Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα τι κάνετε??

Εμεις τρεχουμε με τα της βάφτισης,αφήστε τα, ένας κακός χαμός..ειναι που ειμαστε μακρυά..τι να κάνεις..

Βελ,θα σε πάρω αυριο πρωι πρωι...γιατι καταλαβαινεις φαντάζομαι..(επεσε πολυ γκρίνια)

Μαρίτα,εαν εχεις σκοπό να κάνεις και αλλο παιδάκι-κοριτσάκι (στο ευχομαι) μηπως να περιμενες, να εβγαζες το ονομα της μαμας σου ? Εμενα προσωπικά μαρεσει πολυ να εχει το παιδί το ίδιο ονομα με το γονιό,μαρεσει πάρα πολυ..οποτε θα διάλεγα το Μάριος (μαρεσει περισσότερο απο το Παναγιώτης).

Αν εχετε καλες σχέσεις με το ζευγάρι μην κολλάς σε στερεότυπα.

Αυτα τα λιγα,τα υπολοιπα μετά..σας αφηνω γιατι η μικρά εχει κεφάκια!

εμείς είμαστε μεταξύ Μάριος και Αντρέας τελικά και μπορεί να βγάλουμε και τα 2, θα δούμε

Βελουδένια κάλο δρόμο για αύριο, από ότι καταλάβατε για σήμερα λίγο χαλάρωσα όποτε και σας διαβάζω…

Βαλτέ με και έμενα στο Club των νoiκοκυροκιτς παρακαλώ, παντόφλα πιτζάμα γυαλί , μαλλί που θέλει βάψιμο και κούρεμα.

Κλο κλο η τρελοκοτσιδουσου είναι για φάγωμα, πάω να ταΐσω τη μπλουμπλου και να χαλαρώσω αγκαλιά με τον σύζυγο.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Νεκταριάκι welcome, welcome!!!

Καλά περάσατε με την μαμά???? Ο Άρης πήρε την δόση του από την δική του μαμά???

Ρε συ αφού ξέρεις τώρα τι χαρακτήρας είμαι. Άμα πω τέρμα είναι και τέρμα. Σε ένα ζαχαροπλαστείο να με κλείσεις για 1 βδομάδα δεν πρόκειται να δοκιμάσω! Μίλα ανοιχτά, εγώ απλά θα κρυφοκοιτάζω:)

κι εγώ τον καημό της δίαιτας έχω, προσπαθώ να αγιάσω και μου φέρνουν συνέχεια γλυκά όλοι, πάντα με μία σοβαρή δικαιολογία, τι να κάνω, θέλω να τα πετάξω αλλά δε μου πάει, δίνω δεξιά αριστερά για να φεύγουν αλλά άμα τα έχεις και στο ψυγείο σου, θα δοκιμάσεις, θέλω να πάω σε διαιτολόγο, να γραφτώ και γυμναστήριο όλα με ένα κίνητρο, τη βάφτιση τον Ιούνιο, άντε γιατί με τη νονά που διάλεξα δε με παίρνει να είμαι δίπλα σαν το χοντρό και όχι φτωχό συγγενή

σήμερα ξεκινήσαμε φρουτόκρεμα, μηλαράκι και μπανάνα βιολογικά, έφαγε 5 κουταλίτσες, ξίνισε λίγο στην αρχή αλλά κύριος, ποτέ δε φτύνει και άλλα τέτοια, μετά του έδωσα και μία γουλίτσα νερό, επίσης πρώτη φορά ήπιε γιατί είδα ότι κόμπιασε με το μήλο, ρεύτηκε και μετά από 1 ώρα ήθελε γάλα

Βελουδένια κάλο δρόμο για αύριο, από ότι καταλάβατε για σήμερα λίγο χαλάρωσα όποτε και σας διαβάζω…

Βαλτέ με και έμενα στο Club των νoiκοκυροκιτς παρακαλώ, παντόφλα πιτζάμα γυαλί , μαλλί που θέλει βάψιμο και κούρεμα.

Κλο κλο η τρελοκοτσιδουσου είναι για φάγωμα, πάω να ταΐσω τη μπλουμπλου και να χαλαρώσω αγκαλιά με τον σύζυγο.

τι είναι αυτό βρε παιδιά, τόσα κουτσομπολίστικα δεν έχω ματαξαναδεί στη ζωή μου, ποια κοπέλα είπε ότι στα flocafe δεν καπνίζουν? είναι εγγυημένο? θέλω να πάω μια φορά στο καινούργιο κοντά στο ΥΓΕΙΑ, γενικά τα φλοκαφέ μου θυμίζουν τα φοιτητικά μου χρόνια στα εξάρχεια και λυπάμαι που συνεχώς κλείνουν

Διαφημίσεις

Θα αλλάξω το παχουλή σε χοντρή, την παντόφλα σκυλάκι σε παντόφλα βατραχάκι (!!!) και το γυαλί σε παλιό παμπάλαιο σκελετό μπλιαχ και την αλογοουρά σε καστανή.

Είμαι σε χειρότερη κατάσταση δλδ! Παρηγορήσου ΤΩΡΑ!

εγώ θα κρατήσω το χοντρή που διάλεξε η συντρόφισσα mikio, το γυαλί είναι χωρίς σκελετό με λάμα μεταλλική στο πλάι, αλογοουρά δεν μπορώ να κάνω γιατί τα είχα κόψει αλλά τώρα έχουν χάσει τη φόρμα τους κι έχει βγει και η ρίζα και θέλω επειγόντως κομμωτήριο, και παντόφλα πλέον δε φοράω τόσο ζεστή γιατί με το πηγαινέλα με το μπέμπη σκάω συνέχεια από τη ζέστη, αλλά η φόρμα ή πιτζάμα είναι σταθερή αξία, και φυσικά όχι δική μου καθώς με στενευούν αλλά της μαμάς, οικτρό ε????????????????????????

νομίζω παίρνω μετάλλιο

Καλησπέρα κορίτσια,

Κοιμήθηκε ο μπέμπης και είπα να μπώ για λίγο!!!Έφτιαξα πίτσα μετά απο πολύ καιρό και η δίαιτα πάει περίπατο σήμερα το βράδυ!!!Θέλω να πιώ και ένα ποτήρι κρασάκι να το πιώ?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Βελ καλό ταξίδι αύριο!!!Εμείς τον Αυγουστο σίγουρα θα πάμε στην Καλαμάτα!!!Εκτός οτι είμαι απο εκεί κοντα έχουμε φίλους εκεί και μας έχουν φάει να πάμε το καλοκαίρι με τον μπέμπη!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...