Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βελουδάκι εγώ από το πρωί και μετά που έφαγα την φρίκη ξεκίνησα και προς το παρόν δεν έχω αποφασίσει πια θα κάνω. Αλλά έχω κάνει τόσες διατροφές όσο έκανα γράμμωση και είχα την τρέλα με τις γυμναστικές που ξέρω ακριβώς τι πρέπει να κάνω και πόσο θα χάσω.

Μάλλον θα κάνω την τελευταία διατροφή που μου είχε δώσει διαιτολόγος και είναι σχετικά εύκολη, τρως ό,τι μαγειρεύεις ένα πράμα, και όχι πολύ σκληρή. Φοβάμαι μην μου μειωθεί και το γάλα και τι θα τον κάνω τον φαγανούλη μου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγγελική μην σκας ντε!!!! Αν θες γίνομαι εγώ συμπεθέρα βρε που δεν έχω πρόβλημα με τα κιλά. Καλή να'ναι η κοπελια και ας είναι γουρουνάκι:)

Δώσααααμε αλλά πήρααααμε κιολας!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

χοντρομπαλάκι το παιδι μου?????????

:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

"συμφορουμίτισσα" ε? απλή συμφορουμίτισσα?????

πάει το συμπεθεριο κοπελιάααααααααααααα....συμμορφώσου λέμε!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ε, ναι..χοντρομπαλάκι-χοντρομπαλίτσα, γλυκοστρογγυλούλα, πουδροκοιλίτσα τέτοια γλυκά πραγματάκια είναι η νυφούλα μου;)

Και συμφορουμίτισσα , όπως λέμε συντρόφισσα , γιατί εδώ μέσα αυτό είμαστε η μια για την άλλη..

Και κοίτα,μην μου τινάζεις το συμπεθεριό στον αέρα , γιατί έτοιμη είμαι να στείλω τον γκρου-γκρου πακέτο στη Χίο για συμφιλίωση (εδώ που τα λέμε..η γκρινια του έχει παραγίνει πια).....να σε δω μετά τι θα κάνεις:lol::lol:

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Αγγελική μην σκας ντε!!!! Αν θες γίνομαι εγώ συμπεθέρα βρε που δεν έχω πρόβλημα με τα κιλά. Καλή να'ναι η κοπελια και ας είναι γουρουνάκι:)

Δώσααααμε αλλά πήρααααμε κιολας!!

Καλεεεεεεεεεεεε, τη χάνουμε τη νύφη...καλά λένε, για τις πεθερές , να μην ανοίγουν το στόμα τους και πολύ -πολύ..¨"στόλισα¨" και εγώ το κορίτσι και.. δείτε τι πάθαμε τώρα..:(

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Αααα κυρά Βελουδένια δεν φταίω εγώ που η γλώσσα σου πάει ροδάνι!!!!

Έχω και εγώ παλικάρι 2 μέτρα, στο ράφι να μου μείνει???

Ας αποφασίσει η νύφη πιο άντρα θέλει στο πλευρό της, μόνο μην σφαχτούμε εεε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Αφου μωρε το αγαπάμε το γκρινιαρικο μας!!!!

Αλλα μη μας λετε χοντρές γιατι στενοχωριομαστε....

Ειναι δυνατον να λέει η συμπεθέρα χοντρή τη νύφη και η μανα της να μην παρεξηγιέται????

Αλλά να ξέρεις άλλο ένα τέτοιο και πάει!!!!! Θα μας κυνηγάτε μετά!

Ελευθερία μου...καλη μου Ελευθερία....75 ποντους(ΟΥΑΟΥ)????

φτου φτου φτου στο παιδάκι!!!!!!!

Καλε η δικιά μου θα θέλει σκάλα για να τον φτάσει...!!

Kai oxi δεν ειναι γουρουνάκι το κοριτσι μου..απ απαπαπ

Κοιτα επειδη κρατάμε και απο Ηράκλειο..εγω λεω αν συμφωνείς και συ να σας εχουμε για καβαντζα καλοκαιρινή στις διακοπες κτλ.... xaxaxaxa!!!!!!

Ενα σας λέω...εχει να πέσει πολυ photoshop στα γενέθλια των 6 μηνων..τελος!!!!!!

Θα τα κοψω όλα!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by Anstef

:lol::lol::lol::lol:

ωραία γελάμε! γεια σας συντρόφισσες!

η μαύρη μου σκουντούφλα συνεχίζεται! τι μ έχει πιάσει σήμερα κι ούτε περίοδο δε περιμένω!

α ρε τυχερές με τα σπα σας! αλίμονο σε μας τους κοινούς θνητούς! ο δρόμος θα μας φάει που ούτε σ/κ δεν έχουμε ελεύθερο.

έχω ερώτηση αλλά δε ξέρω πόσες θα τη δείτε τέτοια ώρα... παίζει η ιδέα να κάνω το τραπέζι σπίτι μου. και για την ακρίβεια στη βεράντα. να κάνω στολισμό μονη μου τραπέζια κτλ όλα τα κομφόρ και ίσως κέτερινγκ. οι περισσότερες το χετε δει το μπαλκόνι μου, για τις άλλες είναι ένα μακρόστενο περί τα 60 τμ. και τα άτομα περί τα 70. δε ξέρω αν με παίρνει.

βασικά γλυτώνω πάααρα πολλά λεφτά δε κόβω βασικούς συγγενείς (θα πεθάνει η μάνα μου!) και θα ξεκουραστεί και το μωρό στο κρεββάτι του.

όλο αυτό αναγκαστικά σε περίπτωση που η δεύτερη κουμπάρα μου συνεχίσει να βάζει ερωτηματικό στην ημερομηνία οπότε και δε θα καταφέρω να κλείσω μαγαζί.

βάσανα....

σας είπα ότι θα προσπαθήσω να κάνω μπομπο μόνη μου; θα κάνω μία δοκιμαστικά και θα σας τη βάλω καποια στιγμή προς έγκριση ή απόρριψη.

Αφου μωρε το αγαπάμε το γκρινιαρικο μας!!!!

Αλλα μη μας λετε χοντρές γιατι στενοχωριομαστε....

Ειναι δυνατον να λέει η συμπεθέρα χοντρή τη νύφη και η μανα της να μην παρεξηγιέται????

Αλλά να ξέρεις άλλο ένα τέτοιο και πάει!!!!! Θα μας κυνηγάτε μετά!

Ελευθερία μου...καλη μου Ελευθερία....75 ποντους(ΟΥΑΟΥ)????

φτου φτου φτου στο παιδάκι!!!!!!!

Καλε η δικιά μου θα θέλει σκάλα για να τον φτάσει...!!

Kai oxi δεν ειναι γουρουνάκι το κοριτσι μου..απ απαπαπ

Κοιτα επειδη κρατάμε και απο Ηράκλειο..εγω λεω αν συμφωνείς και συ να σας εχουμε για καβαντζα καλοκαιρινή στις διακοπες κτλ.... xaxaxaxa!!!!!!

Ενα σας λέω...εχει να πέσει πολυ photoshop στα γενέθλια των 6 μηνων..τελος!!!!!!

Θα τα κοψω όλα!!!!!!

Τι λες μαρή τρελή Χιώτισσα???? Καβάτζα το καμάρι μου? Καβάτζα ο κανακάρης μου???

Απαπαπα Βελουδάκι χάρισμα σου και η νύφη και η πεθερά!

Ααχαχαχα

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τι είναι το μπόμπο Άννα??? Στο σπίτι σου ε? Καλή ιδέα αν έχεις χώρο και φυσικά κουράγιο και αντοχές να μαζέψεις τον μαύρο χαμό που θα γίνει!

Εγώ αν είχα λίγα άτομα θα το έκανα στο εξοχικό που έκανα και τον αρραβώνα μας αλλά δεν παίζει τέτοιο ενδεχόμενο.

Α Κλοκλο τα 40 Ευρώ το άτομο για Ηράκλειο είναι too much!!!! Ο γάμος μου έγινε στο πιο καινούργιο και σούπερ μαγαζί του Ηρακλείου, χωρητικότητας 2500 ατόμων και μας πήραν 15 το άτομο για να καταλάβεις.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Αννούλα, εμένα μου αρέσει η ιδέα, έχω δει τη βεράντα σου,, είναι ευρύχωρη, ρωτάω και το φελιξ τώρα που το μάτι του κόβει, και μου λέει οτι εξαρτάται και απο τα τραπέζια, το είδος τους και λοιπα, δηλ. και τι πράγμα θα βάλεις έξω γενικά , εκτός απο τα άτομα, για να είναι άνετα και τα άτομα..πάντως ως ιδεά για πιο ζεστασια, φιλικό κλίμα, οικειότητα, και άνεση των καλεσμένων,μια χαρά ..και πιο οικονομικά θα βγει.. σημαντικό και αυτό

ge6sp2.png

bZcvp2.png

"μπομπονιέρες"

θα έρθει γυναίκα την επόμενη να καθαρίσει φυσικά.

βασικά αυτά τα 60 άτομα είναι οι πιο στενοί συγγενείς δηλ πολύ χαλαρά. έχουμε μεγαλούτσικο πρώτο σόι. δε μπορώ να μη τους καλέσω. ξέρετε το σόι του νίκου ούτε που το χω μετρημένο. δε ξέρω αν θα στείλω και προσκλητήρια, γιατί να μπαίνω στα έξοδα κανένα μέηλ καλύτερα.

πάντως επείδη ακριβώς είναι όλοι πολύ στενοί συγγενείς δε θα αγχωθώ και ιδιαίτερα. πιο πολύ θέλω να είναι στολισμένος επαγγελματικά ο χώρος για τις φωτο. να ξέρετε είναι το πιο σημαντικό αυτό μένει μετά στο παιδί ως ενθύμιο.

αυτό που χρειάζεται είναι να συννενοηθώ με τους γείτονες βέβαια.

είναι υπό σκέψη κι αυτό...

Θα το δεις Αννούλα πως θα γίνει...αν είναι και στενοί σου συγγενείς και φίλοι, ακόμα καλύτερα, πιο χαλαρά..κοριτσάκια, εγώ θα την κάνω, πάω για ένα ζεστό μπάνιο και μετά κρεβάτι, σας χαιρετώ όσες έχετε μείνει μέσα, αύριο και πάλι με υγεία..ΚΑΛΗΝΥΧΤΟΥΛΑ(που λέει και ο Φέλιξ μου..)

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...