Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα τι κάνετε??

Εμεις τρεχουμε με τα της βάφτισης,αφήστε τα, ένας κακός χαμός..ειναι που ειμαστε μακρυά..τι να κάνεις..

Βελ,θα σε πάρω αυριο πρωι πρωι...γιατι καταλαβαινεις φαντάζομαι..(επεσε πολυ γκρίνια)

Μαρίτα,εαν εχεις σκοπό να κάνεις και αλλο παιδάκι-κοριτσάκι (στο ευχομαι) μηπως να περιμενες, να εβγαζες το ονομα της μαμας σου ? Εμενα προσωπικά μαρεσει πολυ να εχει το παιδί το ίδιο ονομα με το γονιό,μαρεσει πάρα πολυ..οποτε θα διάλεγα το Μάριος (μαρεσει περισσότερο απο το Παναγιώτης).

Αν εχετε καλες σχέσεις με το ζευγάρι μην κολλάς σε στερεότυπα.

Αυτα τα λιγα,τα υπολοιπα μετά..σας αφηνω γιατι η μικρά εχει κεφάκια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Υποκλίνομαι στη Βελ και στα γραφόμενά της!

Ποτέ δε θα μπορούσα να εκφραστώ έτσι αψογα, τα είπες όλα όπως θα ήθελα, με το τρόπο που θα ήθελα, με το ύφος που θα ήθελα.

Θα έλεγα ότι από τα πρώτα ποστ της Βελ εδώ στο πάρεντς έβλεπα κάτι διαφορετικό στον τρόπο γραφής, δεν είναι έτσι κοπέλες? Υποκλίνομαι!

Μαρίτα εγώ το διάβασα όλο το ποστ! Σιγά, έχουμε διαβάσει και μεγαλύτερα!

Εμένα πάλι μου αρέσει πολύ το Παναγιώτης σε σχέση με το Ευάγγελος, ακόμα και αν γίνει Πάνος πάλι ωραίο είναι. Πολύ αγορίστικο. Μ'αρέσει.

Α να απαντήσω στη Βελ, εδώ θα πάμε για ριλάξ το ΣΚ, και δε θα πληρώσουμε και σχεδόν τίποτα, χιχιχιχιχι, έχουμε δωράκι λάβει.

http://www.divanis.com/apollon/default-gr.html

Μιλάμε δε βλέπω την ώρα.

Δεν έχω πάει ποτέ στη ζωή μου σε σπα, καλά θα ναι ε???

Το καλό είναι πως είναι 15 λεπτά από το σπίτι, οπότε θα πάω να δω και το παιδί μου σε κάποια φάση....

Επεξεργάστηκαν by honey

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Κοριτσια, εγώ στη βάφτιση δε θα χω τίποτα, μόνο ένα μπαλόνι με το όνομα στην είσοδο της εκκλησίας προς το δρόμο, όχι μπροστά στο ναό, και μέσα τίποτα, ούτε στη σκάλα, ούτε στη κολυμπήθρα. Μόνο το "σετ" της βάφτισης θα πάρουμς ρούχα-λαμπάδα-μαρτυρικά-λάδια, και μπομπονιέρες και γλυκάκι. Αυτάαααααα.

Η εκκλησία δεν επιτρέπει στολισμούς και τέτοια, αλλά και μεις δεν είχαμε σκοπό να δώσουμε τόσα λεφτά σε τέτοια.

Και για φαγητό θα πάμε σε ένα μεζεδοπωλείο μετά κάπου 20 άτομα. Γονείς, αδέλφια και νονός, αυτά.

Προαπαθούμε να βάζουμε λίγα λεφτάκια στο λογαριασμό της μικρής, και θα δώσω κάποια παραπάνω και στο Χαμόγελο για τα προσκλητήρια-μπομπονιέρες, και τώρα με τη δουλειά που λεμε θα έχουμε έξοδα και ρίσκο.

Αγχοςςςςςςςςςς

Κλεοπάτρα μακάρι να πάει καλά η δουλειά, καταλαβαίνω πως δε μπορείς να το πεις εδώ! Όλα να έρθουν θετικά, να μπορείς να είσαι και κοντά με τη Ζωίτσα!!

Ευχαριστώ πολύ, από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί.

Μακάριιιιιιιιιιιιιι.

Διαφημίσεις

Καλέ δε σας είπα, Τζίνα ακούς?

Ηρθε η γυναίκα-νταντά σήμερα, καλή φάνηκε, σε γενικές γραμμές, δε θα χα αντιρρηση να δοκιμάσουμε δηλαδή, να δούμε αν συμφωνήσουμε και στο οικονομικό, δεν αντέχω να δίνω όλο μου το μισθό σε αυτήν για να μου μεγαλώνει το παιδί, και με τις ώρες-μπάχαλο που έχω, είπε ότι είναι οκ, να δούμε.

Ελπίζω να είναι εντάξει, μου την έχουν συστήσει για καλή και έμπιστη.

Τι να πω τώρα, μπορώ να κάνω και αλλιώς?

Μακάρι να μη τη χρειαστώ παρά λίγες ώρες τελικά.....

Θα δείξει.

Ουτε και μεις θα βαλουμε στολισμους στην εκκλησία,μονο ενα λουλουδενιο στεφάνι σκέφτομαι γυρω απο την κολυμπήθρα..that's all..

Και γω για το χαμογελο σκεφτομαι,Κλοκλο θα σε παρω τηλ αυριο να με πεις λεπτομέρειες..

Καλησπερούδια. Ουφ λίγο χρόνο να ξαποστάσω και να σας σχολιάσω.

Κλο κλο σου εύχομαι ό,τι καλύτερο στην νέα σας δουλεία και αν έχει να κάνει με βαφτίσια βρε μπας να το επισπεύσεις να μας πιάσεις και πελάτισσες???? Τέλεια να περάσετε στο ΣΠΑ, θα χαλαρώσετε και θα ξεφύγετε λίγο από τους τρελλούς ρυθμούς του μπεμπέ.

Βελουδάκι τέλεια τα λες, βρήκαν θέμα να πιαστούν αλλά και η άλλη να βγάλει ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ τι σου λέει??? Δηλαδή είναι σαν να λέει 'ΕΕΕΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΧΩ ΘΕΜΑΑΑΑ!!!ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΟ'. Ε κυρά μου, αν θέλεις ηρεμία και απαιτείς σεβασμό, ζήσε το δράμα σου κεκλεισμένων των θυρών, όχι παρέα με όλη την Ελλάδα. Αμάν πια αυτοί οι διάσημοι!

Κορίτσια του ξινίζει το ρυζάλευρο. Γίνεται μάχη κάθε απόγευμα να φάει και τώρα 2 μέρες καταλήγουμε στο βυζί. Σήμερα του έκανα την βιολογική βανίλια της babynat δοκιμαστικά και μου φαίνεται ό,τι του αρέσει καλύτερα. Ουφ! Το πρωί ξεκινήσαμε φρουτόκρεμα αλλά σήμερα και αυτή δεν του πολυάρεσε.

Εντομεταξύ σήμερα τον ζυγίσαμε και έπαθα ένα σοκ. Σε 10 μέρες πήρε μισό κιλό και 2 πόντους!!! Βάι βάι!!!

Τέλιος πήγα να πρωί να πάρω κανένα ρουχαλάκι για μένα και άλλαξα γνώμη....Ξεκινάω δίαιτα...Ναι!!! Από την ώρα που κοιτάχτηκα στον καθρέπτη του μαγαζιού το πήρα απόφαση και από εκείνη την ώρα το έχω ράψει. Πριν άνοιξα το ντουλάπι και είδα κάτι lacta να μου κλείνουν το μάτι αλλά τις αγνόησα παντελώς!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σας ακούω να μιλάτε για στολισμούς και βαφτίσεις και εγώ είμαι πολύ πίσω τελικά. Πρέπει αρχικά να μετρήσουμε στο περίπου άτομα, καμιά 200αριά υπολογίζω, για να ξεκινήσουμε να ψάχνουμε μαγαζί. Έχω κάτι στα υπόψιν αλλά είναι λίγο ακριβό, 40 Ευρώ το άτομο...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Χιχι 200 άτομα με 45 ευρώ το άτομο είχα στο γάμο μου, δε θα το επαναλαβω, δε βγαίνουμε! Και ψιλολυπάμαι τα νινιά μωρέ στα γλέντια, έχω κόλλημα, τι να πεις.

Ελευθερίτσα δεν έχει να κάνει με βάφτιση, με πιο προηγούμενο στάδιο από αυτό που είμαστε τώρα, κάποιες σίγουρα θα τις είχα πελάτισσες. Δε πειράζει, στα επόμενα μωρά!

Μισό κιλό? Πωπω δηλαδή πόσο είναι καλέ, κ ύψος? Που θα φτάσει?

Καρεκλάκι αυτοκινήτου μη πάρεις 9-36, εκτός και αν βρεις κάποιο με ανάκλιση, πήγα και γω και είδα, τελείως καρέκλες είναι τα 9-36, δεν είναι κατάλληλα για τόσο μικρά μωρά. Καλύτερα 9-18.

Εγώ θέλω ναναι και isofix, και είναι πανάκριβα, μάλλον αυτό λέω να πάρω τελικά.

http://www.bimbomarket.it/gb/en/key-1-isofix-car-seat-fuego-9-18-kg-P12316.htm

Α ξέχασα να πω πως κρατάω γερά τη δίαιτα, μάλλον σωστή διατροφή και καλά, σα να ξαφούσκωσε λίγο η κοιλάρα μου, αντί για 6 μηνών φαίνομαι 4, κάπως μπαίνει το φαρδύ τζιν. Αλλά έχω πολύυυυυυ δρόμο, μπράτσα, μπουτάκια, μπολικο πράμα να φύγει....

Γειας σας και πάλι..

Καλησπέρα τι κάνετε??

Εμενα προσωπικά μαρεσει πολυ να εχει το παιδί το ίδιο ονομα με το γονιό,μαρεσει πάρα πολυ..οποτε θα διάλεγα το Μάριος (μαρεσει περισσότερο απο το Παναγιώτης).

!

Εσύ, χρυσή μου συμπεθέρα έχεις και το κολληματάκι σου με το Μάριο Αθανασίου, μην ξεχνιόμαστε ;)..

"..έχουμε καταντήσει μιστερ τζέκυλ και μίστερ χάυντ κανονικά!"Εμένα πάντως κορίτσια, αυτή η φιλολογικού μας(:cool::cool:) η Αννούλα ντε, μου έδωσε να καταλάβω το πως και το τι της προσήλωσής μας στα gossip και στα δράματα και στο σκατό-μικρόκοσμο της ΤV..Παρακολουθούμε που παρακολουθούμε(αν και δεν βλέπω ΤV,όπως σας είπα, εδώ πάνω που κάθομαι στον υπολογιστή, αλλά πάντα θα περάσω και απο yupi.gr και απο freegossip(ακόμα πιο σκληροπυρηνικό, για τους μη γνώστες, χαχαχα), αλλά , τουλάχιστον δεν με πιάνει κορόιδο ΠΛΕΟΝ και η Σκορδά, το φρόκαλο, με υποτιθέμενα κουίζ, που λένε, λένε και στο τέλος, τίποτα, να ΄χαμε να λέγαμε..:lol::lol::lol: :lol::lol::lol:Πάνε και χρησιμοποιούν σοβαροφανές ύφος χιλίων καρδιναλίων λες και μιλάνε για πυρηνική φυσική :-P- ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕ(και αυτό είναι μια αρχή..)

Κυρά Κλο-κλό, μου αρέσει πολύ η φάση με το spa,τόσο πολύ , που κοίτα σύμπτωση, εμείς μόλις κλείσαμε για Καλαμάτα απο Τετάρτη ως Σάββατο αυτό:http://www.elektrahotelspa.gr.Δεν έχω πάει σε σχετικό πράγμα στην Ελλάδα, αλλά εγώ κόλλησα με αυτά απο την Ελβετία, πηγαίναμε σε διάφορα λουτρά και είναι όντως οτι χρειάζεται η ..κουρασμένη ηλικία μας, το ..γερικο κοκκαλάκι μας, και πάει λέγοντας:-P:-P

Καλή επιτυχία στο εγχείρημά σας, σου έχω εμπιστοσύνη Κλοκλό, θα τα καταφέρεις πολύ καλά

Και εγώ δίαιτα Ελευθερία, πείνα και Άγιος ο Θεός, κατάλαβες..και έχουμε και την συμφορουμίτισσα Αγγελική να μας κουνάει τα 51 της κιλά (μιλάμε κορίτσια οτι μόλις πρωτοείδα την Αγγελική μαζί με την κορούλα της, είπα καλέ τι συνδυασμός, η πιο αδύνατη εδώ μέσα, εχει το πιο ..χοντρομπαλάκι , γλυκούλι-πουδρίτσα μωρό, πως γίνεται, μου λες??

Τι διατροφή κάνετε εσείς?

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Κλεοπάτρα ένα βρήκα να έχει ανάκλιση 9-36 μηνών και αυτό ειναι το Britax Evolva αλλά δεν είναι αρκετή η ανάκλησή του και σίγουρα δεν είναι για παιδί 6 μηνών.

Ρε συ το Κίκο πολύ ακριβό, γιατί δεν παίρνεις κανένα πιο καλό στα ίδια περίπου λεφτά? Αυτό είδα σήμερα και είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!

http://www.pingpong-online.com/

Είναι περίπου 9800 και 75 πόντους ο μικρός. Στα 9 κιλά πρέπει να αλλάζεις καθισματάκι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Και εγώ δίαιτα Ελευθερία, πείνα και Άγιος ο Θεός, κατάλαβες..και έχουμε και την συμφορουμίτισσα Αγγελική να μας κουνάει τα 51 της κιλά (μιλάμε κορίτσια οτι μόλις πρωτοείδα την Αγγελική μαζί με την κορούλα της, είπα καλέ τι συνδυασμός, η πιο αδύνατη εδώ μέσα, εχει το πιο ..χοντρομπαλάκι , γλυκούλι-πουδρίτσα μωρό, πως γίνεται, μου λες??

Τι διατροφή κάνετε εσείς?

χοντρομπαλάκι το παιδι μου?????????

:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

"συμφορουμίτισσα" ε? απλή συμφορουμίτισσα?????

πάει το συμπεθεριο κοπελιάααααααααααααα....συμμορφώσου λέμε!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...