Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , MK2012 είπε:

Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που πήγα για ωοληψια τον Μάρτιο του 2024. Είχα τρομερή αισιοδοξία και ένιωθα ανακούφιση που αποφάσισα να λύσω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε με εξωσωματική. Little did I know πως θα συνεχίζουμε ως σήμερα κ θα γυρνάμε σχεδόν στο μηδέν. Εν τω μεταξύ είναι τόση η πληροφόρηση που δε ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Νόμιζα πως κάπως τα έχω δρομολογήσει.  Ο γιατρός που έχω ως τώρα μέχρι πρότινος ήταν σχετικά αισιόδοξος απλά δεν έπαιρνα τις απαντήσεις που ήθελα γιατί δε φαινόταν να τους απασχολεί η ποιότητα των εμβρύων και το σπερμα ή ο,τι άλλο μπορώ να αλλάξω κ να ψάξω. Είναι παράλογο να συνεχίζουμε το ίδιο πράγμα εφόσον δε δούλεψε μετά από τόσες ωοληψιες. Το δείγμα είναι επαρκές. 

Προφανως όπως κ εσυ περιέγραψες ενοχικά απέναντι στο σύζυγό μου και απέναντι στον ευατο μου που όλα αυτά τα χρόνια ήμουν η τρελή εργασιομανής καριερίστα και εθελοτυφλούσα μπροστά στο πρόβλημα. Έλεγα όταν θα έρθει η στιγμή να προσπαθήσουμε θα μπορέσουμε. Μια δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή , μια μόλις είχα αλλάξει δουλειά , μια περίμενα μια προαγωγή. Πλέον δεν έχει σημασία. Πλέον έχει αλλάξει όλη μου η κοσμοθεωρία τον τελευταίο χρόνο για το τι είναι σημαντικό κ τι όχι. Για αυτό είμαι ευγνώμων. 

Με το χέρι στην καρδιά δε μπορώ να πω αν βλέπω φως πια στην άκρη του τούνελ για εμένα.

Ουδέν κακό αμιγές καλού! Μπορεί αν δεν ασχολιοσουν με την δουλειά να μην είχατε χρήματα για να προχωρήσετε αν εμφανιζόταν τότε κάποιο θέμα . 

Μπορεί αν ξεκινούσες πιο νωρίς προσπάθειες να έμενες έγκυος εύκολα λόγο ηλικίας  αλλά λόγο κακής ποιότητας ωαρίων Κ κληρονομικότητας να γεννιόταν ένα παιδί με προβλήματα που δεν φαίνονται από τους κλασικούς υπερήχους Κ εξετάσεις Κ τώρα να ήσουν με ένα παιδί με πρόβληματα από τα 25 σου ....

Οπότε μην σκέφτεσε ενοχικά ότι έχει γίνει έγινε . Κάνε την προσπάθεια σου από εδώ Κ πέρα όσο πιο προσεκτικά μπορείς Κ μην απελπιζεσε όλα θα γίνουν δεν σου έχει αποκλείσει κανείς τίποτα 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και γω θέλω.....αλλά το καημένο είναι χάλια τώρα, όλο βογγάει....τι να παθε πάλι ρε γμτ...

πάω να τη πάρω κ γω λίγο....

Καλό βράδυ (αμήν παναγιά μου)...

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλα δεν παιζεστε ε;;; Ποσες σελιδες γραψατε καλε;; Προσπαθω απο χθες να διαβασω και τελικα αποφασισα να μην τις διαβασω ολες τις σελ γιατι δε θα τελειωσουν ποτε. Εμεις σημερα πηγαμε στα πεθερικα για φαγητο και η μπεμπα βρηκε τις απλες της αφου ολη την ωρα ηταν στα χερια, μια τη σηκωνε ο ενας μια ο αλλος. Γυρισαμε κατα τις 7 εκανε μπανιο, εφαγε και κατα τις 8 και κατι κοιμηθηκε. Να την ταισω κατα τις 12, τι λετε;;; Ειναι ικανη να κοιμαται μεχρι το πρω. Δεν ειναι πολλες οι ωρες για να την αφησω νηστικη;; Ελευθερια να ζησετε κοπελα μου...χαλαρωσε δεν εχετε γοπ. Μου φαινεται πως σας εχουμε αγχωσει οσες το παιρναμε και φοβαστε ολες.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

ευμορφια μου αν κρατησες την αποδειξη μπορεις να μου πεις από πίσω που γραφει ποιες μέρες κι ωρες γινονται αλλαγες?

Λοιπον Νεκταρια λεει η αποδειξη:

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Τριτη-Παρασκευη: 9:00-9:00

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΝΤΩΝ ΜΟΝΟ

Δευτερα & Σαββατο: 2:00-6:00

Αυτο ειναι για το καταστημα του Ωραιοκαστρου εδω στη Θεσ/νικη.Για τα αλλα καταστηματα εδω στα περιχωρα ειναι λιγο διαφορετικα.Παντως δεν εχουν τεραστιες διαφορες στα ωραρια

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλα δεν παιζεστε ε;;; Ποσες σελιδες γραψατε καλε;; Προσπαθω απο χθες να διαβασω και τελικα αποφασισα να μην τις διαβασω ολες τις σελ γιατι δε θα τελειωσουν ποτε. Εμεις σημερα πηγαμε στα πεθερικα για φαγητο και η μπεμπα βρηκε τις απλες της αφου ολη την ωρα ηταν στα χερια, μια τη σηκωνε ο ενας μια ο αλλος. Γυρισαμε κατα τις 7 εκανε μπανιο, εφαγε και κατα τις 8 και κατι κοιμηθηκε. Να την ταισω κατα τις 12, τι λετε;;; Ειναι ικανη να κοιμαται μεχρι το πρω. Δεν ειναι πολλες οι ωρες για να την αφησω νηστικη;; Ελευθερια να ζησετε κοπελα μου...χαλαρωσε δεν εχετε γοπ. Μου φαινεται πως σας εχουμε αγχωσει οσες το παιρναμε και φοβαστε ολες.

Ειναι αρκετες ωρες και θα σου πω γιατι το λεω.

Εμενα ο δικος μου το τελευταιο γευμα το κανει κατα τις 12 και το αμεσως επομενο κατα τις 8 και ρωτησα τον παιδιατρο αν ειναι πολλες οι ωρες που δεν τρωει και μου ειπε πως ειναι καλα 8 ωρες.Αν ηταν παραπανω θα μου ελεγε να τον ξυπναω ενδιαμεσα για να τον ταισω.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Εμενα ο δικος μου το τελευταιο γευμα το κανει κατα τις 12 και το αμεσως επομενο κατα τις 8 και ρωτησα τον παιδιατρο αν ειναι πολλες οι ωρες που δεν τρωει και μου ειπε πως ειναι καλα 8 ωρες.Αν ηταν παραπανω θα μου ελεγε να τον ξυπναω ενδιαμεσα για να τον ταισω.

Αυτο νομιζω και γω, οτι ειναι πολλες οι ωρες. Θα την ταισω κατα τις 12 για να ξυπνησει κατευθειαν το πρωι.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Όχι δεν τον κοιμίζω εκεί, στην κούνια τον κοιμίζω. Έχω ένα της brevi, πολύ καλά αλλά έχω βάλει και έξτρα στρωματάκι που πήρα από το Jumbo ειδικό για παρκοκρέβατα σε περίπτωση που χρειαστεί να τον κοιμίσω εκει. Αυτό έχω αλλά σε μπλε-κόκκινο!

http://www.brevi.eu/en/prodotti-prima-infanzia/la-nanna/dolce-sogno.html

ελευθερια πολυ ωραιο ειναι κατι τετοιο ψαχνω...απ το site το πηρες?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα ήταν η νονά του μικρού εδώ από το πρωί και είχαμε παρέα, το απόγευμα ήρθε και η κουμπάρα μου, να δω κι εγώ μια φίλη μου γιατί με το να κρυώσει ο μπέμπης δε βγαίνουμε έξω καθόλου και έχω λίγο πήξει!

Ελευθερία να ζήσετε! πάντα ευτυχισμένοι!!

Κλεοπάτρα εύχομαι να περάσει της μικρής σου γρήγορα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γεια σας......δύσκολη μέρα σήμερα, η μικρή είχε γκρίνια και τσιρίδες απτις 4 το πρωί, χάλια μαύρα....μια δεν έτρωγε καθόλου, μία κατέβασε 200μλ κ έπαθα πλάκα, πολύ ρέψιμο, πολύ ανησυχία, χάλια ύπνος. Φρίκη, Τι τα θελα να σταματήσω το ομοιοπαθητικό?? Πάρτα τώρα. Εννοείται το ξαναξεκίνησα αλλά θέλει λίγες μέρες να στρώσει. Να, τώρα τη τάισε ο μπαμπάς και έχει απίστευτη γκρίνια κ βογγητά....έχει κάνει και καμιά δεκαριά ρεψίματα...

Αυτά....αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση α) θα φρικάρω απτη νύστα κ τη στεναχώρια β)πως θαρθω στη συνάντηση??

Ελευθερία χρόνια σας πολλά και καλά! Να είστε πάντα καλά να χαίρεστε το παιδάκι σας!

Μακ και γω τα πέρασα αυτά πολύ πολύ άσχημα, ε στο 2μηνο έστρωσα κάπως, που και που ακόμα με πιάνει εννοείται...απλά προσπαθώ κ το ελέγχω καλύτερα...υπομονή. Κοκτέιλ ορμονών είναι, ε κ το άγχος βέβαια για τα πάντα....

καλησπερα κλεοπατρα!!να ρωτησω κατι?γιατι της δινεις ομοιπαθητικο?

κατι αλλο, εχετε κανονισει συναντηση?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Κοριτσάκια πάω να απλώσω χρωματιστά,να τον κάνουμε μπάνιο,να τον ταίσω και να πέσουμε οικογενειακώς ξεροί.΄

Όποια μπορεί ας με βοηθήσει.θέλω να βάλω δίπλα στο τικεράκι μου για τον μπέμπη μου και την επέτειό μας αλλά δεν τα καταφέρνω.Μου βγάζει ή το ένα ή το άλλο,τι κάνω λάθος;

Σας καληνυχτώ και σας εύχομαι ένα ήρεμο βράδυ και ένα καλό ξημέρωμα.

ευμορφια κ εμας το ιδιο λεει, μια φορα που κοιμηθηκε 9 ωρες σερι τη ξυπνησαμε για να τη ταισουμε.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...