Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας και πάλι!!!

επιτέλους κλείσαμε τη βαπτισούλα μας!!! αφού τον έψαχνα το παπά όλη μέρα τελικά ξεμπέρδεψα στις 6.30 το απόγευμα όλο πηγαινε έλα ήμουν.

λοιπόν δε βρήκα τίποτα για απρίλη μάη και καταλήξαμε στις.......26 Ιουνίου!!!!!!!!!!!!!!

στις 7 απόγευμα σαββάτου, μια μέρα μετά από τα γενέθλια μου.

η μία κουμπάρα είναι οκ που θα ρθει από χίο, η άλλη εδώ έχει ένα θέμα μήπως είναι την ίδια ημερομηνία κάτι εξετάσεις που θέλει οπωσδήποτε να δώσει στη θεσ.νικη!!! αλλά δεν έχει βγει ακόμα προκήρυξη και λίμονο μου τι θα κάνω αν βγει σε κανα διμηνο! την πάτησα κανονικά....

μαριτάκι να τους χαίρεσαι και τους 2!

Αντριάννα χρόνια πολλά και καλά!!!

πάω για ταινιούλα....φιλάκιααααα

Διαφημίσεις

εγώ την τριγωνέλα 2 μέρες τη παίρνω (σήμερα το ξέχασα τελείως) οπότε δεν έχω δει κάτι ακόμα. θα προσέχω πολύ όμως το χω στο νου μου. αν δω τη παραμικρή υπερβολή τη κόβω.

πολλές καληνύχτες!!!!

Με το καλό η βάφτιση Αννούλα!

Το τελευταίο Σάββατο του Ιούνη είναι τότε?

Εμάς δε μας βλέπω να τα βρίσκουμε για το που θα την κάνουμε, αβάφτιστο θα αφήσουμε το παιδί όπως το πάμε!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Xρόνια πολλά για τις γιορτές και τα γενέθλια που είχαμε στην παρέα!Mε το καλό η βάφτιση!Κι εμείς κλείσαμε για 16 Mαίου.Eμένα το βράδυ θηλάζει λίγο και μετά κλαίει και διαπίστωσα ότι δεν έχω αρκετό

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

γάλα για το τελευταίο γεύμα της ημέρας στις 10 κι έτσι της μαζεύω κάθε βράδυ στη 1 που κοιμάται και κάθε πρωί στις 11 που τρώει φρουτόκρεμα με το θήλαστρο και της το δίνω μετά το θηλασμό

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

των 10 το βράδυ σαν συμπλήρωμα και πλέον χορταίνει η καημενούλα και κοιμάται ήρεμη και χωρίς κλάματα που έψαχνα τόσες μέρες να βρω τι έχει.Πατήστε το στήθος με το χέρι όταν κλαίνε να δείτε αν βγάζει!Aν όχι ίσως δεν χορταίνουν. Καλό βράδυ!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Τι κάνετε?

Εμεις βολτάραμε το σκ και ψόφησα. Καλά ήταν.

Αυτή η εβδομάδα είναι σούπερ πηγμένη σε δουλειές, μάλλον δε θα προλαβαίνω να πολυμπαίνω.

Κανονίζουμε τα τελευταία της βάφτισης, μπομπονιέρες, φωτογράφο κλπ, έχω ραντεβού με γυναίκες-νταντάδες για "συνέντευξη", ξεκινάμε διαδικασίες για τη νέα δουλειά που λέμε, θέλω και ένα κομμωτήριο μετά από 13 μήνες!, το ΣΚ θα πάμε με τον αντρούλη για ριλάξ.....εεεεεεε πολύυυυ τρέξιμο!

Αυτάααααααα

Κατά τ'άλλα παχαίνει το νινί μου, πήρε 200γρ σε μια βδομαδα, η μπουλούκα, αν και δε θα λεγα πως τρώει πολύ, μάλλον αυτό που χρειάζεται πάντως το τρώει!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημέρα κορίτσια :)

με τις κρέμες είμαστε μια χαρά,

ένα αχλάδι, ένα μήλο και μισή μπανάνα και το τρώει όλο.

και την βανίλια το απόγευμα επίσης.

2-3 μέρες που την βοηθήσαμε με την πιπίλα και αυτό ήταν!

επίσης δεν λερώνεται καθόλου, ενώ στην αρχή αλλάζαμε όλα τα ρούχα μέσα-έξω,

και σχεδόν την έκανα μπάνιο, τώρα κυριλέ, μόνο τη σαλιάρα!

εγώ πάντως τις πλαστικές σαλιάρες τις δοκίμασα και δεν μας κάνουν.

αν πέσει λίγο επάνω ή μετά νεράκι που της δίνω κυλάει και φτάνει αμέσως στο πάτωμα

συν οτι την βουτάει και την βάζει στο στόμα για να φάει και από εκεί!!!

οπότε χρησιμοποιώ αυτές με το ύφασμα μπροστά και πλαστικό πίσω.

pvGHp2.png9TDjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...