Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Που λετε για το γαλα το αγελαδινό, σε 2 μηνες αντι για κρεμα το απογευμα θα δινουμε γιαουρτι οποτε το ιδιο δεν είναι. Καλα εγω δεν θα της δινω λογο αλλεργιας αν και πολύ θα το ηθελα γιατι είναι τοσο νόστιμα!!

Εγω της δικιας μου της δινω ψωμακι στο χερι της και το ρουφαει με λύσσα!! τρωει κ κομματακια βεβαια, και μπισκοτα επισης(ποσο γαλα να εχουν).

Λεω αυριο που θα ειμαι σπιτι να της δοκιμασω κρεατοσουπα να δουμε

Σοφια μου θα σου πω, αν δεν ειστε ευχαριστημένοι να πατε αλλου γιατι το σπιτι είναι για μια ζωη και δεν παιζουμε. Τωρα αν σας εχει φτιαξει προσχεδια ισα ισα να σας δίξει δεν χρωστατε τιποτα αλλα στο κατω κατω ρωτηστε τον αν χρωστατε κατι και πανω από 200-300 ευρω δεν θα παρει.εκτος αν σας εχει κανει όλα τα αρχιτεκτονικα, τοτε θα σας ζητησει παραπανω. Στα 1000 ευρω

Ποιά είναι τα αρχιτεκτονικά, οι μελέτες σε ένα μεγάλο βιβλίο?

Μόνο σχέδια μας έχει κάνει κι αυτά σου λέω μισά, τη μία τουαλέτα δεν μου την έβαζε καθόλου ενώ του το είπα 2-3 φορές, να δούμε λέει το γύρω γύρω το περίγραμμα αν μας αρέσει και τα άλλα θα τα φτιάξουμε μετά..

Είναι λίγο της υπομονής γενικά!

Θα τον ρωτήσουμε να μας πει κι αυτός αν θέλει κάτι αλλά λογικά δεν πρέπει να θέλει γι αυτά που μας έχει κάνει.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια βοήθεια! Εψαχνα για παρκοκρεβατο της μικρης αλλα μας ειπαν οτι επειδη ειναι μεγαλοκοπελα θα το φερει κατω..επειδη το υφασμα δεν ειναι και τοσο σταθερο...μπορειτε να μου προτεινετε καποιο site για πάρκο?

Καλημερα!!!!

τι κανετε?

τωρα γυρισαμε απο λαικη και γιαγια.

αφησαμε την μικρη στην γιαγια και πηγαμε στην λαικη και για καφε με τον συζυξ.

για καμια ωρα μην φανταστειτε κατι φοβερο!

τωρα μιλαει στην τηλεοραση και μετα ισως ερθει να φαμε. θα δουμε.

τελικα εχθες μειναμε μεσα.

ισως σημερα παμε σε ενα μαγαζι που παιζει καποιος ωραια ιταλικα τραγουδια.

ελπιζω μονο να κοιμηθει στις 9,30 ως συνηθως.

τι να πρωτοσχολιασω?

περαστικα καταρχην σε αρρωστουλες και πληγωμενες.

και εσεις οπως κ εγω αφηνω το δικο μου προβλημα για μετα!

προσεξτε χερια και μεσες διοτι μας χρειαζονται!!!!!

αληθεια, τεστ παπ κανατε? εκλεισε καμια 6μηνο? πρεπει να κλεισω ραντεβου.

την αλλη βδομαδα θα λειπουμε Τεταρτη πρωι με Δευτερα πρωι στην μητερα μου (εξω απο την Θεσσαλονικη) λογω Agrotica. και ΔΕΝ θα εχω ιντερνετ :-(

τι θα κανω μου λετε???? θα μενω και με την μαμα μου!!! γργργργρ

σημερα σκεφτομασταν ποσα πολλα πραγματα πρεπει να κουβαλησουμε για το μωρο!!!!

μαμα και πεθερα παντα μου ελεγαν μολις εκλαιγε το μωρο "μηπως το γαλα δεν φτανει?"

μετα απο την εξης απαντηση "τοσα χρονια πριν το 1950 πως μεγαλωναν τα παιδια?"

αλλα οπως ειπε και η Κλεο οτι μου λενε κανω το αντίθετο, :-)

θα κατεβω 2 απο τις 5 μερες στην πολη για ψωνια και βολτα.... αλλα πως θα μιλαμε μου λετε????

Λίνα, ασχετο αλλα να σου κανω μια ερωτηση?

εμεις που θελουμε να χτισουμε σπιτι, τι χρειαζεται πρωτα και ποσο θα στοιχισει?

ιδεα δεν εχουμε και πρεπει σιγα σιγα να ετοιμαζομαστε.

Κορίτσια βοήθεια! Εψαχνα για παρκοκρεβατο της μικρης αλλα μας ειπαν οτι επειδη ειναι μεγαλοκοπελα θα το φερει κατω..επειδη το υφασμα δεν ειναι και τοσο σταθερο...μπορειτε να μου προτεινετε καποιο site για πάρκο?

Να σου πω κακως σου απανταω εγω.

σε οτι εψαχνα εμπαινα στο google και ετσι μαθαινα τις ιστοσελιδες...

χαρτονια βρηκες? στο www.hobby.gr, www.xelidonis.gr, www.art-time.gr, www.abio.gr ισως εχουν αυτα λογω οτι εχουν υλικα για κατασκευες και χειροτεχνιες.

Διαφημίσεις

Λοιπον Λινακι, το βιβλιο λεει για την ηλικία της μικρουλας 6 γευματα την ημερα,

τα 3 εκ των οποιων ειναι γάλα.

Τωρα δε ξερω κατα ποσο παιζει αυτο, γιατι εμενα η παιδιατρος μου ειπε οτι κανονικα πρεπει να κάνει 5 γευματα (χωρις να τρωει το βράδυ στον ύπνο) και απο αυτα σταδιακά τα 2 θα είναι γάλα και τα αλλα 3 τροφές.

Τωρα τι να σε πω κ γω...

γεια σου ελισαβετ!!! θα πας και θεσσαλονικη???

τουλαχιστον 2 απο τις 5 μερες.

δεν αντεχω πολυ την τρελλα με το πρωτο ουα του μωρου να τρεχει η μαμα μου. και ενω τις εξηγω οτι πχ θελει αλλαγμα να με ζαλιζει με 5-6 ερωτησεις "μηπως το ενα, μηπως το αλλο, κλπ".

γεια σας μετά από πολύ καιρό! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ αν και ήδη είμαστε στις απόκριες, αλήθεια θα τα ντύσετε τα μικρά σας, εμείς με το κρύο δεν ξεμυτίσαμε καθόλου από το σπίτι και με εντολή γιατρού, έχουμε αρχίσει και κρεμούλα ρυζάλευρο, προσπάθησα βιολογικό αλλά δεν το ήθελε οπότε καταλήξαμε στο ΓΙΩΤΗΣ,

σε λίγο έχω ραντεβού για δουλειά και δεν ξέρω αν θέλω να πάω ή όχι, πώς θα τον αφήνω κάθε μέρα???

από βδομάδα αρχίζουμε κι εμείς φρουτάκια!

καλά πώς προλαβαίνετε και μπαίνετε και στο φόρουμ, εμένα κοιμάται λίγο στη διάρκεια της μέρας και ίσα που προλαβαίνω να κάνω καμία δουλειά, το βράδυ αράζω αργά στον καναπέ γιατί βλέπετε κοιμόμαστε σχετικά αργά και το πρωί κοιμάμαι κι εγώ λίγο παραπάνω καθώς όλα τα χρόνια που δούλευα μου είχε λείψει ο πρωινός ύπνος

ελπίζω να ξαναγράψω σύντομα γιατί αισθάνομαι ότι έχω χάσει πολλά επεισόδια

Τι θυμηθηκα πάλι..

Με πηρε αυτος απο το μαγαζι με τα βιολογικά εδω τηλεφωνο, γιατι τον ειχα ρωτησει εαν ειχε κατσικίσιο κτλ και ειχε πει θα το κοιταγε..

Τεσπα, τον ρωτησα εαν ειχι τριγωνέλλα και τι μου λεει??!!!!!!

"Αυτο ειναι που βάζουν απεξω απο τον παστουρμά το ξέρεις??"

:shock::shock::shock:

Δηλαδη του λεω θες να μου πεις οτι βρωμαει???

Ε λεει εχει μια ιδιαιτερη μυρωδιά...

Ρε Ντινα εσυ 'ηπιες? μυριζει τοσο??

Αα μου ειπε επισης αυτος για το γάλα οτι βοηθάει το γαϊδουράγκαθο!

Μωρε θα παώ αυριο να πάρω να δοκιμάσω να γελασουμε!!!!!:lol::lol:

για τα γεύματα που λέτε, εμένα η γιατρός μου είπε ότι μόλις αρχίσει φαγάκι, να σταματήσω την απογευματινή κρέμα και να την αντικαταστήσω με γάλα καθώς πλέον θα έχει απογαλακτιστεί και δε χρειάζεται τζάμπα ζάχαρη, θα τρώει δηλαδή φρουτόκρεμα και μετά φαγητό και όλά τα άλλα γάλα, εμάς κάνει 6 γεύματα συνήθως μαζί με την κρέμα

Διαφημίσεις

γεια σας μετά από πολύ καιρό! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ αν και ήδη είμαστε στις απόκριες, αλήθεια θα τα ντύσετε τα μικρά σας, εμείς με το κρύο δεν ξεμυτίσαμε καθόλου από το σπίτι και με εντολή γιατρού, έχουμε αρχίσει και κρεμούλα ρυζάλευρο, προσπάθησα βιολογικό αλλά δεν το ήθελε οπότε καταλήξαμε στο ΓΙΩΤΗΣ,

σε λίγο έχω ραντεβού για δουλειά και δεν ξέρω αν θέλω να πάω ή όχι, πώς θα τον αφήνω κάθε μέρα???

από βδομάδα αρχίζουμε κι εμείς φρουτάκια!

καλά πώς προλαβαίνετε και μπαίνετε και στο φόρουμ, εμένα κοιμάται λίγο στη διάρκεια της μέρας και ίσα που προλαβαίνω να κάνω καμία δουλειά, το βράδυ αράζω αργά στον καναπέ γιατί βλέπετε κοιμόμαστε σχετικά αργά και το πρωί κοιμάμαι κι εγώ λίγο παραπάνω καθώς όλα τα χρόνια που δούλευα μου είχε λείψει ο πρωινός ύπνος

ελπίζω να ξαναγράψω σύντομα γιατί αισθάνομαι ότι έχω χάσει πολλά επεισόδια

Τι κανεις?

καλη χρονια!!!!!!!!

θελουμε να την ντυσουμε αλλα που θα παμε δεν εχουμε....

προλαβαινω ως εξης, οταν κοιμαται κανω τις δουλειες του σπιτιου που δεν μπορω να της κανω οταν ειναι ξυπνια, οτι εχει σχεση με νερα και μπανια,κλπ.

οταν ειναι ξυπνια κανω ολα τα υπολοιπα και το φορουμ. παιζει με τα παιχνιδια της, στο γυμναστηριο της, παρατηρει τα χερια της, την κραταει λιγο ο μπαμπας της, την εχω στον ωμο μου και διαβαζω, κλπ. α και κυριως διαβαζω το φορουμ ενω θηλαζω.

Ελισάβετ καλά να περάσετε στη μαμά την άλλη βδομάδα!

Να κάνετε και τις βόλτες σας, να ψωνίσετε, ωραία θα είναι Θεσσαλονίκη!

Ελεάνα που χάθηκες καλέ? να μπαίνει λίγο να μας λες τα νέα σας!

Τι κάνει ο μπόμπιρας?

Καλή τύχη για τη δουλειά, ποιός θα σου κρατάει το παιδί?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...