Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

λιγο μπηκα και παω για δουλειες.

βαφτιση: ηθελα σαββατο 24 απριλιου που ειναι και η γιορτη μου!

αλλα ο πατερας μου ειχε δουλεια.

ετσι αναγκαστικα μαλλον θα ηταν 18 απριλιου.

βρισκω τον παπα κλεινουμε για 18 και τι μου λεει ο πατερας μου.

α, αλλαξε η ημερομηνια και θα γινει 27-2 μαιου.

βριζεις, για δε βριζεις?

οχι τιποτε αλλο αλλα 11 απριλιου παντρευει ο κουνιαδος μου ενα ζευγαρι και δεν ηθελα καθε κυριακη κλεισμενη.

αντε να δω πως θα το αλλαξω.

θα ειναι και σαββατο και δεν θα αρεσει στην πεθερα μου καθολου!

Λοιπόν το Σαββάτο πήγαμε στα γενέθλια και ο μπέμπης μας ενθουσιάστηκε με τα παιδάκια(ήταν λίγα και όλα μικρά 3-4 χρονών και όλα κοριτσάκια!!!)Το αστέρι μας ήταν το μόνο αντράκι!!!Όλες μεσα στα ροζ και μεσα στο νάζι οι μπουμπούδες σκέτη γλύκα!!!Μία μάλιστα 2 χρονών μας έκανε το μοντέλο και έπαιρνε πόζες!!!΄Τα κοριτσάκια έπαιζαν και έκαναν διάφορα και ο μπέμπης κούναγε χεράκια και ποδαράκια απο την χαρά του!!!Είχα ένα άγχος μην τρομάξει απο τον κόσμο και βάλει τα κλάματα αλλά όλα πήγαν τέλεια!!!Σε αυτά τα γενέθλια είχα πάει και πέρυσι που ήμουν έγκυος και φέτος είχα αγκαλιά το θησαυρό μου!!!

Αγγελίνα το Λεωνίδα μου του είχα βάλει ματάκι αλλά εγώ δεν φόραγα κάτι(η μαμά μου λέει πως οι γυναίκες που θηλάζουν είναι σαν λεχώνες και πρέπει να έχουν πάνω τους ένα φυλαχτό και όλο το ξεχνάω)!!!Με έπιασε λοιπόν ένας πονοκέφαλος τρομερός!!!Μέχρι και την Κυριακή το μεσημέρι ήμουν χάλια!!!Το μπεμπάκο εγώ τον ταιζα και ο μπαμπάς του τον κράταγε όλη την υπόλοιπη ώρα για να συνέλθω λίγο!!!

Ε στο τέλος της μέρας φώναζε ο μπέμπης "μπα μπα "ακόμα και όταν ξύπνησε στις 2 το βράδυ για μαμ "μπα μπα" και ο Δημήτρης καμάρωνε!!!χαχαχχαχα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ξαναγεια!

Πήγα κ ήρθα σούπερ μάρκετ, γρήγορη ε???

Τζίναι με τις νταντάδες εγώ δε τα πάω καλά, είμαι πολύ περίεργη, και απαιτητική, και έχω και πολύ παράξενο πρόγραμμα στη δουλειά, θα δυσκολευτώ να βρω. Δε μπορώ να διανοηθώ ότι θα της αφήνω το μωρό μου, θα περάσει του Χριστού τα Πάθη μέχρι να πειστώ.

Και αν κάποια θεωρήσω ότι μου κάνει, θέλω να περάσει από δοκιμαστική περίοδο, έτσι στο κατευθειαν δε παίζει, άμα διαπιστώσω ότι δε μου κάνει, τελευταία στιγμή που θα βρω άλλη?

ασε, έχω χάσει τον ύπνο μου πάλι, εύχομαι η δουλειά που λέμε με τον άντρα μου να ξεκινήσουμε να πάει καλά και να μπορέσω να είμαι εγώ με το μωρό τις περισσότερες ώρες, να πάρω μια γυναίκα για πολύ λίγες ώρες....

Να δούμε....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Σχετικά με το ματζούνι ,αυτό που πήρα ήταν ένα φακελάκι με σπόρους που το έβασα με νερό το έβαλα σε ένα μπουκάλι και πίνω 1 ποτήρι πρωί ,μεσημέρι και βράδυ!Τώρα σας λέω και πάλι μπορεί να είναι καθαρά ψυχολογικό το οτι είδα περισσότερο γάλα γιατί εχω δεί πως όταν ξεπερνάω τις ανασφάλειες μου για το αν έχω γάλα η ροή αυξάνεται!!!Απίστευτό ε?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Μαριτάκι.....6 μηνών!

Πωπωπω, μου φαινόταν κάποτε τόοοοοοοοοοοσο μακρινό. Και έρχεται και σε μας. Τα μωράκια μας γίνονται άνθρωποι......

Να μας ζήσουν!

Εμείς κλείσαμε εκκλησία για την βάπτιση και το κέντρο για το γέντι και είναι επίσημο πιά.

Την Κυριακή 23 Μαίου στις 1 το μεσημέρι.(Αυτή την ημερομηνία έχουν την επέτειο του γάμου τους οι γονείς μου!)

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΤΑΣ!!

Εμεις ειχαμε ένα ομορφο σαββ/κο!! Είχαμε κ επισκέψεις την φιλη μου με τα 2 παιδια κοντα σε ηλικία με τα δικα μου το σαββατο ολη μερα! Η αννα-μιχαελα μπροστα στην φιλεναδα της φιανοταν οδοντογλυφίδα, εχουν και 3κιλα διαφορα, αλλα στην κυριολεξία πηγε να της βγαλει τα ματια!!! Εχει γινει πολύ ζωηρη, ο δημητρης την φοβαται και όταν την παω κοντα του τρεχει και λεει «μαλλι, μαλλι!!!!» (γιατι του πιανει το μαλλι).

Παντως κοριτσια η δικια μου ετρωγε διπλη ποσοτητα από την χοντρουλα και είναι μιση μεριδα!!! Πλεον εχει κοψει το γαλα όμως, αντε να πιει 150μλ ημερησίως. Τρωει όμως τα παντα μια χαρα και με ορεξη 3-4 γευματα την ημερα(φτρουτα, σουπα, κρεμες, βανιλιες, σοκολατες, μπισκοτα, ψωμι! Της δοκιξμασα αγελαδινο γαλα και το εκανε καπακι εμετο, δεν της εχει περασει ακομα η δυσανεξία φαινετε!

Αυτά τα νεα μας!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

καλημέρααααα

καλή εβδομάδα και καλό μας μήνα!!!!! και να φεύγει ο χειμώνας άντε σιγά σιγά!!!!

Ντινάκο εμένα γιατί ο παπάς που πήγα μου πε ότι το 3ημερο του αγ.πνεύματος δε γίνονται μυστήρια σε καμία εκκλησία γιατί είναι της πεντηκοστής; ή κάτι τέτοιο τεσπα...

με κορόιδεψε; μου πε ότι σε όποια εκκλησία και να πάω τα ίδια θα μου πουν!

έχω αγχωθεί με το θέμα βάπτισης μήπως και η μία κουμπάρα δε μπορει. κλοκλο εννοείται θα ρθω στη βάπτιση είναι ερώτηση αυτή; θέλω σχεδιάγραμμα όμως!!!

από τώρα θα κλείσεις τα διαδικαστικά; δεν είναι νωρίς ε; ιδέα δεν έχω, στο δημήτρη επειδή είμασταν μακριά τα κανόνισαν άλλοι.

Οκ δε τρώει φρουτόκρεμα, και γενικά στο καρεκλάκι φαγητού παθαίνει ένα αμόκ!

Μόνο να παίξει τη νοιάζει, πιάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ και τα τρώει.

Και πλαστική σαλιάρα δε παίζει, τη τρώει και αυτήν και ό,τι έχει πάνω της! Και γίνεται ΤΟ μπάχαλο!

Μπομπονιέρες προσκλητήρια κλπ από τώρα γιατί στο Χαμόγελο θέλουν χρόνο αρκετό και γω τα θέλω αρκετά νωρίτερα να τα χω, δε μπορώ να αγχώνομαι για τετοια!

μία ερώτηση μόνο έχω τα κουφέτα δε θα μπαγιατεύουν μετά από 5 μήνες; ή θα τις παραγγείλεις τώρα και τις παίρνεις αργότερα; κι εγώ θέλω να ασχοληθώ αλλά κανείς δε συμμερίζεται το άγχος μου!:mad:

κι εμένα μου τις τρώει τις σαλιάρες και όλα δηλ. το ένα μου χέρι το χω για να περιορίζω τα χέρια/πόδια του!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...