Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια!

Κλεο πολύ όμορφα όλα τα πραγματάκια της βάφτισης που θα παραγγείλεις!! με το καλό!!

Το καθισματάκι που έχεις τώρα δεν είναι iglessina zippy? θυμάμαι έχουμε το ίδιο, είναι μέχρι 13 κιλά έτσι δεν είναι? ή θες να πάρεις άλλο για να έχεις το ένα πάνω στο καρότσι και το άλλο στο αυτοκίνητο?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Σοφάκι στην θεωρία είναι όλα μέχρι 13 κιλά. Και εμένα το κίκο μέχρι 13 λέει. Μετά τα 9 κιλά όμως πρέπει να αλλάξεις καθισματάκι γιατί θα δεις ό,τι θα δυσκολεύεται ο μικρός σου μέσα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ελευθερίτσα φτάσατε κοντά 10 κιλά διάβασα!!

Φτου του του λεβέντη σου!!

Εμείς Πέμπτη έχουμε παιδίατρο, τίποτα δε θα έχει πάρει γιατί τρώει πολύ λίγο!

Να του ξεκινήσω κρέμα λέω 5,5 μηνών!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Σοφάκι στην θεωρία είναι όλα μέχρι 13 κιλά. Και εμένα το κίκο μέχρι 13 λέει. Μετά τα 9 κιλά όμως πρέπει να αλλάξεις καθισματάκι γιατί θα δεις ό,τι θα δυσκολεύεται ο μικρός σου μέσα.

Α, τώρα το έπιασα!

Προς το παρόν τονε βάνει όπως τον βλέπω, δεν είναι και πανύψηλος μη νομίζεις, 67,5 ήταν πριν 3 βδομάδες!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

δε σας είπα σήμερα άπλωνα του μανού τα χέρια μου λέγοντας του "έλα σήκω" και έβαλε τα δικά του χεράκια πάνω στα δικά μου και χαζογελούσε!

Θα καταλαβαίνουν τώρα πιο καλά όταν πας να τα πάρεις!

Τώρα ξεψαρώνει κι εσένα να φανταστώ σαν το δικό μου!

Μόλις τον παίρνω μου τραβάει αυτιά, μαλλιά, μύτη, έχει πολύ γέλιο!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ρε κορίτσια θυμάμαι που λέγατε πως μαδούσατε..σε λίγο δε θα μου μείνει τρίχα στο κεφάλι, και παίρνω και σίδηρο ακόμα από την εγκυμοσύνη!

Πρέπει να τα κόψω λίγο γιατί έχουν μακρύνει και μέχρι να τα ξεμπερδέψω όταν λούζομαι, φεύγουν πάρα πολλά!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσόπουλα,

τι κάνετε??

Κλοκλο μου τελεια τα πραγματάκια σας!Με το καλό!!

Και μεις τελικά απο το χαμογελο θα πάρουμε.

Ντινα 15 ευρο??? αααα σουπερ τιμή!!!!Ειδες για να εχεις γνωστό...ποσα γλιτώνεις ρε γαμώτο.

Εμεις το 35αρι παλευουμε να κατεβάσουμε.

Αννα ωραια θα ειναι στο μπαλκόνι για μπουφέ,μια χαρα και θα ειναι και τα παιδια στο σπιτι τους και δε θα ταλαιπωρηθούνε στα μαγαζια.

Ειχε κανει η κουμπαρα της πεθερας μου τους αρραβωνες του γιου της, γινανε ολα οπως τα ειπε η Κλοκλο, το κετερινγκ μεχρι κ ποτηρια ειχε πάει και μετα τα μαζεψανε ολα εκεινοι.

Εγω εξακολουθω να εχω θέμα με το "γλέντι" ,θελω να φαμε ωραια κ καλά κ τέλος.Τα πεθερικά θελουν χορούς κτλ..εγω πάλι οχι, αλλά μιλουσα πριν με μια ξαδελφη μου κ μου λεει γιατι να μη το χαρούμε γιατι να μη χορεψουμε αφου χαρά εχουμε κ με ψιλοεπηρέασε...δε ξερω, εσεις τι λέτε ρε κορίτσια?

Σοφάκι με ειχες ρωτήσει τις προάλλες αλλά ξέχασα να σου απαντήσω..

Σχετικα με το εξω, πάμε πάντα για καφέ στα φλοκαφε γιατί ειναι το μοναδικό μαγαζί που εχει χωρό μη καπνιζόντων.

Οσο για τις ταβερνες κτλ..χμ..εκει δυστυχώς δεν υπαρχει ξεχωριστός χώρος αλλά προσπαθούμε πάντα να καθομαστε δίπλα σε παρεες "μη φουγάρων".

Γεια σας κοριτσάκια μου!! Δε με ξεχάσατε ελπίζω!!! Διάβασα χθες τη νύχτα τα νέα σας. Χθες γυρίσαμε. Δε θυμάμαι και πολλά να σχολιάσω βέβαια...

Καταρχάς καλώς την Ελεάνα μας που χάθηκε, την καταλαβαίνω δεν είναι εύκολο να μπαίνεις συχνά στο ίντερνετ με το μωρό κι εγώ επειδή είμαι κολλημένη ψάχνω ευκαιρία τσουπ να τρυπώσω. Υπό φυσιολογικές συνθήκες...μια στο τόσο θα έμπαινα κι εγώ.

Σοφάκι είτε με τα φεγγάρια είτε με τη διατροφή αγόρι βλέπω να ξανακάνουμε! Κρήτη βλέπεις, λίγο το τυρί, λίγο το κρέας πώς να αποφύγεις τις πρωτεΐνες! :lol: Kι αυτό το φεγγάρι έχω την αίσθηση ότι σε ότι αφορά εμένα μόνο λίγωση έχει!!!!

Ελευθερία είχα ένα σχόλιο να κάνω για κάτι που έφαγα αυτές τις μέρες αλλά αφού άρχισες δίαιτα το αφήνω... Καλή επιτυχία σου εύχομαι κοριτσάκι αν και εσύ θα την έχεις σίγουρα! Αλί σε εμάς που ότι και να μας κλείσει το μάτι δεν του αντιστεκόμαστε!! :lol:

Ωραίες όλες οι ιδέες σας για τις βαφτίσεις των ζουζουνιών. Και έχω ξαναπεί Κλεό είναι τέλεια τα μπομπονιεράκια και οι προσκλήσεις που διαλέξατε. Εμένα θα τα κάνει η φίλη μου η Ευδοκία (το ατελιέ της είναι στο φέισμπουκ αν θέλετε να το δείτε, έγινα φαν) Αλλά το θέμα βάφτιση εμείς το έχουμε ξεχάσει εντελώς!!! Μια στιγμή θα το θυμηθούμε και δε θα βρίσκουμε ούτε κουφέτα, όχι εκκλησίες και τα τοιαύτα!

Έχω πολλά νέα αλλά ξύπνησε ο δικός μου ο γρου-γρου! Βελουδάκι σε διαγωνισμό γκρίνιας ο δικός μου θα κερδίσει άνετα!

Ένα μόνο θα σας πω: Τζάμπα άγχος με την κρέμα. Τελικά την τρώει μετά από εκπαίδευση να μάθει το κουτάλι... Του το έδινα και το έπιανε μόνος του και το μασούλαγε και το έπαιζε, το έβαζε στο στόμα... χωρίς κρέμα εννοείται. Ε τώρα τρώει, βέβαια αν τον δείτε θα πεθάνετε στο γέλιο καθώς ανοιγοκλείνει το στόμα με το κουτάλι μέσα, δε νιώθει να το αγκαλιάσει απλά με το στόμα και να καταπιεί. Είναι πολύ παράξενος ο τρόπος του και αστείος αλλά τουλάχιστον η κρέμα εξαφανίζεται!

Με το νερό ξινίζει τα μούτρα του! Δεν του αρέσει αλλά νομίζοντας ότι είναι γάλα αφού βλέπει το μπιμπερό πίνει κάμποσο! Μετά κάνει μια γκριμάτσα αηδίας και σταματάει. Σας αφήνω γιατί μου σφυρίζει και η χύτρα! 10 χέρια πρέπει να έχει κανείς!!!

Εξαφανιστήκατε όλες?? Τελικά ο μικρός ακόμα κοιμάται! Γκρίνιαζε στον ύπνο του φαίνεται. Αννούλα η υπογραφή σου είναι όλα τα λεφτά! Περιττό να σου πω ότι πεθαίνω για Πολυδούρη! Μια περίοδο που είχαμε χωρίσει με τον Άρη του είχα φτιάξει ένα λεύκωμα κι είχα ξεσκονίσει Πολυδούρη για να του αφιερώσω! Αχ έρωτες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...