Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

οι ταμπλέτες που έχω δε μυρίζουν καθόλου καλέ! οι σπόροι μυρίζουν; αφού την αναγράφει τη τριγωνέλα ως αρωματικό φυτό!:confused:

εγώ το μόνο που έχω πάλι είναι τρελή λύσσα για φαί και γλυκο. αυτά είναι τα αποτελέσματα τα δικά μου!!! όσο έπαιρνα μαγιά πήρα 4 κιλά τώρα με λίγο κράτει τα χασα και θα τα ξαναπάρω σίγουρα!:mad::x:x

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω παλι σκεφτομαι οπως την ελενα που ειχε γραψει στο ποστ. φοβαμαι οτι τωρα με τα 2παιδια δεν θα καταφερω να αφιερωσω οσο χρονο θελω στο καθενα οσο μαλλον με 4παιδια σε κοντινη ηλικια. ειμαι 27(σνιφφφφσε λιγες μερες τα κλεινω) και θελω να ζησω και αλλα πραγματα εκτος απο το να αλλαζω πανες ολη μερα μεςστο σπιτι, φυσικα με τα παιδια μου μαζι, να παω ταξιδακια, διακοπες γενικα να τους χαρω και να με χαρουν οσο ειμαι νεα και μπορω να τους τρεχω. οταν με το καλο μεγαλωσουν τα αστερια μου και νιωθω παλι την αναγκη να κανω παιδι ισως μπορει σε καμια 10αρια χρονια να κανω παλι(αν με αξιωσει ο θεος) και να με βοηθησει ο δημητρης και η αννα μικαελα μου!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Μικρός και μεγάλος κοιμούνται! Αννούλα το έχω διαβάσει κι εγώ αυτό το τόπικ. Πιστεύω ότι είναι φάση που περνάει... Εγώ ας πούμε δεν ήθελα παιδί. Ναι, ναι δεν ήθελα...φυσικά δεν ήξερα και τι έχανα... Τώρα που έκανα τον μικρό μου τύραννο και ειδικά όταν πρωτογέννησα ένιωθα ότι θέλω να γεμίσει το σπίτι με τέτοια! Κι ας κάνουν φασαρία! :lol:

Eδώ στο σχολείο πάλευα 25 τέτοια που δεν ήταν και δικά μου και δε θα τα παλέψω στο σπίτι μου που είναι και η έδρα μου στο κάτω-κάτω???!! :lol:

Tεσπά ακόμα νιώθω το ίδιο σιγά-σιγά καταλαγιάζει η βιάση για το 2ο αλλά σίγουρα θέλω 3 αν θέλει πρώτα ο Θεός και αν το επιτρέπουν συνθήκες και οικονομικά. Έχουμε κι ένα μικρούλι θεματάκι με τον χώρο... αλλά όλα λύνονται με καλή θέληση.

Θεωρώ ότι η εγκυμοσύνη και μητρότητα σε γεμίζει σαν άνθρωπο και σίγουρα σου λείπει το συναίσθημα του να μεγαλώνει μέσα σου το παιδί σου, η κοιλίτσα, η γέννα, το νέο μέλος και το μωρούλι-μωρούλι, όταν μεγαλώνει το προηγούμενο.

Αυτό που σε πρώτη φάση με φοβίζει εμένα προσωπικά είναι οι ανάγκες τις κάθε ηλικίας κι αν μπορώ να ανταποκριθώ ικανοποιητικά ούσα έγκυος ή έχοντας 2ο νεογέννητο...

Πχ ας πούμε ότι μένω τώρα έγκυος... Τα μείον...

Στα γενέθλια του μπέμπη θα είμαι 6 μηνών έγκυος... που ακόμα κι αν έχω μια τέλεια εγκυμοσύνη σημαίνει ότι θα έχω μια τέλεια κοιλούμπα να με εμποδίζει στα πρώτα περπατήματα, στα μπάνια στη θάλασσα, στο πάρτυ των γενεθλίων... κλπ κλπ.

Με ένα μωρό 15 μηνών κι ένα νεογέννητο δεν είναι να τρελαίνεσαι? Και αφού δεν κατάφερα ικανοποιητικά να θηλάσω το 1ο (αποκλειστικά δλδ όπως θα ήθελα) είναι δυνατόν με το 2ο να τα καταφέρω???

Και φυσικά ξενύχτια επί 2, πάνες επί 2, δεν ξέρω και τι άλλο γιατί δεν ξέρω ούτε καν πώς είναι τα 1,5χρονα!!! :lol:

Το έχω αφήσει βέβαια λίγο στην τύχη το θέμα τώρα τελευταία (Κλεοπάτρα μπορείς να τσιρίξεις εδώ!!! :lol: ) αλλά είναι που δεν πολυσκέφτομαι τα παραπάνω....αν τα καλοσκεφτώ θα πάω να κάνω στείρωση!!! :lol: Είμαι των άκρων τελικά ε???????

με καταλαβαίνεις τι ήθελα να πω; το διάβασες;

είναι αξιοζήλευτη η κοπέλα που το γραψε. είχαμε μιλήσει στο παρελθόν. είναι εκπαιδευτικός και διορίστηκε με τη πολυτεκνία. δεν είναι βέβαια ο λόγος των τοκετών της αλλά είναι τόσο κουλ και τα αντιμετωπίζει όλα, ό,τι και να ναι.

Απόλυτα.

Δε μπορώ ακόμα να πω ότι έχω καταλάβει τι μου γίνεται σε αυτό το θέμα.

Είναι ακόμα "φρέσκο".

Και για μένα που πάντα έλεγα δε θέλω παιδιά, μόνο δουλειά, πέρασα πολύ άσχημη παιδική ηλικία, οικογενειακές στιγμές σημειώσατε μηδέν, αυτό που ζω τώρα είναι πρωτόγνωρο, η περίοδος της εγκυμοσύνης και η γέννα ακόμα, ήταν στιγμές που δε μπορώ να ξεπεράσω, με έχει "σημαδέψει" η ομορφιά της περιόδου αυτής θα έλεγα, έχω κολλήσει και κάθε μέρα με τη μπεμπού κάπου τη χάνω τη πραγματικότητα, ότι αυτό το γέννησα εγώ, είναι δικό μου παιδί, μα τι λέμε τώρα, μου ακούγεται τρελό, δε μπορεί να μου αρέσει τόσο. Ποιος εγώ να μη θέλω να ξεκολλήσω από ένα μωρό, να θέλω να παρατήσω δουλειά και όλα, να σκέφτομαι επιχειρηματικά σχέδια μονο και μόνο για να μαι κοντά με το παιδάκι μου και να μη του λείψει τίποτα, να έχουμε χρήματα να χαλάμε για αυτό και για τα μελλοντικά παιδάκια μου. Γιατί το θεωρώ πια δεδομένο ότι θα κάνω κιάλλα. Και ο άντρας μου και ο περίγυρός μου, με κοιτάνε σα χάνοι, λένε πάει αυτή, το χασε, άλλαξε προσωπικότητα.

Τι να πω δε ξέρω, αυτό που ξέρω είναι πως ό,τι έζησα θέλω να το ξαναζήσω, και φαντάζομαι πως μεγαλώνοντας η Ζωή μου, θα με κάνει να το λέω ακόμα περισσότερο αυτό.

Επεξεργάστηκαν by honey

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Αυτό που σε πρώτη φάση με φοβίζει εμένα προσωπικά είναι οι ανάγκες τις κάθε ηλικίας κι αν μπορώ να ανταποκριθώ ικανοποιητικά ούσα έγκυος ή έχοντας 2ο νεογέννητο...

Πχ ας πούμε ότι μένω τώρα έγκυος... Τα μείον...

Στα γενέθλια του μπέμπη θα είμαι 6 μηνών έγκυος... που ακόμα κι αν έχω μια τέλεια εγκυμοσύνη σημαίνει ότι θα έχω μια τέλεια κοιλούμπα να με εμποδίζει στα πρώτα περπατήματα, στα μπάνια στη θάλασσα, στο πάρτυ των γενεθλίων... κλπ κλπ.

Με ένα μωρό 15 μηνών κι ένα νεογέννητο δεν είναι να τρελαίνεσαι? Και αφού δεν κατάφερα ικανοποιητικά να θηλάσω το 1ο (αποκλειστικά δλδ όπως θα ήθελα) είναι δυνατόν με το 2ο να τα καταφέρω???

Και φυσικά ξενύχτια επί 2, πάνες επί 2, δεν ξέρω και τι άλλο γιατί δεν ξέρω ούτε καν πώς είναι τα 1,5χρονα!!! :lol:

Σε όλα αυτά συμφωνώ απόλυτα και είναι και ο λόγος που όσο και αν θέλω δε θα κάνω άμεσα άλλο ένα.

Επίσης το οικονομικό, θέλω να νιώθω πολύ άνετη για να κάνω κιάλλο.

Και να ηρεμήσει λίγο το μυαλό μου από το βομβαρδισμό συναισθημάτων, σκέψεων, άγχους, χαράς. ΑΝ ηρεμήσει. Γιατί όπως είπα κάθε μέρα που μεγαλώνει η Ζωή μου είναι κάτι καινούργιο και με συναρπάζει.

Διαφημίσεις

Το έχω αφήσει βέβαια λίγο στην τύχη το θέμα τώρα τελευταία (Κλεοπάτρα μπορείς να τσιρίξεις εδώ!!! :lol: ) αλλά είναι που δεν πολυσκέφτομαι τα παραπάνω....αν τα καλοσκεφτώ θα πάω να κάνω στείρωση!!! :lol: Είμαι των άκρων τελικά ε???????

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Παίζει πάντως να ναι και μια κρίση παράνοιας, ξέρω γω, μα είναι νορμάλ να χαζεύω τα τόπικ των εγκύων, τις ανακοινώσεις γεννας, να κοιτάω κ να ξανακοιτάω τις φωτό απο την εγκυμοσύνη μου και το μαιευτήριο, τις πρώτες φωτό της Ζωής???

α γεια σου αυτό ακριβώς!!!! τα πάνω κάτω!!!!

ήμουν το πάρτυ άνιμαλ δούλευα 6 χρόνια νύχτα σε μπαρ, κλαμπ, κυριλέ εστιατόρια... αλλαζα γκόμενους τον ένα πίσω απ τον άλλο ή ξεχνούσα ν αλλάξω:cool:

τώρα το μόνο που μ ενδιαφέρει είναι ο θηλασμός και οι πάνες;;;

και οι φουσκωμένες κοιλιές!:lol:

σαφώς ψυχολογικό είναι τη δεδομένη στιγμή, μετά το δημήτρη δεν ήθελα να κάνω άλλο παιδί ο μανού προέκυψε και πριν γεννήσω ακόμα σκεφτόμουν και το 3ο!!!!!!!!!!!!

και εν κατακλείδι!!!!!

τι θέλω να πω!!!!!!!!!!!!!!!

σίγουρα μου χει κάνει μάγια η πεθερά μου για να με "οραματίζεται" (γιατί φυσικά έχει ένα χρόνο να με δει) να βασανίζομαι! αφού τη 1 φορά το μήνα που μιλάμε στο τηλ μόνο για το πότε θα κάνω κι άλλο παιδί (κορίτσι συγκεκριμένα) με ρωτάει!:lol::lol::lol:

αφού τη 1 φορά το μήνα που μιλάμε στο τηλ μόνο για το πότε θα κάνω κι άλλο παιδί (κορίτσι συγκεκριμένα) με ρωτάει!:lol::lol::lol:

Για αυτό το θέμα πές της να ρωτήσει το γιο της!!

Διαφημίσεις

είναι κρίση παράνοιας όντως! ωραίας μεν παράνοιας δε!!!!!

Κοίτα, αν 9-10 μήνες μετά, που όοοοολες οι ορμόνες είναι στη θέση τους επιτέλους, συνεχίσω τα ίδια μάλλον για αλλαγη στάσης ζωης πρόκειται.....

αλλαζα γκόμενους τον ένα πίσω απ τον άλλο ή ξεχνούσα ν αλλάξω:cool:

Αυτό το "ξεχνούσα να αλλάξω" με έκανε και πέθανα!!!! :lol:

Ρε παιδιά πώς μεγαλώνουμε ή χρωματίζουμε τα γράμματα??

Κλεό χελπ!

Αυτό το "ξεχνούσα να αλλάξω" με έκανε και πέθανα!!!! :lol:

Ρε παιδιά πώς μεγαλώνουμε ή χρωματίζουμε τα γράμματα??

Κλεό χελπ!

ημουνα και ζωηρούλα αμ πως! τότε παλιά που μου λειπαν 15 κιλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...