Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρίτα, εγω εχω παραγγείλει αυτο που πηρε η Ντίνα για το γάλα, τριγωνέλλα ή fenugreek αγγλιστί.Νομιζω το εχουν κ τα φαρμακεία αν οχι σε σπορους σιγουρα σε ταμπλετες.

Αναμενω να το δω αν και απο οτι ειπε η Ντινα εχει δει αποτελέσμα.

http://www.ebio.gr/index.php?act=viewProd&productId=350

http://www.breastfeeding.org/articles/fenugreek.html

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Οπότε τώρα είμαι μια παχουλή με πιτζάμα, παντόφλα σκυλάκι, γυαλί (καινούργιο κόκκινο σκελετό παρακαλώ!) και ξανθιά αλογοουρά!

Ενα απίστευτο συνοθύλευμα, νοικοκυροτρεντοκιτς κατάσταση!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Ξανάρθα! Δε με βλέπω για πολύ βέβαια... Καλούτσικα τα πέρασα με τη μαμά που ρωτάτε. Αφού δε σκοτωθήκαμε πάλι καλά! Είμαστε κι οι δυο γλωσσοκοπάνες, πεισματάρες, νευρικές οπότε δεν κάνουμε για συγκατοίκηση. Από την άλλη κουτσομπολεύουμε σαν φιλενάδες. Περίεργη σχέση. Ο μπαμπάς γύρισε. Ή που θα τον ξαναστείλω στη μάνα του ή που θα κάνουμε το δεύτερο! Αυτή κι αν είναι περίεργη σχέση! :lol:

Aννούλα έχω κι εγώ περιέργεια να μάθω της κάθε καρυδιάς ποιο είναι το καρύδι!

Λοιπόν Σοφάκι μου ολόκληρος άντρας είναι ο γιος σου! Μελαχροινούλης, χαμογελαστούλης μια γλύκα είναι αλάβωτά του!

Τέλος μια χαρά τρώτε όλοι σας βλέπω! Ακόμα και τα κοριτσάκια της παρέας μας ξεπερνάτε στο φαΐ! Και τρώτε και φρουτάκια! Εμείς ακόμα. Σε 2 βδομάδες περίπου. Εκεί θα πέσει πολύ γέλιο!

Σας αφήνω ξύπνησε ο μικρός! Όχι από τόοοτε που πρωτοέγραφα! :lol: Ξύπνησε και ξανακοιμήθηκε και τώρα ξαναξύπνησε.... Κάτι έχει πάθει σήμερα...

Διαφημίσεις

Οπότε τώρα είμαι μια παχουλή με πιτζάμα, παντόφλα σκυλάκι, γυαλί (καινούργιο κόκκινο σκελετό παρακαλώ!) και ξανθιά αλογοουρά!

Ενα απίστευτο συνοθύλευμα, νοικοκυροτρεντοκιτς κατάσταση!

Θα αλλάξω το παχουλή σε χοντρή, την παντόφλα σκυλάκι σε παντόφλα βατραχάκι (!!!) και το γυαλί σε παλιό παμπάλαιο σκελετό μπλιαχ και την αλογοουρά σε καστανή.

Είμαι σε χειρότερη κατάσταση δλδ! Παρηγορήσου ΤΩΡΑ!

Θα αλλάξω το παχουλή σε χοντρή, την παντόφλα σκυλάκι σε παντόφλα βατραχάκι (!!!) και το γυαλί σε παλιό παμπάλαιο σκελετό μπλιαχ και την αλογοουρά σε καστανή.

Είμαι σε χειρότερη κατάσταση δλδ! Παρηγορήσου ΤΩΡΑ!

Μμμμμμ μοιάζουμε δηλαδή!

Χαχαχα με έκανες κ γέλασα πολύ!

Ευχαριστούμε κοριτσάκια μου!

Ελευθερία Γιάννης είναι ο δικός μου λεβέντης, από το μπαμπά του Άρη.

Δε βλέπω διαφορά στα ούλα για να βγάζει δόντι, από γκρίνια τα συνηθισμένα, το μμμ που λέει και η Κλεο το έχουμε κι εμείς τη μισή μέρα περίπου αλλά από την αρχή έτσι ήταν! Άκρη δε βγάζω λοιπόν!

Εγώ δε βρήκα τριγωνέλλα, καλά σε ένα μαγαζί με βιολογικά πήγα μόνο κιόλας και πήρα ένα τσάι της weleda, νομίζω το είχες πάρει Αγγελική?

Θα ξαναψάξω όταν μπορέσω.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Aννούλα έχω κι εγώ περιέργεια να μάθω της κάθε καρυδιάς ποιο είναι το καρύδι!

Και γω!

Αντε πες μας Αννα!

Επεξεργάστηκαν by honey

Διαφημίσεις

Γειας σας και απο εμένα, ο γκρου γκρου έπσε για ύπνο και έτσι πρόλαβ α καικαι έκανα μερικές δουλειές..τώρα χαλαρώνω λίγο, διαβάζω ενδιαφέρον θέμα στο PARENTS για χτίσμο σπιτιών,...απ΄'ολα έχει ο μπαξές και μ'αρέσει αυτό (Αννούλα εσύ για ποιο θέμα έλεγες?).

Καλή επιτυχία στις διοργανώσεις βαφτισιών, όλα καλά θα πάνε με τα μικρούλια μας μωρέ..και εμείς γκομενάρες θα είμαστε, τώρα που κάνουμε και δίαιτες:cool::cool:(λέω ΄γω..)

Μου αρέσει η ιδέα σου Κλοκλό με το χαμόγελο του παιδιού , ειλικρινά..εννοώ σε σχέση με το δώρο, που όμως δεν κατάλαβα πολυ καλά πως λειτουργεί, γίνεται δωρεά στο Χαμόγελο εξ΄ονόματός σου, απευθείας απο τον δωρητή, μπορεί και να μην γίνει καθόλου:o?ρωτάω, δεν έχω πάει να το ψάξω , γι αυτό..εγώ προσκλητήρια, μπομπονιέρες και στολισμούς και τέτοια θα μου τα κάνουν δυο φίλες μου που ασχολούνται με αυτά..ακόμα και αν ήθελα διαφορετικά, δεν γίνεται λόγω φιλικής σχέσης -και η δουλειά αναγκαστικά θα μοιραστεί στις δυο, για να μην μείνει καμία παραπονεμένη , τουλάχιστον τις εμπιστεύομαι και μου αρέσουν αυτα που κάνουν..

Ανδριάνα παρακουράζεσαι μου φάινεται, ελπίζω να είναι αυτό που θέλεις και να μην πιέζεσαι πολύ, και σύ το ίδιο Μαριτάκι, φιλιά πολλά..

Πολύ εξελιγμένο το μωρό σου Sisi24, να το χαίρεσια, καλό ταξίδι Ελισάβετ, απο ύψος ο δικός μου ήταν 67,5 στις 18 του περασμένου μήνα..θα δω τι θα κάνω με το καρεκλάκι, πάντως, απο ότι είχαμε δει, όσο μπορώ θα τον έχω με το πρόσωπο στραμμένο προς το κάθισμα,θεωρείται μέτρο ασφάλειας αυτό.Νεκταρία, νομίζεις οτι μα ςξεπερνάτε σε γκρίνια, μακάρι(:lol::lol:)αλλά το βλέπω δυσκολάκι..:wink:

Απο φαγητό σήμερα και εμείς μια χαρά, 1 αχλάδι και πολύ λίγο μπανάνα., εχθές δεν του έδωσα τίποτα και έκανε κακά μια χαρά..για να δούμε σήμερα.νάκι, μήπως μπορέις να μου πεις, εσύ πότε του άρχισες κρεμούλα, σε πόσο διάστημα αφού είχες αρχισει φρούτα?Μου αρέσει που καλοπερνάς με το γιοκαρίνι σου..:-))

Συμπεθέρα δεν με πήρες τηλ. , ελπίζω να πήγαν καλά όλα.

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Μου αρέσει η ιδέα σου Κλοκλό με το χαμόγελο του παιδιού , ειλικρινά..εννοώ σε σχέση με το δώρο, που όμως δεν κατάλαβα πολυ καλά πως λειτουργεί, γίνεται δωρεά στο Χαμόγελο εξ΄ονόματός σου, απευθείας απο τον δωρητή, μπορεί και να μην γίνει καθόλου:o

Διάβασες το κείμενο στο καρτελάκι?

Εχει λογαριασμό τραπέζης του Χαμόγελου, και ο καταθέτης γράφει ένα κωδικό(τον δικο σου) κ το όνομά του. Οπότε μετά το Χαμόγελο σου στέλνει (νομίζω) ευχαριστήριες κάρτες τύπου το Χαμόγελο σας ευχαριστεί μπλα μπλα για τη δωρεά του κου Παπαπαπάκη για τη βαφτιση της κόρης σας μπλα μπλα.

Με τους γιατρούς χωρίς σύνορα που το έχω κάνει έτσι έγινε.

Η δωρεά γίνεται εξ ονόματος του δωρητή αλλά με το δικό μου κωδικό, δηλ στο χαμόγελο ξέρουν ότι αυτή η δωρεά του κυρίου Παπαπαπάκη προέρχεται απο τη δική μου βάφτιση κ μου στέλνουν ευχαριστήριο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...