Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλησπέρα ,δεν θα σας διαβάσω γιατί είμαι στην μαμά μου και περιμένω τον Δημήτρη να πάμε με τον μπέμπη σε γενέθλια!!!

Λοιπόν δεν ξέρω αν είναι καθαρά ψυχολογικό αλλά με το ματζούνι είδα διαφορά!!!Ω ναί και μάλιστα τρομερή!!!Και κάτι άλλο ΒΡΩΜΑΕΙ πολύ αλλά απο γεύση είναι καλύτερο!!!Εχθές ο μπαμπάς μας μετα την δουλειά πήγε Jumpo και έφερε΄διαφορα παιχνιδάκια του μπέμπη και ένα παιχνίδι κινητο για να μην στεναχωριέται λέει το μωρό μας (μετά τα καμώματα του μπέμπάκου)!!!Το έχουμε χάσει όλοι και το κακό είναι πως μας αρέσει κιόλας!!!

Πάω να βγάλω γαλατάκι για να του φτιάξω την κρεμούλα!!!Φιλάκια σε όλες!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντριάννα χρόνια σας πολλά κι ευτυχισμένα κοπέλα μου!!

Ελευθερία πρίγκηπας σωστός ο μικρός, έτσι που τον προσέχει η μαμά του!

Που έχουν καλές εκπτώσεις στα παιδικά?

Ντίνα καλά να περάσετε στα γενέθλια απόψε!

Τριγωνέλλα πίνεις?

Μα πάρω κι εγώ να πιω λέω! ανησυχώ που δεν κάθεται ο μικρός να φάει, μήπως αργεί το γάλα και βαριέται, όλα τα έχω σκεφτεί τι να κάνω?

Από την άλλη βέβαια δεν αδειάζει το στήθος σχεδόν ποτέ και πρήζεται πάλι. τι να πω!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Βρε τι ερημιές είναι αυτές..μόλις ήρθαμε απο έξω, καλά περάσαμε, λίγο επεισοδιακά επίσης..πήγαμε στον Εθνικό Κήπο, πολύ ωραία κορίτσια, εγώ μόνο στο Ζάππει είχα αξιωθεί ώς τώρα αλλά σήμερα το απολαύσαμε πραγματικά, πράσινο και πολύ εύκολο για το καρότσι, πράγμα σημαντικό..και τώρα που είπα καρότσι..λοιπόν, ακούστε τι πάθαμε..στην Ηρώδου Αττικού είχαμε παρκάρει(δίπλα ακριβώς απο ένα κτίριο κάποιου επίσημου, μπορεί και να είναι και του Προέδρουτης Δημοκρατίας, δεν ξέρω,,τσολιάδες και φρουροί περιμετρικά παντού πάντως,έ, λοιπόν, παίρνω την κουβερτούλα και την τσάντα απο το καροτσι, ο Φ. το μωρό και τσουπ στο αυτοκίνητο..σχεδιάζαμε να πάμε για φαγητό στην Πειραική , και φτάσαμε όντως εκεί..και ο Φ. βγαίνει να ξεφορτώσει καρότσι και τα σχετικά....όμως καρότσι πουθενά..το είχαμε ξεχάσει, αφήσει πίσω μας κυρίες και κύριοι στην αστυνομοκρατούμενη περιοχή , πεσκέσι στους αστυνομικούς γιατί και κανεναν άλλον δεν είδαμε να περνάει απο εκεί..μέσα στο αυτοκίνητο πάλι, ο Φ. δεν ήθελε καν να επιστρέψουμε, δεν τα πάει καλά με τους αστυνομικούς, του έχουν τύχει διάφορα, να αρχίσει και να λέει:Anyway,εγώ πάντα ήθελα ένα με τρείς ρόδες, τι καλά, τώρα θα μπορέσουμε να το πάρουμε..! εγώ να λέω πας καλά, θα χάσουμε το καρότσι τζάμπα και βερεσέ..και άλλα τέτοια ωραία, δεν έκανε καμμιά φασαρία και δεν είπε τίποτα παραπάνω βέβαια, γιατί το καρότσι είναι δική του ευθύνη, μπες βγες, όποτε είχε λερωμένη τη φωλίτσα του..τεσπα, φτάνουμε , το καρότσι ευτυχώς ήταν εκεί το είχαν κάπως παρκάρει και ένας ήταν απο πάνω του με ένα γουόκι τόκι, μας λέει δικό σας το καροτσι?, λέω μας πήραν τα ξενύχτια τα μυαλά και εκεί έληξε..τελικά πήγαμε σε εστιατόριο στο Γκάζι,θήλασα κιόλας μέσα , στο Μεσπιλέα, το φαγητό δεν πολυέλεγε πέρα απο τη σαλάτα,και τώρα είμαστε σπιτάκι μας και όλα καλά..άντε, πείτε κανά νέο.

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Α, είμαι και στο skype για όποια θέλει να επικοινωνούμε και να βλέπει τη φάτσα μου,πήρα καμερούλα, λοιπόν στο skype είμαι η veloudo(τι πρωτότυπο, χαχαχαχα)

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Είδες ο κύριος αστυνόμος που σας πρόσεχε το καρότσι μέχρι να γυρίσετε?

Λες να νόμιζε πως είναι τρομοκρατική ενέργεια? ε τι να κάνει ένα καρότσι μόνο δίπλα στο αμάξι του επίσημου?

Άσχετο, ο κήπος., το Ζάππειο όλα γνωστά, η Πειραική που είναι?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Είδες ο κύριος αστυνόμος που σας πρόσεχε το καρότσι μέχρι να γυρίσετε?

Λες να νόμιζε πως είναι τρομοκρατική ενέργεια? ε τι να κάνει ένα καρότσι μόνο δίπλα στο αμάξι του επίσημου?

Άσχετο, ο κήπος., το Ζάππειο όλα γνωστά, η Πειραική που είναι?

Τέρμα Πειραιά, στη θάλασσα.. αρκετά μακριά πάντως απο το κέντρο:cool::cool:

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Καλα καλε, στον προεδρο της δημοκρατιας καροτσακι του πηγατε δωρο????

χεχεχε πολυ γελασα!!!

φανταζομαι την εκπληξη των αστυνομικων!!!

παντως εκτος της πλακας ειναι μεγαλο μου αγχος μην καμια μερα ξεχασω το καροτσι εξω απο το αυτοκινητο!!!!

πηγα την μικρη στην γιαγια.

ηθελε και να παιξουν

μετα δεν κοιμοταν απο την υπερενταση!!!!!!!

τεσπα, κοιμηθηκε (ξεραθηκε η καημενη για να ακριβολογω) και ηρθα σπιτι να ντυθω να βγουμε!!!!!!!!!!!

φιλια πολλα σε ολες

και Χρονια Πολλα Αντριαννα!!!

εμεις κλεισαμε ενα χρονο 11 Γεναρη αλλα βγηκαμε με τους κουμπαρους, η μικρη δεν κοιμοταν και εγω πηγα στο γλυκο!!! μου το χρωσταει ομωσ!

Α, είμαι και στο skype για όποια θέλει να επικοινωνούμε και να βλέπει τη φάτσα μου,πήρα καμερούλα, λοιπόν στο skype είμαι η veloudo(τι πρωτότυπο, χαχαχαχα)

εβαλα και εγω καμερα αλλα δεν εχω καταλαβει γιατι δειχνει ετσι θολη την εικονα.

θα το φτιαξω ομως.

στο σκυπε δεν ειμαι... ειναι καλο?

ωχ βγαινει ο συζυξ απο το μπανιο.

θα με πνιξει που ειμαι ακομη στον υπολογιστη!

καληνυχτα!!!!!!!!

καλήμερα κοριτσάκια μου τι κάνετε?χρονιά σας πολλά και πάντα καλά!πως τα πάτε?εμείς καλά άπλα την κυνηγάω κατεβαίνει από την αγκαλιά μου τι να πω!!φιλιά πολλά σε όλες!

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

Καλημερα σε ολες!!!

πινω το καφεδακι μου και η μικρη χτυπαει τα ποδια της στο ριλαξ!!!

τι κανετε?

εμεις βγηκαμε εχθες το βραδυ και στις 3 παρα πηγαμε να παρουμε την μικρη!

ειχε ξυπνησει εδω και κανα τεταρτο και κοιτουσε την πεθερα μου.

ετσι οταν μπηκαμε ειδαμε την πεθερα μου αγκαλια με την μικρη να καθονται στο τραπεζι και να παιζουν.

γυρισαμε σπιτι και φυσικα η μικρη δυσκολευοταν να κοιμηθει.

με πολυ κουνημα τα καταφεραμε στις 3.30.

αλλα που διαθεση για ξε-ρε-τε τι.

τωρα εχω να κανω καθιστικο παιδικο και κουζινα αν προλαβω σημερα.

μαλλον την κουζινα αυριο μαζι με τα παραθυρα.

αυτα τα νεα μας!

φιλια πολλα και καλη μερα!

α δεν σας ειπα, βγαζει αλλες κραυγες οταν θελει να αλλαχτει και αλλες οταν πειναει!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!! Αυτό με τις διαφορετικές κραυγές το κάνει και εμένα!!! Αλλιώς νιαουρίζει όταν πεινάει, αλλιώς όταν θέλει βυζί για νανούρισμα!!!

Το πρωί φώναξε ξεκάθαρα και πεντακάθαρα 'μπα μπά'!!! Παλιόπαιδα! Άλλος τα αλλαζει, άλλος τα ταίζει και άλλος παίρνει την χαρά:)

Δεν ξέρω τι έπαθε χθες. Έφαγς στις 21:30, στις 10 κοιμήθηκε και ξύπνησε για μαμ απεγνωσμενα στις 12:30, 02:30, 05:00. 7:00. Στις 02:30 δεν τον ταίσα αλλά σημασία έχιε ό,τι ξύπνησα και όλη νύχτα ήμουν στο πόδι!!!

Αλήθεια βρε Ελισάβετ, όταν κάνεις μπαλκόνια και πατζούρια που την έχεις την μικρή? Εγώ δεν τολμώ να τα κάνω ακόμη και όταν κοιμάται!!!!

Χθες σειρά είχε το Prenatal, το ξεσηκώσαμε!!Μα τι όμοεφα παιδικά ρουχαλάκια!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

αχ αυτο νομιζω και εγω οτι θα πει πρωτα. μπαμπα.

να δεις πως τον κοιταει και χαιρεται!

στην πεθερα μου παω και την αφηνω κανα 2ωρο και τα κανω.

αλλιως πολυ δυσκολα....

μπαλκονια οταν ειναι και ο μπαμπας μας ή το μεσημερι που κοιμαται.

την καημενουλα, εχει μπουκωσει και ταλαιπωρειται :-(

καλημέρα κι από μενα!

έφαγα μια στεναχωρια χτες άλλο πράγμα! ξεκινήσαμε να πάμε στη βάφτιση της φίλης και συμφορουμίτισσας χτες το απόγευμα, είμασταν 1 ώρα κι ένα τέταρτο μέσα στ αυτοκίνητο και δε προλάβαμε τίποτα απ τη βάπτιση! χαθήκαμε πολύ άσχημα, δε μπορούσαμε να βρούμε με τίποτα την εκκλησία κι όλο πίσω γυρνούσαμε! έκλαιγα απ τα νεύρα μου μιλάμε! νεο φάληρο ήταν στο γήπεδο καραισκάκη κι αν δε ξέρεις να στρίψεις ακριβώς την έβαψες οι δρόμοι είναι ταχείας και μπλοκάρεις κανονικά.

μεγάλη στεναχώρια που έχασα τη βάπτιση μες τη πίκρα ήμουν χτες!

το λέω στις δικές σας βαπτίσεις θα τσεκάρω την εκκλησία ιδίοις όμμασι 2 μέρες πριν!

τα πήρε και το μητσάκι τόση ώρα κλεισμένο μέσα και δεν είδε και το μπλουμ οπότε μετά πήγαμε σ ένα παιδότοπο για καφέ να ξεχαστούμε.

δε τη ξέρουμε καθόλου την αθήνα, μα καθόλου όμως!

τι κάνετε; από προχθες δε σας είδα καθόλου!

σε λίγο φεύγω για την εκκλησία της δικής μας βάπτισης...για να δούμε....μετά έχω μάθημα.

σας χαιρετώ προς το παρόν....

Καλημέρα σας!

Πωπω έχω μέρες να πάω έξω και βαρέθηκα, μόνο για λογαριασμούς βγήκα μια μέρα εδώ και δύο βδομάδες, ο Άρης πήγε χωριό αλλά δεν πήγα γιατί είναι οι μικρές της αδερφής μου κρυωμένες με βήχα, κακή η κλεισούρα!

Μία φορά μόνο σηκώθηκε σήμερα για μαμ εμένα, το κάνει κι αυτό ώρες ώρες!

Αννούλαμα να χάσετε τη βάφτιση, κρίμα ρε συ, πράγματι χάος η Αθήνα! που να τη μάθεις!

Ελευθερία μπαμπά το σκατούλι ε? και κατουρήθηκε ο μπαμπάς?

Ελισάβετ καλές δουλίτσες, χαρά στο κουράγιο σου, και ξενυχτισμένη! καλά περάσατε?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Kalimera koritsia ti kanete. Exw internet sto kinito alla mou ta bgazei ola kinezika. Filia

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...