Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννούλα πολύ ωραία ιδέα αυτό με το τραπέζι στο σπίτι. θα κουραστείς περισσότερο βέβαια αλλά σίγουρα γίνεται. μάλιστα μπορείς να κάνεις μπουφέ αντί για καθιστό. εγώ το προτιμώ είναι πιο χαλαρό και λύνει και το πρόβλημα του χώρο. βάζεις λίγα τραπέζια και οι καλεσμένοι γυρνούν τριγύρω. όσο για τις μπομπονιέρες σίγουρ θα τα καταφέρεις δεν ειναι πια και απο τις δυσκολότερες κατασκευές. υπάρχουν πολλές απλές και όμορφες ιδέες που κοστίζουν και πολύ λίγο. σίγουρα θα βρεις λύση. άμα θέλεις καμια ιδέα, σφύρα...

καληνύχτες πολλές πολλες

fYFap3.pngIV83p3.png

έτσι λέω. θα κάνω μια κουβέντα με το παπά πρώτα. σε κάποιες δεν επιτρέπουν τα πολλά πολλά. απ ότι είδα χτες όμως που είχανε γάμο ήταν πολύ στολισμένη η εκκλησία μέσα έξω. λέω να βάλω αψίδα μπαλόνια ένα με κάθε γράμμα του ονόματος. δε με συμφέρει βέβαια γιατί είναι σιδηρόδρομος! και τούλι με κασπώ με λουλούδια στα σκαλιά, 3 και 3 ίσως. α έχω αποφασίσει και το έιδος των λουλουδιών...για τέτοιο κόλλημα μιλάμε!

Σοφία πως θα την πεις την μικρή σου;

Κι εγώ κάτι τέτοιο σκέφτομαι από μπαλόνια.Και το όνομα αυτής Κατερίνα!Εσείς?

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Αννούλα εγκρινω και επαυξανω αλλά μελέτησε το καλά πρώτα.Μαρίτα προτείνω αν θες το Ευάγγελος να τον φωνάζει Βαγγελακη όσο θα είναι μικρός για να μην ακούγεται τόσο βαρύ.Καληνύχτα κοριτσάκια!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Καλημέρες!

Κανείς εδώ?

Αντριάνα πρωινή? ΔΕΝ τρώει φρουτόκρεμααααααααααααα.

Πολύ μου αρέσουν οι βραδινές συζητήσεις.

Ελευθερία ξαναβάλε πλιζζζζζζ το κάθισμα από το πινγκ πονγκ που λες γιατί δε το βλέπω!!

Μου αρέσει και μένα η φάση τραπεζι στη βεραντάρα. Με μπουφέ βέβαια, να είναι έτοιμα όλα πριν την αναχωρηση για εκκλησία, σκόρπιες καρεκλίτσες τύπου http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/64833108 στολισμένες με καμιά κορδελίτσα, πολύ πολύ ωραία.

Και επειδή και γω είχα κάνει κάτι τέτοιο σπίτι, μετά το κέιτερινγκ τα μάζεψε όλα μα όλα και έφυγε. Εμένα μου είχε μείνει ένα σκούπισμα! Τζάμι!!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Kαλημέρα κοριτσάκια,

Πολύ κρύο λέμε!!!

Δεν είμαι εδώ τα απογεύματα γιατί αράζω με τον μπεμπέκο και δεν έχω και πολύ χρόνο φτού!!!Κρέμες ,παιχνίδια και αλλάγματα και κοιμάμαι και απο τις 11!!!Ό μπέμπης όλο καινούργια κόλπα είναι και μας έχει χαζεψει τελείως και μένα και τον"μπα μπα μπα"!!!

Το τελευταίο είναι πως όταν του βγάζω το φορμάκι για να τον αλλάξω πάνα κατευθείαν βάζει το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού στο στόμα και κάνει πιπίλα!!!Αν είναι δυνατόν δεν του φτάνουν τα δάχτυλα των χεριών του περάσαμε τώρα και στα πόδια!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Αννούλα το κέντρο που κλείσαμε είναι το ίδιο με αυτό που κάναμε τον γάμο μας και το έχει ένας πολύ πολύ καλός μας φίλος και η τιμή που μας κάνει είναι 15 ευρώ!!!Δεν είναι το Χίλτον αλλά είναι ένας όμορφος χώρος!!!Μάλιστα ο φίλος μας μας είχε κάνει δώρο την ορχήστρα στο γάμο και το ίδιο ήθελε να μας κάνει και τώρα αλλά εγώ δεν θέλω ζωντανή μουσική οπότε θα μας κάνει δώρο τον DJ και τον κλόουν που θα έρθει!!!Εχθές έριξα και μιά ματιά στα γλυκάκια και μάλλον καταλήξαμε στo γνωστό ζαχαροπλαστείο που είναι κοντά στο σπίτι μας και έχει απίστευτα γλυκά!!Βέλ στη Θηβών ξέρεις!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια και πάλι.

Ελευθερίτσα ευχαριστώ!

Αυτό το Axiss μωρέ είναι ουάου τέλειοοοοο αλλά δεν είναι isofix.

Το άλλο το recaro το είδα και από κοντά και δε μου άρεσε, εχει ένα κάπως χάλια ύφασμα και στενάχωρο πολύ μου φάνηκε.

Θα συνεχίσω το ψάξιμο!

Το Κίκο ακριβό αλλά καλό, το εχει γνωστή μου και είναι καλό,το είδα και αυτό.

Μπάχαλο!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...