Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!!

ετοιμαζουμε βαλιτσες! φευγουμε για Θεσσαλονικη και στην μαμα μου ιντερνετ δεν υπαρχει:-(

θα τα πουμε απο βδομαδα εκτος αν βρω ιντερνετ αλλου!

καλα να περνατε!

φιλια πολλα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!

ετοιμαζουμε βαλιτσες! φευγουμε για Θεσσαλονικη και στην μαμα μου ιντερνετ δεν υπαρχει:-(

καλα να περνατε!

φιλια πολλα

Καλά να περάσετε Ελσάκι! Θα τα πούμε από βδομάδα!

Καλημερα!!!

καλα να περνατε!

φιλια πολλα

Να περάσετε τέλεια Ελισάβετ!!

Καλές βόλτες, καλά ψώνια!! Και να πιείς αυτή τη μαργαρίτα τώρα ε?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Χαχαχαχα!!! Ήταν να φάμε κοτόπουλο με αρακά... Τελικά θα φάμε κοτόπουλο. Ο αρακάς εξαφανίστηκε!!!

Τι πάει ο αρακάς??!! Καλό και το κοτόπουλο καλέ! από το τίποτα!

Πως πέρασες στη μαμά? Ο σύζυγος επέστρεψε?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Kαλημέρα κοριτσάκια,

Πολύ κρύο λέμε!!!

Δεν είμαι εδώ τα απογεύματα γιατί αράζω με τον μπεμπέκο και δεν έχω και πολύ χρόνο φτού!!!Κρέμες ,παιχνίδια και αλλάγματα και κοιμάμαι και απο τις 11!!!Ό μπέμπης όλο καινούργια κόλπα είναι και μας έχει χαζεψει τελείως και μένα και τον"μπα μπα μπα"!!!

Το τελευταίο είναι πως όταν του βγάζω το φορμάκι για να τον αλλάξω πάνα κατευθείαν βάζει το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού στο στόμα και κάνει πιπίλα!!!Αν είναι δυνατόν δεν του φτάνουν τα δάχτυλα των χεριών του περάσαμε τώρα και στα πόδια!!

Αχ κι εμένα το κάνει αυτό. Το βουτάει το πόδι (το αριστερό της κατά προτίμηση) και το βάζει στο στόμα και έχει πολύ πλάκα!!!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

pira ex8es mia krema banilia giotis kai i mikri mou den tin etrwge me oreksi, etsi tis eftiaksa tin dikia tis. 8elw omws kati gia allagi na tis dinw, oxi ta idia ka8e bradu.

Έχεις δοκιμάσεις το Άνθος Αραβοσίτου Γιώτης; Εμένα της άρεσε πολύ! Ειδικά μετά από μια βδομάδα Ρυζάλευρου που δεν είναι τόσο νόστιμο...

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

σε αυτό το παρεντς εμφανίζεται κάθε καρυδιάς καρύδι τελικά.....

στο άλλο αναφέρομαι....

κι εγώ κοτόπουλο και μπρόκολο με τυριά στο φούρνο.

καλώς ήρθες Νεκταράκι!

Τελικά κατέληξα, Δευτέρα παω για παραγγελιά.

Μπομπονιέρα αυτό

http://www.hamogelo-eshop.gr/p.Mpomponiera-Spitaki-diafora-chromata.51145.html

Προσκλητηριο αυτό με το δικό μου κείμενο

http://www.hamogelo-eshop.gr/p.Prosklitirio-vaftisis-V2-roz.51082.html

Καρτελάκι αντί δώρου αυτό

http://www.hamogelo-eshop.gr/p.Kartelaki-anti-dorou.135028.html

Πολύ όμορφα! Συγχαρητήρια για την απόφασή σου και με το καλό η βάφτισή σας!!!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Σοφάκι στην θεωρία είναι όλα μέχρι 13 κιλά. Και εμένα το κίκο μέχρι 13 λέει. Μετά τα 9 κιλά όμως πρέπει να αλλάξεις καθισματάκι γιατί θα δεις ό,τι θα δυσκολεύεται ο μικρός σου μέσα.

Η γνώμη μου πάντως είναι να μην βιαστείτε να αλλάξετε καθισματάκι όσο χωράνε έστω και στριμωχτά γιατί είναι πιο ασφαλή τοποθετημένα ανάποδα από την φορά του αυτοκινήτου όσο είναι τόσο μικρά...

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Α, τώρα το έπιασα!

Προς το παρόν τονε βάνει όπως τον βλέπω, δεν είναι και πανύψηλος μη νομίζεις, 67,5 ήταν πριν 3 βδομάδες!

Μια χαρά είναι το μωρό σου. Ψηλό παιδάκι. Είναι και 3 βδομάδες πιο μικρό από τον δικο μου μην ξεχνάμε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Η γνώμη μου πάντως είναι να μην βιαστείτε να αλλάξετε καθισματάκι όσο χωράνε έστω και στριμωχτά γιατί είναι πιο ασφαλή τοποθετημένα ανάποδα από την φορά του αυτοκινήτου όσο είναι τόσο μικρά...

Σοφάκι έχει και 9-18 κιλά που βλέπουν πίσω. Πάντως δεν βλέπω καμιά ασφάλεια πλέον όταν τα πόδια του γίνονται κουβάρι και ο ίδιος σφηνώνει μέσα στο κάθισμα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σοφάκι με ειχες ρωτήσει τις προάλλες αλλά ξέχασα να σου απαντήσω..

Σχετικα με το εξω, πάμε πάντα για καφέ στα φλοκαφε γιατί ειναι το μοναδικό μαγαζί που εχει χωρό μη καπνιζόντων.

Οσο για τις ταβερνες κτλ..χμ..εκει δυστυχώς δεν υπαρχει ξεχωριστός χώρος αλλά προσπαθούμε πάντα να καθομαστε δίπλα σε παρεες "μη φουγάρων".

Κατάλαβα, την είχα αυτή την απορία, τώρα ειδικά που είναι χειμώνας και καθόμαστε μέσα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Νεκταριάκι welcome, welcome!!!

Καλά περάσατε με την μαμά???? Ο Άρης πήρε την δόση του από την δική του μαμά???

Ρε συ αφού ξέρεις τώρα τι χαρακτήρας είμαι. Άμα πω τέρμα είναι και τέρμα. Σε ένα ζαχαροπλαστείο να με κλείσεις για 1 βδομάδα δεν πρόκειται να δοκιμάσω! Μίλα ανοιχτά, εγώ απλά θα κρυφοκοιτάζω:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αγγελική η δική μου γνώμη είναι ό,τι αυτό είναι θέμα προσωπικό αφενός και αφετέρου καθένας περνάει καλά διαφορετικά. Εγώ μπορεί να θέλω χορούς και πανηγύρια εσύ να θέλεις κάτι πιο ήρεμο και χαλαρό.

Κάνε αυτό που σε εκφράζει μα είτε υπάρχει μουσική είτε όχι η χαρά είναι δεδομένη!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μια χαρά είναι το μωρό σου. Ψηλό παιδάκι. Είναι και 3 βδομάδες πιο μικρό από τον δικο μου μην ξεχνάμε.

Ναι, αυτός κι ο Φασούλας είναι!! κανονικός είναι, τώρα ειδικά που δεν παίρνει πολύ βάρος, το πήρε μαζεμένο στην αρχή το φρούτο μου!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...