Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

κορίτσι μου διαβάζω από εχθές συνέχεια για την ΑΜΗ, όπως έκανα και πριν 2 χρόνια. Το τονίζουν ότι χαμηλή ΑΜΗ δεν σημαίνει χαμηλή ποιότητα. Η χαμηλή ποιότητα ισούται με την ηλικία, επειδή συνήθως χαμηλή ΑΜΗ έχουμε μετά από κάποια ηλικία, αυτά συμπίπτουν . Οι μελέτες μιλάνε για το απόθεμα μόνο. Υπάρχουν μελέτες που δίνουν ότι μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση, με διατροφή, βιταμίνες όπως DHEA, με γυμναστική, όχι τσιγάρο, κάνεις βελονισμό να διαχειριστής το άγχος, το χρόνιο στρες επηρεάζει σοβαρά την ορμονική ισορροπία με αποτέλεσμα να δίνεις κακής ποιότητα ωάρια. Το ξανά είπες, το σπέρμα μπορεί να επηρεάζει. Άρα έχετε 50-50 ευθύνη στην εξέλιξη της βλαστοκύστης. Λόγω στεναχώριας και απελπισίας, είσαι σε άρνηση. 

Θα σου πω ότι εγώ ξεκίνησα προσπάθειες στα 23, μπουμπούκι, ποιο νέα δεν γίνετε, με όλους τους γιατρούς να μου λένε θα μείνεις πανεύκολα έγκυος. Ενδομήτριο να φτάνει και 22mm και ωορρηξία κάθε μήνα, με τεράστιο ωοθηλάκιο. Να νιώθω την ωορρηξία μου κάθε μήνα. Και να που τα κατάφερα μετά από 2,5 χρόνια ελεύθερον επαφών και μετά από 8 μήνες εξωματικής, 2 ετ. Πήρα θετικό τεστ στα χέρια μου μετά από ακριβώς 3 χρόνια. στα 26. 27 γέννησα. 

Θα πεις τα κατάφερες, είσαι νέα, δεν έζησα τίποτα 3 χρόνια θα σου πω. Έχασα τον εαυτό μου, ήθελα να χωρίσω για να βρει μια που να μπορεί να του κάνει παιδί. Σε καταλαβαίνω όσο δεν πάει. Στα λέω όλα αυτά για να μπορέσεις να βγεις για λίγο από όλη αυτήν την βαβούρα για να τα δεις ποιο καθαρά. Θεωρώ ότι στην ψυχολογία σου ευθύνεται ο εξωσωματικός σου. Δεν πιστεύω πως από μόνη σου από την αρχή αντιδράς έτσι, να το έχεις πάρει όλο πάνω σου και να νιώθεις και ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Έχεις πέσει σε λάθος ομάδα και έχεις χάσει την πίστη και την αισιοδοξία σου. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Όχι δεν έχει ΓΟΠ άντε σιδέρωσε :)

Ανήσυχος στο στήθος είναι ίσως επειδή είναι λαίμαργος και καταπίνει αέρα. Αν τον σηκώσεις να τον ρέψεις θα δεις ότι θα ηρεμήσει.

Εμείς γουλίτσες έχουμε κάθε μέρα όταν κοπανιέται σαν φραπέ και γελάει και προσπαθεί να μιλήσει αλλά δεν έχουμε γοπ είπε ο γιατρός...

Ευχαριστώ Μαράκι. Επίσης πνίγεται κυρίως όταν το στήθος είναι γεμάτος. τον βάζω να ρευτεί αλλά δεν ηρεμεί πάντα. Καμιά φορά χρειάζεται να τον βάλω στο άλλο στήθος.

Κοιτάει το κλιματιστικό και γελάει!!! Πάμε καλά?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Έχουμε επέτειο γάμου σήμερα! 2 χρόνια έγγαμου βίου! Πώς περνάει ο καιρός...

Ελευθεριτσα χρονια σας πολλα!Να ζησετε και να ειστα παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι!Αντε και του χρονου με μια κορακλα:D

Κορίτσια όσον αφορά στα δόντια που λέτε... πού το ξέρετε ότι είναι δόντια? Κι εμένα βάζει σαν τρελός τα χέρια στο στόμα και του έρχεται να κάνει κι εμετό. Έχει και σάλια σε σημείο όταν είναι όρθιος να του τρέχουν! Και χώνει τα πάντα στο στόμα. Δάχτυλα, μπουνιές και φυσικά όλα τα παραέξω όπως όλα τα παιχνίδια του, πετσέτες, πανάκια, τους ώμους μας κλπ αλλά όλα τα μωράκια σε αυτή τη φάση όπως διαβάζω το κάνουν....δεν είναι υποχρεωτικό να είναι δόντια. Μια φίλη μου μου έλεγε ότι κι αυτής από 3 μηνών τα ίδια έκανε και γκρίνιαζε και τελικά το πρώτο δοντάκι ακόμα να σκάσει μύτη και είναι 9 μηνών το παιδί. Όχι τπτ άλλο απλά αν δεν είναι δόντια μην τους δίνετε τζάμπα ντεπόν και αλοιφούλες...

Νεκταρια κι εμενα βαζει τα χερακια του στο στομα και βγαζει σαλακια.

Αφου τον λεω σαλιαμάγκουρα.χιχιχιχι

Ο γιατρος μας ειπε οτι βγαινουν οι ριζες.Και οντως τις ειδαμε.Εβαλε, το ξυλακι που βαζουν οι γιατροι στη γλωσσα για να δουν τα λαιμα,στα ουλα του και ασπριζαν.Αυτο σημαινει οτι εχει ριζουλες.

Βρε κορίτσια λύστε μου κι εμένα μια απορία. Ο μπέμπης τώρα τελευταία μου σπάει τα νεύρα στο φαγητό στο στήθος. Και δεν ξέρω τι έχει. Καταρχάς εδώ και κανένα μήνα έχει τελειώσει το ονειρεμένο βραδινό γεύμα όπου άκουγα τις γουλιές του ήρεμα και ωραία και τώρα ακούω μαζί και αέρα και πλέον δε ρεύεται από μόνος του πάνω στο στήθος όπως παλιά...

Αλλά αυτό που πραγματικά με στεναχωρεί είναι τι κάνει ώρες-ώρες την ημέρα!! Ξεκινάει να πίνει. Ακούω στην αρχή το ρούφηγμα χωρίς να καταπίνει μέχρι να κατέβει το γάλα και σε λίγο αρχίζει να καταπίνει. Καταπίνει καμιά 20αριά γουλιές και ξαφνικά σα να δυσκολεύεται σε κάτι, δυσφορεί, (μοιάζει σαν να καταπίνει αέρα) σταματά και αφήνει τη θηλή, μάλιστα πηγαίνει προς τα πίσω και με κοιτάει με στενάχωρο ύφος. Τρέχει και λίγο γαλατάκι από το στόμα του καμιά φορά. Σκεφτόμουν μήπως πάει στο λαιμό του κανένα μικρό συντριβανάκι και τον πνίγει ή ότι κατάπιε αέρα. Τον σηκώνω να ρευτεί...τπτ αλλά κλαουρίζει και μην ξέροντας αν πονάει, δυσφορεί ή πεινάει τον ξαναβάζω. Πιάνει με μανία σα να μου δείχνει ότι θέλει, πίνει πάλι μερικές γουλιές και πετάει τη θηλή και κλαουρίζει... "Βρε πουλάκι μου θες ή δε θες???" του λέω!

Σε τέτοια φάση είμαι...και στεναχωριέμαι γιατί δε θηλάζει όπως παλιά ήρεμα κι ωραία. Αυτή τη δουλειά κάνει συνέχεια να πίνει για λίγο και μετά να πετάει τη θηλή. Τι να΄ναι πάλι τούτο?? Σκέφτηκα κι εγώ τη ΓΟΠ έτσι όπως κάνει. Αλλά γουλιές κάνει σχετικά σπάνια δλδ μπορεί να κάνει μια στις 2-3 μέρες... Παλιά έκανε και στο μπιμπερό σπαστικά αλλά τον άφηνα να πεινάσει πολύ και σταμάτησε να τα κάνει. Φαίνεται ότι δεν πεινούσε και τα έκανε αλλά στο στήθος τον βάζω μόλις ξυπνήσει ή μόλις δω σημάδια ότι πεινάει χωρίς να λυσσάξει βέβαια... Καμιά ιδέα????

Κι εμενα μου το κανει και αυτο.Νομιζω οτι δεν τρεχει πολυ το γαλα και εκνευριζεται.Εμενα μου το κανει γυρω στο πενταλεπτο.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Με καθυστέρηση και πάλι... Ελευθερία να ζήσετε σαν τα ψηλά βουνά. ευτυχισμένοι, ερωτευμένοι και υγιείς να χαίρεστε τον έρωτά σας και τον πρίγκιπά σας και σύντομα να μεγαλώσετε την οικογένειά σας... τις καλύτερες ευχές μου για ό,τι επιθυμείτε.

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

Πηγαμε βολτιτσα στο jumbo σημερα.

Μας φερανε κατι φορμακια και επειδη μας ητανε μεγαλα πηραμε πιο μικρα.

ευμορφια μου αν κρατησες την αποδειξη μπορεις να μου πεις από πίσω που γραφει ποιες μέρες κι ωρες γινονται αλλαγες?

μαρακι μου εχει σχεδον ολα αυτα τα συμπτωματα που γραφει στο λινκ!!! αλλα το θηλαστρο μου δειχνει άλλα τις τελευταιες μερες... και ακομα κι αν αφησω κατα μερος το τι μου λεει το θηλαστρο αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι τη νυχτα δε χορταινει κ εχω δωσει κ μπιμπερο χθες μετα το θηλασμο μισης ωρας αφου ειχα ματι μισανοικτο τον εβαλα στην κουνια κι εκλαιγε δειγμα οτι πειναει ακομα. του εδωσα πιπιλα για να μην του δωσω μπουκαλι αλλα 3 ωρες μετα δεν τον γλιτωσα τον μπουκαλο....

Μαριτάκι και Ευμορφία σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Να είστε καλά και να χαίρεστε τα δικά σας παιδάκια.

Νεκταριάκι Σάββατο και Δευτέρα νομίζω κάνει αλλαγές το Jumbo, 2-6 το απόγευμα. Για το Σαββάτο είμαι σίγουρη γιατί έχω πάει εγώ για αλλαγές.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

μαρακι μου εχει σχεδον ολα αυτα τα συμπτωματα που γραφει στο λινκ!!! αλλα το θηλαστρο μου δειχνει άλλα τις τελευταιες μερες... και ακομα κι αν αφησω κατα μερος το τι μου λεει το θηλαστρο αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι τη νυχτα δε χορταινει κ εχω δωσει κ μπιμπερο χθες μετα το θηλασμο μισης ωρας αφου ειχα ματι μισανοικτο τον εβαλα στην κουνια κι εκλαιγε δειγμα οτι πειναει ακομα. του εδωσα πιπιλα για να μην του δωσω μπουκαλι αλλα 3 ωρες μετα δεν τον γλιτωσα τον μπουκαλο....

Καταρχήν το θήλαστρο δεν κάνει τις ίδιες κινήσεις με το παιδί. Ο Γιώργης έχει προφανώς τη δύναμη να δημιουργεί αυτό το φαινόμενο. Δε νομίζω ότι δε χορταίνει τη νύχτα, απλά είναι πιο κουρασμένος και κάνει πιο αργές κινήσεις. Να τον κουνάς, να τον ξυπνάς να τον γαργαλάς να τρώει.

Το ότι έκλαιγε δε σημαίνει ότι πείναγε. Αν πείναγε σιγά μην κοιμόταν. Μπορεί να ήταν πολύ κομμάτια και γκρίνιαζε.

Και κάτι άλλο βρε φιλενάδα...γιατί μετά από 3 ώρες του έδωσες μπουκάλι;...λογικά το στήθος σου θα πρέπει να ήταν πρησμένο εκείνη την ώρα και να είχες τη δυνατότητα να τον βάλεις...

Διαφημίσεις

female σε παρκοκρεβατο τη κοιμιζεις η το εχεις μονο για να παιζει?τι μαρκα ειναι?θελω κ εγω να παρω γιατι το λικνο δε της πολυαρεσει μηπως κοιμαται καλυτερα εκει μεσα.

για τη γοπ μπορεις να κανεις υπερηχο στομαχου αλλα απ οσα γραφεις δε νομιζω οτι εχει, γιατι δε ρωτας και το παιδιατρο σου?αυτος θα σου πει αν χρειαζεται να κανεις κατι.

Όχι δεν τον κοιμίζω εκεί, στην κούνια τον κοιμίζω. Έχω ένα της brevi, πολύ καλά αλλά έχω βάλει και έξτρα στρωματάκι που πήρα από το Jumbo ειδικό για παρκοκρέβατα σε περίπτωση που χρειαστεί να τον κοιμίσω εκει. Αυτό έχω αλλά σε μπλε-κόκκινο!

http://www.brevi.eu/en/prodotti-prima-infanzia/la-nanna/dolce-sogno.html

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γεια σας......δύσκολη μέρα σήμερα, η μικρή είχε γκρίνια και τσιρίδες απτις 4 το πρωί, χάλια μαύρα....μια δεν έτρωγε καθόλου, μία κατέβασε 200μλ κ έπαθα πλάκα, πολύ ρέψιμο, πολύ ανησυχία, χάλια ύπνος. Φρίκη, Τι τα θελα να σταματήσω το ομοιοπαθητικό?? Πάρτα τώρα. Εννοείται το ξαναξεκίνησα αλλά θέλει λίγες μέρες να στρώσει. Να, τώρα τη τάισε ο μπαμπάς και έχει απίστευτη γκρίνια κ βογγητά....έχει κάνει και καμιά δεκαριά ρεψίματα...

Αυτά....αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση α) θα φρικάρω απτη νύστα κ τη στεναχώρια β)πως θαρθω στη συνάντηση??

Ελευθερία χρόνια σας πολλά και καλά! Να είστε πάντα καλά να χαίρεστε το παιδάκι σας!

Μακ και γω τα πέρασα αυτά πολύ πολύ άσχημα, ε στο 2μηνο έστρωσα κάπως, που και που ακόμα με πιάνει εννοείται...απλά προσπαθώ κ το ελέγχω καλύτερα...υπομονή. Κοκτέιλ ορμονών είναι, ε κ το άγχος βέβαια για τα πάντα....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Λοιπόν εγώ λέω πως έχεις πολλές ανασφάλειες Νεκταρίτσα μου και δεν σε αδικώ γιατί και εγώ τις πέρασα και όσες θηλάζουμε φαντάζομαι αλλά το μπουκάλι δεν λύνει το πρόβλημα. Καταρχάς αν θέλεις να αυξήσεις την παραγωγή σου (αν δεν τον φτάνει τον γάλα όπως νομίζεις) βάζε το στον στήθος όποτε γκρινιάζει ακόμη και αν δεν πεινάει. Αν δεν θέλει δεν θα φάει. Οι κινήσεις του μωρού στο στήθος αυξάνουν την παραγωγή, κάθε μπουκάλι σε πάει πίσω σε αυτή την προσπάθεια.

Όπως σωστά λέει το Μαράκι σε 3 ώρες θα είχε γεμίσει το στήθος. Επίσης παρατήρησε κάτι άλλο...Το μωρό μπορεί να καταπίνει και μια στιγμή να σταματήσει. Μπορεί να κάνει κινήσεις, το λεγόμενο μασάζ για να κατεβάσει γάλα. Μετά από λίγο θα ακούς πάλι γουλιές. Ο λόγος που δεν κοιμάται μπορεί να είναι πολύπλευρος, όχι αναγκαστικά ό,τι πεινάει ακόμη και αν πιει από το μπουκάλι. Τα μωράκια μας ακόμη δεν γνωρίζουν πότε χόρτασαν.

Ακόμη μια συμβουλή. Αν έχεις ανασφάλεια ό,τι δεν έχεις αρκετό γάλα βγάζε το μωρό από το στήθος όποτε νιώθεις έτσι, κάνε το μια βολτίτσα στην αγκαλιά σου και μετά από λίγο ξαναπροσπάθησε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...