Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάρτε τη κουκλίτσα μου instead of me, το μπουμπούκι μου!

dscn0826j.th.jpg

Τhank you, είναι πολύ καλή και η κουκλίτσα σου Κλεό..πολύ γλυκιά και αυτά τα κοτσίδια τρελή επιτυχία μιλάμε..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Συμπεθερούλα σε πήρα..αλλά δε το σηκώνατε..και σκεφτηκα οτι ισως κοιμαστε/τρώτε/λείπετε και δεν επέμεινα ξανά..

Δε πειράζει, σε λιγη ώρα θα ξέρω ετσι κ αλλιώς επίσημα πια.

Σοφάκι εμενα αυτο το τσάι της weleda δε μου έκανε τίποτα.

Εντω μεταξυ τα γράφει όλα στα γερμανικά και δε ξέρω τι συστατικά περιέχει.

Εχω ταραξει τις σοκολάτες σημερα..break με φουντουκι,break λευκη με σταφίδες,μπισκότα παπαδοπουλου γεμιστά και πριν λιγο ηρθε ο άντρας μου κ εφερε κ κατι σοκολατογλυκά που γεννησε ένας συνάλδεφος.Εχω σιχαθει τον εαυτο μου,φαϊ καθολου εντωμεταξύ.

Ελα ρε honey, ο λαός απαιτεί την Κλοκλο ξανθή να δεί.

Είμαι τώρα στα πάνω πατώματα συμπεθέρα, μακριά απο κουζίνες,σαλόνια(αυτό σημαίνει μακριά απο φαί, τηλέφωνο, τηλέοραση)..κάθομαι μπροστά στον υπολογιστή, και σιδερώνω και κανά ρούχο, πρέπει να ετοιμαστώ και για αύριο, γιατί μάλλον μας βλέπω να ξεκινάμε νωρίς-νωρίς για ..Καλαματούλα.

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Αχ ναι, Καλαματούλα αύριο..καληνυχτουλα...καλα το πάει ο Φ.! χαχα

Δε πειραζει βρε, τωρα ετσι κ αλλιως τελειωσε το θέμα!

Ακομη να με πάρουν τηλ και θα πηγαιναν στις 5, με εχει φάει η αγωνία.

Και ο άντρας μου με το που μπηκε σπιτι,ξαναφυγε,ουφ ελπιζω να μην αργησει, δε την παλευω αλλο με την τουλουμπα σημερα δε ξερω γιατι.

Οσο μεγαλωνουν τοσο πιο πολυ πρεπει να ασχολείσαι..και ναι εννοεται οτι ασχολούμαι nonstop αλλά κάποια στιγμή κλατάρω..να,τωρα ειναι μια απο αυτες τις στιγμές..

Βελ κοιτα εδω..

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1101725&lngDtrID=252

Επεξεργάστηκαν by Anstef

Μέγα το έργο σου συμπεθέρα, και εσένα και των άλλων κοριτσιών, αποκλειστικά εσείς με το παιδί το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας..θέλει πολλά κότσια, εγώ τα παίζω πολύ έυκολα φαίνεται..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Ναι το θυμάμαι πως δεν σου είχε κάνει κάτι αλλά είπα να το πάρω αφού δε βρήκα τίποτα άλλο. Εμένα είχε απ' έξω ένα έξτρα σακουλάκι που έγραφε ελληνικά και είδα ότι περιέχει γλυκάνισο, μάραθο, μοσχοσίταρο και λουίζα, κάποια έχω διαβάσει ότι ενισχύουν την παραγωγή γάλακτος.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Τώρα το είδα για το MMR, ευτυχώς γιατί το έχουμε κάνει...είδες όμως, 12 χρόνια μετά..μακάρι να είναι αλήθεια και να μην υπάρχει καθόλου αυτόε ο κίνδυνος

ge6sp2.png

bZcvp2.png

γεια σας και πάλι!!!

εγώ τη παίρνω τη τριγωνέλλα και δεν είδα δραματικές αλλαγές προς το παρόν τουλάχιστον. με 3 κάψουλες τη μέρα.

θα περιμένω λίγο, αλλά μου χει ανοίξει πάλι η όρεξη για γλυκά και έχω ταράξει παρομοίως τις σοκολάτες εδώ και 3 μέρες, όπως τότε που έπαιρνα τη μαγιά μπύρας.

στο parents άνοιξαν θέμα για το άγχος των καθηγητών!!!! αν είναι ποτέ δυνατόν το άγχος των διορισμένων καθηγητών του δημοσίου έτσι; τι άλλο θ ακούσουμε! αν έχουν άγχος κι αυτοί να αφήσουν τις θέσεις τους να τις πάρουμε εμείς οι υπόλοιποι του ιδιωτικού!

κούκλα η Ζωή!!!!

ο Δημήτρης δε κοιμήθηκε καθόλου το μεσημέρι και ζουζουνίζει! έχω μια κουζίνα μπάχαλο, είμαι μόνη κλασσικά και με τα 2! αχ βρε βελ αν ήσουν κι εσύ θα το έπαιρνες απόφαση και θα το συνηθιζες....

πάω να τραβήξω κουπί....

φιλιά τα ξαναλεμε πιο αργα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...