θα τη διορθώσεις, ξέρω γω, κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή

εσύ μανταλένα είσαι καλά, τα μικρά σου φαντάζομαι είναι γλύκες, τα πάνε καλά μετάξύ τους?

στο γραφείο οκ,έχετε δουλειές, γιατί τα μαντάτα από το χώρο εδώ στην αθήνα είναι μαύρα, πόσος κόσμος έχει φύγει από γραφεία που δούλευε χρόνια δε λέγεται

ax δεν το ηξερα αυτο!!!!Καμία αποζημίωση δεν δικαιούσαι? εχω κατι γνωστους στην αθηνα(που εχουν γραφεια, εταιρειες) θα τους ρωτησω αν ενδιαφερεσαι!!! εδω κατι κραταει ακομα γιατι εχουμε και ξενους και ελληνες απο εξωτερικο που εχουν ακομα!

σε ευχαριστώ Νεκταρία μου,

εσείς που πάτε από Σεπτέμβρη δουλειά τι θα κάνετε με τα μικρά?, εμένα θα τον κρατάει η μαμά μου αλλά με προβληματίζει ότι ακόμη ούτε γάλα δεν ξέρει να του φτιάχνει, και σκέφτομαι και τι θα κάνουμε και το καλοκαίρι αν έχω πιάσει δουλειά, οι γονείς μου Ιούλιο-Αύγουστο πάνε Κάλαμο, και λένε να τον πάρουν μαζί αλλά σκέφτομαι ότι θα είναι πολύ μικρούλης για να μένει μερόνυχτα μακριά από τους γονείς του, αλλά κι εδώ ποιος θα τον προσέχει?

θα μαθει, και η δικια μου ετσι ηταν στην αρχη. μια χαρα περνανε με τις γιαγιαδες τους μην σε ανησυχει.

Εμένα η μαμά μου. Ή θα της το πηγαίνω ή θα έρχεται στα Χανιά ή εναλλάξ. Παίζει να μετακομίσει κι ο αδερφός μου κάτω από το σπίτι μου και η μαμά έχει ανησυχίες. Τι θα τρώει το παιδί (26 χρονών!!!) και ποιος θα του συμμαζεύει....οπότε την βλέπω να "εγκαθίσταται" στο σπίτι μου τα πρωινά!!

η δικια μου επειδι μενει 2 βηματα ειναι ολη μερα στο σπιτι μου και μου ξεσηκωνει τα παιδια!!!ενταξη ευτυχος που την εχω διπλα αλλα δεν μπορεις να της πεις να φυγει οταν πρεπει!!

Κι εμάς περίπου 20 λεπτά με το αυτοκίνητο είναι. Λίγο έξω από τα Χανιά.

Καλύτερα είναι αυτό που λες να έχεις δλδ τη δυνατότητα να της πας το μωρό με το καρότσι. Η δική μου γειτονιά χωρίς να θέλω να ακουστώ ρατσίστρια έχει γεμίσει αλλοδαπούς. Το καλό είναι ότι το παιδάκι μου θα μάθει πολλές ξένες γλώσσες παίζοντας με τα άλλα παιδάκια! Το κακό είναι ότι παίζει να ξεχάσει τη μητρική του. Θα μου πεις...κάτσε να την μάθει πρώτα!!! :lol:

χαχαχαχα!!!καλε μην ανησυχεις εχει δασκαλα μαμα το παιδι!!!δεν ερχεσαι να κανεις και στον δικο μου που εδω και ενα μηνα προσπαθω να του μαθω το ονομα του και το σαββατο που ηρθε ο αγγλος και τον φοναζε: ντήμητρη!!!!! αρχισε να το λεει κ αυτος!!!!!

Εγώ έχω άλλο θέμα τώρα. Επειδή έχει ξεκινήσει φρουτόκρεμα+βανίλια έχει φτιάξει πρόγραμμα και τρώει ανά 4ωρο, απλά τρώει και την νύχτα ενώ το είχε κόψει.

Ποιο είναι το πρόβλημα???

Μου λείπει!!!!!!!!!Πείτε με τρελλή, πείτε με μουρλή αλλά είναι γεγονός....Μου κακοφαίνεται ρε παιδιά...Πριν έκανε 10 γεύματα στο στήθος και με έψαχνε σαν τρελό και τώρα τρώει μόνο 4 φορές από το στήθος...

Και όλο αυτό το ζω και σωματικά γιατί το στήθος πρήζεται και νιώθω ό,τι η παραγωγή μειώνεται...Δεν ξέρω, είναι φυσιολογικό αλλά...

Ανοίγει τα φτεράκια του ο μικρός μου Πριγκηπούλης...Τελικά η μείωση του θηλασμού μάλλον δημιουργεί περισσότερα κενά στην μητέρα παρά στο μωρό...

δικαιο εχεις!!!εμενα να δεις ποσο μου λειπει!!!! αλλα απο την αλλη σκεφτεσαι οτι εισαι πιο ελευθερη να κανεις δουλειες τοσες ωρες.

όπα όπα όπα!!!!

μη μπερδεύεστε χωρίς λόγο κρητικοπούλες!

Ελευθερία μου μη νοιώθεις και τόοοοσο μεγάλες τύψεις χωρίς λόγο.

α και προφανώς όλες λατρεύουμε τα παιδιά μας, είτε έχουμε 1 είτε 10, συμφωνούμε σε αυτό φαντάζομαι!:wink:

Νεκταρία όχι δεν αισθάνομαι καθόλου τύψεις για το αν και πότε θα κάνω το επόμενο μωρό.

εξάλλου πρώτη εγώ το είπα για τη δυσκολία του να έρθει ένα ακόμη μωρό στην οικογένεια είτε όμως είναι 1ο 2ο 3ο.... ποιος λέει ότι μόνο το πρώτο παιδί πρέπει να λαμβάνει δικαιωματικά την αμέριστη αγάπη μας; με κάποια παράλληλη λογική θα πρέπει κι όταν γεννιέται το 2ο το 1ο να απομακρύνεται για ένα διάστημα για να βιώσει και το επόμενο την ίδια προσοχή και σχέση μάνας-παιδιου!

η αγάπη για τα παιδιά δε χωρίζεται μόνο πολλαπλασιάζεται....κρατήστε το αυτό από μένα για το μέλλον....

και δε δέχομαι ότι όταν γεννήθηκε ο μανού ο δημήτρης έχασε κάτι απ τη προσοχή των γονιών του. το ίδιο θα γίνει και σε σας. μην αγχώνεστε

ετσι ακριβος!!!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Ντινάκι εύχομαι ολόψυχα να γεμίσει το σπίτι σας κουτσούβελα και να κάνετε πολλά αδερφάκια στον Λίο.

Εγώ σκεφτόμουν...τι έχανα τόσα χρόνια....Μου το έλεγε η κολλητή μου και δεν το πίστευα..και όμως...φτάνω στο σημείο να σκέφτομαι τι νόημα είχε η ζωή μου πριν...

Αυτά τα δυο ματάκια περιέχουν όλο το νόημα που έχουν για μενα οι λέξεις 'ζωή και ευτυχία'.

Tον έχω ζαλίσει τον Άρη να του λέω ακριβώς αυτό!!!!!!!!!! Ότι είμαι χαζή που δεν έκανα τόσο καιρό ή έστω για να είμαι ειλικρινής δεν προσπαθούσα κι ότι ζωή χωρίς παιδί δεν έχει νόημα! Αφού σκέφτομαι τις ελεύθερες φίλες μου και δεν ξέρω πώς να τους περιγράψω τι χάνουν!!! :lol: Θα σκέφτονται βέβαια όπως σκεφτόμουν κι εγώ πριν το μωρό... " Α την κακομοίρα! Μωρά, πάνες, μπιμπερό, κλάματα, απαπα!!!" :lol: Από βδομάδα γεννάει μια φίλη μου το 3ο!!! Ζηλεύωωωω!!!! Γενικά...

όπα όπα όπα!!!!

μη μπερδεύεστε χωρίς λόγο κρητικοπούλες!

Ελευθερία μου μη νοιώθεις και τόοοοσο μεγάλες τύψεις χωρίς λόγο.

α και προφανώς όλες λατρεύουμε τα παιδιά μας, είτε έχουμε 1 είτε 10, συμφωνούμε σε αυτό φαντάζομαι!:wink:

Νεκταρία όχι δεν αισθάνομαι καθόλου τύψεις για το αν και πότε θα κάνω το επόμενο μωρό.

εξάλλου πρώτη εγώ το είπα για τη δυσκολία του να έρθει ένα ακόμη μωρό στην οικογένεια είτε όμως είναι 1ο 2ο 3ο.... ποιος λέει ότι μόνο το πρώτο παιδί πρέπει να λαμβάνει δικαιωματικά την αμέριστη αγάπη μας; με κάποια παράλληλη λογική θα πρέπει κι όταν γεννιέται το 2ο το 1ο να απομακρύνεται για ένα διάστημα για να βιώσει και το επόμενο την ίδια προσοχή και σχέση μάνας-παιδιου!

η αγάπη για τα παιδιά δε χωρίζεται μόνο πολλαπλασιάζεται....κρατήστε το αυτό από μένα για το μέλλον....

και δε δέχομαι ότι όταν γεννήθηκε ο μανού ο δημήτρης έχασε κάτι απ τη προσοχή των γονιών του. το ίδιο θα γίνει και σε σας. μην αγχώνεστε

Αυτό το λέει η μαμά μου και μας έχει 4!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...