Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερούδια.

ηρθα για καληνύχτες.

Μία λουκουμόφατσα γλυκιά είναι κ ο Ελεανομπέμπης! Φτου σου αγοράκι μου.

Και μενα Ανδρέας πολύ μου αρέσει!

Αννα τραβάς κουπι ε?

Καλά, εντάξει, τι να λέμε τώρα, συνηθίζεις αλλά και πάλι τα φτύνεις, σωματικά και ψυχολογικά κάπου κάπου, λογικό είναι.

Εγώ τουλάχιστο έτσι παθαίνω, περνάω φάσεις καλές κ κάποια στιγμή έρχομαι κ κλατάρω, ευτυχώς κρατάει λίγο. Το παιδάκι μου είναι, αλίμονο να κράταγε πολυ. Πάντως η βοήθεια είναι άλλο πράμα.

Δε σας είπα, πήγαμε στο φωτογράφο σήμερα, κανονίσαμε τα της βάφτισης, είναι φίλοι τα παιδιά, τους είχαμε και στο γάμο, απίθανη δουλειά κάνουν. Το θεωρώ το πιο σημαντικό εφόσον είναι το μόνο που μένει εντέλει. Και η γυναίκα του είναι έγκυος, είχε μια τόση δα κοιλίτσα, χαρά που πήρα, και θα γεννήσει Αύγουστο! ΠΗΤ 24/8. Τι καλάααααααααααα. Στη βάφτιση της Ζωής θα χει κανονικότατη κοιλίτσα! Χιχιχιχιχι.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

τι να πω εμένα δε το πολυθέλει μάλλον το στήθος πιο πολύ για να κοιμηθεί το θέλει. τώρα έχω να τον ταίσω απ τις 6 το απόγευμα που κάθισε 5 λεπτά μόνο και μετά έφαγε 4 κουταλιές κρέμα. θα κάνω και καμιά άντληση να δω τι γίνεται.

εμένα πάντα είχε γάλα στο χα πει και για τα επιθέματα που είναι αναγκαία πάντα αλλά μάλλον η έντονη ροή είναι για πολύ λίγο και μετά τίποτα.

θα δω με το θήλαστρο. τεσπα για μενα είναι η ουρά πλέον του αθλήματος αφού δε το τραβάω πέραν του 6ου.

θα δείξει.

πλακωνόμαστε με το δημήτρη για να κοιμηθεί. έχει σηκωθεί 20 φορές μετά από κουβέντα και παραμύθια. γράφω γιατί αν σηκωθώ απ τη καρέκλα θα τις φάει!!!!!

άντε να περάσουν τα νεύρα μου!

Καλησπέρα κορίτσια,

Κοιμήθηκε ο μπέμπης και είπα να μπώ για λίγο!!!Έφτιαξα πίτσα μετά απο πολύ καιρό και η δίαιτα πάει περίπατο σήμερα το βράδυ!!!Θέλω να πιώ και ένα ποτήρι κρασάκι να το πιώ?

Να φας και να πιεις και καλά να περάσετε γενικότερα!:wink:

πλακωνόμαστε με το δημήτρη για να κοιμηθεί. έχει σηκωθεί 20 φορές μετά από κουβέντα και παραμύθια. γράφω γιατί αν σηκωθώ απ τη καρέκλα θα τις φάει!!!!!

άντε να περάσουν τα νεύρα μου!

Πωπω κάποια στιγμή και μας θα σηκώνονται, μακρινό που φαντάζει, πωπωπω καλά είναι τώρα καθιστά. Τη βλέπω την εικόνα, τη βλέπω. Κάνε την αδιάφορη.

Ασχετο, τι θήλαστρο έχεις?

εγώ θα κρατήσω το χοντρή που διάλεξε η συντρόφισσα mikio, το γυαλί είναι χωρίς σκελετό με λάμα μεταλλική στο πλάι, αλογοουρά δεν μπορώ να κάνω γιατί τα είχα κόψει αλλά τώρα έχουν χάσει τη φόρμα τους κι έχει βγει και η ρίζα και θέλω επειγόντως κομμωτήριο, και παντόφλα πλέον δε φοράω τόσο ζεστή γιατί με το πηγαινέλα με το μπέμπη σκάω συνέχεια από τη ζέστη, αλλά η φόρμα ή πιτζάμα είναι σταθερή αξία, και φυσικά όχι δική μου καθώς με στενευούν αλλά της μαμάς, οικτρό ε????????????????????????

νομίζω παίρνω μετάλλιο

Αχαχαχαχα! Πολύ ξαναγέλασα!

Το χάλι μας όλες!

Πάντως στις συναντήσεις εγώ μια χαρά τις βλέπω τις κοπελιές!

Διαφημίσεις

εγώ; το swing τόσες φορές δε το χεις δει παλώμένο στη κουζίνα φάτσα κάρτα σε θέση μάχης; ααααυτό είναι.

πάω γκρινιάζει και το μωρό! ντινα μου καλά να περάσετε!!!

καληνύχτα σε όλες!!!

Αχ μόνη μου :-(:sad:είμαι γιατί ο Δημήτρης έχει δουλειά και θα αργήσει!!!Καλά έχω φάει 2 κομμάτια πίτσα και θέλω κι άλλο!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μμμμμμμμμ καλά τότε πέρνα καλά μόνη σου. Ξέσκισε τη πίτσα κ το κρασί και πέσε να ξεραθείς!

Διαφημίσεις

εγώ; το swing τόσες φορές δε το χεις δει παλώμένο στη κουζίνα φάτσα κάρτα σε θέση μάχης; ααααυτό είναι.

Α δε το χω πάρει είδηση!

Αντε καλό βράδυ, καλή υπομονη, καλά κουράγια!

Κοριτσάκια μου γεια σας,πως πάει, κοιμηθήκατε όλες ήδη?

Εμείς, ένεκα συστηματικού Ελβετού ετοιμαστήκαμε ήδη, ότι μπορούσαμε δηλαδή απο βαλιτσικά,το μωρό κοιμήθηκε, λέγαμε να δούμε καμμιά ταινία αλλά μπα, αργήσαμε , το Ανδρέας μου αρέσει και το παιδί της Ελεάνας μου αρέσει πολύ, ολόκληλα παιδιά όλα τους, φτου φτου..Αννα, κουράγιο,θέλω και κρασί και πίτσα, η δίαιτα που κάνω τα απαγορεύει δια ροπάλου, να δω πως θα αντισταθώ τώρα στην Καλαμάτα,καλό " ντιβάνι " στην Κλοκλό;), σας αγαπώ, σας χαιρετώ, ελπίζω να περάσω καλά, να πάνε όλα κατευχήν με τα επαγγελματικά (γιατί κάπως σαν να ψιλοστραβωσαν σήμερα οι εξελίξεις με την υπόθεση της μετάταξης, θα δούμε)και όλες σας να σας βρω καλά με το καλό, όταν γυρίσω..

Καληνύχτες και φιλιά :D

ge6sp2.png

bZcvp2.png

ευχαριστούμε για τα καλά λόγια μητερούλα, καλό σου ταξίδι, το αντρέας είναι του νονού μου αλλά δεν αρέσει στον μπαμπά μας, θέλει πιο πολύ Μάριος, είμαστε σε διαπραγματεύσεις, καλό βράδυ σε όλες, εμείς κοιμόμαστε μετά τις 12, είμαστε βραδινοί τύποι!

Πάρτε τη κουκλίτσα μου instead of me, το μπουμπούκι μου!

dscn0826j.th.jpg

Αυτό το κουκλάκι δεν μπορώ να το αφήσω ασχολίαστο!!!!

Πεθαίνω για τα κοτσίδα σου Ζωίτσα:):):)

Μανούλα με γειές το μεζαμπλί!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...