Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κριμα Αννα που χασατε την βαφτιση:-(

αν και δεν ξερω πολλα απο Αθηνα,φιλοι που μενουν μου ειπαν οτι δεν υπαρχει περιπτωση να την μαθεις. μονο καποιες περιοχες.

Η κλεισουρα δυσκολο πραγμα. σαν να μην περναει η ωρα ειναι.

καλα περασαμε. εγω ηπια ενα κρασακι και ολοι απο 3 ποτα,γργργργρ

πολυ ζηλεψα ειναι η αληθεια... μια μαργαριτα (και μπουκετο αν τυχει) θα την επινα!!!

το ξενυχτισμενη δεν με πειραξε, το 3,30-5 και 5,30-8 που κοιμηθηκα μονο με ζορισε λιγο.

αλλαα ηπια εναν ωραιο διπλο ελληνικο και εφαγα ενα γκοφρετακι!

τελειωσε το καθιστικο και τωρα παω για το παιδικο.

που εχω και 2 πλυντηρια για σιδερο.... σκεφτομαι να παρω μια πρεσσα. τι λετε?

κουζινα μαλλον απογευμα. θελω να κανω και ντουλαπια και ψυγειο οποτε μας βλεπω μεχρι αργα.....

αλλα απο Τεταρτη τσαρκες στην ξελογιαστρα Θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!

Τι κάνετε κοριτσάκια???

Ολα καλα ευχομαι!!

Αντριάνα να ζησετε!!!! Αντε και στην χρυσή επέτειο των 50 ετών!!!!!

Ντινάκι,πως περασατε στα γε΄νεθλια?? Ελπιζω να του έβαλες ματάκι αυτη τη φορα του Λίο!!

Σχετικα με το ματζούνι,πηρες σκέτους σπορους? και για πες μας και τη συνταγή/δοσολογία..ειδα οτι το πουλανε και σε τσάι πάντως..αν και αυτο της weleda που ειχα πάρει μάπα μου βγήκε...

Αχ βρε Αννουλα ποσο σε καταλαβαινω,το ιδιο επαθε στο γάμο μου μια θεια μου και είχε σκάσει και μαζί της και γω,ειναι πολυ σπαστικό να σου συμβαίνει αυτο.

Οντως πολυ κωλοδρομος εκει,αφου και μεις χανομαστε ρε συ που μεγαλωσαμε στην Αθήνα,εγω ακομη πολλες περιοχες δε τις ξέρω...ειναι μπουρδέλο η Αθηνα τελείωσε.

Ελισάβετ, μονο 1 ποτηράκι βρε???!!! Επρεπε να πιεις 2-3 μωρε, σιγα..το πολυ πολυ να κοιμοτανε λιγο παραπάνω η μικρούλα...!!!

Βελ..πολυ γελασα με τα καμώματά σας βρε!!!! Θελει 3ροδο ο syb ε? πάρτε το επομενο 3ροδο.

Ρε κοριτσια, σχετικα με τη βαφτιση, εμεις σκεφομαστε να μη βαλουμε βιντεά,θελει 300 ευρά για 1 ωρα που ειναι το μυστήριο,δηλαδη δεν ειναι παρα πολλά???!

Εχουμε ενα ξαδελφο του άντρα μου που ασχολείται ερασιτεχνικά με το σπορ κ μας ειπε η πεθερα να του πουμε αφου ετσι κ αλλιως καλεσμένο θα τον εχουμε,αυτουνου του αρεσει κιολας..οποτε το σκεφτόμαστε..ξερω κ γω,σκεφτομαι οτι και το βιντεο του γάμου 1 φορα το είδα και ουτε ξέρω που ειναι τα dvd αν με ρωτήσεις τωρα..

Εχει πολυ παλιοκαιρο εδω και ειχαμε κανονισει απο μερες να παμε για φαηγτο με φίλους εξω,πολυ θα ηθελα να γινει κάτι κ να μην πάμε αλλά θα ξενερωσουνε τα παιδια, απο την αλλη σκεφτομαι το τουλουμπούνι μου πως θα το βγάλω εξω μες τον ψοφο...

Τεσπα,αυτα τα ολίγα...

Φιλάκιααααα

Ελισάβετ και δεν ήπιες τη μαργαρίτα καλέ, σιγά το πράγμα! την επόμενη φορά, στη Σαλόνικα θα την πιείς!

Αγγελική δε μασάει καλέ η τουλούμπα σου, θα την ντύσεις καλά καλά!

Να σε ρωτήσω, όταν βγαίνετε δεν καπνίζουν στα μαγαζιά που πάτε ή κοιτάτε να είναι μεγάλο τουλάχιστον να αερίζεται κάπως?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Μια καλημέρα και από έμενα πριν ξεκινήσω την δουλεία( τι πρωτότυπο ).

Χθες καταφέραμε μετά από πολύ τρέξιμο να περάσουμε μια ρομαντική βραδιά με τον σύζυγο, αφού για κάποια στιγμή ξεχάστηκα και νόμιζα ότι δεν ήμασταν στο σπίτι μας αλλά κάπου αλλού.

Η μικρή για μια ακόμη φόρα κυρία δεν λερώσαμε ούτε καν την σαλιάρα μας. Αυτό τα παΐδι έχει μέσα του το savoir vivre, δεν εξηγάτε αλλιώς.:)

Φιλάκια πολλά

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

Αντριάννα πάλι δουλειά? τι θα γίνει μ' εσένα? πότε θα χαλαρώσεις λιγάκι?

Φοβερή η μικρή σου, κυρία με τα όλα της!!

Γεια σου Τζίνα! Πως πάτε με τις κρεμούλες?

Ρε κορίτσια, όσες θηλάζετε, πόση ώρα τρώνε τώρα τα μικρά σας? τρώει πολύ λίγο, έχω αρχίσει να ανησυχώ, νομίζω έχει και λιγότερα μπεμπιλίνα βρεγμένα, κάποιες φορές αφήνει το στήθος και κοιτάει πέρα δώθε και κάποιες άλλες γκρινιάζει όταν τρώει. Σπάνια πλέον κάθεται πάνω από 5 λεπτά, συνήθως 3-4 λεπτά κάνει μόνο.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπέρα!!!

Σήμερα έφαγε την φρουτόκρεμα μια χαρά, μήλο-πορτοκάλι και λίγο ρυζάλευρο για να σφίξει αλλά το ρυζάλευρο το απόγευμα δεν το έφαγε! Ήθελε απεγνωσμένα βυζί! Δεν ξέρω αν φταίει το κατεψυγμένο γάλα ή επειδή δεν πεινούσε πολύ. Με το φρέσκο την τρώει σχεδόν πάντα, με το κατεψυγμένο μου κάνει νούμερα.

Σοφάκι ο μπαμπάς το έπαιξε κουλ σαν να μου έλεγε 'ε καλά πως κάνεις έτσι???Είναι φυσικό να φωνάζει μπαμπά, τι νόμιζες θα φωνάξει πρώτο, μαμά???' Γκρρρ

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ψάχνω απεγνωσμένα καθισματάκι αυτοκινήτου, το παλιό δεν μας βάζει πλέον. Έχει καμιά σας κάτι στα υπόψιν?

Λίνα σαν αυτό που μας έδειξες της bebe confort που γυρίζει το κάθισμα στην πόρτα, έχει και η maxi cosi ένα και προς τα εκεί κλίνω! Αλλά μου είπαν και για ένα 9-36 κιλά που έχει κάποια κλίση για να ξαπλώνει το μωρό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα και από μένα. "γενέθλεια" για μας σήμερα στις 10 το βράδυ κλείνουμε τους έξι μήνες. μεγαλώσαμε πλέον!!! αχ να είναι γερά και τυχερά στη ζωή τους.

Ελευθερία εμείς έχουμε πάρει για μετά τα 9 κιλά το κάθισμα Britax. από την έρευνα που έκανε ο άντρας, που τα ψάχνει όλα μέχρι τελικής πτώσεως, ειναι απο τα καλύτερα σε επιδόσεις αναφορικά με την ασφάλεια.

Βελούδω εκεί που το αφήσατε το καρότσι και κάνα δύο χρόνια να έμενε κανείς δεν θα το έπαιρνε. ειναι το καλύτερα φυλασσόμενο σημείο της αθήνας.

Αννα για αυτές τις φάσεις χρειάζεται ένα gps του τα λες και σε πάει καρφί. χωρίς μπερδέματα. χωρίς να την ψάχνεις.

fYFap3.pngIV83p3.png

Γειά σας κοριτσάκια!Φορτωμένο το πρόγραμμα τις τελευταίες μέρες από δουλειές και βόλτες και σας έχασα...H μικρή παίζει στο γυμναστήριο που της πήραν δώρο κάτι κουμπάροι ενθουσιασμένη!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Αντριάννα πάλι δουλειά? τι θα γίνει μ' εσένα? πότε θα χαλαρώσεις λιγάκι?

Φοβερή η μικρή σου, κυρία με τα όλα της!!

Γεια σου Τζίνα! Πως πάτε με τις κρεμούλες?

Ρε κορίτσια, όσες θηλάζετε, πόση ώρα τρώνε τώρα τα μικρά σας? τρώει πολύ λίγο, έχω αρχίσει να ανησυχώ, νομίζω έχει και λιγότερα μπεμπιλίνα βρεγμένα, κάποιες φορές αφήνει το στήθος και κοιτάει πέρα δώθε και κάποιες άλλες γκρινιάζει όταν τρώει. Σπάνια πλέον κάθεται πάνω από 5 λεπτά, συνήθως 3-4 λεπτά κάνει μόνο.

εμεις πλεον μονο 5 λεπτα ειναι το καθε γευμα μας.

ακομη και μετα το μπανιο και το πρωοτ πρωινο.

τωρα που μεγαλωσαν τραβανε πιο πολυ.

τα μπεμπιλινα ομως κανονικα 4-5 κατουρημενα και 2-3 υγρη μουσταρδα.

Μαριτάκι καλησπέρα. Να χαίρεσαι τα ζουζούνια σου! Αχ μωρέ για σένα είναι διπλές οι χαρές, τι όμορφα!! Χαρούμενα και ευτυχισμένα να είναι και πάντα χαμογελαστά.

Είμαι ανάμεσα στο maxi cosi 9-18κιλά και στο Britax 9-36 κιλά. Εσείς πιο Britax έχετε?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

εμεις πλεον μονο 5 λεπτα ειναι το καθε γευμα μας.

ακομη και μετα το μπανιο και το πρωοτ πρωινο.

τωρα που μεγαλωσαν τραβανε πιο πολυ.

τα μπεμπιλινα ομως κανονικα 4-5 κατουρημενα και 2-3 υγρη μουσταρδα.

Εντάξει κι εμάς πάντα βρεγμένα είναι, απλά σαν ποσότητα νομίζω είναι πιο ελαφριά από πριν! 5 λεπτά κι εσείς ε? μωρέ δε θα ανησυχούσα αλλά κάποιες φορές γκρινιάζει και ίσως είναι επειδή η ροή γίνεται πιο αργή μετά από λίγα λεπτά και εκνευρίζεται, τι να πω.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Σοφάκι εμένα τρώει 8-10 λεπτά ενιότε και 14-15. Πόσα γεύματα κάνεις την ημέρα?

Καλά εσείς είστε σταθερή αξία!! Μια χαρά σου τρώει, έτσι θα ήθελα κι εγώ για να μην έχω άγχος αν τρώει καλά.

Του δίνω 8-9 φορές, αλλά από αυτές δύο-τρεις δεν έχει φάει καθόλου.

Αυτό με τη ροή πρέπει να είναι, πριν έφαγε 5 λεπτά και άρχισε να γκρινιάζει, τον έβαλα κι εγώ από το άλλο και έκατσε 2-3 λεπτά κι έφαγε κι από εκεί και μετά ήταν ο.κ.

Θα πάρω μάλλον ή μαγιά ή την τριγωνέλλα να δω αν θα γίνει κάτι.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...