Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Όχι καλέ!!!! Καταρχάς όχι πως ξέρω το πότε αλλά ούτως ή άλλως για αυτό το μήνα δεν έχω αντιληφθεί ωορρηξία... Ούτε το αντιλαμβανόμουν και ποτέ βέβαια... QUOTE]

Αυτό πάντως, δεν είναι ισχυρό επιχείρημα:)

Ο πελαργός πάντως είναι ε??? :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Eν τω μεταξύ σας έχω πει ότι έχω ληγμένο τεστ εγκυμοσύνης κι ένα κουτί ληγμένα τεστ ωορρηξίας που τα είχα ξεχασμένα? Ε διάβασα σε ένα θέμα στο πάρεντς ότι τα τεστ ωορρηξίας ανιχνεύουν και εγκυμοσύνη! Χαχαχα!!! Έχω δλδ 8 τεστ για ξόδεμα για πλάκα!!!

Άσχετο! Χθες και σήμερα (μόλις πριν λίγο) ακριβώς μια ώρα μετά που κοιμήθηκε, έβαλε σπαρακτικά κλάματα στον ύπνο του. Σήμερα είχε πέσει η πιπίλα,χθες την είχε! Μιλάμε σκίζεται η καρδιά μου! Κρατάει λίγο, του κάνω λίγο σσσ και ηρεμεί... μάλλον εφιάλτης??? Ο Άρης λέει ότι έτσι όπως τον ακούει θέλει να πάει να τον σφίξει στην αγκαλιά του!! Άχου το μωρέ το μωράκι μου!

Διαφημίσεις

Εγώ έχω άλλο θέμα τώρα. Επειδή έχει ξεκινήσει φρουτόκρεμα+βανίλια έχει φτιάξει πρόγραμμα και τρώει ανά 4ωρο, απλά τρώει και την νύχτα ενώ το είχε κόψει.

Ποιο είναι το πρόβλημα???

Μου λείπει!!!!!!!!!Πείτε με τρελλή, πείτε με μουρλή αλλά είναι γεγονός....Μου κακοφαίνεται ρε παιδιά...Πριν έκανε 10 γεύματα στο στήθος και με έψαχνε σαν τρελό και τώρα τρώει μόνο 4 φορές από το στήθος...

Και όλο αυτό το ζω και σωματικά γιατί το στήθος πρήζεται και νιώθω ό,τι η παραγωγή μειώνεται...Δεν ξέρω, είναι φυσιολογικό αλλά...

Ανοίγει τα φτεράκια του ο μικρός μου Πριγκηπούλης...Τελικά η μείωση του θηλασμού μάλλον δημιουργεί περισσότερα κενά στην μητέρα παρά στο μωρό...

Oταν τα έλεγα εγώ γελάγατε μαζί μου ε?

Αυτο ακριβώς αισθάνομαι και εγώ και όλο το ρίχνω στις ορμόνες μου!!!

Αν θυμάστε είχα πεί πως μάλλον θα είμαι απο τις μαμάδες που έχουν σοβαρό προβλημα όταν κόβουν το θηλασμό!

Ελευθερία το βλέπω το αγγελούδι μου να έχει ενδιαφέροντα άλλα πέρα απο το στήθος της μαμά και απο την μαμά του και αυτό με χαλάει μέσα μου!Ξέρω είναι μεγάλο λάθος και το σωστό είναι να γίνει ένα παιδί ανεξάρτητο αλλά στα μάτια μου ο θησαυρός μου είναι εκείνο το μωράκι που μετά απο 10 ώρες΄γέννας μου έδωσαν στην αγκαλία μου!!!Είναι εκείνο το μωράκι που για να κοιμηθεί τα πρώτα βράδια της ζωής του ήθελε μόνο την αγκαλιά της μαμάς του!!!Είναι εκείνο το μωράκι που για να μάθει να τρώει η μαμά το είχε στο στήθος ώρες ολόκληρες και του μίλαγε,το κανάκευε και το φιλούσε...ξέρω είμαι τρελή αλλά έτσι αισθάνομαι...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

αφου λέει ότι εαν δε βρωμάς σα παστουρμάς αποτέλεσμα δε βλέπεις..:lol:

τωρα καλό ειναι αυτο πάλι?

κ μου το ελεγε εκεινος στα βιολογικά οτι βρωμάει παστουρμαδίλα.

χαθηκε ο κόσμος να το βγάλουν σε "άοσμο"??

Αχ έτσι βρωμάει...αν είναι δυνατόν μιλάμε πολύυυυυ μπόχα!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα!!! Ελευθερία το σκέφτηκα κι αυτό αν και η παιδίατρος στις 21 που είχαμε πάει είπε ότι δε βλέπει φως στο τούνελ! :lol:

Πράγματι χθες βράδυ ήταν πολύ ανήσυχος, ψιλοξυπνούσε συνέχεια, όλο του έπεφτε η πιπίλα όλο του την ξανάβαζα. Σε μια δόση, δε θυμάμαι πότε τόσες φορές που κοίταξα το ρολόι χθες, ξύπνησε για τα καλά και γκρίνιαζε, ψιλόκλαιγε, τον έβαλα στο βυζί και κάτι βρήκε ο καημενούλης αλλά ζορίστηκε να ξανακοιμηθεί.

Τη μέρα κοιμάται περίπου 3-3,5 ώρες σε τρεις δόσεις. Σκέφτηκα μήπως του περισσεύει ο ύπνος... Αν συνεχιστεί θα δούμε τι θα κάνουμε.

Διαφημίσεις

Ερωτησούλες παρακαλώ αν γνωρίζετε....

1) Κρέμα στις οδηγίες της Νουνού που μου έδωσε η παιδίατρος (για να δω πώς σιγά-σιγά αυξάνω τη δόση της κρέμας μέχρι να γίνει πλήρες γεύμα) το πλήρες γεύμα είναι 200μλ νερό και 10 κουταλιές σκόνη (αυτό δεν παίζει να γίνει κρέμα τεσπα). Όμως στο κουτί της nestle που δίνω εγώ το πλήρες γεύμα για 6 μηνών μάλιστα λέει ότι είναι 150 μλ νερό και 12 σκόνη. Πόσα μλ σας είπαν εσάς ότι είναι ένα πλήρες γεύμα?

2)Το νερό δεν το θέλει με τπτ!!! Προς το παρόν συμπληρώνουμε με γάλα αλλά το θέμα είναι ότι σιγά-σιγά πρέπει να το κόψουμε το γάλα μαζί με το γεύμα! Τι κάνουμε αφού δεν πίνει το νερό. Σκεφτηκα προς στιγμή να βάλω λίγο χαμομηλάκι να τον ξεγελάσω αλλά αν μάθει αντί νερό το χαμομήλι?? Αλίμονό μου ύστερα!!! :lol:

Καλημέρα κοριτσάκια:)

Ελεάνα κούκλος ο μπέμπης σου! να τον χαίρεσαι!!

για την τρελοκοτσιδού δεν το συζητάω!!! θεά όπως πάντα!

κλεό με αυτές τις κοτσίδες ινδιάνα πρέπει να την ντύσεις τις απόκριες!

pvGHp2.png9TDjp2.png

Σχετικά με το 2ο παιδάκι εγώ το σκέφτομαι απο τότε που κράτησα στην αγκαλιά μου τον Λεωνίδα μου.Πριν μείνω έγκυος νόμιζα πως δεν το είχα!!!Δεν ήξερα τι είδους μαμά θα γίνω!!!Αναρωτιόμουν αν θα αγαπάω το παιδί μου(ναι ντρέπομαι αλλά μου είχε περάσει απο το μυαλό).Όταν έμεινα έγκυος και πολύ περισσότερο όταν ήρθε στην ζωή μας ο Λεωνιδας κατάλαβα το να είμαι μαμά είναι ότι ξέρω να κάνω καλύτερα στην ζωή μου...είμαι σίγουρη πως γεννήθηκα για αυτό...δεν ήξερα πως ένας άνθρωπος μπορεί να αγαπήσει κάποιον τόσο δυνατά...χωρίς εγωίσμους...χωρίς να περιμένει τίποτα απο αυτόν...μόνο να δίνεις...να δίνεις ότι έχει το σώμα σου και η ψυχή σου...και ακόμα και αν δεν έχεις να βρίσκεις...

Το λατρεύω το παιδί μου αν και ακουγεται τόσο λίγη αυτή η λέξη...λατρεύω όμως και αυτό που θα έρθει...αυτό που περιμένω...θέλω να το ξαναζήσω όλο αυτό γιατί έχω να δώσω ακόμα πολύ αγαπή και νομίζω ένα ακόμα μώρο θα συμπλήρώσει το όνειρο που ζούμε...βεβαια εγώ θα ήθελα και 3ο και 4ο....

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Oταν τα έλεγα εγώ γελάγατε μαζί μου ε?

Αυτο ακριβώς αισθάνομαι και εγώ και όλο το ρίχνω στις ορμόνες μου!!!

Αν θυμάστε είχα πεί πως μάλλον θα είμαι απο τις μαμάδες που έχουν σοβαρό προβλημα όταν κόβουν το θηλασμό!

Ελευθερία το βλέπω το αγγελούδι μου να έχει ενδιαφέροντα άλλα πέρα απο το στήθος της μαμά και απο την μαμά του και αυτό με χαλάει μέσα μου!Ξέρω είναι μεγάλο λάθος και το σωστό είναι να γίνει ένα παιδί ανεξάρτητο αλλά στα μάτια μου ο θησαυρός μου είναι εκείνο το μωράκι που μετά απο 10 ώρες΄γέννας μου έδωσαν στην αγκαλία μου!!!Είναι εκείνο το μωράκι που για να κοιμηθεί τα πρώτα βράδια της ζωής του ήθελε μόνο την αγκαλιά της μαμάς του!!!Είναι εκείνο το μωράκι που για να μάθει να τρώει η μαμά το είχε στο στήθος ώρες ολόκληρες και του μίλαγε,το κανάκευε και το φιλούσε...ξέρω είμαι τρελή αλλά έτσι αισθάνομαι...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα Ντινάκι....Πρέπει να αποδεχτούμε την νέα πραγματικότητα, γιατί δεν ξέρω εσύ...αλλά εμένα με έχει πάρει πολύ από κάτω...Έγινε και ξαφνικά και σχετικά σε σύντομο χρονικό διάστημα, μόλις σε 2-3 μέρες άρχισα να χάνω έδαφος και δεν ξέρω...Νιώθω πολύ μειονεκτικά...

Πόσες φορές θηλάζει ο Λίο την ημέρα? Πρήζεται εσένα το στήθος σου?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα!!! Ελευθερία το σκέφτηκα κι αυτό αν και η παιδίατρος στις 21 που είχαμε πάει είπε ότι δε βλέπει φως στο τούνελ! :lol:

Πράγματι χθες βράδυ ήταν πολύ ανήσυχος, ψιλοξυπνούσε συνέχεια, όλο του έπεφτε η πιπίλα όλο του την ξανάβαζα. Σε μια δόση, δε θυμάμαι πότε τόσες φορές που κοίταξα το ρολόι χθες, ξύπνησε για τα καλά και γκρίνιαζε, ψιλόκλαιγε, τον έβαλα στο βυζί και κάτι βρήκε ο καημενούλης αλλά ζορίστηκε να ξανακοιμηθεί.

Τη μέρα κοιμάται περίπου 3-3,5 ώρες σε τρεις δόσεις. Σκέφτηκα μήπως του περισσεύει ο ύπνος... Αν συνεχιστεί θα δούμε τι θα κάνουμε.

Εγώ πιστεύω ό,τι κάτι τον ενοχλεί...Η΄τα δόντια ή κάποιο άλλο ποναλάκι. Μπορεί να θέλει και αγκαλίτσα μωρέ ο Γιώργης μας, έτσι στα ξαφνικά...

Τι να πω...δεν μπορούν και να μας μιλήσουν ρε γμτ...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...