Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Οκ κατάλαβα, η ΑΜΗ σου δεν ήταν χαμηλή σε σχέση με αυτά που ακούμε κ τη δική μου. Αρα δε βάζατε 3ης ημέρας;  Εμένα παρότι τα βλέπουμε με το κιάλι τα ωάρια, όλοι επιμένουν για βλαστοκύστες γιατί λέει αν δε προχωρούσαν στο εργαστήριο δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά θα τρελαθούμε τελείως. Απο το αριστερό στήθος τώρα σε 3 γεύματα πνίγεται και τον βάζω από το δεξί. Βάζω το θήλαστρο να βγάλω για να μην πνίγεται και έβγαλα 30μλ!!! Κουφάθηκα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

και εμεις τα ίδια συμπτωματα έχουμε. και εμένα μετα το δεκάλεπτο στο στήθος αρχίζει και κλωτσαει και χτυπιέται κα μου τραβαει την θηλή. γουλίτσες όμως κάνει σπάνια και εμετο ποτε ως τώρα. δεν νομιζω ότι υπάρχει πρόβλημα.

fairytale και εμενα για 2 ημερουλες δούλεψε αυτο με το λαδακι αλλα εχθες δεν του εκανε και πολλά πραγματα. δεν ξερω τελικά αν βοήθησε ή αν ήταν τυχαίο. πάντως κακό δεν κάνει σίγουρα!

Μαράκι μου δίκιο εχεις σε όλα αλλά τι να πω που ακόμα και το μωρακι με κουράζει μερικές φορές γιατί μου παραπονιέται και δεν ξέρω τι να του κάνω? έχω τύψεις και γι αυτό. υπάρχουν δε στιγμες που ειναι ξύπνιος και δεν ξερω τι πρεπει να κανω για να περασει ευχαριστα την ωρα του. άλλες τυψεις από εκει. πω πω είμαι χαλια....

Makμαρακι μπηκα για να σε παρηγορησω αλλα τελικα θα χρειαστω εγω παρηγορια!!!Να ξερεις οτι ολα αυτα που νιοθεις ειναι φυσιολογικα!!!!Απο τις 20 πολεμαω να ηρεμισω τον μπεμπη ο οποιος κλαιει ασταματητα και μονο με βολτα ηρεμει!Ενω νυσταζει δεν μπορει να κοιμηθει ειναι τοσο νευρικος και αναρωτιεμαι τι εχω κανει και ειναι ετσι!!!Σκεφτομαι ακομα και να σταματησω να του μιλαω μηπως τον εκνευριζω εγω!!!!Ειμαι απογοητευμενη...

Επισης Μακμαρακι οσο για την εμφανιση σου εγω επαψα απλα να την σκεφτομαι.ΕΙμαι χαλια και μπανιο που κανω δεν διορθωνεται τιποτα...Μου ερχονται ολα στο μυαλο και μετα απλα κανω πως δεν υπαρχουν...Δεν εισαι μονη σου μαρακι

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Απο τις 20 πολεμαω να ηρεμισω τον μπεμπη ο οποιος κλαιει ασταματητα και μονο με βολτα ηρεμει!Ενω νυσταζει δεν μπορει να κοιμηθει ειναι τοσο νευρικος και αναρωτιεμαι τι εχω κανει και ειναι ετσι!!!Σκεφτομαι ακομα και να σταματησω να του μιλαω μηπως τον εκνευριζω εγω!!!!Ειμαι απογοητευμενη...

Ζωούλα αν ο σύζυγός σου είναι πιο ήρεμος δώστου τον μπέμπη.

Άλλο κόλπο που διάβασα και λειτουργεί είναι το εξής:

Πάρτον αγκαλίτσα και με απαλές κινήσεις πηγαίνετε σε ένα σημείο του σπιτιού που έχει ησυχία και απαλό φωτισμό. Κουνώντας τον ρυθμικά στα χέρια σου, ψιθύρισε του ένα σκοπό. κάτι σα νανούρισμα, κουνώντας τον στο ρυθμό του.

Θα δεις που σιγά σιγά θα ηρεμήσει και θα βασιλέψουν τα ματάκια του...

Μήπως πίνεις καφέ, τσάι; Τρως σοκολάτα; Κάποια μωρά είναι πιο ευαίσθητα στην καφεϊνη...

Α, επίσης εγώ του μπέμπη δεν του μιλάω όταν προσπαθώ να τον κοιμίσω. Μόνο ρυθμικό νανούρισμα. τίποτα άλλο. στη μούγκα και με χορευτικά βήματα πηγαινοερχόμαστε...

Διαφημίσεις

Καλά θα τρελαθούμε τελείως. Απο το αριστερό στήθος τώρα σε 3 γεύματα πνίγεται και τον βάζω από το δεξί. Βάζω το θήλαστρο να βγάλω για να μην πνίγεται και έβγαλα 30μλ!!! Κουφάθηκα!

Καλύτερα να βγάζεις λίγο με το χέρι σου. Με το θήλαστρο επιδεινώνεις την κατάσταση, το λέει αυτό που παράθεσα πριν στην Νεκταρία...

Άσχετο κι εμείς το ίδιο παρκοκρέβατο έχουμε Ελευθερία σε μπλε-μπεζ όμως. Τέλειο και πολύ πρακτικό! Με το θέμα μου τώρα... τον θήλασα στις 7 και του έδωσα και 80μλ αντλημένο αλλά υπερνίκησε η νύστα την πείνα του μου φαίνεται. 3 ώρες μετά έβγαλα μόνο 60 μλ εκεί που έβγαζα 100 και βάλε. Βέβαια έπαιρνα και μαγιά μπύρας και τη διέκοψα εντελώς. Δε γίνεται να εξαρτώμαι συνεχώς από τη μαγιά έτσι δεν είναι? Μετά την άντληση τον έβαλα στο στήθος και πάλι τα ίδια μου έκανε το άφηνε αλλά στην προκειμένη φάση σαν να έπαιζε! Το άφηνε με κοίταζε και γελούσε!!! Και μετά κοίταζε το χέρι του καλά-καλά κι έπιανε τη θηλή μου και την άφηνε με το χέρι σαν να περιεργαζόταν τι μπορεί να κάνει με το χέρι του! Πλάκα είχε! Τα κάνει και με την μπλούζα μου κάποιες φορές δλδ εκεί που θηλάζει σταματάει κι αρχίζει να πιάνει και να αφήνει τη μπλούζα και να συντονίζει και τη ματιά του με το χεράκι του. Και να τον ξαναβάζω στο στήθος για να μην παίζει να πίνει λίγο και ξανά να γυρίζει στο παιχνιδάκι του. Μα είναι δυνατόν να πεινάει και να παίζει??! Ο άντρας μου που βλέπει να παίζει με το στήθος μου τον κοροϊδεύει "Δεν παίζουμε με το φαγητό μας!" χεχεχε!! Έχω σκυλομπερδευτεί τις τελευταίες μέρες με τη συμπεριφορά του! Μήπως φταίει που έκοψα τη μαγιά να την ξαναρχίσω?

Από την άλλη μου δίνει κουράγιο το γεγονός ότι μετά από θηλασμό (ή μπουκάλι τώρα 2-3 μέρες αλλά όχι πολύ μη φανταστείτε 80μλ) γύρω στις 4 τα ξημερώματα, θηλάζει στις 7 περίπου το πρωί και μετά τον παίρνω στο κρεβάτι μας αφού έχει φύγει ο μπαμπάς μας. Ανά διαστήματα εκεί που λαγοκοιμάται μόλις αρχίσει η γκρίνια και πιπιλάει το χέρι σαν να πεινάει... του βάζω το βυζί στο στόμα και πίνει. Αυτό ανά διαστήματα όπως λαγοκοιμόμαστε έχω το βυζί πρόχειρο και τον μπουκώνω άμα γκρινιάξει και πίνει. Ξυπνάει στις 10-10:30 και είναι χορτάτος. Δε γκρινιάζει για φαγητό μέχρι τις 12 παρά παίζει στο γυμναστήριο ή στο ρηλάξ...

Δεν την παλεύω!!! Ακόμα και τώρα που σας γράφω έχω αποσυντονιστεί!!! χαχαχα!!!

ορίστε!! είναι να μην κουφαίνεσαι?? αλλά sypmpony είναι αυτό κι εβγαζα και περισσότερο... να την πάρω τη μαγιά? έχω εναπομείναντα χαπάκια μπόλικα και μου λέει κι ο άντρας μου "άδικα θα πάνε? πιες τα μα κακό δεν κάνουν..." και με βάζει σε δίλημμα...

Δεν πεινάει ρε φιλενάδα το παιδί όταν παίζει έτσι! Σταμάτα να το μπουκώνεις! Απλά παίζει...α και παρεπιπτόντως τραβάει και μια τζούρα :)

Επίσης τη μαγιά μπύρας δεν πρέπει να την παίρνεις συνεχόμενα...νομίζω κάνεις διάλειμα. Εγώ επιμένω βέβαια...το καλύτερο είναι το παιδί στο στήθος...βάζε τον συνέχεια όποτε θέλει ακόμα και αν παίζει...

Ζωούλα αν ο σύζυγός σου είναι πιο ήρεμος δώστου τον μπέμπη.

Άλλο κόλπο που διάβασα και λειτουργεί είναι το εξής:

Πάρτον αγκαλίτσα και με απαλές κινήσεις πηγαίνετε σε ένα σημείο του σπιτιού που έχει ησυχία και απαλό φωτισμό. Κουνώντας τον ρυθμικά στα χέρια σου, ψιθύρισε του ένα σκοπό. κάτι σα νανούρισμα, κουνώντας τον στο ρυθμό του.

Θα δεις που σιγά σιγά θα ηρεμήσει και θα βασιλέψουν τα ματάκια του...

Μήπως πίνεις καφέ, τσάι; Τρως σοκολάτα; Κάποια μωρά είναι πιο ευαίσθητα στην καφεϊνη...

Α, επίσης εγώ του μπέμπη δεν του μιλάω όταν προσπαθώ να τον κοιμίσω. Μόνο ρυθμικό νανούρισμα. τίποτα άλλο. στη μούγκα και με χορευτικά βήματα πηγαινοερχόμαστε...

μαρια μου με χαμηλο φωτισμο και απολυτη ησυχια προσπαθησα να τον κοιμισω!Μιλαμε χτυπιεται και κλαιει μεχρι που δεν παιρνει ανασα!Αν του τραγουδησω τσατιζεται περισσοτερο(εννταξει ειμαι φαλτσα οχι ομως και ετσι)Τον κουναω και τεντωνεται!Τον εχω κανει μαλλον πολυ νευρικο και δεν ξερω πως το εκανα αυτο!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Ναι τον βάζω! Και θα συνεχίσω έτσι. Άντε να δούμε θα με τρελάνει αυτό το παιδί! χαχαχα!!!

Τη μαγιά την έπαιρνα όπως έλεγε η Αγλαΐα 2 εβδομάδες και μετά μια εβδομάδα διακοπή για κάμποσο καιρό αλλά έχει 2-3 εβδομάδες που την έχω κόψει εντελώς δλδ μετά από τη διακοπή της μιας εβδομάδας είπα να μην την ξαναρχίσω. Καλά κάνω λες?

Αν τον αφήσεις στο κρεβατάκι του;

Μια φορά που ήταν πολύ εκνευρισμένος, τον ακούμπησα να πάω τουαλέτα, δέν άντεχα άλλο, έκλαψε, μουρμούρισε, μέχρι να γυρίσω είχε κοιμηθεί.

Άστον για λίγο, έχεις εκνευριστεί και συ και του το μεταδίδεις...

Ναι τον βάζω! Και θα συνεχίσω έτσι. Άντε να δούμε θα με τρελάνει αυτό το παιδί! χαχαχα!!!

Τη μαγιά την έπαιρνα όπως έλεγε η Αγλαΐα 2 εβδομάδες και μετά μια εβδομάδα διακοπή για κάμποσο καιρό αλλά έχει 2-3 εβδομάδες που την έχω κόψει εντελώς δλδ μετά από τη διακοπή της μιας εβδομάδας είπα να μην την ξαναρχίσω. Καλά κάνω λες?

Δεν ξέρω βρε κούκλα ειλικρινά.

Στη θέση σου αυτό που θα έκανα είναι να προσπαθούσα κάνα δυο μέρες να μη του δώσω μπουκάλι αλλά να του προσφέρω στήθος όταν πεινάει. Να μπει στη διαδικασία και ο Γιώργης να το παλέψει...

από την άλλη πάλι η Ελευθερία που το έχει κάνει είναι η πιο κατάλληλη να σε ορμηνέψει...εγώ μόνο θεωρητικά στα λέω :)

που είσαι ζωή....??!! Κάθε φορά που προσπαθώ να τον κοιμίσω ακόμα κι αν πριν σχεδόν κοιμόταν στο βυζί, μπιμπερό, αγκαλιά, κλπ σπαράζει στο κλάμα σα να λέει ¨δε θέλω να κοιμηθώωωωω!!!!!" Ξέρεις πόσες φορές μου το έχει κάνει και λέω θα τον ξεφασκιώσω και δε θα τον κοιμίσω? Είναι όντως από την υπερένταση. Μην αφήνεις ποτέ πάνω από 2 ώρες ξύπνιο το μωρό. Ας κοιμηθεί έστω μισή ωρίτσα. Αν περάσει το δίωρο κουράζονται κι από την υπερένταση δεν μπορούν να κοιμηθούν. Μου πήρε καιρό να το καταλάβω. Μέχρι τότε νόμιζα ότι το μωρό μου έχει πρόγραμμα ενήλικα και κοιμάται 10 ώρες την ημέρα! Έλεος με την πάρτη μου δλδ!!!

Με ερμήνεψε μια χαρά η Ελευθερούλα μας πριβέ πριν λίγο καιρό! Και την ευχαριστώ πολύ. Είναι αλήθεια ότι από όταν τα έκανα αυτά που μου έγραψε, είδα αύξηση στην παραγωγή (κι έβγαζα και περισσότερο με το θήλαστρο και περνούσε ώρα χωρίς να πεινάει ο μπέμπης) πήρα θάρρος κι έκοψα τη μαγιά... Παίζει να βοηθούσε και η μαγιά εκτός από το μωρό μάλλον...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...